Reprezentacija Italije
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Reprezentacija Italije
Mislim da je senadov avatar bolji, al eto kad je većina stavila ovaj da i ja prikačim...
ITALIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ITALIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- senad_flamin
- Kontakt:
Ovakav adrenalin nemam ni kad Bosna igra
Ovu reprezentaciju volim ko' da sam rodjen u Italiji a ne ovdje
I da nešto iskreno kažem jer uvijek sam bio realan,od svih igrača najviše bi volio da se pokažu momci iz Juventusa,jer govorim jaranima koji ne prate Seriju A kako Juve ima jaku ekipu i ovako im govorim neka imena Barzagli,Bonnuci,Giacherini,Chillini,Marchisio oni se ono kao zajebavaju samnom "ko su ti" ?
E danas mi je želja da ti se igrači pokažu što bolje..
Nadam se da će Balloteli pokazati svoju klasu to je jedan od rijetkih igraca uz Cassana i Giovinca koji moze napraviti neku razliku.
Dosta će sve zavistii kao i uvijek od Pirla to je igrač svjetske klase i zna kako se igraju ovakve utakmice.
Forzaaaa Italijaa !

Ovu reprezentaciju volim ko' da sam rodjen u Italiji a ne ovdje

I da nešto iskreno kažem jer uvijek sam bio realan,od svih igrača najviše bi volio da se pokažu momci iz Juventusa,jer govorim jaranima koji ne prate Seriju A kako Juve ima jaku ekipu i ovako im govorim neka imena Barzagli,Bonnuci,Giacherini,Chillini,Marchisio oni se ono kao zajebavaju samnom "ko su ti" ?
E danas mi je želja da ti se igrači pokažu što bolje..
Nadam se da će Balloteli pokazati svoju klasu to je jedan od rijetkih igraca uz Cassana i Giovinca koji moze napraviti neku razliku.
Dosta će sve zavistii kao i uvijek od Pirla to je igrač svjetske klase i zna kako se igraju ovakve utakmice.
Forzaaaa Italijaa !

-RIVALDO-
Jos da je Rossi zdrav, bila bi Italija nezgodna za sve protivnike, ovako ce tesko ici protiv najbolje ekipe Europe. Naravno, kao i svi simpatizeri italijanskih klubova navijet cu za Azzure...
Moze Italija ostati ne porazena, iskreno se nadam...
Forza Italija!
Moze Italija ostati ne porazena, iskreno se nadam...
Forza Italija!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
The Old Lady is back on TOP...
The Old Lady is back on TOP...
- senad_flamin
- Kontakt:
Sad mi je malo žao ovo za Criscita
odbrana je mogla biti dosta jača,al nadam se da će Giacherini sa velikim motivom odigrati danas,da je Conte na klupi i ne sumnjam da bi bilo tako 
EDIT: Da nisu važna samo ta " imena" u fudbalu najbolje je pokazao Juve ove sezone,Italija po tom pitanju nikad slabija, al stvarno se nadam da mozemo napravit nesto na ovom EURU!

EDIT: Da nisu važna samo ta " imena" u fudbalu najbolje je pokazao Juve ove sezone,Italija po tom pitanju nikad slabija, al stvarno se nadam da mozemo napravit nesto na ovom EURU!
-RIVALDO-
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Evo prema Gazzetti konacne formacije i prvih 11

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- rastafarian
- Kontakt:
Realno, Španci igraju fin fudbal, imaju solidno uigranu ekipu, imena i sve.. po meni su oni općenito favoriti što se tiče ovog EURA. Opet, bio bih zadovoljan i remijem danas. Ipak su, po mom mišljenju, Irska i Hrvatska za jednu klasu ispod Španije i tu bi trebali tražiti svoju priliku za prolaz. Ako ništa, loviti to drugo mjesto a neće biti lako.
Samo da pitam za sistem takmičenja, da li se ukrštaju prvi i drugi iz A i B grupe, kao i u C i D grupi?
[youtube][/youtube]
Samo da pitam za sistem takmičenja, da li se ukrštaju prvi i drugi iz A i B grupe, kao i u C i D grupi?
[youtube][/youtube]
Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
UEFA MAFIJA !
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Da s tim sto onda pobjednici duela 1a vs 2b i 1c vs 2d igraju u nastavku medjusobno, dakle 1/2 finalimarastafarian je napisao/la: Samo da pitam za sistem takmičenja, da li se ukrštaju prvi i drugi iz A i B grupe, kao i u C i D grupi?

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kakva je šteta što Barza ne igra danas, ali ono baš, čovjek godinu dana gotovo da greške nije napravio, kada vidim ovako Bonnucia i DDR-a nazad, Chiellini sigurno rovit i nije na 100%, ne znam, srce je često presudno, neka bude i danas.
U svakom slučaju, Italija mora dobiti 'rvaCku i Irsku, danas je bod jako bitan, ali ne i presudan.
Usput, ubijeđen sam da Irska ne gubi večeras, Trap će to da sredi.
U svakom slučaju, Italija mora dobiti 'rvaCku i Irsku, danas je bod jako bitan, ali ne i presudan.
Usput, ubijeđen sam da Irska ne gubi večeras, Trap će to da sredi.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Slažem se da je veliki hendikep ne igranje Barzaglia, jer je čovjek odigrao sezonu bez greške, a pored toga Prandeli gubi jednog odličnog igrača u sredini, kojeg mora "žrtvovati" u odbrani, De Rossia. Nadam se da će Chiellini odigrati dobro bez obzira na povredu.
Mislim da Prandeli griješi, jer gura Đakerinija na poziciju lijevog bočnog, jer momak je to igrao par puta u Juventusu, mislim da bi to Balzaretti bolje odigrao, a i utakmicu protiv Rusa je odigrao sasvim dobro. Što se tiče sredine to je to, nadam se da će oni biti na visini zadatka, jer ne treba mnogo pričati o sredini terena Španjolaca, mislim da je u večerašnjoj utakmici biti presudna sredina terena. U napadu očekivano Cassano i Balo, nadam se, da će kasnije ući i Giovinco.
Ja vjerujem da ova ekipa može otići daleko i po ko zna koji put iznenaditi fudbalski svijet.
FORZA Azzurri, Forza JUVEItalia
!
Mislim da Prandeli griješi, jer gura Đakerinija na poziciju lijevog bočnog, jer momak je to igrao par puta u Juventusu, mislim da bi to Balzaretti bolje odigrao, a i utakmicu protiv Rusa je odigrao sasvim dobro. Što se tiče sredine to je to, nadam se da će oni biti na visini zadatka, jer ne treba mnogo pričati o sredini terena Španjolaca, mislim da je u večerašnjoj utakmici biti presudna sredina terena. U napadu očekivano Cassano i Balo, nadam se, da će kasnije ući i Giovinco.
Ja vjerujem da ova ekipa može otići daleko i po ko zna koji put iznenaditi fudbalski svijet.
FORZA Azzurri, Forza JUVEItalia

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- harebianconero
- Kontakt:
Šta ovo Bonucci postigao više golova nego Ballotelli.
Znači Barza je pozvan na Euro ?

Znači Barza je pozvan na Euro ?
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
- IlPrincipe
- Kontakt:
Bit će teško, al nadam se pobjedi. Forza Azzurri !
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Na današnji dan su Azzurri postali prvaci Evrope, pobijedivši Jugoslaviju u ponovljenoj utakmici sa 2:0.
Valjda i večeras odigraju dobro.
FORZA ITALIA
Valjda i večeras odigraju dobro.
FORZA ITALIA

ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
" onclick="window.open(this.href);return false;
Jedan jedini, neponovljivi Gennaro Rino Gattuso. Ako se bude ovako nabrijano idemo do kraja
Jedan jedini, neponovljivi Gennaro Rino Gattuso. Ako se bude ovako nabrijano idemo do kraja

Support Velez, It's logical! ★
Forza Azzuri!!!
Vikend uz euro nikad bolji, prava uzivancija.
Naprijed Azzuri

David Hayemaker Haye!!!
R.I.P Šejla Osmić
R.I.P Šejla Osmić

Emmanuele Giaccherini, zapamtite to ime.

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
Buffon; Chiellini, De Rossi, Bonucci; Giaccherini, Marchisio, Pirlo, Motta, Maggio; Balotelli, Cassano
Španija bez špica, veznim redom žele izdominirati što je očekivano, bit će teško, ali vrijeme je da se pokaže karakter.
Španija bez špica, veznim redom žele izdominirati što je očekivano, bit će teško, ali vrijeme je da se pokaže karakter.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- rastafarian
- Kontakt:
Nezvanično, prvih 11:

Ž'21 !
UEFA MAFIJA !
UEFA MAFIJA !
Sretno Azzuri.
Nisam optimističan glede ove utakmice protiv aktuelnih prvaka, ali se nadam najboljem .
Nisam optimističan glede ove utakmice protiv aktuelnih prvaka, ali se nadam najboljem .
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Kakva formacija...
U prvih 11 igrac za kojeg se mislilo da otpada sa spiska i da nece dobiti minute na prvenstvu. Pocinje protiv mozda i prvih favorita prvenstva.
Nadam se da ce nam Gianc svima pokazati cime je to kupio selektora.
Forza Italia!
U prvih 11 igrac za kojeg se mislilo da otpada sa spiska i da nece dobiti minute na prvenstvu. Pocinje protiv mozda i prvih favorita prvenstva.
Nadam se da ce nam Gianc svima pokazati cime je to kupio selektora.
Forza Italia!
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.