Nihad Đedović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan
Re: Nihad Đedović
[quote="konjicanin01"]Mozete pricati sta god zelite,ali nihad je zadnjih godina igrao srcem za ovu repku.Sjecali se neko da je on platio savezu hotel kada su nas htijeli izbaciti,odkud znate zbog cega mu je trebo njemacki pasos?bezveze lupate,i on Mirza i Jusuf ce se vratit neznam oko cega toliku hampu dizete,imamo VrabcA,Buzu,Musu,treba forsirat mladje i u tome ce biti neka draz EP[/quote
kako znas da ce se vratiti,sta bi mi trebali biti sretni sto nas je sad kulturno **** pa ce se onda vratiti?
kako znas da ce se vratiti,sta bi mi trebali biti sretni sto nas je sad kulturno **** pa ce se onda vratiti?
Neka se on fino j*ebe!
Niko nas nije tako lukavo sjebo kao on. Niti sada kakve izvaje daje ili da se g*vno objasni.
On vise nema nas Pasos. Molim te uklonite ga sa ovog pdf-a.
Niko nas nije tako lukavo sjebo kao on. Niti sada kakve izvaje daje ili da se g*vno objasni.
On vise nema nas Pasos. Molim te uklonite ga sa ovog pdf-a.
A da se malo prisjetimo kako je istog Djedovica reprezentacija gurala kad je igrao po trecim spanskim ligama i kako je upravo zbog reprezentacije u stanju da posudi toliku svotu novca?konjicanin01 je napisao/la:Mozete pricati sta god zelite,ali nihad je zadnjih godina igrao srcem za ovu repku.Sjecali se neko da je on platio savezu hotel kada su nas htijeli izbaciti,odkud znate zbog cega mu je trebo njemacki pasos?bezveze lupate,i on Mirza i Jusuf ce se vratit neznam oko cega toliku hampu dizete,imamo VrabcA,Buzu,Musu,treba forsirat mladje i u tome ce biti neka draz EP
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: Re : RE: Re: Nihad Đedović
Neki dan je Harun javno demantovao to posuđivanje novca od bilo kojeg igrača.Ethel je napisao/la:A da se malo prisjetimo kako je istog Djedovica reprezentacija gurala kad je igrao po trecim spanskim ligama i kako je upravo zbog reprezentacije u stanju da posudi toliku svotu novca?konjicanin01 je napisao/la:Mozete pricati sta god zelite,ali nihad je zadnjih godina igrao srcem za ovu repku.Sjecali se neko da je on platio savezu hotel kada su nas htijeli izbaciti,odkud znate zbog cega mu je trebo njemacki pasos?bezveze lupate,i on Mirza i Jusuf ce se vratit neznam oko cega toliku hampu dizete,imamo VrabcA,Buzu,Musu,treba forsirat mladje i u tome ce biti neka draz EP
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Tim gore jer mu je onda reprezentacija debelo vise dala nego on njoj.Tracy3McGrady je napisao/la:Neki dan je Harun javno demantovao to posuđivanje novca od bilo kojeg igrača.Ethel je napisao/la:A da se malo prisjetimo kako je istog Djedovica reprezentacija gurala kad je igrao po trecim spanskim ligama i kako je upravo zbog reprezentacije u stanju da posudi toliku svotu novca?konjicanin01 je napisao/la:Mozete pricati sta god zelite,ali nihad je zadnjih godina igrao srcem za ovu repku.Sjecali se neko da je on platio savezu hotel kada su nas htijeli izbaciti,odkud znate zbog cega mu je trebo njemacki pasos?bezveze lupate,i on Mirza i Jusuf ce se vratit neznam oko cega toliku hampu dizete,imamo VrabcA,Buzu,Musu,treba forsirat mladje i u tome ce biti neka draz EP
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Da je posudio novac jeste, ali nije donirao i isti mu je vraćen. Dakle ljigo ljigavi, smijao se kao nema veze igrat ce on... uzas
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Hoćeš da ti nadjem Harunov komentar gdje javno dementira vijest da je Nihad posuđivao pare savezu?bhsport je napisao/la:Da je posudio novac jeste, ali nije donirao i isti mu je vraćen. Dakle ljigo ljigavi, smijao se kao nema veze igrat ce on... uzas
Anfernee "Penny" Hardaway #1
ne vezano za to da je nihad ispao s.upak, ali harun izgleda mijenja price kako vjetar puse. kad je aco bio selektor, pisao je po fejsu i pricao okolo kako ovaj radi dzabe, da bi nakon odlaska ace, pisao kako je ovoj dobio velike novce. isto se desilo i kod nurkica, gdje je na sva vrata hvalio njegov patriotizam, da bi malo poslje toga doveo u pitanje taj isti patriotizam. ovo oko posudjivanja para je 2 godine stara prica, mislim da je sam harun to spominjao u jednom od njegovih famoznih pisama gdje savez nema ni za soka, i on je to sad nasao demantovati. ja njega stvarno cijenim sto nam je reprezentacije doveo u red, daleko daleko vise pozitivnog nego negativnog je uradio, ali ovih njegovih izjava mi je vise preko glave.
Nadji onaj gdje kaze da mu je vratio pare.Tracy3McGrady je napisao/la:Hoćeš da ti nadjem Harunov komentar gdje javno dementira vijest da je Nihad posuđivao pare savezu?bhsport je napisao/la:Da je posudio novac jeste, ali nije donirao i isti mu je vraćen. Dakle ljigo ljigavi, smijao se kao nema veze igrat ce on... uzas
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Kako vrijeme prolazi sve sam vise i vise razocaran njegovom odlukum nikako je ne razumijem , definitivno ga ne treba vise zvat u reprezentaciju. A kad se malo bolje i prisjetim bilo je neke price i oko njegovog brata da bi igrao za spaniju i slicno jos dok je bio neki talent ocito je da njima i nije tako stalo do repke al hajde... Ovakav potez bi bilo gdje bio skandal i u najmanju ruku jeste samo se kod nas suti neki ga i brane posudbama para i slicno sto je van svake pameti.
grgr je napisao/la:Kako vrijeme prolazi sve sam vise i vise razocaran njegovom odlukum nikako je ne razumijem , definitivno ga ne treba vise zvat u reprezentaciju. A kad se malo bolje i prisjetim bilo je neke price i oko njegovog brata da bi igrao za spaniju i slicno jos dok je bio neki talent ocito je da njima i nije tako stalo do repke al hajde... Ovakav potez bi bilo gdje bio skandal i u najmanju ruku jeste samo se kod nas suti neki ga i brane posudbama para i slicno sto je van svake pameti.
upravo to,ubijedjen sam da se u npr. srbiji ne bi šutilo da je se npr. teodosić odlucio na slicnu stvar kao sto se kod nas u javnosti,medijima šuti u djedovicevom postupku
Ne znam kakva je kod nas zakonska regulativa, ali ako je bilo mogucnosti (ipak je u interesu drzave da se Nihad ne odrekne iste), trebalo je nase ministarstvo civilnih poslova uskratiti izdavanje potvrde kojom se ispisuje iz knjige drzavljana... Ali kod nas je to tako da ako das koju marku sluzbeniku, da ti isti odradi pricu u roku od 2 h.
Ali yebo tu pricu SBBKBB... Mozda bi Niho u tom slucaju bojkotovao repku tako da ga dodje na isto... Lik je ispao paksu kako god okrenes.
Ali yebo tu pricu SBBKBB... Mozda bi Niho u tom slucaju bojkotovao repku tako da ga dodje na isto... Lik je ispao paksu kako god okrenes.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
_dreamer_ je napisao/la:Ne znam kakva je kod nas zakonska regulativa, ali ako je bilo mogucnosti (ipak je u interesu drzave da se Nihad ne odrekne iste), trebalo je nase ministarstvo civilnih poslova uskratiti izdavanje potvrde kojom se ispisuje iz knjige drzavljana... Ali kod nas je to tako da ako das koju marku sluzbeniku, da ti isti odradi pricu u roku od 2 h.
hiljade ljudi se odricu naseg drzavljanstvca,svi imamo na to pravo,nikom se to ne moze uskratiti pa ni nihadu.ali ispao je šupak jer je u aprilu tvrdio da ce igrati i da su gluposti i neistine da nece moci igrati,a svako sa imalo pameti zna da ne moze igrati za nas u takvoj situaciji
Smrdo obični. Kao i Preldžić. Ne želim mu ništa loše u životu sem loše karijere.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Ceka da prodje godina dana da moze zaigrat za svabiju
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
- LARSSONCHE
- Kontakt:
Ako zaigra za Njemačku, ne znam kako će opstat od komentara i svega, i zasluzio bi.
Radije ako već ne misli za nas igrat, nek se ušuti
Radije ako već ne misli za nas igrat, nek se ušuti
sto se mene tice zahvalit mu se na svemu i mrs odavde,kad smo mogli gubiti jos vece zvijezde od njega , samo treba zaboravit i na njega kao da nikad nije bio tu,ima tu momaka koji ce bit jos bolji od njega ako smo mogli cekati do sad mozemo jos malo.A onoj ufurani lik iz Denvera,ljudi lome ruke noge ge,pa se vrate brzo na teren,on izvrno zglob i oporavlja se ima pola godine smijesno .
Nije zglob vec povreda koljena koju vuce dosta dugokobe64 je napisao/la:sto se mene tice zahvalit mu se na svemu i mrs odavde,kad smo mogli gubiti jos vece zvijezde od njega , samo treba zaboravit i na njega kao da nikad nije bio tu,ima tu momaka koji ce bit jos bolji od njega ako smo mogli cekati do sad mozemo jos malo.A onoj ufurani lik iz Denvera,ljudi lome ruke noge ge,pa se vrate brzo na teren,on izvrno zglob i oporavlja se ima pola godine smijesno .
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Bassha je napisao/la:Nije zglob vec povreda koljena koju vuce dosta dugokobe64 je napisao/la:sto se mene tice zahvalit mu se na svemu i mrs odavde,kad smo mogli gubiti jos vece zvijezde od njega , samo treba zaboravit i na njega kao da nikad nije bio tu,ima tu momaka koji ce bit jos bolji od njega ako smo mogli cekati do sad mozemo jos malo.A onoj ufurani lik iz Denvera,ljudi lome ruke noge ge,pa se vrate brzo na teren,on izvrno zglob i oporavlja se ima pola godine smijesno .
Tacno koljeno,a tu povredu je vukao duzi period..Mislim mi poredimo igraca koji odigrao oko 80 tekmi,sa nekim igracima koji igraju 40 tekmi...
Ma juka nije ni htio igrati ovo se bas poklopilo da se iskoristi da zbog povrede nece igrati tek ce biti jasno sljedece godine kakve su mu namjere ali cim nije htio ni sad da ode dole u KSBiH ,a hodo po Sarajevu i po Bosni znaci da je ta prica zavrsena..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.