BiH - Crna Gora/J. Koreja - BiH 28.5./2.6.2018.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: BiH - Crna Gora/J. Koreja - BiH 28.5./2.6.2018.
Vrijeme je da Saruc utakmicu pocne sa klupe, forsiran je on dosta i previse.
Vjerujem da je Dulju i Besica cuvao za korejance
Dzeko poceti, Prevljak dobiti minuta
Bajic i Kodro dosta nek presjede na klupi
Sehic, Nastic, Vranjes, Sunjic, Todorovic, Besic, Cimirot, Pjanic, Duljevic, Visca, Dzeko + Vanjes> Zukanovic, Nastic > Civic, Cimirot> Deni, Visca > Zakaric, Dzeko > Prevljak, Pjanic> Loncar
Vjerujem da je Dulju i Besica cuvao za korejance
Dzeko poceti, Prevljak dobiti minuta
Bajic i Kodro dosta nek presjede na klupi
Sehic, Nastic, Vranjes, Sunjic, Todorovic, Besic, Cimirot, Pjanic, Duljevic, Visca, Dzeko + Vanjes> Zukanovic, Nastic > Civic, Cimirot> Deni, Visca > Zakaric, Dzeko > Prevljak, Pjanic> Loncar
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ma ne brinem se nešto previše iskreno, mislim da ako naši budu ozbiljni nećemo izgubiti sigurno bez obzira na sve okolnosti, nema Koreja neke igrače osim Sona i Ki-a (Tottenham i Swansea), te onog napadača Salzburga, ostalo je sve njihova domaća liga.hurem je napisao/la:Tako je, samo pitanje je koliko cemo fizicki moci odgovoriti domacinu svih 90 minuta, domacinu koji je u punom naletu za pripreme za SP u Rusiji, a nasi su vec sedmicama u opadajucem trenaznom procesu, da ne kazem na odmoru.Raonffa je napisao/la:Nama protivnik diktira igru u prijateljskim utakmicama, ako je to neka prosjek repka onda ćemo i mi biti prosječni.
Vidjet ćete da će Koreja izaći puno ozbiljnije protiv nas nego Crnogorci, a to će odmah značiti da će i naši zaigrati ozbiljnije.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
upravo gledam austriju, i njima je "kraj sezone" i njima je "ljetovanje u glavi", ali momci trce i bore se, svaka im cast! evo sad i povedose. nasim neka setkanje (ne prvo vec sto i prvo) ide na cast. uzivajte po whirlpoolima "heroji i patriote". i sve dok im se nenadne do znanja da im se ponesta moze i zamjeriti, situacija ce ostati ista!
Jel i oni igraju protiv slabasne Rusije (Crne Gore) koja se ne priprema za SP i igra u drugom sastavu fakticki bez 5,6 glavnih igraca (zvijezda).edinjo-bih je napisao/la:upravo gledam austriju, i njima je "kraj sezone" i njima je "ljetovanje u glavi", ali momci trce i bore se, svaka im cast! evo sad i povedose. nasim neka setkanje (ne prvo vec sto i prvo) ide na cast. uzivajte po whirlpoolima "heroji i patriote". i sve dok im se nenadne do znanja da im se ponesta moze i zamjeriti, situacija ce ostati ista!
Jarane, taj dan su prije svega navijaci zakazali, tesko je plaho trcati u pozoristu.
Nismo se udostojili napuniti pis.9,10 hiljada na tribinama i onda trazimo zauzvrat da oni krepaju na terenu, plus ostali razlozi ranije spominjani.
Malo sveukupne realnosti nije na odmet!
Da je bio pun stadion i bolja podrska vjerovatno bi i igra bila bolja, ne da se ljudima igrati pred polupraznim stadionom i atmosferom ko u teatru.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
-
- Kontakt:
druze, branio sam ih i ja godinama, trazio/izmisljao opravdanja za svaki put kad su se setkali (i oni i kosarkasi i rukometasi). realnost je da su oni previse razmazeni od strane nas navijaca. to je jedina istina. no helem nejse.
Ovakav izgovor možeš naći samo kod bošnja - umorni, booking, AirBnB, dernek, mahala, popunjenost i tako dalje. Treba biti čast i privilegija da nosis dres jedne jedine reprezentacije; dres se ne nosi preko ku*ca, treba svaki igrač biti ponosan što ima priliku da predstavlja svoju državu na najvišem nivou. Ako nisu sposobni to uraditi jer sanjaju o nekom AirBnBu onda nek ne prihvate poziv, kao što je bio slučaj kod Crnogoraca!
-
- Kontakt:
i jos nesto, pa i ptice na grani znaju da mi imamo freneticnije navijace nego 90% drugih reprezentacija. a setkale su se "zvijezde" i kad smo od navijanja ostali po tri dana nakon utakmice bez glasa (dostaa puta sam bio jedan od sponenutih). sta mislis da navijaci austrije napr. tako snazno navijaju. bas oni su kao u teatru na nekoj predstavi. a igraci ipak lete po terenu i bore se, pogledaj 2. poluvrijeme (pocinje za 10 min) pa ces vidjeti kakvi su im "fanatici" njihovi navijaci.
Realnost je da oni ne mogu.Em se šetkaju,em nam selektor najčešće bude totalni prosjek,i najvažnija stavka nemaju čistog fudbalskog kvaliteta.Imamo 2 igrača koji nešto znače ostalo je goli qurac..ovo nije u smislu pljuvanja i vrijeđanja nego u kvalitativnomn smislu.Da bi nešto napravili trebali bi imati bar 70% ekipe koja igra u liogama petice i to neke značajnije uloge u svojim ekipama.Da ne dosađujem svima jer se svi ponavljamo mi od Muijdže nemamo beka da valja,od Misketa nemamo veznjaka,od Rahimića drugog veznjaka od Hasana krila ..itd...itd...
Ma dajte ba ljudi ne treba nama 11 bas kvalitetnih igraca da bi se plasirali 2-3 tjt uz nekoliko prosjecnih igraca tako je kod svake reprezentacije nema ni Svicarska,Poljska bas sve top klase igrace ali jedan dvojica vrhunskih igraca uz pravog trenera koji ne treba da dozvoli da se setaju po terenu,da ima taktiku ja vjerujem u Robija polakk tek je pocetak
- Goalgetter
- Kontakt:
Ima nesto i u kvalitetu, ali kad pomislim da smo neko vrijeme sa Damjanovicem, Supicem, Pandzom, Ibricicom na beku, Jahicem, Muratovicem igrali odlican fudbal, onda mislim da i ovaj trenutni sastav moze. Na dosta pozicija skripi, ali ambicija i zahtjev treba da bude plasman na EURO.
I ono mali jada sto je doslo, sjedilo. Cast BHF-u. Ja na sred zapada bio, BHF otamo zagalami hajmo cijeli stadion, jedini sam ustao na tribini cijeloj. Valjda sam ja najbolesniji od ove repke tu bio... Ali valjda se i atmosfera i euforija vrati rezultatima...Pivopija je napisao/la:Da je bio pun stadion i bolja podrska vjerovatno bi i igra bila bolja, ne da se ljudima igrati pred polupraznim stadionom i atmosferom ko u teatru.
BHF
Zar nije Spahic igrao protiv Irske?Misimović je ocijenio da reprezentaciji danas treba lider poput Emira Spahića.
”Nisam ni ja sad neki lider bio što je vikao, možda više sa igrom. Edin Džeko i Miralem Pjanić su slični, nisu glasni, ali pokazuju igrom da su lideri, Emir Spahić je baš autoritet i znao svoje reći, na mjestu, takav tip igrača nam je možda falio u prošlim kvalifikacijama i baražu protiv Irske”, naglasio je on.

180 minutaVucevich je napisao/la:Zar nije Spahic igrao protiv Irske?Misimović je ocijenio da reprezentaciji danas treba lider poput Emira Spahića.
”Nisam ni ja sad neki lider bio što je vikao, možda više sa igrom. Edin Džeko i Miralem Pjanić su slični, nisu glasni, ali pokazuju igrom da su lideri, Emir Spahić je baš autoritet i znao svoje reći, na mjestu, takav tip igrača nam je možda falio u prošlim kvalifikacijama i baražu protiv Irske”, naglasio je on.
BHF
-
- Kontakt:
druze, navijanje od strane navijaca se nekad mora malo (znojem) i zaraditi..Miske01 je napisao/la:I ono mali jada sto je doslo, sjedilo. Cast BHF-u. Ja na sred zapada bio, BHF otamo zagalami hajmo cijeli stadion, jedini sam ustao na tribini cijeloj. Valjda sam ja najbolesniji od ove repke tu bio... Ali valjda se i atmosfera i euforija vrati rezultatima...Pivopija je napisao/la:Da je bio pun stadion i bolja podrska vjerovatno bi i igra bila bolja, ne da se ljudima igrati pred polupraznim stadionom i atmosferom ko u teatru.
ps: ima li sta od ona nasa 3 mlada talenta o kojim sam ti pisao na pp?
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ja bih BHFu porucio da se nikad vise ne oglase u ime svih navijaca. Na stranu sto godinama od najtezih do najljepsih trenutaka prate repku, ali su mi se zgadili sa iznosenjem misljenja u ime svih navijaca reprezentacije, to ranije..Miske01 je napisao/la:I ono mali jada sto je doslo, sjedilo. Cast BHF-u. Ja na sred zapada bio, BHF otamo zagalami hajmo cijeli stadion, jedini sam ustao na tribini cijeloj. Valjda sam ja najbolesniji od ove repke tu bio... Ali valjda se i atmosfera i euforija vrati rezultatima...Pivopija je napisao/la:Da je bio pun stadion i bolja podrska vjerovatno bi i igra bila bolja, ne da se ljudima igrati pred polupraznim stadionom i atmosferom ko u teatru.
Protiv Crne Gore ako jedna najveca, najbolja, najvjernija grupa, sa toliko valjda clanova i sve to ne moze napuniti pisljivi sjever ili jug bilinog onda sta da pricam.
Razocarali u svakom smislu, doslo nekih 50ak djecurlije, poskidali se i pjevali, jel to sve?
Jadni su kao grupa.
Zapeli na granici, gužva.
Zapeli na granici, gužva.

- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Pričate gluposti, prijateljska utakmica, nebitna, Ramazan, posti se, radni dan.
Reprezentacija je očajna u zadnjih par utakmica, niti golova, niti neke igre, plasiramo se na jedno prvenstvo u 28 godina nezavisnosti i vi očekujete euforiju i sl. Polako... Nadam se da ćemo bolje igrati u bitnim utakmicama, jer ovo do sada je slabo. Neću Robertu suditi još, sve su ovo za sada prijateljske utakmice, ali bez forsiranja napadačke igre (na šta smo navikli kod Papeta) nemamo mi šta tražiti.
Reprezentacija je očajna u zadnjih par utakmica, niti golova, niti neke igre, plasiramo se na jedno prvenstvo u 28 godina nezavisnosti i vi očekujete euforiju i sl. Polako... Nadam se da ćemo bolje igrati u bitnim utakmicama, jer ovo do sada je slabo. Neću Robertu suditi još, sve su ovo za sada prijateljske utakmice, ali bez forsiranja napadačke igre (na šta smo navikli kod Papeta) nemamo mi šta tražiti.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- JavierBosnia
- Kontakt:
Nakon 4 god prijateljska napokon u BiH
Predstavljanje selektora domacoj raji
Oprastanje 3 legende
95% najboljeg tima je tu
I ne moze se skupiti 9 milja raje
Predstavljanje selektora domacoj raji
Oprastanje 3 legende
95% najboljeg tima je tu
I ne moze se skupiti 9 milja raje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.