EP Litvanija 2011

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BIHfan
Kontakt:

Re: EP Litvanija 2011

Post Postao/la BIHfan » 30 avg 2011, 23:42

Dylan Dog je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Pa moral BHT prenosit sve meceve grupne faze Srbije i Hrvatske? :?
Ne mogu da vjerujem sta rade.
2.septembra igraju Turska-Litvanija,a oni prenose Srbija Izrael :roll:
No,s obzirom da nisam siguran u kojem terminu se igra Turska-Litvanija,mozda u nocnome,onda ima logike jer ce ionako biti prijenost Bjelorusija-BiH u fudbalu.

Ali,4.tog septembra igraju Litvanija-Spanija,kakav duel,koji oni naravno ne prenose,no dobro,taj dan i mi igramo,pa mozda je opet opravdano zbog istog termina,ali kako objasniti da oni tu noc u snimku daju Srbija-Njemacka :twisted:

Ajd za Hrvatsku i nekako,jer ista smo grupa,logicno da ce prenositi utakmice iz nase grupe,ali sta ima je trebalo da prenose ili daju u snimku svaku utakmicu Srbije.
Ma druze, stvarno smo jadna drzava. Ko da mene toliko zanimaju utakmice Srbije. Poslje BIH, meni se najvise gledaju ove top utakmice. Ko hoce da gleda Srbiju nek upali RTS hebemu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 31 avg 2011, 06:54

Dylan Dog je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Pa moral BHT prenosit sve meceve grupne faze Srbije i Hrvatske? :?
Ne mogu da vjerujem sta rade.
2.septembra igraju Turska-Litvanija,a oni prenose Srbija Izrael :roll:
No,s obzirom da nisam siguran u kojem terminu se igra Turska-Litvanija,mozda u nocnome,onda ima logike jer ce ionako biti prijenost Bjelorusija-BiH u fudbalu.

Ali,4.tog septembra igraju Litvanija-Spanija,kakav duel,koji oni naravno ne prenose,no dobro,taj dan i mi igramo,pa mozda je opet opravdano zbog istog termina,ali kako objasniti da oni tu noc u snimku daju Srbija-Njemacka :twisted:

Ajd za Hrvatsku i nekako,jer ista smo grupa,logicno da ce prenositi utakmice iz nase grupe,ali sta ima je trebalo da prenose ili daju u snimku svaku utakmicu Srbije.

ja sam to spominjao na temi "sport i tv" prije desetak dana

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 31 avg 2011, 09:31

qayxsw je napisao/la:A ko su Srbi da ih se uvijek prenosi?
nebeski,mitski narod :mrgreen:

da živim dolje, bilo bi mi drago da se na bht prenosi hrvatska. Al, opet , s obzirom da svaki bh hrvat i srbin ima i hrt i rts, malo poglupa ekonomska računica bht..to isto kad sam otišao u jedno miješano mjesto i u mesnici tražio svinjski but, pa me čovjek pogledo ko da sam s druge planete...slaba im računica skroz..

Helem (što bi reko jedan moj kolega moderator :D ) :D

danas napokon počinje!!

lets play the game 8-)

Ako netko može staviti link za današnju BH tekmu.

što se tiče hrvatske, moglo bi danas biti jako grbavo i čupavo bez obzira sto je s druge strane slabija Finska. Obično se na početku lošije starta, malo se još traže, privikavaju na koševe, parket i slične gluposti. A Finska već dolazi spremna, u punoj formi s obzirom da su razigravali..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

AVFC
Kontakt:

Post Postao/la AVFC » 31 avg 2011, 11:02

Danas odigrao na Gruziju,Hrvatsku,Grčku i Crnu Goru šta kažete jesu li dobri parovi?
Philadelphia
Championship
............................

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 31 avg 2011, 11:12

AVFC je napisao/la:Danas odigrao na Gruziju,Hrvatsku,Grčku i Crnu Goru šta kažete jesu li dobri parovi?
dabogda pao na grckoj ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

Texi
Kontakt:

Post Postao/la Texi » 31 avg 2011, 11:13

BHT prenosi mečeve Srbije i Hrvatske jer i Srbi i Hrvati žive u BiH, bez obzira da li se to nekome sviđa ili ne...

Ako Vam se gleda Španija - Litvanija ili Turska - Litvanija ili bilo koji drugi meč imate Internet pa navalite.
I think I'm a pussy one.

Tetrijeb
Kontakt:

Post Postao/la Tetrijeb » 31 avg 2011, 11:20

Scof1eld je napisao/la:
AVFC je napisao/la:Danas odigrao na Gruziju,Hrvatsku,Grčku i Crnu Goru šta kažete jesu li dobri parovi?
dabogda pao na grckoj ;)
Nece pasti igrao sam i ja na Grcku kec dana 8-)

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 31 avg 2011, 11:22

Texi je napisao/la:BHT prenosi mečeve Srbije i Hrvatske jer i Srbi i Hrvati žive u BiH, bez obzira da li se to nekome sviđa ili ne...

Ako Vam se gleda Španija - Litvanija ili Turska - Litvanija ili bilo koji drugi meč imate Internet pa navalite.
A 90% tih Srba i Hrvata ce prenose tih ekipa gledati na rts i hrt-u, tako da ti ta prica ne pije vode. Znaci mi koji ne navijamo za sr ili hr smo taoci ljudi koji prigovaraju da se prenose te ekipe, a prenose gledaju na drugim programima. Joj da ja imam neku moc kako bi im se samo nagovorio :evil: :evil: Uredu prenos srbija-italija, super tekma, al npr bht da prenosi srbija i bubam belgija, a ne prenosi u isto vrijeme spanija-litvanija npr :roll:

kad ce se vishe u ovoj drzavi stvari postaviti na pravo mjesto :roll:
nema potpisa

Texi
Kontakt:

Post Postao/la Texi » 31 avg 2011, 11:34

Admir_Sa je napisao/la:
Texi je napisao/la:BHT prenosi mečeve Srbije i Hrvatske jer i Srbi i Hrvati žive u BiH, bez obzira da li se to nekome sviđa ili ne...

A 90% tih Srba i Hrvata ce prenose tih ekipa gledati na rts i hrt-u, tako da ti ta prica ne pije vode. Znaci mi koji ne navijamo za sr ili hr smo taoci ljudi koji prigovaraju da se prenose te ekipe, a prenose gledaju na drugim programima. Joj da ja imam neku moc kako bi im se samo nagovorio :evil: :evil: Uredu prenos srbija-italija, super tekma, al npr bht da prenosi srbija i bubam belgija, a ne prenosi u isto vrijeme spanija-litvanija npr :roll:

kad ce se vishe u ovoj drzavi stvari postaviti na pravo mjesto :roll:
Znam ja to, ali ne mogu ti pomoći, kažem ti Internet i to je to. Ja ću gledati RTS, C grupu na BHT i HRT, a kao ne bude nekih zanimljivih mečeva na RTS-u, gledaću preko neta.
I think I'm a pussy one.

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 31 avg 2011, 12:00

Prvenstvo zvanično nije ni počelo,a već se počinje kvariti tema nekim stvarima koje su najmanje sportske prirode...Valjda ljudi u BHT znaju šta rade i iz kojih razloga to rade,i glupo je ovde pričati o tome,zato bi zamolio moderatore da obrate pažnju na ovom forumu,zbog nekih koji ovde dođu da provociraju i pričaju o nečemu što nema veze sa ovim Eurobasketom,
Uživajmo u košarci,počinje za 2 sata :D 8-)
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 31 avg 2011, 12:00

Problem je sto je ovo BIH, i da smo normalna drzava svi pravoslavci, muslimani i katolici bi samo pratili BIH( zemlju odakle ustvari i jesu). Oni kojima srce kuca za susjede nek odjase na RTS ili HRT i gleda utakmicu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

abcde
Kontakt:

Post Postao/la abcde » 31 avg 2011, 12:02

Ko hoce MKD-CG 14:30

http://www.web.maxtv.mk/index.aspx" onclick="window.open(this.href);return false; -Sitel (?)
Ako ne ide strim promenite IP adresu

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 31 avg 2011, 12:03

Ja nemam nista protiv Srbije,kvalitetna su ekipa i svakako da je red da se prenosi pokoja njihova utakmica,ali hocu da gledam i Spaniju,Litvaniju,Tursku :x
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 31 avg 2011, 12:24

Hajmo ukratko, ko su favoriti? Pitanje za bolje poznavaoce, posto nisam detaljno pratio ko i kakvi timovi dolaze???
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Texi
Kontakt:

Post Postao/la Texi » 31 avg 2011, 12:40

sarajlija89 je napisao/la:Hajmo ukratko, ko su favoriti? Pitanje za bolje poznavaoce, posto nisam detaljno pratio ko i kakvi timovi dolaze???
Španci prvi favoriti, posle njih Srbija, Litvanija, Francuska...

Srbija zbog Dude Ivkovića, Litvanci zbog domaćeg terena ( sastav mi ne uliva poverenje ), Francuzi zbog 6-7 NBA igrača. Španci bi sigurno osvojili zlato da nije Skariolo na klupi, ovako ima šanse i za Srbiju, Litvaniju i Francusku pre svih.
I think I'm a pussy one.

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 31 avg 2011, 12:42

@bihfan.....bosna je uvjek bila takva država i uvjek će biti,ovde su 3 naroda,3 vjere...nek navija ko za koga hoće,to je ustvari njihova,privatna stvar,ti isto navijaj za koga hoćeš,niko ti ne smije to osporiti.Demokratija haha :lol: :lol: :lol:

Odigrao sam sve i jedan par danas na kladionici,nadam se da neće biti nekih većih iznenađenja :lol: :lol: :lol: ...Eto možda BiH sj.ebe Grke :mrgreen: .....Ništa nije nemoguće.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 31 avg 2011, 12:46

Po meni favoriti su Spanci. Na svim poljima su najaci. Od dobrog selektora, do fenomenalnog rostera i po meni su naravno prvi favoriti. Francuzi imaju odlican sastav, al kad izadju na teren pogube se (barem su dosad tako igrali). Nisam ih gledao na pripremama mozda su se popravili. Turska je isto jedna jaka reperzentacija i da je Tanjevic isad tu ja bi hladno rekao da osvajaju, ali novi selektor im je jako lose postavio igru Turske. Mislim da ce ih selektor kostat medalje. Srbija po meni najbolja kolektivna selekcija, svi igraju jedno za drugo. Disciplina na visokom nivou i takodje odlican selektor. Mislim da mogu osvojit neku medalju na ovom Eurobasketu sigurno. Grcka mi se takodje strasno dopala u pripremnim mecevima, igraju pravo disciplovano i pozrtvovano. Puno akcija i kombinacija imaju. Nedostatak kljucnih igraca se i ne primjeti. Njemacka sa NBA prvakom Dirkom moze nekom pomrsit racune, ali nemaju oni snage da naprave nesto vise po meni. Osim Dirka, Kamana, Benzinga i Shafarcika (ne znam kako se pise) po meni nemaju vise odlicnih kosarkasa (Jagla mi je skroz van forme), a za uspjeh treba mnogo vise kvalitetnih igraca. Hrvatska, njima nista ne mogu prognozirat, nemaju mi kvalitet za neki znacajan rezultat. Italija ce sigurno biti razocarenje, nikakve hemije u ekipi nema. Slovenija, ono sto sam ja vidjeo od njih je srednja zalost. Mislim da ce biti oni negdje tu sa Hrvatskom sto se tice plasmana. Litvanija je jedna jako dobra selekcija, domacin. Imaju dobar roster i kao uvjek na Eurobasketu vaze za jednog od 3 pozicije. Imperativ ce im biti domaci teren sigurno.
Sto se tice nase selekcije predvidjam nam sve poraze i jednu pobjedu protiv Finske na jedvite jade. Teletovic ce tu utakmicu sam pobjedit, nazalost mi smo jedna od najgorih reprezentacija na ovom Eurobasketu.

Znaci po meni:
1 mjesto : Spanija
2. mjesto: Litvanija
3. mjesto: Srbija
FK DELFIN NEUM

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 31 avg 2011, 12:49

mnogo_smo_jaki je napisao/la:@bihfan.....bosna je uvjek bila takva država i uvjek će biti,ovde su 3 naroda,3 vjere...nek navija ko za koga hoće,to je ustvari njihova,privatna stvar,ti isto navijaj za koga hoćeš,niko ti ne smije to osporiti.Demokratija haha :lol: :lol: :lol:
Necemo vise u offtopic, al cu ti samo reci da je Bosna takva drzava samo od 95 godine. BIH je bila drzava po meni od 1 naroda sa 3 vjere.
FK DELFIN NEUM

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 31 avg 2011, 12:51

sarajlija89 je napisao/la:Hajmo ukratko, ko su favoriti? Pitanje za bolje poznavaoce, posto nisam detaljno pratio ko i kakvi timovi dolaze???
Spanija-najveci favorit,svi su na okupu,svi su zdravi,braca Gasol,Navaro,Calderon,Rudy Fernandez,a sada je tu i Ibaka,jos jedan fenomenalan kosarkas

Litvanija-domaci teren,iako im fali Kleiza,tu su Songaila,Ksistof Lavrinovic(brat mu propusta prvenstvo),Kaukenas,Pocijus te najbolji mladi kosarkas evrope Valancijunas a tu je i veteran Jasikevicijus

Francuska-Paker,Diaw,Batum,Noah..sve su to NBA igraci..vrlo jaka ekipa,fizicki svakako najdominantiji tim prvenstva

Srbija-Ivkovic ih vodi sjajno,izvlaci maksimum od svakog igraca,Teodosic,Krstic,Savanovic su lideri,fali im Velickovic ali opet su favoriti za medalju

Potencijalna iznanadjena su po meni Rusija i Grcka,te subjektivno Italija koja ima 3 NBA igraca,i to kakva,svaki je u prosloj sezoni postizao dvocifren broj poena u prosjeku
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 31 avg 2011, 12:54

Po meni 1.favorit je selekcija Španije..imaju sjajne igrače,asove..možda im trener baš i nije najbolji,ali ipak su suviše kvalitetni,da bi im to bio veliki hendkiep...2.favorit je domaćin,selekcija Litvanije,iz više razloga,dobar tim,nekoliko iskusknih sjajnih igrača,solidan trener....pa samo domaćinstvo,navijači,malo i sudije :mrgreen: ...To su po meni dva izarazita favorita,a u najuže favorite nabrajam još Srbiju,Francusku i Grčku..I ostali imaju šanse,ali smatram da će od ovih 4-5 timova jedan sigurno trijumfovati.Za veliko iznenađenje turnira vidim selekciju Gruzije.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.