E brate skroz se slazem sa tvojim misljenjem.Ja mislim da je ovo Pape skontao bas kao "experiment utakmicu" ili ti ga "filter utakmicu"VanBasten je napisao/la:Pape, ako si ovu utakmicu iskoristio za ono za šta ja mislim da jesi, kapa do poda. Filter utakmica, na licu mjesta i sa protivnikom po mjeri uvjeriti se u mogućnosti pojedninih igrača - gdje, šta, kako, dal ikako... Naime, za to i služe prijateljske utakmice, a ne da se s ekipom ekperimentiše u jeku kvalifikacija i molit Boga da se ubolo s pozivanjem ovog ili onog anonimusa, i dal' će se snaći na toj i toj poziciji i toj i toj formaciji
Protiv Njemačke će biti druga priča, dobro upamtite. Jer sigurno na teren neće istrčati oni koji su danas podbacili ( pitanje je dal' će neki viš ei dobiti poziv ), zna se ko, šta, gdje...
P.S. ostrašćene poznavaoce fudbala zamolio bi da me ne citiraju, jer nemam namjeru voditi dječije rasprave. Hvala.

Jedini belaj je sto ima posla sa ljudima koji misle da su najpametniji na svijetu.Eto probao je Medunjanina i sad mu govore koji je klinac njega zvao.Onaj Bekric se toliko dizao u nebesa a lik zavrsi u J.Koreji....