Phoenix Suns
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: Phoenix Suns
Channing Frye ce biti van parketa neodredjeno vrijeme zbog 'uvecanja' srca... 

- Donnie Darko
- Kontakt:

Ajde i nije toliko lose. Cak ni bez instagrama

ma ko kita im je ovaj font, onaj logo na sredini je bio pffff. druga dimenzija za ovo.. Neznam uopste zasto se imala potreba mijenjati, kad im je inspiracija ocigledno nula.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Meni font i nije los, al mi smeta sto nema ljubicaste nigdje 

- Donnie Darko
- Kontakt:

:ugeek:
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jeramine O'Neal izjavio da po prvi put u zadnjih 5 godina ne osjeca nikakve bolove u koljenu. Zasluge naravno idu medicinskom timu zbog kojeg je na preporuku Hilla i dosao u Sunse. Na par videa sa otvorenog treninga koje sam imao priliku vidjeti izgleda zaista fenomenalno. A na twitteru se pise da bi da nije ogranicen koljenom vjerovatno ugrozio i Gortatovo mjesto u petorci.

- Donnie Darko
- Kontakt:
Po poraz i pobjeda, očekivano moze se reci. Odbrana za sada izgleda prilično dobro, ali protiv Warriorsa i Pistonsa koji i nisu neke velesile. Brinem se kako ce to izgledati protiv jacih protivnika. Napad za sada vrlo, vrlo slab. Mislim to i nije za zamjerit, ipak se vidi da ekipa jos nije uigrana. Najveci problem u napadu nastaju kada protivnici uspiiju posloziti odbranu na vrijeme, jednostavno se osjeti nedostatak Nasha, manjak ideja sto uzrokuje velikim brojem izgubljenih lopti u takvim situacijama. Dragic ipak jos uvijek nije taj level, ali za sada je solidan, vjerovatno najbolji igrac u prve dvije tekme. Beasley je ogroman talenat, ima daleko najveci plafon od svih igraca u timu i iskreno se nadam da ce se srediti jer bi mogao biti jedan od najboljih igraca na svojoj poziciji. A trudi se, sto je vidljivo, i to me jako raduje. Za sada ima velike probleme sa sutom, i zna srljati cesto bez potrebe. Ono sto me je iznenadilo je njegov pregled igre i mogucnost da pronadje saigrace, sto nisam ocekivao od njega. To je pogotovo bio slucaj u predsezoni. Gortat je sinoc napokon odigrao kako treba. Izgledao je mekano cijelu predsezonu. Scola je Scola. Dudley razocarao. Odlican na pripremama, a ono sto je sinoc pokazao je nula, barem sto se napadackog dijela tice.
Playoff je nazalost nedostizan ove godine, a bojim se i sljedecih nekoliko ukoliko ne dovedu neko ekstra pojacanje. Prvenstveno se to odnosi na poziciju beka sutera. Harden je nazalost izgubljen. DeRozan na svu srecu izgubljen. Mislim mogu trejdati za Gordona sljedece godine, ali nisam siguran vise ni koliko ga zelim sa obzirom na sve probleme sa povredama. Ako im je dovoljan Dudley uz koji pik druge runde onda nemam nista protiv. Ima se prostora i za maksimalan ugovor, ali nema nekih odlicnih free agenata na pozicijama koje Sunsima trebaju.
Playoff je nazalost nedostizan ove godine, a bojim se i sljedecih nekoliko ukoliko ne dovedu neko ekstra pojacanje. Prvenstveno se to odnosi na poziciju beka sutera. Harden je nazalost izgubljen. DeRozan na svu srecu izgubljen. Mislim mogu trejdati za Gordona sljedece godine, ali nisam siguran vise ni koliko ga zelim sa obzirom na sve probleme sa povredama. Ako im je dovoljan Dudley uz koji pik druge runde onda nemam nista protiv. Ima se prostora i za maksimalan ugovor, ali nema nekih odlicnih free agenata na pozicijama koje Sunsima trebaju.
Slažem se.
Ja sam očekivao neku ubjedljiviju pobjedu ali šta je tu je,možda će to izgledati malo bolje kad se malo više uigraju.
Mene je Brown oduševio u par navrata
Ja sam očekivao neku ubjedljiviju pobjedu ali šta je tu je,možda će to izgledati malo bolje kad se malo više uigraju.
Mene je Brown oduševio u par navrata

☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
- Donnie Darko
- Kontakt:
Dragic razigrava, Gortat i Scola skacu i blokiraju, Beasley pogadja. Za sada izgledaju vrlo dobro protiv Orlanda, koji bi se trebao dobiti veceras.
Dudley i dalje beskoristan.
Da vidimo klupu sad.
Dudley i dalje beskoristan.
Da vidimo klupu sad.
Samo da mrežicu postave 

☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
- Donnie Darko
- Kontakt:
Šampionska treća četvrtina. Gonite se u qurac.
40-20 u 3/4
smješi nam se novi poraz.

☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
- adriano_leite
- Kontakt:
Vi haman k'o i mi, a mi svi k'o rukometna repka BiH, imamo zahebane crne rupe u igriDonnie Darko je napisao/la:Šampionska treća četvrtina. Gonite se u qurac.

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Za nadat se da je ovo tankiranje. Sramota je izgubiti od Orlanda kojem su u prvoj postavi tri beka sutera od kojih su dvojica ETwaun Moore i neki Dequan Jones.
- adriano_leite
- Kontakt:
Vama treba jedan igrac, max dva igraca da budete PO ekipa. Ja se sve nadam da ce Beasley postati Beastley kako se i ocekivalo. Nadam se da ce kod vas srediti glavu i postati konacno superstar kako mu se i prognoziralo.Donnie Darko je napisao/la:Za nadat se da je ovo tankiranje. Sramota je izgubiti od Orlanda kojem su u prvoj postavi tri beka sutera od kojih su dvojica ETwaun Moore i neki Dequan Jones.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Dudley mora na klupu. Jednostavno mora, a umjesto njega Johnson u prvu. Dok Browna treba zapalit na lomaci, idiot.
Gentry nece jos dugo. Neznam koji klinac glumi sa Marshallom, beskorisniji od Browna sigurno ne moze bit.
Beasley daleko najbolji.
Gentry nece jos dugo. Neznam koji klinac glumi sa Marshallom, beskorisniji od Browna sigurno ne moze bit.
Beasley daleko najbolji.
- adriano_leite
- Kontakt:
Najbolji sesti igrac veceras za Sunse su sudije, nekoliko strasnih odluka 

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Fantastična utakmica
uh jbt kakav preokret,kakva završnica... 

☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀

Eric Gordon like´s this.
vjerovatno najjebozovnije navijacice u ligi.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.