Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Naravno, ali za Borac se cini da nakon osvojene titule kup nije bio vazan koliko vama. Iako im je ovaj izmjesani sastav odigrao ravnopravno tekmu, ali neki potezi, kao sto sam vec napisao, s njihove strane nisu bili bas logicni. Mogu nagadjati kao i svako, ali ne mogu tvrditi da znam sta je u pitanju. Ipak, nesto ima.
Uzeli dosta kokaina od Vicinih dilera i uništili se od alkohola vrlo jednostavne stvari.Steelman je napisao/la: ↑27 maj 2021, 22:31Naravno, ali za Borac se cini da nakon osvojene titule kup nije bio vazan koliko vama. Iako im je ovaj izmjesani sastav odigrao ravnopravno tekmu, ali neki potezi, kao sto sam vec napisao, s njihove strane nisu bili bas logicni. Mogu nagadjati kao i svako, ali ne mogu tvrditi da znam sta je u pitanju. Ipak, nesto ima.
Ne mislim da je Sarajevo pustilo Borcu titulu, ali nesto ne stima. Evo iznijet cu ti svoje misljenje kao mogucu teoriju, a to je da bi Borac mogao pustiti vama kup da vas malo zadovolje nakon gubitka titule, pa da se i vasa uprava malo osigura i da ne talasate previse zbog odredjenih neregularnosti ili mozda ima tu jos nesto zauzvrat. Potezi koje je Maksimovic uradio na tekmi nisu im nikako isli u korist, a nije on taj da to ne zna. Vadi Subica u sudijskoj nadoknadi kao jednog od boljih igraca pa mozda da ne bi slucajno bilo cudno da on ne puca taj penal, dok mu puca golobradi mladic. Takav potez nije do alkohola i koksa. Ne tvrdim da je ovo sto sam napisao tacno, ali smrdi dosta da tu nesto ima.90minut je napisao/la: ↑27 maj 2021, 22:33Uzeli dosta kokaina od Vicinih dilera i uništili se od alkohola vrlo jednostavne stvari.Steelman je napisao/la: ↑27 maj 2021, 22:31Naravno, ali za Borac se cini da nakon osvojene titule kup nije bio vazan koliko vama. Iako im je ovaj izmjesani sastav odigrao ravnopravno tekmu, ali neki potezi, kao sto sam vec napisao, s njihove strane nisu bili bas logicni. Mogu nagadjati kao i svako, ali ne mogu tvrditi da znam sta je u pitanju. Ipak, nesto ima.
Eto to je to nešto.
A ako si stvarno jedan od ovih debila koji tvrde da ima nešto namješteno i da je Sarajevo s budzetom od 7+ miliona prepustilo njima ligu da bi uzeli popisani kup onda šta da ti kazem..![]()
Vjerovatno se nece ni aktivirati prica svakako je i bilo samo da prepadnemo sudije da nas prestanu ubadati u trbuh, al' četnici su nastavili ubadati i druge timove s suspenzijama i nas isto tako na terenu.Steelman je napisao/la: ↑27 maj 2021, 22:55Ne mislim da je Sarajevo pustilo Borcu titulu, ali nesto ne stima. Evo iznijet cu ti svoje misljenje kao mogucu teoriju, a to je da bi Borac mogao pustiti vama kup da vas malo zadovolje nakon gubitka titule, pa da se i vasa uprava malo osigura i da ne talasate previse zbog odredjenih neregularnosti ili mozda ima tu jos nesto zauzvrat. Potezi koje je Maksimovic uradio na tekmi nisu im nikako isli u korist, a nije on taj da to ne zna. Vadi Subica u sudijskoj nadoknadi kao jednog od boljih igraca pa mozda da ne bi slucajno bilo cudno da on ne puca taj penal, dok mu puca golobradi mladic. Takav potez nije do alkohola i koksa. Ne tvrdim da je ovo sto sam napisao tacno, ali smrdi dosta da tu nesto ima.90minut je napisao/la: ↑27 maj 2021, 22:33Uzeli dosta kokaina od Vicinih dilera i uništili se od alkohola vrlo jednostavne stvari.Steelman je napisao/la: ↑27 maj 2021, 22:31
Naravno, ali za Borac se cini da nakon osvojene titule kup nije bio vazan koliko vama. Iako im je ovaj izmjesani sastav odigrao ravnopravno tekmu, ali neki potezi, kao sto sam vec napisao, s njihove strane nisu bili bas logicni. Mogu nagadjati kao i svako, ali ne mogu tvrditi da znam sta je u pitanju. Ipak, nesto ima.
Eto to je to nešto.
A ako si stvarno jedan od ovih debila koji tvrde da ima nešto namješteno i da je Sarajevo s budzetom od 7+ miliona prepustilo njima ligu da bi uzeli popisani kup onda šta da ti kazem..![]()
Sad te pitam kao sto si ti mene, jesi li ti debil da ti bar malo nije cudno da su zavrsili tekmu, finale kupa sa skoro drugom postavom? Ako ti nije cudno sta da ti kazemNa stranu zajebancija, pogledaj te detalje kao da nije igrao tvoj klub i mozda te bude zanimalo. Mene sad zanima da li ce Sarajevo nastaviti pricu sa udruzenjem premijerligasa. Ta prica bi se sad nakon prvenstva trebala aktivirati.
Ko su cetnici?90minut je napisao/la: ↑27 maj 2021, 23:11Vjerovatno se nece ni aktivirati prica svakako je i bilo samo da prepadnemo sudije da nas prestanu ubadati u trbuh, al' četnici su nastavili ubadati i druge timove s suspenzijama i nas isto tako na terenu.Steelman je napisao/la: ↑27 maj 2021, 22:55Ne mislim da je Sarajevo pustilo Borcu titulu, ali nesto ne stima. Evo iznijet cu ti svoje misljenje kao mogucu teoriju, a to je da bi Borac mogao pustiti vama kup da vas malo zadovolje nakon gubitka titule, pa da se i vasa uprava malo osigura i da ne talasate previse zbog odredjenih neregularnosti ili mozda ima tu jos nesto zauzvrat. Potezi koje je Maksimovic uradio na tekmi nisu im nikako isli u korist, a nije on taj da to ne zna. Vadi Subica u sudijskoj nadoknadi kao jednog od boljih igraca pa mozda da ne bi slucajno bilo cudno da on ne puca taj penal, dok mu puca golobradi mladic. Takav potez nije do alkohola i koksa. Ne tvrdim da je ovo sto sam napisao tacno, ali smrdi dosta da tu nesto ima.90minut je napisao/la: ↑27 maj 2021, 22:33
Uzeli dosta kokaina od Vicinih dilera i uništili se od alkohola vrlo jednostavne stvari.
Eto to je to nešto.
Sad te pitam kao sto si ti mene, jesi li ti debil da ti bar malo nije cudno da su zavrsili tekmu, finale kupa sa skoro drugom postavom? Ako ti nije cudno sta da ti kazemNa stranu zajebancija, pogledaj te detalje kao da nije igrao tvoj klub i mozda te bude zanimalo. Mene sad zanima da li ce Sarajevo nastaviti pricu sa udruzenjem premijerligasa. Ta prica bi se sad nakon prvenstva trebala aktivirati.
Maksimovic šta je radio me naprosto ka.rina boli lik je eskperimentisao i htio je s anonimusima da nas dobije i kaže evo vidite s anonimusima smo vas dobili, a pricate da je titula namještena..
Ostali koji nisu igrali sam vec napisao zašto nisu alkohol i kokain glavni razlog.
Šta piše Tristan vidjeli da su u naleti pa Sabrina rekl da necemo zapinjati više tacno više covjek ne može prepoznati da li se zaje.bavaju debili ili su ozbiljni.![]()
Vidili smo misketa kako izvlaci klis borcu da bi dosli do finala, nakon toga prica o prepustanju i nebitnosti kupa za Borac su price za djecu al onu u skoli za posebne potrebe...90minut je napisao/la: ↑27 maj 2021, 22:33Uzeli dosta kokaina od Vicinih dilera i uništili se od alkohola vrlo jednostavne stvari.Steelman je napisao/la: ↑27 maj 2021, 22:31Naravno, ali za Borac se cini da nakon osvojene titule kup nije bio vazan koliko vama. Iako im je ovaj izmjesani sastav odigrao ravnopravno tekmu, ali neki potezi, kao sto sam vec napisao, s njihove strane nisu bili bas logicni. Mogu nagadjati kao i svako, ali ne mogu tvrditi da znam sta je u pitanju. Ipak, nesto ima.
Eto to je to nešto.
Pusti pravi se glup. Cim navijacu Sarajeva napises namjesteno, odma im obrana "ko bi pusto ligu za kup". Pa mazlume nije niko ni reko da ste pustili ligu. Ali kup je pusten upravo sto si ti reko da bi malo smirili tenzije sto u savezu, sto u samom klubu Sarajevu. A budale nek se tjese, ja nisam budala da kazem da je sve bilo regularno.Steelman je napisao/la: ↑27 maj 2021, 22:55
Ne mislim da je Sarajevo pustilo Borcu titulu, ali nesto ne stima. Evo iznijet cu ti svoje misljenje kao mogucu teoriju, a to je da bi Borac mogao pustiti vama kup da vas malo zadovolje nakon gubitka titule, pa da se i vasa uprava malo osigura i da ne talasate previse zbog odredjenih neregularnosti ili mozda ima tu jos nesto zauzvrat. Potezi koje je Maksimovic uradio na tekmi nisu im nikako isli u korist, a nije on taj da to ne zna. Vadi Subica u sudijskoj nadoknadi kao jednog od boljih igraca pa mozda da ne bi slucajno bilo cudno da on ne puca taj penal, dok mu puca golobradi mladic. Takav potez nije do alkohola i koksa. Ne tvrdim da je ovo sto sam napisao tacno, ali smrdi dosta da tu nesto ima.
Osobe unutar saveza koji su preuzeli isti i rade u korist srpskog fudbala bez bilo kakvog srama delegiranjem srpskih sudija.vlakanje je napisao/la: ↑28 maj 2021, 09:24Ko su cetnici?90minut je napisao/la: ↑27 maj 2021, 23:11Vjerovatno se nece ni aktivirati prica svakako je i bilo samo da prepadnemo sudije da nas prestanu ubadati u trbuh, al' četnici su nastavili ubadati i druge timove s suspenzijama i nas isto tako na terenu.Steelman je napisao/la: ↑27 maj 2021, 22:55
Ne mislim da je Sarajevo pustilo Borcu titulu, ali nesto ne stima. Evo iznijet cu ti svoje misljenje kao mogucu teoriju, a to je da bi Borac mogao pustiti vama kup da vas malo zadovolje nakon gubitka titule, pa da se i vasa uprava malo osigura i da ne talasate previse zbog odredjenih neregularnosti ili mozda ima tu jos nesto zauzvrat. Potezi koje je Maksimovic uradio na tekmi nisu im nikako isli u korist, a nije on taj da to ne zna. Vadi Subica u sudijskoj nadoknadi kao jednog od boljih igraca pa mozda da ne bi slucajno bilo cudno da on ne puca taj penal, dok mu puca golobradi mladic. Takav potez nije do alkohola i koksa. Ne tvrdim da je ovo sto sam napisao tacno, ali smrdi dosta da tu nesto ima.
Maksimovic šta je radio me naprosto ka.rina boli lik je eskperimentisao i htio je s anonimusima da nas dobije i kaže evo vidite s anonimusima smo vas dobili, a pricate da je titula namještena..
Ostali koji nisu igrali sam vec napisao zašto nisu alkohol i kokain glavni razlog.
Šta piše Tristan vidjeli da su u naleti pa Sabrina rekl da necemo zapinjati više tacno više covjek ne može prepoznati da li se zaje.bavaju debili ili su ozbiljni.![]()
Ovo su cinjenice što pišem četnici uz podršku Vice su preuzeli savez i rade direktno protiv najveceg bosanskohercegovackog kluba.vlakanje je napisao/la: ↑28 maj 2021, 18:33Znaci da begica ili neke druge koji su vladali godinama i favorizovali jedne a druge gurali u kanal isto tako gledamo ali samo drugacijeg nazivamo?!
Iz pristojnosti necu da napisem taj naziv ali buduci da dobro baratas, zakljucices na sta sam mislio...
Uzas sta mlad momak moze da napise, kvalifikujes ljude na odvratan nacin i mislis da je to u redu?!
Govoris o postovanju a ti prvi ne postujes druge i generalizujes. Pricas o frajerluku, raji, carsiji, a svaki dan plasiras bljuvotine i mrznju kao da si frisko iz cevljanovica...
Ti i par slicnih, neko vrijeme se lafo primirite,fina prica, urbani, navijaci, kodeksi, qrzi palci... ali dzaba kad redovno ono sto ste eruptira iz vas!
Gollum-Smeagol stanje svijesti...
Steta.
Gdje šta kakoFighter1926 je napisao/la: ↑28 maj 2021, 21:0990ka sto ne gotivis ustase, ti rece da ste prije 2. Svjetskog to i bili...![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.