Armenija-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BiH ce u Armeniji:

1) Pobijediti
267
91%
2) Igrati nerijeseno
10
3%
3) Izgubiti
16
5%

Ukupno glasova: 293

NK_Nemila
Kontakt:

Re: Armenija-BiH

Post Postao/la NK_Nemila » 31 avg 2009, 08:10

Ja sam uplatio veliku lovu na:

ARMENIA - BIH TIP:2
TURSKA - ESTONIA TIP:1

ukupna kvota 1.80

Ako ovo ne prodje ne znam sta da se radi..No ako mi dobijemo a Turska kiksa, nece mi biti ni zao para... :D

Bit ce Armenia-BIH 2-3
Turska-Estonia nekih 4 ili 5 prema 0

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 31 avg 2009, 08:20

NK_Nemila je napisao/la:Ja sam uplatio veliku lovu na:

ARMENIA - BIH TIP:2
TURSKA - ESTONIA TIP:1

ukupna kvota 1.80

Ako ovo ne prodje ne znam sta da se radi..No ako mi dobijemo a Turska kiksa, nece mi biti ni zao para... :D

Bit ce Armenia-BIH 2-3
Turska-Estonia nekih 4 ili 5 prema 0
ja u srijedu bacam 1000 km.bih-turska.igram cistog 1.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

NK_Nemila
Kontakt:

Post Postao/la NK_Nemila » 31 avg 2009, 08:34

Evo da sam ja na Cirinom mjestu, izveo bih sljedeci sastav:

Golman: Begovic - gledao sam ga juce protiv Man Citya. Poprilicnoje siguran i ima dobre reflekse no uzasno je los na prekidima, no buduci da ni Armenija ni Turska nisu neke ekipe koje su dobre na prekidima, ja bih ipak njemu dao sansu u odnosu na Supica jer je momak vjerovatno zeljan i dokazivanja...

Odbrana: Stavio bih 4 igraca u odbranu: Spahic i Nadarevic kao stoperi (mijenja ih Pandza) a na bekovima Jahic i (a mijenja ih Hrgovic). Inace smo ovdje ubjedljivo najlosiji sa izborom i OVO SE MORA PROMIJENITI !!!

Srednji red: 4 igraca, dva defanzivna i 2 ofanzivna: Stavio bih Bajramovica i Rahimica u defanzivni red (mijenja ih Damjanovic) dok bi u ofanzivni ili kombinovano ofanzivno i defanzivni red zavisno od rezultata postavio Pjanica i Salihovica (mijenja ih Ibricic i Muratovic)

Napad: 2 igraca. Dzekson i Ibisevic (Mijenjaju ih Muslimovic i Vladavic)..

Srednji red i napad nisu problem i mogu se kombinovati na vise nacina u favisnosti od rezultata i formacije. Takodje sada je pozicija golmana prilicno rijesena. No odbrana je katastrofa....Sem Spahica niko ne bi trebao biti standardni, Nadarevic bi mogao biti prva zamjena...Bekove kao da i nemamo....Da bi nekako klonirati Musica na lijevu stranu a Salihamidzica na desnu stranu.. :D

am333
Kontakt:

Post Postao/la am333 » 31 avg 2009, 08:37

Eeeee Musić legenda, baš ti hvala za ovaj flashback. Podjeti me na neke fine dane :D :D :D
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich

NK_Nemila
Kontakt:

Post Postao/la NK_Nemila » 31 avg 2009, 08:44

ebote covjece fale nam bekovi, da imamo njih dvojicu na bekovima (Musica i Salihamidzica i da su mladji po nekih 5 godina) bili bi sa ovom ekipom strah i trepet za sve ekipe, cak i one najvece....

Ma treba Ciro to danas postrojiti sve na okupljanju i izdvojiti golmane i napadace (Dzeku, Ibisevica,Muslimovica,Vladavica.....) i onda odrzati svoj moralni govor i na kraju reci a sinovi moji u pm ko od vas moze da igra beka??? Probati ga protiv Armenija a onda totalno zbuniti Turke...Ebote za beka ne treba neki talenat, brzina i ratobornost i musko srce.....Nema tu puno mozganja...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 avg 2009, 09:18

velez_mostar je napisao/la:Golemo da je na Ukrajinu 351 kvota,ili na poljake 251,na Svicu 201???Ovo mi nema bas neke logike!!Lijepo je vidjeti u svakom slucaju..ali,jos nesto..ako odemo na Svjetsko,pa tu je sve otvoreno,tu se moze uz malo srece puno toga uraditi!
Ukrajina, Poljska ili Svicarska ce se tesko izboriti i za baraz, upravo zato su veliki koeficijenti na njih. Kod nas je situacija mnogo jasnija i u velikoj smo prednosti nad pomenutim ekipama.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 31 avg 2009, 12:58

Hajmoo Bosnoo

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

emir_

Post Postao/la emir_ » 31 avg 2009, 13:03

mene vec euforija hvataaaaaaaaaa, ljudi jel idemo u hrasnicu, mislim da je tekma u srijedu u 17h... ja cu biti tamo aBd pa ako neko oce....
4-IN-A-ROW

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 31 avg 2009, 13:16

A sta ce biti u Hrasnici?

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 31 avg 2009, 13:20

Edo_77 je napisao/la:A sta ce biti u Hrasnici?

Teletabisi.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

emir_

Post Postao/la emir_ » 31 avg 2009, 13:22

repka igra pripremnu sa famosom!!!
4-IN-A-ROW

NK_Nemila
Kontakt:

Post Postao/la NK_Nemila » 31 avg 2009, 13:25

emir_ je napisao/la:
repka igra pripremnu sa famosom!!!

A jest nas krenulo, Oman-Rijeka-Novinari-Iran-Famos....

Na sljedecem okupljanju ce igrati sa selekcijom forumasa......

Pa mogla je se u pm odigrati trening tekma A i B reprezentacije i da u B repci ako nista budu igraci iz domace lige....

Minche
Kontakt:

Post Postao/la Minche » 31 avg 2009, 14:16

sa malim zak.........
Danas su se u hotelu „Hercegovina“ na Ilidži okupili fudbalski reprezentativci BiH, sa izuzetkom Sanela Jahića, Kenana Hasagića i Semira Štilića, koji će se prema prvim informacijama priključiti kasnije.
Za večeras u 18 sati planiran je prvi trening na Grbavici.

Uskoro opširnije...
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 31 avg 2009, 14:35

Minche je napisao/la:sa malim zak.........
Danas su se u hotelu „Hercegovina“ na Ilidži okupili fudbalski reprezentativci BiH, sa izuzetkom Sanela Jahića, Kenana Hasagića i Semira Štilića, koji će se prema prvim informacijama priključiti kasnije.
Za večeras u 18 sati planiran je prvi trening na Grbavici.

Uskoro opširnije...
Znaci i Begovic je tu ;)
Tracy McGrady!!!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 31 avg 2009, 14:44

Kasne Rahimic i Jahic, Stilic ne dolazi!

Do 13 sati u Hotelu Hercegovina na Ilidži trebali bi se okupiti svi pozvani igrači fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine koji će konkurisati za utakmice protiv Armenije i Turske. Kako najavljuje selektor Blažević svi igrači bi trebali stići na vrijeme, osim Elvira Rahimića i Sanela Jahića. Igrač CSKA Moskve nije uspio uhvatiti avionsku liniju kojom bi stigao na vrijeme na okupljanje, tako da će se reprezentaciji najvjerovatnije pridružiti tek sutra, dok Sanel Jahić danas u Ateni potpisuje ugovor sa slavnim AEK-om kojeg sa klupe vodi Dušan Bajević, princ sa Neretve.

Ćiro ostao bez Barbarića i Štilića

Selektor Miroslav Ćiro Blažević u susretima protiv Armenije i Turske kako stvari sada stoje neće moći računati na igre Semira Štilića koji je jučer na utakmici protiv Belchatowa obnovio povredu koljena. Štilića neće pregledati doktori reprezetnacije Bosne i Hercegovine, nego će danas biti podvrgnut detaljnim ljekarskim ispitivanjima u Poljskoj.

Ćiro u budućnosti neće moći računati niti na Ivicu Barbarića, koji je podnio ostavku na mjesto pomoćnika selektora, zbog preuzimanja trenerskog posla u jednom klubu druge japanske lige. Barbarić je sporazumno prekinuo ugovor i sa NK Široki Brijeg koji je vodio od početka ove sezone.

Trenira se na Grbavici, sutra protiv Famosa

Reprezentacija će danas trenirati u 18:00 sati na stadionu Grbavica, a za sutra u 17:00 sati je planiran prijateljski susret protiv selekcije Famosa na stadionu u Hrasnici.

Izvor : Reprezentacija(tacka)net

sladoled
Kontakt:

Post Postao/la sladoled » 31 avg 2009, 16:18

Možda bi bilo dobro kad bi neko pokušao pronaći neki turski sportski forum pa da uz pomoć google translate-a vidimo šta misle o predstojećoj utakmici.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 avg 2009, 16:23

sladoled je napisao/la:Možda bi bilo dobro kad bi neko pokušao pronaći neki turski sportski forum pa da uz pomoć google translate-a vidimo šta misle o predstojećoj utakmici.
Sta ce misliti,njima jedino pobijeda otvara vrata za baraz.I to je jasno ko jedan i jedan jesu tri :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 31 avg 2009, 16:24

a jbga nema štile,sada ce 100% pjana igrati umjesto misketa

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 avg 2009, 16:26

Nikad nije ni bilo dileme ko ce igrati umjesto Misketa.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 31 avg 2009, 16:27

jocker123 je napisao/la:a jbga nema štile,sada ce 100% pjana igrati umjesto misketa
Trebao bi, ali sve se plasim da ce Ciro stavit "sina" Ibricica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.