NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

Maniaacs
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la Maniaacs » 28 okt 2012, 16:02

Slobodanpad1945 je napisao/la:U Livnu kraj:
Troglav - Bratstvo 2:0 :(
Ma ajde, bit ce bolje sl kolo, u vrhu ste i morate to sacuvat, zao mi je zbog ovog poraza, veliki pozdrav iz Lukavca !

xvid
Kontakt:

Post Postao/la xvid » 28 okt 2012, 16:36

http://nk-troglav.ba/index.php/novosti/ ... atstvo-2-0" onclick="window.open(this.href);return false;
"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 28 okt 2012, 16:49

Nadigrali smo Vas u svim segmentima nogometne igre i ovaj rezultat je minimalan kako su se stvari odvijale,Vi ste u tijeku cijele utakmice napravili jednu šansu-imate glavu i rep al gledajuć do sada Vitez igra najbolje,a ni Branitelj nije daleko.Što se tiče Troglava uvjek sam tvrdio da ova ekipa igra premijerligaški nogomet-mi smo jedina ekipa koja u ovoj sezoni nije dobila ni marke,a o opremi da i ne govorimo-djelujemo kao neka škvadra iz nekog kvarta koja se okupi da bi se malo zezala.Zahvaljujemo se Vašim momcima na fer i korektnoj utakmici.Suci odlični.

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 28 okt 2012, 16:52

Mala ispravka - primili su place prije ovog kola ;)

Danas Bratstvo nije nista pokazalo osim golmanovog odugovlacenja (naravno prije primljenih golova, onda je podigao tempo :lol: :lol: ) Ko vam je onaj crnac, odakle vam on? xD

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 28 okt 2012, 16:54

E moj Hans to su plaće za prošlu sezonu,oćito nisi upućen,tek sad su na redu pripreme i 7 mjesec.

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 28 okt 2012, 17:04

Ja sam negdje čitao da su vec dobili za proslu sezonu prije, ali da ova nije bila izmirena...

Zar su u 7. mjesecu trenirali? xD

esprit
Kontakt:

Post Postao/la esprit » 28 okt 2012, 17:04

plavobijeli je napisao/la:Nadigrali smo Vas u svim segmentima nogometne igre i ovaj rezultat je minimalan kako su se stvari odvijale,Vi ste u tijeku cijele utakmice napravili jednu šansu-imate glavu i rep al gledajuć do sada Vitez igra najbolje,a ni Branitelj nije daleko.Što se tiče Troglava uvjek sam tvrdio da ova ekipa igra premijerligaški nogomet-mi smo jedina ekipa koja u ovoj sezoni nije dobila ni marke,a o opremi da i ne govorimo-djelujemo kao neka škvadra iz nekog kvarta koja se okupi da bi se malo zezala.Zahvaljujemo se Vašim momcima na fer i korektnoj utakmici.Suci odlični.
.. kako igra Vitez i Branitelj vidicemo u iduca 2 gostovanja u Graccanici :D
svako moze imat los dan pa i Bratstvo iako se na los dan Bratstva cekalo mjjesecima, ne racunajucu golove pomocnih sudija al hajd .... ne zelim nimalo da umanjim pobjedu Troglava cestitsm i vidimo se abd u
proljece na lukama u jednoj prijateljskoj utakmici gdje ce abd i festa da bude al o tom po tom ;)
... ko li bi mogao bas biti jesenji prvak prve federalne ????? 8-)
... ko li ima najbolji raspored od 14.og do 30 .kola ... ;)
glavu gore
imamo zacrtan cilj koji ce da bude ostvaren :)
Sretno .....

BRATSTVO ... +9
VITEZ .........+5
BRANITELJ ....+2
TROGLAV...... +1
SLOBODA ......- 2
itd.....

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 28 okt 2012, 20:04

kralju vitezu i nije cilj premier liga :D a da hoce ljudi da udu,nebi vi sanse nikakve imali vjeruj ;) Sam Pero Gudelj(Fis) jaci je financijski od vas tako da... :mrgreen:

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 28 okt 2012, 20:11

nkvitez je napisao/la:kralju vitezu i nije cilj premier liga :D a da hoce ljudi da udu,nebi vi sanse nikakve imali vjeruj ;) Sam Pero Gudelj(Fis) jaci je financijski od vas tako da... :mrgreen:
Ma druze o tome ko je jaci ja ne bi bas pricao sa Gracanlijama, svi su privatnici, puni para, ima ih vise nego u Vitezu, oko toga nema sigurno price, a sto se tice PL tu nek udje ko igra bolji fudbal, a ne koga Fis il Sirbegovic finansira :D

pozz

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 28 okt 2012, 20:17

neznam jesi prolazio vitezom ikako,tj.onom poslovnom zonom(Fis,Economic,Ecos,Kristal,Buba Comerc samo su neki od jacih firmi i mnostvo drugih)? :D jos nisam cuo da je neko jaci od Fisa(koji daje pare i jednom Željezničaru) ;) tako da,ako se bude htjelo uci,Bratstvo nebi imalo nikakvih sansi :) upravo tako! sretno vama,najvise bi volio da udete u PL kad mi vec ove sezone nemamo ambicije jbg :D

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 28 okt 2012, 20:19

nkvitez je napisao/la: jos nisam cuo da je neko jaci od Fisa(koji daje pare i jednom Željezničaru
Imaš Lovića koji pored Radničkog je i jednoj BH Reprezentaciji jedan od glavnih sponzora. :mrgreen:

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 28 okt 2012, 20:22

Casp3r je napisao/la:
nkvitez je napisao/la: jos nisam cuo da je neko jaci od Fisa(koji daje pare i jednom Željezničaru
Imaš Lovića koji pored Radničkog je i jednoj BH Reprezentaciji jedan od glavnih sponzora. :mrgreen:
dobro sve to.al uglavnom malo njih ovom moze financijski parirati :D

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 28 okt 2012, 20:52

nkvitez je napisao/la:
Casp3r je napisao/la:
dobro sve to.al uglavnom malo njih ovom moze financijski parirati :D
Senad, bigno, mu moze parirati, sigurno je i bolji od njega :D
ali nije tema Bingo ni Fis , ni Fis Bingo nego NK Bratstvo Gracanica..
Ja komsijama zelim ulazak u PL kad mi vec ne mozemo ;)

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 28 okt 2012, 22:15

Maniaacs je napisao/la: Ja komsijama zelim ulazak u PL kad mi vec ne mozemo ;)
Pa zar željezničar nije u PL !?
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 28 okt 2012, 22:45

Nažalost, danas je to tako, tko ima više love - bolji je, u 99% slučajeva :) Bratstvu sretno dalje, kao i ostalima ;)

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 28 okt 2012, 22:51

VolimTz je napisao/la:
Maniaacs je napisao/la: Ja komsijama zelim ulazak u PL kad mi vec ne mozemo ;)
Pa zar željezničar nije u PL !?
To mislis zbog imena, to je slucajan odabir, tako se dugo vec zovem na drugim forumima pa sam stavio i ovdje, nema veze sa Manijacima, cisto onako, bez razloga ;)

xvid
Kontakt:

Post Postao/la xvid » 29 okt 2012, 01:30

Troglav - Bratstvo 2:0: " onclick="window.open(this.href);return false;
"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 29 okt 2012, 02:44

Iskreno...nemoj ko da bi vise pohvalio onog slona na golu...covjek zna branit al u drugoj ligi sjever...nemoze skocit dokucit **** loptu od svoje debljine...istrcava ko tele dva putai nezna ni jedan od ta dva puta procjenit dal je u prednosti ili ne ...niti zna sta da uradi sa loptom....sto sam vidio za sad..onaj momak iz Lukavca izgleda dobro...a ovaj trut sto iz kola u kolo izgleda sve gore i gore...boze sacuvaj...jos po neki ovdje ga nazivaju kraljom....
On je gora verzija onog Jukana od prije nekih 12-13 godina....Jukan barem nije bio debeo...

zeljogracanica
Kontakt:

Post Postao/la zeljogracanica » 29 okt 2012, 08:43

nkvitez je napisao/la:kralju vitezu i nije cilj premier liga :D a da hoce ljudi da udu,nebi vi sanse nikakve imali vjeruj ;) Sam Pero Gudelj(Fis) jaci je financijski od vas tako da... :mrgreen:
A zašto onda nemate ambicija kad ste toliko jaki nije mi jasno.

esprit
Kontakt:

Post Postao/la esprit » 29 okt 2012, 09:12

Oj saba brate dragi i mili.. nista spektakularno od Trogflava
2 greske golmana 2 gola opet ne umanjujem znacaj pobjede cestitke Troglavu ali saba uffffffffff...
nema veze nista alarmantno 2 pobjede kuci i jesenji prvaci..... ne zaboravite da sve ekipe osim Bratstva
imaju 2 utakmice zaredom igrane kuci a Bratstvo u gostima... 15. i 16. kolo igramo kuci
a Vitez i Branitelj gostuju....
SVI NA LUKE U SUBOTU PO NOVU POBJEDU I VRACANJE NA VRH !!!!!!!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.