Elvis Saric da salje lopte
Baraž za EP 2021. (08. Oktobar/12. Novembar 2020.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Baraž za EP 2020. (26. Mart/31. Mart 2020.)
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
fan fekt: da nije bilo Sare i njegove navođene lopte protiv Austrije za Džeku, ne bi igrali baraž.. Doduše bi, jer 'liga nacija'
Walk on
Kad ih Visca poznat pod nadimkom "brzi vihor" ispromjesa nece znati sta ih je snaslo,ima da napadaju svoj gol,ta ce Ramos neg da place
Dan tmuran ja mahmuran
Mi se nemamo sta brinuti... Pa mi svakoj ekipi mozemo zabiti 2 gola... bolje 2 boda iz 2 utakmice nego 3 boda..
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Vratimo Lulica, Begovica, Vranjesa i dovedemo Dilavera za baraz
------------------------Begovic-----------------------
Vranjes-Dilaver--Memisevic--Kolasinac
--------------------Besic-----Pjanic----------------
Visca-----------------Gojak------------------Lulic
--------------------------Dzeko------------------------
Poslje Euro, polako dovesti
Hadzikadunic
Menalo
Omeragic
Dedic
Burnic
Kapic
Arslanagic
Sabanadzovic
Demirovic
Ahmedhodzic
Hadzikadunic
Menalo
Omeragic
Dedic
Burnic
Kapic
Arslanagic
Sabanadzovic
Demirovic
Ahmedhodzic
Ove sto igraju za druge repke slobodno prekriziSanaBosna je napisao/la: ↑04 jan 2020, 04:33Vratimo Lulica, Begovica, Vranjesa i dovedemo Dilavera za baraz
Hadzikadunic
Menalo
Omeragic
Dedic
Burnic
Kapic
Arslanagic
Sabanadzovic
Demirovic
Ahmedhodzic
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Lulic se nece vratiti da igra sa cetnikom to zaboravi.Cetnika izbrisite iz sastava kao sto je izbrisan vec sa ovog podforuma. Bravo administracijo.SanaBosna je napisao/la: ↑04 jan 2020, 04:33Vratimo Lulica, Begovica, Vranjesa i dovedemo Dilavera za baraz
Hadzikadunic
Menalo
Omeragic
Dedic
Burnic
Kapic
Arslanagic
Sabanadzovic
Demirovic
Ahmedhodzic

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ti ocito nisi svjestan da nikome unutar reprezentacije od igraca ne smeta Vranjes i da nemaju nista protiv da bude tu
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Pa zato i jesmo u banani sto nikome nista ne smeta
Ne pricaj glupost. Itekako ima igraca kojima smeta taj smrad. Ako je snsd buraz spaha cijela repka onda si upravu.JavierBosnia je napisao/la: ↑04 jan 2020, 10:01Ti ocito nisi svjestan da nikome unutar reprezentacije od igraca ne smeta Vranjes i da nemaju nista protiv da bude tu
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ocito da onda imamo glup sastav igracaMaestro je napisao/la: ↑04 jan 2020, 11:06Ne pricaj glupost. Itekako ima igraca kojima smeta taj smrad. Ako je snsd buraz spaha cijela repka onda si upravu.JavierBosnia je napisao/la: ↑04 jan 2020, 10:01Ti ocito nisi svjestan da nikome unutar reprezentacije od igraca ne smeta Vranjes i da nemaju nista protiv da bude tu

- JavierBosnia
- Kontakt:
Navedi mi kome smeta?Maestro je napisao/la: ↑04 jan 2020, 11:06Ne pricaj glupost. Itekako ima igraca kojima smeta taj smrad. Ako je snsd buraz spaha cijela repka onda si upravu.JavierBosnia je napisao/la: ↑04 jan 2020, 10:01Ti ocito nisi svjestan da nikome unutar reprezentacije od igraca ne smeta Vranjes i da nemaju nista protiv da bude tu
Od trenutnih igraca Pjanic, Dzeko, Sehic, Nastic, Sunjic, Todorovic, Cimirot, Dulja.. od raje van repke Spaha, Miske
Svi oni nemaju nistabprotiv Ogija
Bliži se mart. Nikako neko novi da bljesne.
Kad se sjetim one 2008/09 bundesligaske sezone. Pršti sve od naše četvorke.
Kad se sjetim one 2008/09 bundesligaske sezone. Pršti sve od naše četvorke.
tz tz tz tz tz tz
Sad se vec devet igraca moze izdiktira koji ce igrati, sta se vise izmislja topla voda oko igraca za ovu utakmcu ili utakmice.
Bajevic nece nista promjeniti u vezi reprezentacije za ova nepuna tri mjeseca, sedam dana prije utakmice ce ih vidjeti na okupu i sta moze za to vrijeme da promjeni ? Jedino sto moze je da analizra protivnika da pregleada njihove utakmice iz ovih kvalfikacija.
Ono sto je za nas najvaznije je da igraci igraju u svojom klubovima do tada da budu u formi, da ne bude nekih povrreda, a onda sve nade u Dzeku i Pjanica ovi ostali vise manje doprinose kao i uvijek do sada.
Bajevic nece nista promjeniti u vezi reprezentacije za ova nepuna tri mjeseca, sedam dana prije utakmice ce ih vidjeti na okupu i sta moze za to vrijeme da promjeni ? Jedino sto moze je da analizra protivnika da pregleada njihove utakmice iz ovih kvalfikacija.
Ono sto je za nas najvaznije je da igraci igraju u svojom klubovima do tada da budu u formi, da ne bude nekih povrreda, a onda sve nade u Dzeku i Pjanica ovi ostali vise manje doprinose kao i uvijek do sada.
Mjau !
Naprotiv , Bajević mora nešto promijeniti!Machak je napisao/la: ↑04 jan 2020, 21:26
tz tz tz tz tz tz
- JavierBosnia
- Kontakt:
Mislim da ce glavna promjena da bude na golu - Begovic
Ipak Seha nije bio los, ali kad primis onoliko golova, vrijeme je za promjenu
Nece biti Sarica
Sad treba vidjeti hoce li se vratiti Lulic i Ogi
Ipak Seha nije bio los, ali kad primis onoliko golova, vrijeme je za promjenu
Nece biti Sarica
Sad treba vidjeti hoce li se vratiti Lulic i Ogi
Sigurno ce biti promjena i u sastavu i u pristupu i u formaciji...izmedju ostalog jako je bitno sto cemo sada biti enigma za S.Irce...
Ne znamo ni mi s kakvim ce sastavom i formacijom izaci Bajevic...isto tako ni oni nemaju predstavu.
Da je ostao Robi znali bi dlaku u jajetu.
Ne znamo ni mi s kakvim ce sastavom i formacijom izaci Bajevic...isto tako ni oni nemaju predstavu.
Oni imaju svoju igru vec godinama, ne prilagodjavaju je kontra Njemaca ili Holandjana , boli ih neka stvar jesmo li mi u 433 ili 4231 , odnosno da li igra Vranjes ili Kvrzichurem je napisao/la: ↑04 jan 2020, 22:16Sigurno ce biti promjena i u sastavu i u pristupu i u formaciji...izmedju ostalog jako je bitno sto cemo sada biti enigma za S.Irce...
tz tz tz tz tz tz