BiH na Eurobasketu 2022

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

djonla
Kontakt:

Re: BiH na Eurobasketu 2022

Post Postao/la djonla » 31 avg 2022, 22:08

Jel Firke vodi prvu tekmu? Gotive li ga igrači?

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 31 avg 2022, 22:19

slobodas14 je napisao/la:
31 avg 2022, 20:53
Spisak prenosa na SK
Grupa A (Tbilisi arena, Tbilisi / Gruzija)

1. septembar

13.30: Španija – Bugarska

19.00: Belgija – Gruzija

3. septembar

13.30: Crna Gora – Belgija

16.15: Bugarska – Turska

19.00: Gruzija – Španja

4. septembar

13.30: Bugarska – Crna Gora

16.15: Španija – Belgija

19.00: Turska – Gruzija

6. septembar

13.30: Belgija – Turska

19.00: Gruzija – Bugarska

7. septembar

16.15: Bugarska – Belgija

Grupa B (Lankses arena, Keln / Nemačka)

3. septembar

20.30: Mađarska – Slovenija

6. septembar

17.15: Mađarska – Litvanija

20.30: Nemačka – Slovenija

7. septembar

14.30: Litvanija – BiH

20.30: Mađarska – Nemačka
Ovo je raspored za područje Srbije, ove utakmice kod njih idu na SK a druge na RTS-u. Mi u BiH imamo drugu programsku shemu i SK će za naše tržište raditi svaku tekmu repke, tako da opušteno što se toga tiče :)
lumani je napisao/la:
31 avg 2022, 21:48
Sutra ganjam Hangu prije tekme. :mrgreen:
To to, klizeći odmah :mrgreen:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 31 avg 2022, 22:39

lumani je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
31 avg 2022, 15:19
lumani je napisao/la:
31 avg 2022, 14:14

Musa ce ih u Bonus uvesti ;)
Moraš sutra odmah od starta izvršiti pritisak na sudije sa tribina :kafa:

Edit: Juka ima pravi hrvatski naglasak kada priča, baš ga je usvojio dok je igrao za Cedevitu i Zadar :D

Znaš šta ti je činiti, nacija to očekuje od tebe. :mrgreen:

Ma bit će na EnverSportu, šta se sikirate. :bih:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 31 avg 2022, 23:05

Unofficialpage je napisao/la:
31 avg 2022, 22:39
lumani je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
31 avg 2022, 15:19

Moraš sutra odmah od starta izvršiti pritisak na sudije sa tribina :kafa:

Edit: Juka ima pravi hrvatski naglasak kada priča, baš ga je usvojio dok je igrao za Cedevitu i Zadar :D

Znaš šta ti je činiti, nacija to očekuje od tebe. :mrgreen:

Ma bit će na EnverSportu, šta se sikirate. :bih:
Ja nas vodim U drugi Krug!!!!!7 dana ima da terorisem Luku i ostale..

Btw,danas Sam vidio i nase,dobro se slazu, spremni za Sutra.Ne smijem Previse iznositi ,bice iznenadenje.....Prije Crne Gore sam jedno najavio ,sutra ide opet.Stay Tuned.
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 31 avg 2022, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 31 avg 2022, 23:31

Sutra Baho prenosi izgleda :facepalm:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 31 avg 2022, 23:41

lumani je napisao/la:
31 avg 2022, 23:05

Btw,danas Sam vidio i nase,dobro se slazu, spremni za Sutra.Ne smijem Previse iznositi ,bice iznenadenje.....Prije Crne Gore sam jedno najavio ,sutra ide opet.Stay Tuned.
Ponosni i presretni sto te imamo, prvi insajderu ss.ba foruma! :cool: :kafa:

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 31 avg 2022, 23:50

Ghuraba je napisao/la:
31 avg 2022, 23:41
lumani je napisao/la:

Imas PP.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 31 avg 2022, 23:55

DamirT je napisao/la:
31 avg 2022, 23:31
Nece valjda?
Planira li ikada odustati?

Daj nam onog srbina sto je prenosio protiv francuza, spektakularan komentator, jos nas podrzavao citavo vrijeme
NEMA NAZAD

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 31 avg 2022, 23:57

holyman je napisao/la:
31 avg 2022, 23:55
DamirT je napisao/la:
Nece valjda?

Daj nam onog srbina sto je prenosio protiv francuza, spektakularan komentator, jos nas podrzavao citavo vrijeme
Bilo ko,samo da Bahu ne stave.Vec je on u Kelnu,tako da vjerovatno prenosi :sick:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

linethreader
Kontakt:

Post Postao/la linethreader » 01 sep 2022, 00:13

DamirT je napisao/la:
31 avg 2022, 23:57
holyman je napisao/la:
31 avg 2022, 23:55
DamirT je napisao/la:
Nece valjda?

Bilo ko,samo da Bahu ne stave.Vec je on u Kelnu,tako da vjerovatno prenosi :sick:
Ma gori je Kemo jbt

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 01 sep 2022, 00:18

Ghuraba je napisao/la:
31 avg 2022, 23:41
lumani je napisao/la:

Samo nemoj da nas iznenade k'o protiv Crne Gore svega ti, je l' tako Kobe? :mrgreen:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Kova991
Kontakt:

Post Postao/la Kova991 » 01 sep 2022, 00:37

Pozdrav domovini.

Već su na mojoj tv ukinuli sport klubove, tako da bi zamolio raju za savjet po pitanju linka za tekmu.

farenhajt
Kontakt:

Post Postao/la farenhajt » 01 sep 2022, 00:41

Kova991 je napisao/la:
01 sep 2022, 00:37
Pozdrav domovini.

Već su na mojoj tv ukinuli sport klubove, tako da bi zamolio raju za savjet po pitanju linka za tekmu.
na 00:01 su izgleda pogaseni, slabo od dogovora
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 01 sep 2022, 00:42

Kova991 je napisao/la:
Pozdrav domovini.

https://dzeko11.net/

Gledam fudbal od početka sezone, raznovrsni linkovi od domaćih do stranih, meni lično stabilnije od Moje Web TV sa vrhunskom slikom koja ne kasni više od minute (govorim o Arenama i nogometu), neki strani kanali čini mi se čak da idu i do samo 10-15 sekundi kašnjenja.

Košarku nisam gledao, ali vidim da ima i ta opcija, tako da princip je sigurno isti i ne bi trebalo biti problema sa stabilnošću i kvalitetom slike. Doduše, ne vidim da u ponudi imaju SK kanale (pošto ono što je išlo na SK-u gledao sam na TV-u), mada možda će se pojaviti i link SK-a pred utakmicu ukoliko neko insistira na Kemici ili Bahi :mrgreen:

Imaju RTS, HRT i pun klinac stranih kanala, tako da mislim da vam je ovo dobra opcija za dž :D

farenhajt
Kontakt:

Post Postao/la farenhajt » 01 sep 2022, 00:47

Raonffa je napisao/la:
01 sep 2022, 00:42
Kova991 je napisao/la:
Pozdrav domovini.

https://dzeko11.net/

Gledam fudbal od početka sezone, raznovrsni linkovi od domaćih do stranih, meni lično stabilnije od Moje Web TV sa vrhunskom slikom koja ne kasni više od minute (govorim o Arenama i nogometu), neki strani kanali čini mi se čak da idu i do samo 10-15 sekundi kašnjenja.

Košarku nisam gledao, ali vidim da ima i ta opcija, tako da princip je sigurno isti i ne bi trebalo biti problema sa stabilnošću i kvalitetom slike. Doduše, ne vidim da u ponudi imaju SK kanale (pošto ono što je išlo na SK-u gledao sam na TV-u), mada možda će se pojaviti i link SK-a pred utakmicu ukoliko neko insistira na Kemici ili Bahi :mrgreen:

Imaju RTS, HRT i pun klinac stranih kanala, tako da mislim da vam je ovo dobra opcija za dž :D
sta je ovo, rezultati skripta
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 01 sep 2022, 01:00

Raonffa je napisao/la:
01 sep 2022, 00:18
Samo nemoj da nas iznenade k'o protiv Crne Gore, je l' tako Kobe? :mrgreen:
Hahaha, malo je reci da me je strah da ce se ponoviti Crna Gora. :mrgreen: Ne treba zaboraviti da je ista ova Madjarska tukla upravo Djetice u Podgorici i da nisu nimalo naivna reprezentacija. Ja sam ih pratio u ovom prozoru za SP i malo je reci da sam se zabrinuo. Opet, da se ne lazemo, realna razlika izmedju nas i njih je dvorifrena prednost u nasu korist, ali valja to pokazati na parketu. Nasi moraju uci u utakmicu ozbiljnije nego protiv Francuske u subotu, jer ih samo tako mozemo dobiti.

Medjutim, poznavajuci nas mentalitet, bojim se istog scenarija kao 2013. u Sloveniji, kad smo ocajno startali protiv tadasnjeg autsajdera u grupi Latvije. Mirza je imao ocajne procente suta i bio je pojeden od strane anonimusa Freimanisa. Nadam se da se isto to nece dogoditi Nurkicu. U drugoj utakmici nas je dobila jedna nova generacija Srbije i poslije je je sve bilo kasno - bez obzira na 3 vezane pobjede i vrhunsku partiju protiv Litvanije. To nam se sad ne smije ponoviti, vec u prve dvije utakmice moramo zapeti kao da nam zivot ovisi o njima, a poslije je, ako svi ostanu zdravi, sve moguce.

Ne pamtim kad sam bio ovoliko nestrpljiv i da je insallah nekako docekati da pocne utakmica. :mrgreen:

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 01 sep 2022, 01:14

Ghuraba je napisao/la:
01 sep 2022, 01:00
Raonffa je napisao/la:
Hahaha, malo je reci da me je strah da ce se ponoviti Crna Gora. :mrgreen: Ne treba zaboraviti da je ista ova Madjarska tukla upravo Djetice u Podgorici i da nisu nimalo naivna reprezentacija. Ja sam ih pratio u ovom prozoru za SP i malo je reci da sam se zabrinuo. Opet, da se ne lazemo, realna razlika izmedju nas i njih je dvorifrena prednost u nasu korist, ali valja to pokazati na parketu. Nasi moraju uci u utakmicu ozbiljnije nego protiv Francuske u subotu, jer ih samo tako mozemo dobiti.

Medjutim, poznavajuci nas mentalitet, bojim se istog scenarija kao 2013. u Sloveniji, kad smo ocajno startali protiv tadasnjeg autsajdera u grupi Latvije. Mirza je imao ocajne procente suta i bio je pojeden od strane anonimusa Freimanisa. Nadam se da se isto to nece dogoditi Nurkicu. U drugoj utakmici nas je dobila jedna nova generacija Srbije i poslije je je sve bilo kasno - bez obzira na 3 vezane pobjede i vrhunsku partiju protiv Litvanije. To nam se sad ne smije ponoviti, vec u prve dvije utakmice moramo zapeti kao da nam zivot ovisi o njima, a poslije je, ako svi ostanu zdravi, sve moguce.

Ne pamtim kad sam bio ovoliko nestrpljiv i da je insallah nekako docekati da pocne utakmica. :mrgreen:
Hajde,saljem vam Sutra slike!.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 01 sep 2022, 01:20

farenhajt je napisao/la:
01 sep 2022, 00:47
sta je ovo, rezultati skripta
Aha, igrao se Džeko11 malo :mrgreen: ali opet ponavljam izuzetno stabilni i kvalitetni streamovi za jednu xy piratsku stranicu, valjda ih ne ureknem.

PS: Ima i ova https://****/, iako mislim da je dosta linkova slično mada eto opet ima nešto i različito tako da imate ako zafali jbg :D
Ghuraba je napisao/la:
01 sep 2022, 01:00
Raonffa je napisao/la:

Valja sutra raniti na posao a i evo i ja još budan, čini mi se da nisam ni svjestan da sam nervozan :mrgreen:

Ma da, slažem se, ključ je da u meč uđemo kao da nam je najvažniji u zadnjih pet godina (mada i jeste sigurno). Nadam se da je stručni štab pričao sa igračima, ne bi valjalo da izgore u želji pa da zachokiramo sutra, ono dovoljno je da uđemo energetski jako u odbrani, dalje će aBd sve doći na svoje.

Siguran sam da će Mađari uči jako i da će udarati u odbrani, mi im na to moramo odgovoriti još čvršće, a onda nekako vjerujem da ćemo prije mi izmisliti nešto protiv njihove odbrane nego oni protiv naše, uz svo poštovanje i respekt vrlo dobrim igračima poput Vojvode i Hange.

Pritisak će biti obostran, tu nema dileme, i nama i njima je ovo must win meč koji ne donosi samo pobjedu na otvaranju nego ti daje dodatnu dozu samopouzdanja (pogotovo nama bi to bilo tako, da potvrdimo vrhunski meč protiv Francuza i pokažemo da to nije bilo slučajno) i faktički ti "poklanja" četiri meč lopte u naredna četiri meča za prolaz dalje.

Okej, protivnici u četiri meča su vrhunske reprezntacije, u ludim scenarijima ni dvije pobjede ti ne garantuju prolaz (ali nećemo o kalkulacijama dok još nije ni počelo :mrgreen: ), ali generalno u turnirskim sistemima sa pet mečeva u sedam dana apsolutno je sve moguće osim ako preko puta ne stoji Dream Team.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, rishovski, TripleThreat, Vaya i 18 gostiju.