KK Partizan

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

neno#4
Kontakt:

Re: KK Partizan

Post Postao/la neno#4 » 20 jan 2011, 15:44

ŽeljkoB je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:
ŽeljkoB je napisao/la:Zasto ti nebi bio trener?
Kakve veze sad imam ja sa tim sto je Jovanovic los :lol: :lol: :lol:

Ja sam veliki ljubitelj kosarke, uzivam kad gledam kosarku, znam nekoliko stvari vezano za ovu plemenitu igru, ali sam odabrao drugaciji zivotni put, i to je to...
najjednostavnije pitanje zašto nebi, jer koliko Vi znate košarci zašto nebi obukli patike i trenerku i pokazali kako se to radi?
Gdje si ti vidio da sam ja napisao da znam toliko o kosarci...
Ja sam napisao da znam nekoliko stvari i to je to...

Imamo profesionalce kao sto si ti da to rade...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

ŽeljkoB
Kontakt:

Post Postao/la ŽeljkoB » 20 jan 2011, 17:19

opet lupaš gluposti i pričaš neke priče a ne uzmeš da radiš puno kritikuješ a to je najlakše...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 20 jan 2011, 19:20

ŽeljkoB je napisao/la:opet lupaš gluposti i pričaš neke priče a ne uzmeš da radiš puno kritikuješ a to je najlakše...
Opet si se nasao uvrijedjen...

Za mene je glupost da neko izjavi za Suareza da covjek ove godine igra slabije nego prosle :lol: :lol: :lol: ,
A covjek maltene procvjetao u Realu...
Za mene je glupost reci da je Novica jedini se nosio u odbrani sa igracima Partizana, a Real ih pomeo 20 razlike...
Za mene je glupost da se kaze da je to dan kada ne ide nista a prije toga se gubilo lahko u Sirokom, Kragujevcu, Zadru i slicno, itd, itd...

Ja pretpostavljam da si ti navijac Partizana, ali pogledati realnosti u oci nije tesko...
Otisao je covjek koji je bio sve i svasta, a Danilovic i Todoric nisu donijeli prave odluke ove godine, neselektivna kupovina se desila...Ameri se kupovali kao na traci, iz masine, i preko yotube snimaka...

Jednu sam izjavu na pocetku sezone procitao u kojoj kaze citiram:"Partizan postaje Cibona od prije par godina"..
Domaci igraci su statisti, a stranci nose igre...
A gdje god su stranci bili glavni a domaci po strani, nije dobro zavrsilo...

Ostalo je samo ime.....

ofanziva23
Kontakt:

Post Postao/la ofanziva23 » 22 jan 2011, 23:54

Pobeda nad zmajčekima!
A čini se da su Grobari dobili novog ljubimca,pogledajte i zbog čega.
[youtube][/youtube]

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 23 jan 2011, 12:53

ofanziva23 je napisao/la:Pobeda nad zmajčekima!
[youtube][/youtube]
" $! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
& $ - & " - & - &
ФСРС

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 23 jan 2011, 16:30

drinin vuk je napisao/la:
[youtube][/youtube]
U stilu Jamesa :lol:
Otkino obruć :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 23 jan 2011, 20:16

LBJ MVP je napisao/la:
drinin vuk je napisao/la:
[youtube][/youtube]
U stilu Jamesa :lol:
Otkino obruć :mrgreen:
ma veseli je zakon sto se tice duncka u evropi...Nema boljeg ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 jan 2011, 22:56

Neno izvini sto uzimam autorska prava. :mrgreen: :lol:
Devil je napisao/la: Tesko ce Partizan sa ovakvom igrom dalje,tesko pravo,ja sam rekao nakon izvalcenja parova da je 1-2 pobede relanost i da ce sve preko biti premija.

Bezi bre nervirao se prvo poluvreme i onda prestao nisam mogao vise. :roll: Stvarno brate koliko su napada ukenjali i imali gresaka,Dule bih naglavacke iz Arene izbacio.
Ja moram priznati da sam ocekivao pred ovu tekmu da se nastavi tradicija pobedjivanja Efesa ali to nije uspelo,tako da sada ne vidim ove dve pobede sto sam napisao gore. :?
Kod Efesa veliki Igor 23 poena uz veoma dobar procenat suta 60 za tri i 57% za dva.Roberts 9 poena mada imao je onaj momenat kada su tri igraca skakala a Roberts im uzeo loptu. :lol:
Kod Partizana Gist divljao,ali u bukvalnom smislu te reci 19 poena uz 5 potrosenih lopti,te nekoliko cistih nedodavanja.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 26 jan 2011, 23:03

Devil je napisao/la:Neno izvini sto uzimam autorska prava. :mrgreen: :lol:
Devil je napisao/la: Tesko ce Partizan sa ovakvom igrom dalje,tesko pravo,ja sam rekao nakon izvalcenja parova da je 1-2 pobede relanost i da ce sve preko biti premija.

Bezi bre nervirao se prvo poluvreme i onda prestao nisam mogao vise. :roll: Stvarno brate koliko su napada ukenjali i imali gresaka,Dule bih naglavacke iz Arene izbacio.
Ja moram priznati da sam ocekivao pred ovu tekmu da se nastavi tradicija pobedjivanja Efesa ali to nije uspelo,tako da sada ne vidim ove dve pobede sto sam napisao gore. :?
Kod Efesa veliki Igor 23 poena uz veoma dobar procenat suta 60 za tri i 57% za dva.Roberts 9 poena mada imao je onaj momenat kada su tri igraca skakala a Roberts im uzeo loptu. :lol:
Kod Partizana Gist divljao,ali u bukvalnom smislu te reci 19 poena uz 5 potrosenih lopti,te nekoliko cistih nedodavanja.
dobra tekma, pa dobro i kecmana nece bas svaki put :D ...prva deonica je protekla kos za kos,rakocevic majstor 12 poena u prvoj deonici...ovaj veseli niikako da odigra neku bolju tekmu,a kaze da vredi u prvih 5 pikova na sledecem draftu

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 26 jan 2011, 23:06

1. Rekao sam da Partizan nece dalje...

I da, molio bih gospodina Zeljka B, da se javi i prokomentarise trijumf u Sieni Reala, za kojeg je on rekao da ako budu igrali kao protiv Partizana nemaju sansi...Gospodine, unutrasnja linija Reala je veceras ubacila 49 poena...
Toliko o igrama i slicnim potezima....

Ostalo je samo ime.....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 jan 2011, 23:10

neno#4 je napisao/la:1. Rekao sam da Partizan nece dalje...

I da, molio bih gospodina Zeljka B, da se javi i prokomentarise trijumf u Sieni Reala, za kojeg je on rekao da ako budu igrali kao protiv Partizana nemaju sansi...Gospodine, unutrasnja linija Reala je veceras ubacila 49 poena...
1.Citiraj se ne verujem ti :mrgreen: (salim se :lol: )

2.Real je posebna prica,ustvari MP mi je posebna prica,nikako da shvatim ovakvo devastiranje u zadnjem delu. :roll:
Doduse nisam gledao mec pa da nesta kazem ali cudno mi je ovo.
No mene u Realu fascinira Mirotic(prema statistici danas najbolji),te Clay jedan od meni najdrazih igraca u Spaniji,mada on previse divlja sa svojim uzimanjem suteva.

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 26 jan 2011, 23:11

ma kakav real, likovi nemaju blage veze...kada im bude dosao olimpiakos ili panatinakikos tim sa istim budzetom videce gde su i sta su ;) ,ne sekiraj se

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 26 jan 2011, 23:25

alfarouqaminu je napisao/la:

ma kakav real, likovi nemaju blage veze...kada im bude dosao olimpiakos ili panatinakikos tim sa istim budzetom videce gde su i sta su ;) ,ne sekiraj se
Molim te, nemoj ti da me ucis o Europskoj kosarci, lati se NBA i uzivaj...

Real igra vrlo dobro ove godine, ko ce da osvoji titulu jos je rano pricati...

A pogoto luzerska ekipa iz Pireja koja vec 12 godina osvaja titulu u Grckoj ligi, ali nikako da je osvoje...

Ostalo je samo ime.....

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 26 jan 2011, 23:28

neno#4 je napisao/la:

Molim te, nemoj ti da me ucis o Europskoj kosarci, lati se NBA i uzivaj...

Real igra vrlo dobro ove godine, ko ce da osvoji titulu jos je rano pricati...

A pogoto luzerska ekipa iz Pireja koja vec 12 godina osvaja titulu u Grckoj ligi, ali nikako da je osvoje...
pa i vi nista niste bolji u spaniji,pa barsa vas prca i u fudbalu i u kosarci :lol: :lol: ....a pogotovo u kosarci :lol: :lol:

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 26 jan 2011, 23:29

Devil je napisao/la:

1.Citiraj se ne verujem ti :mrgreen: (salim se :lol: )

2.Real je posebna prica,ustvari MP mi je posebna prica,nikako da shvatim ovakvo devastiranje u zadnjem delu. :roll:
Doduse nisam gledao mec pa da nesta kazem ali cudno mi je ovo.
No mene u Realu fascinira Mirotic(prema statistici danas najbolji),te Clay jedan od meni najdrazih igraca u Spaniji,mada on previse divlja sa svojim uzimanjem suteva.
Poslije grupne faze
Ipak mislim da Partizan ne moze da prodje u TOP 8, jer prva se igra u Madridu, ako tu poginu sa 10+ razlike, tesko...
Prije tekme sa Realom
Ako si gledao utakmice sa Buducnosti, sa Hemofarmom, ako se desi da onako odigraju prvo poluvrijeme protiv Reala u VistoAlegreu, poginut ce vise od 15 razlike, vjeruj mi...
I najbitnije
Meni licno ce interesantno sutra biti vidjeti na djelu malog Mirotica, u posljednje vrijeme igra fenomenalno...
Neno rides again 8-) 8-) 8-) 8-)

Ostalo je samo ime.....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 26 jan 2011, 23:31

pa i vi nista niste bolji u spaniji,pa barsa vas prca i u fudbalu i u kosarci :lol: :lol: ....a pogotovo u kosarci :lol: :lol:
Koji fail...Decko, da znas kao sto ne znas ja navijam za PAO, kakav Real...Ali hajde nema veze, oprostit cemo ti...

Ostalo je samo ime.....

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 26 jan 2011, 23:33

neno#4 je napisao/la:
Koji fail...Decko, da znas kao sto ne znas ja navijam za PAO, kakav Real...Ali hajde nema veze, oprostit cemo ti...
super pa jel si gledao derbi u kosarci u grckoj? :lol: :lol: :lol:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 jan 2011, 23:35

Joj da znas da mi nema nista draze ovde nego gledati tebe i @geru kako vadite citate. :lol: :lol: :lol:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 26 jan 2011, 23:37

ja im se divim :D ja nikad ne uspijem naci neki post kad mi treba :D
You are someone else I am still right here

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 27 jan 2011, 00:11

neno#4 je napisao/la:
super pa jel si gledao derbi u kosarci u grckoj? :lol: :lol: :lol:
Jesam, 3 - 0 metlu prosle godine, jesam F4 iz Berlina nedavno i tako to....
I slicne trijumfe kojih je bilo itekako puno, a bice ih jos sigurno...

Nemoj molim te otvarati tu temu, u kojoj nema argumenata za pricu o Olimpijakosu koji je luzerska ekipa..

Ostalo je samo ime.....

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: AdinTR, filip13, Google Adsense [Bot], L-Train, Napapijri i 17 gostiju.