ARMENIA - BIH TIP:2
TURSKA - ESTONIA TIP:1
ukupna kvota 1.80
Ako ovo ne prodje ne znam sta da se radi..No ako mi dobijemo a Turska kiksa, nece mi biti ni zao para...

Bit ce Armenia-BIH 2-3
Turska-Estonia nekih 4 ili 5 prema 0
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
ja u srijedu bacam 1000 km.bih-turska.igram cistog 1.NK_Nemila je napisao/la:Ja sam uplatio veliku lovu na:
ARMENIA - BIH TIP:2
TURSKA - ESTONIA TIP:1
ukupna kvota 1.80
Ako ovo ne prodje ne znam sta da se radi..No ako mi dobijemo a Turska kiksa, nece mi biti ni zao para...![]()
Bit ce Armenia-BIH 2-3
Turska-Estonia nekih 4 ili 5 prema 0
Ukrajina, Poljska ili Svicarska ce se tesko izboriti i za baraz, upravo zato su veliki koeficijenti na njih. Kod nas je situacija mnogo jasnija i u velikoj smo prednosti nad pomenutim ekipama.velez_mostar je napisao/la:Golemo da je na Ukrajinu 351 kvota,ili na poljake 251,na Svicu 201???Ovo mi nema bas neke logike!!Lijepo je vidjeti u svakom slucaju..ali,jos nesto..ako odemo na Svjetsko,pa tu je sve otvoreno,tu se moze uz malo srece puno toga uraditi!
Edo_77 je napisao/la:A sta ce biti u Hrasnici?
repka igra pripremnu sa famosom!!!Edo_77 je napisao/la:A sta ce biti u Hrasnici?
emir_ je napisao/la:repka igra pripremnu sa famosom!!!Edo_77 je napisao/la:A sta ce biti u Hrasnici?
Znaci i Begovic je tuMinche je napisao/la:sa malim zak.........
Danas su se u hotelu „Hercegovina“ na Ilidži okupili fudbalski reprezentativci BiH, sa izuzetkom Sanela Jahića, Kenana Hasagića i Semira Štilića, koji će se prema prvim informacijama priključiti kasnije.
Za večeras u 18 sati planiran je prvi trening na Grbavici.
Uskoro opširnije...
Sta ce misliti,njima jedino pobijeda otvara vrata za baraz.I to je jasno ko jedan i jedan jesu trisladoled je napisao/la:Možda bi bilo dobro kad bi neko pokušao pronaći neki turski sportski forum pa da uz pomoć google translate-a vidimo šta misle o predstojećoj utakmici.
Trebao bi, ali sve se plasim da ce Ciro stavit "sina" Ibricica.jocker123 je napisao/la:a jbga nema štile,sada ce 100% pjana igrati umjesto misketa
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.