JameS 23 je napisao/la:mah Francuska 100% prolazi,bezze se nadas![]()
jest da nema B.Gillea,ali Francuzi osvajaju zlato
daj bože,gille im je vrlo bitan,vidjećemo
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
JameS 23 je napisao/la:mah Francuska 100% prolazi,bezze se nadas![]()
jest da nema B.Gillea,ali Francuzi osvajaju zlato
ljubav je napisao/la:Samo ti navijaj, ali nasa braca Islandani ce lagano da razmontiraju stoljetne neprijatelje.
Zašto anglosaksonci ne igraju rukomet? Ozbiljno pitam, vidim da to pratiš!ljubav je napisao/la:Samo ti navijaj, ali nasa braca Islandani ce lagano da razmontiraju stoljetne neprijatelje.
Offside je napisao/la:Zašto anglosaksonci ne igraju rukomet? Ozbiljno pitam, vidim da to pratiš!ljubav je napisao/la:Samo ti navijaj, ali nasa braca Islandani ce lagano da razmontiraju stoljetne neprijatelje.
Pastuh je napisao/la:Još samo dva sata do početka utakmice. Ovo će danas Francuzi dobiti i u finalu sa Poljacima.
Lets go POLAND
kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Offside je napisao/la:Zašto anglosaksonci ne igraju rukomet? Ozbiljno pitam, vidim da to pratiš!ljubav je napisao/la:Samo ti navijaj, ali nasa braca Islandani ce lagano da razmontiraju stoljetne neprijatelje.
ne pristaj mu na muku
JameS 23 je napisao/la:ahahaha sta im Francuzi ucinise,rastavise ih od zivota![]()
sta bi ono ljubavnice,ma sigurno su krive sudije ili mozda zapisnicki stol oni su nesto sra.li tokom citave utakmice
ljubav je napisao/la:Jos malo, uzbuden sam, ali i siguran u prolaz u finale i vec se radujem prvom zlatu.
Treba ponovno ocekivati dobru partiju Atlasona jer cemo tesko prolaziti sa dva kruzna zbog guste
i cvrste odbrane najveceg konkurenta.
Island!
Rekao je da ce Islandjani razmontirati Francuze. I mene bash zanima sta ima sad za reci. Nadam se ozbiljnom odgovoru, a ne nekoj zajebancijikakavdanakneiskustvu je napisao/la:JameS 23 je napisao/la:ahahaha sta im Francuzi ucinise,rastavise ih od zivota![]()
sta bi ono ljubavnice,ma sigurno su krive sudije ili mozda zapisnicki stol oni su nesto sra.li tokom citave utakmice
čekamo odgovor.
Admir_Sa je napisao/la:Rekao je da ce Islandjani razmontirati Francuze. I mene bash zanima sta ima sad za reci. Nadam se ozbiljnom odgovoru, a ne nekoj zajebancijikakavdanakneiskustvu je napisao/la:JameS 23 je napisao/la:ahahaha sta im Francuzi ucinise,rastavise ih od zivota![]()
čekamo odgovor.
čitao sam da je otišao u penziju!!!kakavdanakneiskustvu je napisao/la:čudi me da na HRT ovo prvenstvo ne prenosi božo sušec,redovno je to radio godinama.
Njega su ja mislim penzionisali, nisam sigurankakavdanakneiskustvu je napisao/la:čudi me da na HRT ovo prvenstvo ne prenosi božo sušec,redovno je to radio godinama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.