ovo je riješeno.
hvala još jednom za prijavu.
Da, toga sam i ja svjestan čitajući komentare. Ljudi nisu detaljno pročitali ni pravila ni sustav bodovanja pa tumače stvari na svoj način. Bez obzira na ove porođajne muke, imate moju podršku za ovaj projekt i svaki moj komentar jeste i bit će samo u svrhu poboljšanja cijelog sustava!admin je napisao/la: ↑05 okt 2020, 16:06najveći problem je što ljudi prijavljuju sve i svašta, a trudimo se svaku prijavu da provjerimo. Među tim prijavama ima i stvari koje nisu nikakva greška, ima relativno nebitnih problema na nivou jednog korisnika, isl... Onda stalno nešto čačkaš, pa ti se desi da nešto pogriješiš i pokvariš. Eto to se desilo.
Najveća dobit sada je u tome što smo napravili dobar sistem kojim ćemo spriječiti greške i lakše sve vratiti.
Ne broje se bodovi igrača sa klupereeds je napisao/la: ↑05 okt 2020, 18:12@Admin
NIje mi u redu, u ekipi imam Stilica kojeg sam izbacio za ovo kolo jer nije igrao, nije bio on kapiten, i bila je formacija 4-4-2, Milicevic je bio u prvoj postavi, a na klupi je.
Od silnih ispravki vise ni sam nmgu popamtit sve tacno![]()
![]()
Takodjer sam primjetio da kada sve poene saberem u kolima koja su do sada kompletirana nisu ubrojani svi poeni igraca sa klupe, pa molim da to provjerite, ako sam dobro izracunao trebalo bi ovako biti
1 kolo upisano 59, treba 65
2 kolo upisano 49, treba 52
3 kolo upisano 30, treba 31
4 kolo upisano 54, treba 56
5 kolo upisano 46, treba 43 (ovde je vise upisano mislim)
7 kolo upisano 40, treba 37 (ovde je vise upisano mislim)
tim YNWA FC...
Isto je kod mene formacija 4-3-2
Sreca pa se ja pozali maloprijephillies je napisao/la: ↑05 okt 2020, 21:54Meni je Ziljkic prebacen na klupu, pa mi je formacija 4-5-1 a moj klub tradicionalno igra 3-5-2
Ako ce se nakon zavrsene utakmice Zeljo Krupa izvrsiti izmjene da ovi sto nisu nikako igrali idu na klupu, a da udju ovi sa klupe koji su igrali, onda ne treba nista dirati. U suprotnom, Ziljkic je umjesto Stilica isao.
Ekipa: Opet Celik
I kod mene isto, petorica na klupi, 10 u igri. Tatar prebacen na klupu, a kapiten mi bio. Pa samo njega vratite. Ekipa FK Borac, user : sasabl.LeonProfessional je napisao/la: ↑05 okt 2020, 22:23Opet se zeznulo nešto. Iz čista mira igrači od nedjelje koji su igrali prebačeni na klupu, a čak ih ima 5 na klupi. Ludilo neko![]()
Update novi , posto ulazim jutros , jos gresaka ima od 10 kola , sad novih.
phillies je napisao/la: ↑05 okt 2020, 22:42Sreca pa se ja pozali maloprijephillies je napisao/la: ↑05 okt 2020, 21:54Meni je Ziljkic prebacen na klupu, pa mi je formacija 4-5-1 a moj klub tradicionalno igra 3-5-2
Ako ce se nakon zavrsene utakmice Zeljo Krupa izvrsiti izmjene da ovi sto nisu nikako igrali idu na klupu, a da udju ovi sa klupe koji su igrali, onda ne treba nista dirati. U suprotnom, Ziljkic je umjesto Stilica isao.
Ekipa: Opet Celik![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.