Kom op zegNDemirovic je napisao/la:@sedra
Kako se kaze "bolan" na holandskom?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Kom op zegNDemirovic je napisao/la:@sedra
Kako se kaze "bolan" na holandskom?
bega tricaOsim13 je napisao/la:8 0 za nas
Osim13 je napisao/la:Takvima uđi u podrum i naći ćeš knjižice iz partije, ako ne njihove onda od djedova im. Ocm.sedra je napisao/la:Danas pricam sa jednim Poljacima u NL o fudbalu ljudi se razumiju i sami kazu Bosna igra veceras,neka je sretno ovo ono,kad upade jedan katolik iz srca Travnika,novopecena Hrvatina,pita jel bogati,jel stvarno Bosna igra veceras,kazem jasno,da uh rece ti on nisam znao...kad ja onako iz cista mira na holandskom,jbg otelo mi se...kazem mu kako ces znati bolan kad ti je draze i malo .ovno iz Hrvatske nego bosanska pita.
Ljudi,citava,kantina,Holandjani,Poljaci,Turci,Antilijanci,prasnuse u smijeh,al stvarno nisam imao namjeru da ha uvrijedim..cojk se samo pokupi i pocrveni...
Al mozda mi to i nebi izletilo da nije svaki dan dolazio sa majicom onog njihovog idola Thompsona,za vrijeme SP.jbg nakupilo mi se mozda..prekipilo..zna i Bosnjo uvaliti kad zatreba...
sedra je napisao/la:Danas pricam sa jednim Poljacima u NL o fudbalu ljudi se razumiju i sami kazu Bosna igra veceras,neka je sretno ovo ono,kad upade jedan katolik iz srca Travnika,novopecena Hrvatina,pita jel bogati,jel stvarno Bosna igra veceras,kazem jasno,da uh rece ti on nisam znao...kad ja onako iz cista mira na holandskom,jbg otelo mi se...kazem mu kako ces znati bolan kad ti je draze i malo .ovno iz Hrvatske nego bosanska pita.
Ljudi,citava,kantina,Holandjani,Poljaci,Turci,Antilijanci,prasnuse u smijeh,al stvarno nisam imao namjeru da ha uvrijedim..cojk se samo pokupi i pocrveni...
Al mozda mi to i nebi izletilo da nije svaki dan dolazio sa majicom onog njihovog idola Thompsona,za vrijeme SP.jbg nakupilo mi se mozda..prekipilo..zna i Bosnjo uvaliti kad zatreba...
Ne znam kako da ti objasnim, ali je pred kraj range-a ubacena umjesto Pink BH Media kanala, blizu radio stanica. Barem je tako moj TV pokupio taj kanal. Registruje ga kao 1080i, ali, sad, kad je bila tekma s Turskom prelose je izgledalo.Alucard je napisao/la:
Upravo mi je Tvtx ali nemam HD kanala. Imaju dvije Nove bh ali su identicne slike, nikakve razlike :/ danas bas radio pretragu svih kanala na TVu.
ipak biti će ovo lagano 0-2.prisonbreak je napisao/la:0-1 u 89min.