tek je došo....čekaj još maloSamo F.K.S !! je napisao/la:Hodza_manlju ima najjace postove na forumu
FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Re: F.K.Buducnost Banovici
1947!
Ljumani_Banovici je napisao/la:tek je došo....čekaj još maloSamo F.K.S !! je napisao/la:Hodza_manlju ima najjace postove na forumu
Lik je ofirni strumfic koji se pojede od muke gledajuci sta se sve dogadja u nasem klubu. To je tako ocito
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
koji ste vi kitari glupani covjece....jel mi vas vrijedjamo na vasoj temi ikako??? i usput BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN svim pripadnicima Islamske vjeroispovjestiUPS je napisao/la:Ljumani_Banovici je napisao/la:tek je došo....čekaj još maloSamo F.K.S !! je napisao/la:Hodza_manlju ima najjace postove na forumu
Lik je ofirni strumfic koji se pojede od muke gledajuci sta se sve dogadja u nasem klubu. To je tako ocito
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
ne lazi,stativa pogodjena pred kraj poluvremena,tj u cosak lopta isla neznam jel dino skinuo ili je stativa bila...a gol je pao u 4 minuti ... nidje veze.... sva ti ta teorija pada u vosu,mi u lukavici smo imali 1-1 ali smo katastofalno igrali,pluus sudija je svirao nama penal STO BI TO RADIO AKO SMO TREBALI IZGUBITI ??? mani se TEORIJA zavjere ako si gledao tekmu vidjel o si da ste se cijelu tekmu branili ko sarajevo 92 nasi fizicki spremniji bili 2x pozzHodza_manLju je napisao/la:ne znam da li si pratio desavanja u Slaviji u pripremnom periodu u kakvom su rasulu bili. Odlazak igraca,kasnjenje sa pripremama i da li ti mislis da Sarajevo nije moglo pobijedit takvu Slaviju? (Moje misljenje). I kao takva Slavija zasto ne bi prihvatila tri boda (protiv Sarajeva,a da pusti Buducnosti). Tri boda su sigurna. Bolje i tri sigurna nego...Za 2-0 nije pogodjena stativa, stativa je pogodjena, pa je bio korner,a nakon kornera pogodak, jel tako? Ako nije, daj nam link pa da vidimo. Svi igraci Buducnosti koji su ''trebali'' dobit kartone su dobili zute jer su trebali da ciste za utakmicu sa Slobodom,a da ne idu u Mostar protiv Zrinjskog. Npr. Emir Halilovic za prvi start dobija zuti,odmara u Mostaru, da bi mogao igrat protiv Slobode i protiv Borca(naredne dvije utakmice na domacem terenu)....a za kraj cu reci, ja bih volio da smo posteno pobijedili u Luakvici,a izgubili od Sarajeva. Kako komentarises mahanje zastavicom u drugom poluvremenu, zadnju priliku u 90-toj minuti kada Slomic glavom loptu salje gotovo u aut, a gol prazan?johnnyHZ je napisao/la:imam jedno pitanje,u svemu ovome sto ti napisa kako je slavija u ovom svemu dobro prosla???? ???
kao drugo,vas igrac je za 2-0 pogodio stativu....SLUCAJNO?? ili je mozda GADJAO STATIVU GLAVOM???
sudija je trebao jedno 5 vasih igraca kartonirati a nije jer ste ko mesari igrali....itd itd...tako da ti ta teorija nepije vode nikako
P.S. Na BHT-u nije prikazan dovoljno kompetetntan izvjestaj ove utakmice
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
-
Hodza_manLju
- Kontakt:
volio bih da vidim tu stativu pred kraj poluvremena.....daj da vidimo svi ono sto si ti vidio...Buducnost se nije branila citavu utakmicu vec od 50-te minute;)johnnyHZ je napisao/la:ne lazi,stativa pogodjena pred kraj poluvremena,tj u cosak lopta isla neznam jel dino skinuo ili je stativa bila...a gol je pao u 4 minuti ... nidje veze.... sva ti ta teorija pada u vosu,mi u lukavici smo imali 1-1 ali smo katastofalno igrali,pluus sudija je svirao nama penal STO BI TO RADIO AKO SMO TREBALI IZGUBITI ??? mani se TEORIJA zavjere ako si gledao tekmu vidjel o si da ste se cijelu tekmu branili ko sarajevo 92 nasi fizicki spremniji bili 2x pozzHodza_manLju je napisao/la:ne znam da li si pratio desavanja u Slaviji u pripremnom periodu u kakvom su rasulu bili. Odlazak igraca,kasnjenje sa pripremama i da li ti mislis da Sarajevo nije moglo pobijedit takvu Slaviju? (Moje misljenje). I kao takva Slavija zasto ne bi prihvatila tri boda (protiv Sarajeva,a da pusti Buducnosti). Tri boda su sigurna. Bolje i tri sigurna nego...Za 2-0 nije pogodjena stativa, stativa je pogodjena, pa je bio korner,a nakon kornera pogodak, jel tako? Ako nije, daj nam link pa da vidimo. Svi igraci Buducnosti koji su ''trebali'' dobit kartone su dobili zute jer su trebali da ciste za utakmicu sa Slobodom,a da ne idu u Mostar protiv Zrinjskog. Npr. Emir Halilovic za prvi start dobija zuti,odmara u Mostaru, da bi mogao igrat protiv Slobode i protiv Borca(naredne dvije utakmice na domacem terenu)....a za kraj cu reci, ja bih volio da smo posteno pobijedili u Luakvici,a izgubili od Sarajeva. Kako komentarises mahanje zastavicom u drugom poluvremenu, zadnju priliku u 90-toj minuti kada Slomic glavom loptu salje gotovo u aut, a gol prazan?johnnyHZ je napisao/la:imam jedno pitanje,u svemu ovome sto ti napisa kako je slavija u ovom svemu dobro prosla???? ???
kao drugo,vas igrac je za 2-0 pogodio stativu....SLUCAJNO?? ili je mozda GADJAO STATIVU GLAVOM???
sudija je trebao jedno 5 vasih igraca kartonirati a nije jer ste ko mesari igrali....itd itd...tako da ti ta teorija nepije vode nikako
- Elektrika
- Kontakt:
Jel u dure ovo na livescore? 88 minuta u Mostaru, Zrinjski-Budućnost 0-0? Ako jeste onda... Izdržite rudari 
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Valjda na bodu rodjak. Ali od koga je - dobro je i to. Izgleda da je bolje da igramo na strani sve utakmice.
P.S. Sretan dan opcine svim Banovicanima (sa jednim danom zakasnjenja)
P.S. 2 Sa pitarima ne raspravljajte. Nema svrhe.
RED BULL daje ti krila - RAKIJA pogon na sve 4
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
EDIT:Na bodu.Van Klomp je napisao/la:Valjda na bodu rodjak. Ali od koga je - dobro je i to. Izgleda da je bolje da igramo na strani sve utakmice.
Hvala na cestitkama i mislim da nam je to i poklon na dan Opcine.
Davno sam shvatio da nema svrhe svadjati se sa njima tako da sam prestao.
Pozdrav
1947!
- Arsenalisation
- Kontakt:
vas stoper je gutic i on je loptu nespretno udario ispred haskica i pogodio stativu ...lopta se odbila u korner i iz tog kornera je inicirao haskicev pogodak ne vidim datreba biti nesto posebno pametan da se skonta...johnnyHZ je napisao/la:ne lazi,stativa pogodjena pred kraj poluvremena,tj u cosak lopta isla neznam jel dino skinuo ili je stativa bila...a gol je pao u 4 minuti ... nidje veze.... sva ti ta teorija pada u vosu,mi u lukavici smo imali 1-1 ali smo katastofalno igrali,pluus sudija je svirao nama penal STO BI TO RADIO AKO SMO TREBALI IZGUBITI ??? mani se TEORIJA zavjere ako si gledao tekmu vidjel o si da ste se cijelu tekmu branili ko sarajevo 92 nasi fizicki spremniji bili 2x pozzHodza_manLju je napisao/la:ne znam da li si pratio desavanja u Slaviji u pripremnom periodu u kakvom su rasulu bili. Odlazak igraca,kasnjenje sa pripremama i da li ti mislis da Sarajevo nije moglo pobijedit takvu Slaviju? (Moje misljenje). I kao takva Slavija zasto ne bi prihvatila tri boda (protiv Sarajeva,a da pusti Buducnosti). Tri boda su sigurna. Bolje i tri sigurna nego...Za 2-0 nije pogodjena stativa, stativa je pogodjena, pa je bio korner,a nakon kornera pogodak, jel tako? Ako nije, daj nam link pa da vidimo. Svi igraci Buducnosti koji su ''trebali'' dobit kartone su dobili zute jer su trebali da ciste za utakmicu sa Slobodom,a da ne idu u Mostar protiv Zrinjskog. Npr. Emir Halilovic za prvi start dobija zuti,odmara u Mostaru, da bi mogao igrat protiv Slobode i protiv Borca(naredne dvije utakmice na domacem terenu)....a za kraj cu reci, ja bih volio da smo posteno pobijedili u Luakvici,a izgubili od Sarajeva. Kako komentarises mahanje zastavicom u drugom poluvremenu, zadnju priliku u 90-toj minuti kada Slomic glavom loptu salje gotovo u aut, a gol prazan?johnnyHZ je napisao/la:imam jedno pitanje,u svemu ovome sto ti napisa kako je slavija u ovom svemu dobro prosla???? ???
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
Hodza_manLju je napisao/la:Pozdrav za sve navijace Buducnosti i za sve forumase. Novi sam na forumu i svima zelim ugodno ''raspravljanje''...)
Ono sto je ''svjeze'' jeste gostovanje Sarajave i hordanje. Zelim da cestitam pobjedu Sarajevu i navijanje Hordama. Drago mi je jer nije bilo gotovo nikakvih incidenata. Ono sto mene ne moze gotovo niko ubijediti jeste da ova tekma nije bila nastimana. To mogu da kazem jer sam bio i u I.Sarajevu protiv Slavije. Evo mog razmisljanja
1. KOLO: Slavija-Sarajevo 2:1 (Slavija je pobijedila mada su joj svi predvidjali katastrofu zbog odlaska igraca,pripreme, i na kraju Slavija pobijedi Sarajevo, a ja ne znam da je Slavija pobjedjivala Sarajevo i kad je bila dosta jaca)
4: KOLO: Slavija-Buducnost(Bio sam na toj tekmi, posle tekme sam bio sa igracima Buducnosti, na kladionici igraju X2,a na Slaviju kvota 1,15, i posle te tekme kazem. Jedino ako pobijedite Sarajevo, mozete me ubijedit da ovo nije nastimano)
5. KOLO: Buducnost-Sarajevo(Buducnost rano dolazi u vodstvo koje drzi do poluvremena, a kasnije iz 1 u 2. Pred kraj prvog poluvremena,po mom misljenju cist penal za Sarajevo(sudija ne svira). Drugo poluvrijeme kao da je izasao drugi sudija, nije daoda predjemo centar. Non-stop ofsajd. Sarajavo dosta bolje i nosi tri boda.)
Na kraju svi zadovoljni, Slaviji tri bobe,Buducnosti tri, Sarajevu tri. Najvise gubi Slavija jer dvije utakmice igra kuci, a najbolje prolazi Sarajevo jer dobija tri boda sa strane.
ma nikakve veze nema ovo sa istinom.Vidilo se da su igrači Budućnosti protiv Sarajeva igrali dobro dok su imali snage,a tako je bilo i protiv Čelika.I naravno ko ima veću fizičku spremu on je i bolji u većini slučajeva.A bodovi u Lukavici su realno osvojeni jer je Slavija u rasulu bila prije početka sezone(ne znam kakvo je sada stanje)i nisu imali dobre pripreme,zatim nisu imali ni dovoljno para da se pojačaju kako treba i naravno da su onda imali i probleme u igri.Ko god je bio na utakmici u Banovićima prtiv Sarajeva mogao je visjeti sta se događalo i da je budućnost izgubila samo zbog fizičke spreme igrača.
Naravno čestitke na bodu koji su donijeli iz Mostara,nisam se nadao ali mi je srce puno sreće zbog toga.
-
Hodza_manLju
- Kontakt:
ma nije trebalo biti editovano, bod je kao bodovi...gheheheLjumani_Banovici je napisao/la:EDIT:Na bodu.Van Klomp je napisao/la:Valjda na bodu rodjak. Ali od koga je - dobro je i to. Izgleda da je bolje da igramo na strani sve utakmice.
Hvala na cestitkama i mislim da nam je to i poklon na dan Opcine.
Davno sam shvatio da nema svrhe svadjati se sa njima tako da sam prestao.
Pozdrav
Čestitam na bodu protvi Zrinjskog, sada je red da ih još prospete kući. 
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
i sta amel rece??.._amel_13_BHf_ je napisao/la:nadamo se bar bodu u mostaru
E sad o pitarskim teorijama. Oni izgubili od Slavije a mi ih dobili.To znaci da se protiv Borca ne moramo plaho sikirati.
To je bolan Sranje.Pa vidi se bolan da svi igraju normalno i da nema namiještanja i gluposti. Ako mislis da je sarajevo napravilo da mi pobijedimo u lukavici,a da oni pobijede u banovićima,onda im je bilo pametnije da nastimaju da pobijede u lukavici,a u banovićima šta im Bog da. manje bi potrošili i para i vremena. To su preglupe teorije.Van Klomp je napisao/la:E sad o pitarskim teorijama. Oni izgubili od Slavije a mi ih dobili.To znaci da se protiv Borca ne moramo plaho sikirati.
Ovo je do sad najregularnija sezona i zato su rezultati ovakvi.Ekipe su uglavnom istog kvaliteta,male su razlike,a pobjeđuje onaj ko je spremniji i ko ima veću fizičku spremu.
Znam i ja da je to sranje, samo pitari to jos ne mogu da shvate. Iz njihovih usta mozes ovakve gluposti cuti.r_emir je napisao/la:To je bolan Sranje.Pa vidi se bolan da svi igraju normalno i da nema namiještanja i gluposti. Ako mislis da je sarajevo napravilo da mi pobijedimo u lukavici,a da oni pobijede u banovićima,onda im je bilo pametnije da nastimaju da pobijede u lukavici,a u banovićima šta im Bog da. manje bi potrošili i para i vremena. To su preglupe teorije.Van Klomp je napisao/la:E sad o pitarskim teorijama. Oni izgubili od Slavije a mi ih dobili.To znaci da se protiv Borca ne moramo plaho sikirati.
Ovo je do sad najregularnija sezona i zato su rezultati ovakvi.Ekipe su uglavnom istog kvaliteta,male su razlike,a pobjeđuje onaj ko je spremniji i ko ima veću fizičku spremu.
kako sam ja vidio na pregledu ovome,zrinjski je i dobro prošao.
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
ja jbt...zao mi sto smigi neraspali onu kad je istrco sam pred golmana...pa u zadnjoj minuti..kukija imo sansu...tamo haskic sam on suta... al dobroj ba i bodr_emir je napisao/la:kako sam ja vidio na pregledu ovome,zrinjski je i dobro prošao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.