Senad Lulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Senad Lulic
lulic je bio ok..... mora on puno jos da radi u odbrani... i kad ima loptu brzo je gubi...
igra li veceras Lula?
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
igra naravno na beku???mostar_mo je napisao/la:igra li veceras Lula?
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Imao jedan dobar prodor kada je izborio faul..
O njegovoj igri u odbrani bolje da ne pisem sta mislim,dzaba cu biti proglasen hejterom i pljuvacom,a tipujem da bi neko vjerovatno uletio sa onom "da ti nije mozda Lula kresno trebu"
O njegovoj igri u odbrani bolje da ne pisem sta mislim,dzaba cu biti proglasen hejterom i pljuvacom,a tipujem da bi neko vjerovatno uletio sa onom "da ti nije mozda Lula kresno trebu"

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- JuveSissoko
- Kontakt:
Dylan Dog je napisao/la:Imao jedan dobar prodor kada je izborio faul..

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Proglasili ne proglasili Lula i odbrana kao dva na putu(bar ova odbrana u Laciju).Odbrambeno loše,čak usudio bi se reći kriminalno loše.Čovjek ga par puta napravio smiješnim,ispadao,gubio se...Ne umanjujem Lulićevo znanje ali vidi se da ga sve vuče naprijed,tek kada je u trku prema protivničkom golu vidimo našeg poznatog Lulu...
Pa dovoljno je vidjeti njegovu gradzu da bude jasno kako on ne moze biti neka klasa na beku,prekrhak je da bi mogao biti dobar u duel igri,nesto kao Pjana...aqarius je napisao/la:Proglasili ne proglasili Lula i odbrana kao dva na putu(bar ova odbrana u Laciju).Odbrambeno loše,čak usudio bi se reći kriminalno loše.Čovjek ga par puta napravio smiješnim,ispadao,gubio se...Ne umanjujem Lulićevo znanje ali vidi se da ga sve vuče naprijed,tek kada je u trku prema protivničkom golu vidimo našeg poznatog Lulu...
Rodzeno krilo ,lahak i poletan kao srna(ne onaj iz Sahtara).

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Slažem se drug u potpunosti.Šteta je takav napadački potencijal koristiti nazad tj.ne koristiti,trošiš ga bezzze u odbrani i osim toga si uvijek u potencijalnoj opasnosti da primiš gol sa te strane Jer si fino objasnio zašto to kod Lule ne ide u odbrani.Izgleda Reja gledao Papeta ,a ni sam ne kuži da nam je Lula na toj poziciji nužno zlo.
Jah da covjek ne gleda tekmu kontao bi da je Lulic otisao u onu stvar.
A Reya bi ga prvog zamjenio.Medjutim malo prica ide drugacijim tokom.Nije prekrasno ali vala i nije tako kriminalno kako dezurni hoce da prikazu.
izgleda bas da je necija cura pukla,kad se na lulica natakarilo.

A Reya bi ga prvog zamjenio.Medjutim malo prica ide drugacijim tokom.Nije prekrasno ali vala i nije tako kriminalno kako dezurni hoce da prikazu.
izgleda bas da je necija cura pukla,kad se na lulica natakarilo.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Dragi harishp ti baš ne možeš napisati post da nekoga podjebavaš(glavni pametolog),nisam dežurni kritičar ,čak naprotiv veoma rijetko pišem,a rekao sam da je kriminalan u odbrani,i JESTE bar u prvom poluvremenu,sada je druga priča,druga pozicija,igrač više....
Nisam duse mi,al yebiga njekako mi tako ispalo.
Iskreno receno Lazio za mokrog strika kompletna ekipa sa Reyagom zajedno.

Iskreno receno Lazio za mokrog strika kompletna ekipa sa Reyagom zajedno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Zato će beka igrati Papac iza Lule i tu ćemo biti relativno sigurni...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Lulić na klupi, Fiorentina vodi 1-0...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ja sam isto misljenja da je Lula onaj klasicni krilni igrac, iako po potrebi moze igrati beka ali ne za stalno.
Mali ispadi u odbrani su ga evo vec doveli do klupe, ali ne sumnjam da ce se on izboriti za svoje mjesto u udarnoj postavi.
Mali ispadi u odbrani su ga evo vec doveli do klupe, ali ne sumnjam da ce se on izboriti za svoje mjesto u udarnoj postavi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Uh jest ispao Lulic
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Al eto i ispravio je,on je i spasio gol 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ovo je lula skino lijevom nogom a ne golman kao sto sam mislio prvi put. inace sramotna greska ali eto odmah iskup
-
- Kontakt:
Asistencija Lule
Jel gledas ili? posto ovamo pise asistencija SculliMadridista18 je napisao/la:Asistencija Lule
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Giuseppe Sculli je bio asistent kod pogotka.Madridista18 je napisao/la:Asistencija Lule
Da nisi sta pobrkao ili je greska na ovoj stranici ****
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.