BiH na Eurobasketu 2022
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2022
Jel Firke vodi prvu tekmu? Gotive li ga igrači?
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Ovo je raspored za područje Srbije, ove utakmice kod njih idu na SK a druge na RTS-u. Mi u BiH imamo drugu programsku shemu i SK će za naše tržište raditi svaku tekmu repke, tako da opušteno što se toga tiče

To to, klizeći odmah

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Znaš šta ti je činiti, nacija to očekuje od tebe.

Ma bit će na EnverSportu, šta se sikirate.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ja nas vodim U drugi Krug!!!!!7 dana ima da terorisem Luku i ostale..Unofficialpage je napisao/la: ↑31 avg 2022, 22:39Znaš šta ti je činiti, nacija to očekuje od tebe.![]()
Ma bit će na EnverSportu, šta se sikirate.![]()
Btw,danas Sam vidio i nase,dobro se slazu, spremni za Sutra.Ne smijem Previse iznositi ,bice iznenadenje.....Prije Crne Gore sam jedno najavio ,sutra ide opet.Stay Tuned.
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 31 avg 2022, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
Sutra Baho prenosi izgleda 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nece valjda?
Planira li ikada odustati?
Daj nam onog srbina sto je prenosio protiv francuza, spektakularan komentator, jos nas podrzavao citavo vrijeme
NEMA NAZAD
Bilo ko,samo da Bahu ne stave.Vec je on u Kelnu,tako da vjerovatno prenosi

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Samo nemoj da nas iznenade k'o protiv Crne Gore svega ti, je l' tako Kobe?

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Pozdrav domovini.
Već su na mojoj tv ukinuli sport klubove, tako da bi zamolio raju za savjet po pitanju linka za tekmu.
Već su na mojoj tv ukinuli sport klubove, tako da bi zamolio raju za savjet po pitanju linka za tekmu.
na 00:01 su izgleda pogaseni, slabo od dogovora
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
https://dzeko11.net/
Gledam fudbal od početka sezone, raznovrsni linkovi od domaćih do stranih, meni lično stabilnije od Moje Web TV sa vrhunskom slikom koja ne kasni više od minute (govorim o Arenama i nogometu), neki strani kanali čini mi se čak da idu i do samo 10-15 sekundi kašnjenja.
Košarku nisam gledao, ali vidim da ima i ta opcija, tako da princip je sigurno isti i ne bi trebalo biti problema sa stabilnošću i kvalitetom slike. Doduše, ne vidim da u ponudi imaju SK kanale (pošto ono što je išlo na SK-u gledao sam na TV-u), mada možda će se pojaviti i link SK-a pred utakmicu ukoliko neko insistira na Kemici ili Bahi

Imaju RTS, HRT i pun klinac stranih kanala, tako da mislim da vam je ovo dobra opcija za dž

Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
Hahaha, malo je reci da me je strah da ce se ponoviti Crna Gora.

Medjutim, poznavajuci nas mentalitet, bojim se istog scenarija kao 2013. u Sloveniji, kad smo ocajno startali protiv tadasnjeg autsajdera u grupi Latvije. Mirza je imao ocajne procente suta i bio je pojeden od strane anonimusa Freimanisa. Nadam se da se isto to nece dogoditi Nurkicu. U drugoj utakmici nas je dobila jedna nova generacija Srbije i poslije je je sve bilo kasno - bez obzira na 3 vezane pobjede i vrhunsku partiju protiv Litvanije. To nam se sad ne smije ponoviti, vec u prve dvije utakmice moramo zapeti kao da nam zivot ovisi o njima, a poslije je, ako svi ostanu zdravi, sve moguce.
Ne pamtim kad sam bio ovoliko nestrpljiv i da je insallah nekako docekati da pocne utakmica.

Hajde,saljem vam Sutra slike!.Ghuraba je napisao/la: ↑01 sep 2022, 01:00Hahaha, malo je reci da me je strah da ce se ponoviti Crna Gora.Ne treba zaboraviti da je ista ova Madjarska tukla upravo Djetice u Podgorici i da nisu nimalo naivna reprezentacija. Ja sam ih pratio u ovom prozoru za SP i malo je reci da sam se zabrinuo. Opet, da se ne lazemo, realna razlika izmedju nas i njih je dvorifrena prednost u nasu korist, ali valja to pokazati na parketu. Nasi moraju uci u utakmicu ozbiljnije nego protiv Francuske u subotu, jer ih samo tako mozemo dobiti.
Medjutim, poznavajuci nas mentalitet, bojim se istog scenarija kao 2013. u Sloveniji, kad smo ocajno startali protiv tadasnjeg autsajdera u grupi Latvije. Mirza je imao ocajne procente suta i bio je pojeden od strane anonimusa Freimanisa. Nadam se da se isto to nece dogoditi Nurkicu. U drugoj utakmici nas je dobila jedna nova generacija Srbije i poslije je je sve bilo kasno - bez obzira na 3 vezane pobjede i vrhunsku partiju protiv Litvanije. To nam se sad ne smije ponoviti, vec u prve dvije utakmice moramo zapeti kao da nam zivot ovisi o njima, a poslije je, ako svi ostanu zdravi, sve moguce.
Ne pamtim kad sam bio ovoliko nestrpljiv i da je insallah nekako docekati da pocne utakmica.![]()
Aha, igrao se Džeko11 malo

PS: Ima i ova https://****/, iako mislim da je dosta linkova slično mada eto opet ima nešto i različito tako da imate ako zafali jbg

Valja sutra raniti na posao a i evo i ja još budan, čini mi se da nisam ni svjestan da sam nervozanGhuraba je napisao/la: ↑01 sep 2022, 01:00Hahaha, malo je reci da me je strah da ce se ponoviti Crna Gora.Ne treba zaboraviti da je ista ova Madjarska tukla upravo Djetice u Podgorici i da nisu nimalo naivna reprezentacija. Ja sam ih pratio u ovom prozoru za SP i malo je reci da sam se zabrinuo. Opet, da se ne lazemo, realna razlika izmedju nas i njih je dvorifrena prednost u nasu korist, ali valja to pokazati na parketu. Nasi moraju uci u utakmicu ozbiljnije nego protiv Francuske u subotu, jer ih samo tako mozemo dobiti.
Ne pamtim kad sam bio ovoliko nestrpljiv i da je insallah nekako docekati da pocne utakmica.![]()

Ma da, slažem se, ključ je da u meč uđemo kao da nam je najvažniji u zadnjih pet godina (mada i jeste sigurno). Nadam se da je stručni štab pričao sa igračima, ne bi valjalo da izgore u želji pa da zachokiramo sutra, ono dovoljno je da uđemo energetski jako u odbrani, dalje će aBd sve doći na svoje.
Siguran sam da će Mađari uči jako i da će udarati u odbrani, mi im na to moramo odgovoriti još čvršće, a onda nekako vjerujem da ćemo prije mi izmisliti nešto protiv njihove odbrane nego oni protiv naše, uz svo poštovanje i respekt vrlo dobrim igračima poput Vojvode i Hange.
Pritisak će biti obostran, tu nema dileme, i nama i njima je ovo must win meč koji ne donosi samo pobjedu na otvaranju nego ti daje dodatnu dozu samopouzdanja (pogotovo nama bi to bilo tako, da potvrdimo vrhunski meč protiv Francuza i pokažemo da to nije bilo slučajno) i faktički ti "poklanja" četiri meč lopte u naredna četiri meča za prolaz dalje.
Okej, protivnici u četiri meča su vrhunske reprezntacije, u ludim scenarijima ni dvije pobjede ti ne garantuju prolaz (ali nećemo o kalkulacijama dok još nije ni počelo

Trenutno korisnika/ca: 231983, rishovski, TripleThreat, Vaya i 18 gostiju.