OFK Gradina Srebrenik

Moderator/ica: GracanicaAA

Vandelanoitte
Kontakt:

Re: OFK Gradina Srebrenik

Post Postao/la Vandelanoitte » 28 jul 2012, 16:16

@moranjak Utakmica protiv Modriče počinje u 18,00.
Za sad od sigurnih.
Došli :
Amir Hamzić ( Zvijezda )
Dražen Savić ( Klagenfurt )
Amer Jugo ( - )
Kenan Pirić ( Sloboda )
Nikola Mikelini ( Kipar )
Muamer Zoletić ( Sloboda )
Damir Tosunović ( Rudar Prijedor )
Adin Džafić ( Sloboda )

U odnosu na prošlu godinu u ekipi neće biti :
Darko Mitrović,Ermin Džananović,Sanel Alić,Kenan Turudija.
Jeli samo to to ? il je još neko došao ?
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 28 jul 2012, 20:04

Gradina-Modriča Maxima 2-0 Zoletić.Hamzić pen.Ekipa Gradine je danas uz solidnoj igri više nego zasluženo savladala ekipu Modriče koja u drugom poluvremenu nije mogla kondiciozno da se nosi sa novim premijerligašem.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 28 jul 2012, 20:11

malo ste me razocarali danasnjom igrom.pogotovo zato sto vam je ovo generalka i samim tim ovo bi trebala biti prva postava.na momente dosta bezidejna igra,modrica dosta slaba sve u svemu po meni vam fali jos dva igraca jer na klupi vi nemate nikoga ko bi mogao svojim ulaskom donijeti preokret ili poboljsati igru.smajlovic i brzi su ekstra igraci jugo i hamza solidni dok j najveca maskota tosunovic koji ce jos malo nagurati na 100 kg :D uglavnom sretno vam u subotu.
nevjerovatno mal broj ljudi iz srebrenika oko 15-20 dok je iz grada bilo oko 200 ljudi
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

blue815
Kontakt:

Post Postao/la blue815 » 28 jul 2012, 20:15

astra1922 je napisao/la:malo ste me razocarali danasnjom igrom.pogotovo zato sto vam je ovo generalka i samim tim ovo bi trebala biti prva postava.na momente dosta bezidejna igra,modrica dosta slaba sve u svemu po meni vam fali jos dva igraca jer na klupi vi nemate nikoga ko bi mogao svojim ulaskom donijeti preokret ili poboljsati igru.smajlovic i brzi su ekstra igraci jugo i hamza solidni dok j najveca maskota tosunovic koji ce jos malo nagurati na 100 kg :D uglavnom sretno vam u subotu.
nevjerovatno mal broj ljudi iz srebrenika oko 15-20 dok je iz grada bilo oko 200 ljudi
jesu li bili apachi danas ?

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 28 jul 2012, 20:19

Bilo je oko 10 al su gledali utakmicu iz sume,jer se ulaz placao 5KM na utakmicu ;)

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 28 jul 2012, 20:46

zuka_TM je napisao/la:Bilo je oko 10 al su gledali utakmicu iz sume,jer se ulaz placao 5KM na utakmicu ;)
:D :D malo je bilo smijesno al eto.nego imalio neko da mi malo pojasni zasto oni prozivaju ibru ibrica ;)

Nova sezona nova nafaka

Vandelanoitte
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoitte » 28 jul 2012, 20:58

@astra1992 Prozivaju ga zato što otjeruje domaće igrače našu djecu a dovodi igrače sa strane koji su ništa bolji od ovih naših.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 28 jul 2012, 21:03

Vandelanoitte je napisao/la:@astra1992 Prozivaju ga zato što otjeruje domaće igrače našu djecu a dovodi igrače sa strane koji su ništa bolji od ovih naših.
To se dalo vidjet danas. Onaj Tosunović ne bi prošao ni u drugoj federalnoj, a ima najmanje 10 kg viška. Igru će vam opet nosit oni igrači koji su vas i uveli.
Dragon Town

blue815
Kontakt:

Post Postao/la blue815 » 28 jul 2012, 21:03

Vandelanoitte je napisao/la:@astra1992 Prozivaju ga zato što otjeruje domaće igrače našu djecu a dovodi igrače sa strane koji su ništa bolji od ovih naših.
ma koga je to Ibro otjero ? nije on jedini u upravi kluba, ima tu jos ljudi pored njega koji se mozda vise pitaju od njega... i sta ce ti bolan u potpisu fk sarajevo kad je pola apacha uz zelju i manijake cc

Vandelanoitte
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoitte » 28 jul 2012, 21:11

blue815 je napisao/la:
ma koga je to Ibro otjero ? nije on jedini u upravi kluba, ima tu jos ljudi pored njega koji se mozda vise pitaju od njega... i sta ce ti bolan u potpisu fk sarajevo kad je pola apacha uz zelju i manijake cc
Čuj koga je to Ibro otjero pitaj Mirsu što ga prozivaju a ja nisam Apach i moja je stvar za kog navijam.

blue815
Kontakt:

Post Postao/la blue815 » 28 jul 2012, 21:13

Vandelanoitte je napisao/la:
blue815 je napisao/la:
Čuj koga je to Ibro otjero pitaj Mirsu što ga prozivaju a ja nisam Apach i moja je stvar za kog navijam.
ok, ok :) ja samo znam da on nije sam u upravi i neka ga prozivaju ako je zasluzio bmk :)

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 28 jul 2012, 21:20

Ne lupajte. Ibro im uvijek plati ulaz, što ovaj put nije uradio . Ulaz je bio 5KM, to je bilo previše pa se malo prozivali vjerovatno..

astra, dosta igrača nije bilo radi povreda, prije bih rekao ''bolesti''.. I plus stopera su igrala 2 zadnja vezna igrača, ona 10 je vezni klasični, nikad stopera nije igrao.. Zoleta će igrati u PL stopera svejedno..

@Arm.. Vandel.. kakav je to potpis :)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 28 jul 2012, 21:33

ovi nasi mislili na vama zaraditi na ulaznicama a na kraju mi zvjezdasi u lijepom broju platili ulaz.nesto vas malo skroz izgleda da klub ima slabu podrsku navijaca i simpatizera
a ovo benjo sto govoris to sam primijetio zoletic je dobro odigrao al protiv modrice bojim se da nece moc protiv jacih ekipa odbrana vam je najlosiji dio ekipe,naravno danas al ima vremena da popravite.malo zanimljivo je bilo zoletic stoper a savic bek i veci za glavu od njega

Nova sezona nova nafaka

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 28 jul 2012, 21:41

astra1922 je napisao/la:ovi nasi mislili na vama zaraditi na ulaznicama a na kraju mi zvjezdasi u lijepom broju platili ulaz.nesto vas malo skroz izgleda da klub ima slabu podrsku navijaca i simpatizera
a ovo benjo sto govoris to sam primijetio zoletic je dobro odigrao al protiv modrice bojim se da nece moc protiv jacih ekipa odbrana vam je najlosiji dio ekipe,naravno danas al ima vremena da popravite.malo zanimljivo je bilo zoletic stoper a savic bek i veci za glavu od njega
Bilo nas je 30tak, nema prevoza majstore.. I ja sam u zadnji čas nešto našao, neplanirano :?

Nego vidim misterija si na tribinama, tj tvoj nick taj.. spominju te tamo, ko li je (na ovde na forumu), dobro je informisan hahah :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 28 jul 2012, 21:45

he he malo sam sa strane gledao i sluso i smijao se .ma ne krijem ja nik ali svijet ko svijet sve ga interesuje :) bitno je da citaju forum a nemoraju u sve vjerovat ;) nego ne vidi cini mi se dzafica,a smaja dobro fasova

Nova sezona nova nafaka

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 28 jul 2012, 22:05

astra1922 je napisao/la:he he malo sam sa strane gledao i sluso i smijao se .ma ne krijem ja nik ali svijet ko svijet sve ga interesuje :) bitno je da citaju forum a nemoraju u sve vjerovat ;) nego ne vidi cini mi se dzafica,a smaja dobro fasova
kao sto napisah, bolesni su dosta njih , tako je i on medu njima.. jbga, valjda se oporavi do subote.

ma ne znam sta je na smaju sve nekakve povrede, tamam se oporavio i opet.. i to nije potpuno bio zdrav, nije trebao snjim rizikovati eb ga pripremna i generalka.. eto mu sad, nije ga sef trebao ubaciti.. nek se odmara do subote. A sad..

btw: danas solidna igra, al nista posebno. Samo se nadam pobjedi protiv Goska, bar 1-0 da ga nekako zabijemo. Ordagic Amer (3 broj danas) je briljirao, mislim slozit ces se samnom :D nije los ni Jugo bio (Mercedes los :P)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 28 jul 2012, 22:14

dobar ordagic buducnost je vaseg kluba,brzi se izgleda vraca u formu u najboljem trenutku.za utakmicu sa goskom morate popraviti pristup i mislim da bi trener morao bolje pripremiti ekipu psiholoski,jer u premijer ligi nece vas maziti sudije nama faula na guzove igraci se moraju boriti za svaku loptu nema padanja kao sto je danas onaj ope i brzi radili.mora se uci odlucno i od pocetka pokazati gosku da nema sta traziti.do pobjede se moze doci samo ako svi budu disali kao jedan :) sretno imat cete veliku posjetu opet od nas :)

Nova sezona nova nafaka

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 28 jul 2012, 22:25

Gledao sam danasnju utakmicu,i uglavnom se igralo na polovini Modrice.Sad kolko je to mjerilo sa Modricom koja je po meni kolko je gledam dosad najlosija.Uglavnom Gradina igrala solidno,posebno se isticao Zoletic,Husejnbasic i momak sa brojem 11.Hamza uvijek solidan kao i u Zvijezdi.Moram napomenut da je danas i dan bio tezak za utakmicu.Puno srece u prvenstvenim utakmicama.

Vandelanoitte
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoitte » 28 jul 2012, 23:00

Za Ordagića se već raspituje Maribor i trebao bi ići tamo na probu.

Respect
Kontakt:

Post Postao/la Respect » 29 jul 2012, 00:47

zmajevac je napisao/la:Gledao sam danasnju utakmicu,i uglavnom se igralo na polovini Modrice.Sad kolko je to mjerilo sa Modricom koja je po meni kolko je gledam dosad najlosija.Uglavnom Gradina igrala solidno,posebno se isticao Zoletic,Husejnbasic i momak sa brojem 11.Hamza uvijek solidan kao i u Zvijezdi.Moram napomenut da je danas i dan bio tezak za utakmicu.Puno srece u prvenstvenim utakmicama.
odbrana je slabiji dio tima,mada su zoletić i kada je ušao katanec odigrali dosta dobro. savić nije premijerligaški igrač. u vezi me oduševi ordagić a i jugo je solidan. tosunović me razočarao a husejnbašić nadolazi i mogao bi bit sve bolji. hamzić i turbić soldini ali moraju ubrazt igru. popara je također bio solidan kad je dobio šansu.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.