Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

loptica
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la loptica » 10 sep 2009, 09:41

Zahvalit mu za ovu radost ovog naroda,kap a dole majstoru,šta reći,čestitke za hrabrost postavljanje golmana,i za sastav koji je bio odličan,izmjena na pozicijama,sve ok,super,ma stari vuk .Malo više sreće dalje ,ali Hvala njemu i stožeru oko njega na radu i trudu ;)
Fi hajati.
GO Bosno.

den
Kontakt:

Post Postao/la den » 10 sep 2009, 09:58

cuj majstor? pa kako mozes reci da je nesto odradio majstorski aki si i ti sam znao koje ce izmjene biti i kada? sta je tu specijalno? po meni bi majstor bio da je od prve minute stavio i Pjanica i Muslimovica. mozete reci sta hocete ali njih dvojica su barem 2 puta bolji od svojih prethodnika Muratovica i Ibisevica.

Ne mozemo mi sebi priustiti luksuz da mi "razradjujemo" Ibisevica i Dzeku, jednostavno ne mozemo. ove sezone ih ne ide nikako i sinoc su to i dokazali (ne samo sinoc i protiv Armenije je bilo potpuno isto).
I jos jedna stvar : Misimovic je sinoc bio kritican! Ali bas kritican! Kao da je clan, ne znam, 3.ligasa nekog...bruka.

Nasa sreca sinoc je bila sto je svaka lopta pogodila Supica (njemu cestitke u svakom slucaju) i to sto su Turci bili jos smotaniji od nas :).

Den

Dzoka The maniacs
Kontakt:

Post Postao/la Dzoka The maniacs » 10 sep 2009, 10:02

Daj kako mozes pricat tako Za supica,IDe igrac sam na njeg On mu skine Zicer,Koji nijedan golman nebih skino! Miske,Malo Bolji Trebo BIti,IBisevic Prosjecan,A dzeko je gino za loptu swaku,Jbg nije u formi,al je ostavio srce na teren!
TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 10 sep 2009, 10:03

den je napisao/la:cuj majstor? pa kako mozes reci da je nesto odradio majstorski aki si i ti sam znao koje ce izmjene biti i kada? sta je tu specijalno? po meni bi majstor bio da je od prve minute stavio i Pjanica i Muslimovica. mozete reci sta hocete ali njih dvojica su barem 2 puta bolji od svojih prethodnika Muratovica i Ibisevica.

Ne mozemo mi sebi priustiti luksuz da mi "razradjujemo" Ibisevica i Dzeku, jednostavno ne mozemo. ove sezone ih ne ide nikako i sinoc su to i dokazali (ne samo sinoc i protiv Armenije je bilo potpuno isto).
I jos jedna stvar : Misimovic je sinoc bio kritican! Ali bas kritican! Kao da je clan, ne znam, 3.ligasa nekog...bruka.

Nasa sreca sinoc je bila sto je svaka lopta pogodila Supica (njemu cestitke u svakom slucaju) i to sto su Turci bili jos smotaniji od nas :).

Den
E nek si nešto napisao, čudo jedno kakav smo narod....
Dođemo pred vrata raja i uvijek , ama baš uvijek , se nađe neko ko će pisati ovakve pamflete....

"Svaka lopta pogodila Supića" šta si ti gledao da mi je znati....

Jack_Daniels
Kontakt:

Post Postao/la Jack_Daniels » 10 sep 2009, 13:17

Muslimovic ne moze igrati svih 90 minuta, sta kakis bezveze...Muslimovic je joker igrac, udje i zabije gol ili razbije odbranu...

Ciro je najbolji trener kvalifikacija !!!! Ubjedljivo najbolji !!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 sep 2009, 15:15

den je napisao/la:cuj majstor? pa kako mozes reci da je nesto odradio majstorski aki si i ti sam znao koje ce izmjene biti i kada? sta je tu specijalno? po meni bi majstor bio da je od prve minute stavio i Pjanica i Muslimovica. mozete reci sta hocete ali njih dvojica su barem 2 puta bolji od svojih prethodnika Muratovica i Ibisevica.

Den
Sva sreca da nije ,,po tebi,,sad bi se grcevito ,,sa armenijom,belgijom itd za predzadnje mjesto.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 sep 2009, 15:35

Sta na ovo kazes Harise, kako ovi nasi "kriticari" nam od utakmice do utakmice BIH pokazuju kako su u pravu. :D
Sjecam se jos prije Belgije kako su nam govorili da ce nas izresetati, da Bosna nece nigdje, pa tako dalje. Od utakmice do utakmice te "kritike" postaju sve smjesnije i zvuce vec malo improvizirane, trazi se dlaka u jajetu, a nema je. Gdje je Zeljo do Groba, pa nije valjda covjek ponovo banovan?

Sad mi on fali da kaze: Da je Kodro bio selektor, jucer bi mi Tursku poravnali 5:0. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 10 sep 2009, 15:39

Den
Ovo ZeljoDoGroba napravio novi nick ? Jedino mi to moze pasti na pamet ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 sep 2009, 15:40

Dupli post. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 10 sep 2009, 15:43

Dzoka The maniacs je napisao/la:Daj kako mozes pricat tako Za supica,IDe igrac sam na njeg On mu skine Zicer,Koji nijedan golman nebih skino! Miske,Malo Bolji Trebo BIti,IBisevic Prosjecan,A dzeko je gino za loptu swaku,Jbg nije u formi,al je ostavio srce na teren!
sve se slazem sa tobom osim ovo za dzeku pogledaj ti jos jednom utakmicu pa on nije uopste zainteresovan za igru nece da trci katastrofa nastavil vako samo moze sanjat o nekom jakom transferu nece imat mjesta ni u wolsburgu

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 10 sep 2009, 15:45

Principatus je napisao/la:Sta na ovo kazes Harise, kako ovi nasi "kriticari" nam od utakmice do utakmice BIH pokazuju kako su u pravu. :D
Sjecam se jos prije Belgije kako su nam govorili da ce nas izresetati, da Bosna nece nigdje, pa tako dalje. Od utakmice do utakmice te "kritike" postaju sve smjesnije i zvuce vec malo improvizirane, trazi se dlaka u jajetu, a nema je. Gdje je Zeljo do Groba, pa nije valjda covjek ponovo banovan?

Sad mi on fali da kaze: Da je Kodro bio selektor, jucer bi mi Tursku poravnali 5:0. :D
potpis!!!!

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 10 sep 2009, 15:47

Den
jesi li ti svjestan kako je bilo tesko napraviti one izmjene covjece, rezultat je 1:1 a ti moras mjenjati jednog igraca koji je kostur tvoje ekipe,, ciro je sinoc imao muda

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 10 sep 2009, 15:49

Den
Samo nastavite dalje. Prvo poceli s**tpo Ciri i Supicu, pa Dzeki i Muratovicu, sad po Misimovicu :)
Hoce li vama ikad iko valjati u ovoj reprezentaciji samo da mi je znati?
Za ove coravce da ponovim: Turska je treca reprezentacija sa zadnjeg EP.
Jesi gledao ti utakmicu jadan ne bio.
Ako si je gledao, jesi li mogao tim skiljavim ocima viditi da su na Dzeki non stop igrali flaster, i to sa 2 igraca, i da im je prvenstveni cilj bio njega zaustaviti, da su sjevali pogibeljnim startovima na njega,al je Dijamant opet uspio izboriti dvije 100% sanse, koje nazalost nije realizovao.
I da ti ponovim da je i sada drugi strijelac kvalifikacija, pored jednog Ronalda, Ibrahimovica,Robbena,Arshavina itd.
Genghis je napisao/la: Ovo ZeljoDoGroba napravio novi nick ? Jedino mi to moze pasti na pamet ...

I meni se cini :lol:
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

mirza_9
Kontakt:

Post Postao/la mirza_9 » 10 sep 2009, 21:55

"Imam ja svojim problema, ne želim se zamarati Hrvatskom"

"Istina, ovo je najteži poraz Hrvatske u njenoj povijesti, stvarno je težak, ali iskreno ja se ne želim previše zamarati s time. Nemam ja više nikakve veze s tom reprezentacijom. Imam ja svoj problem, moram sve napraviti kako bi Bosnu i Hercegovinu odveo na Svjetsko prvenstvo i nažalost nemam ni vremena ni snage zamarati se sada problemima Hrvatske", istaknuo je u razgovoru za Index Ćiro Blažević.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 10 sep 2009, 23:02

neko_iz_mase je napisao/la:

Den
Samo nastavite dalje. Prvo poceli s**tpo Ciri i Supicu, pa Dzeki i Muratovicu, sad po Misimovicu :)
Hoce li vama ikad iko valjati u ovoj reprezentaciji samo da mi je znati?
Za ove coravce da ponovim: Turska je treca reprezentacija sa zadnjeg EP.
Jesi gledao ti utakmicu jadan ne bio.
Ako si je gledao, jesi li mogao tim skiljavim ocima viditi da su na Dzeki non stop igrali flaster, i to sa 2 igraca, i da im je prvenstveni cilj bio njega zaustaviti, da su sjevali pogibeljnim startovima na njega,al je Dijamant opet uspio izboriti dvije 100% sanse, koje nazalost nije realizovao.
I da ti ponovim da je i sada drugi strijelac kvalifikacija, pored jednog Ronalda, Ibrahimovica,Robbena,Arshavina itd.
Genghis je napisao/la: Ovo ZeljoDoGroba napravio novi nick ? Jedino mi to moze pasti na pamet ...

I meni se cini :lol:
kud bas uze ovu 4 da navedes. pa misimovic dao vise golova pd njih kamoli dzeko. villa, rooney- lijepo je vidjet da je dzeko sa njima u istom kosu.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 sep 2009, 23:04

Principatus je napisao/la:Sta na ovo kazes Harise, kako ovi nasi "kriticari" nam od utakmice do utakmice BIH pokazuju kako su u pravu. :D

:mrgreen: Haman
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 10 sep 2009, 23:09

Ciro je zakon,prija nego je preuzeo repku tvrdio sam da je najbolje rijesenje za klupu nase repke.
Ciro "****" uz tebe je cijelo Zepce :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 sep 2009, 14:58

Ne pamti se kad je nogometna Bosna i Hercegovina toliko dušom živjela za jedan nacionalni tim, kao otkad je u zemlju behara stigao Ćiro Blažević. Trener nad trenerima ponovno je nacionalni junak broj 1, pogotovo nakon posljednjih dviju utakmica reprezentacije i četiri osvojena boda protiv Armenije i Turske.

I ne samo u BiH, i u Hrvatskoj se naveliko priča o Bosni koja gazi preko Turske k Svjetskom prvenstvu, a od Južne je Afrike dijeli, fakat, samo jedna pobjeda.

Okrenuli smo broj slavnog trenera, a Ćiro se opet javio glasom zanesenog mangupa, koji svaki put zvuči sve mlađe. Kakvo je raspoloženje u BiH nakon što su 'sinovi' prvo porazili 'Jermence' u gostima, a potom u Zenici izvukli bod protiv Turske?

'Travnički vitez Ćiro Blažević večeras na poziciji turskog imperatora', urlao je komentator BiH televizije

"Sine, ovdje je euforija, jer svi evidentno imaju apsolutnu sigurnost da ćemo se mi plasirati. Ja sam, s druge strane, vrlo, vrlo oprezan jer Turci će do kraja uzet sigurno svih šest bodova, a ako mi obje utakmice izgubimo (Estonija u gostima i Španjolska kod kuće) mi smo gotovi", izrecitirao je u dahu i odmah nastavio kako je očito da će okršaj u Estoniji biti 'ključan'.

"To će za nas biti jedna **** utakmica. Morat ćemo bit izuzetno spremni, a onda idemo na Španjolsku."

Ako BiH pobjedom protiv Estonaca i matematički osigura SP, okršaj s uvjerljivo prvim sastavom skupine 5 bit će nezapamćeni spektakl. Gdje li će se samo igrati ta utakmica za priče unucima?

"Ne znam još, sine. Ma, vraga ne znam, i tako ja to odlučujem. Ali ako bismo slučajno dobili Estonce, onda ćemo igrat u Sarajevu pred 40.000 ljudi", najavio je Ćiro grandiozni sastanak sa sudbinom o kojem se sanja nadaleko i naširoko.

Na red je došla i Hrvatska, koja je tvorcu najvećeg uspjeha Vatrenih iz 1998. uvijek na srcu.

"Ma ja sam siguran da Hrvatska nakon korektne igre Bjelorusije ide u dokvalifikacije. A hoćemo li se sastat u dokvalifikacijama – e ne znam. Oni su sigurno u Africi, ja još nisam."

Šanse da se Hrvatska i BiH sretnu u presudnoj utakmici u studenom nisu velike. No, ako obje reprezentacije osiguraju druga mjesta u svojim skupinama, moglo bi doći do okršaja u kojem će slavni trener Vatrenih igrati najtežu utakmicu u karijeri.

"S Hrvatskom će biti vrlo teško, koliko god da smo pod dojmom ovog nesretnog poraza od Engleske. Hrvatska je velesila, nogometna nacija koja je već desetak godina među prvih deset na FIFA-inoj listi. Ovo što se dogodilo protiv Engleske mora se okarakterizirat kao jedan incident. A ako se sastanemo, ne znam što će biti. Ja sam u vrlo, vrlo složenoj situaciji. Ali nemoj me pitat o tome, ja se nadam da me Bog neće tako kazniti".

Ali kazna bi ipak mogla stići? Svi se već pomalo i bruse na tu filozofsku opciju?

"Hrvatska je bolja od BiH, tu nema dvojbe, možda je **** prevaga što sam ja na strani BiH", nasmijao se šeretski Ćiro punim plućima pa poentirao:

"Mor'o bih dobit tu utakmicu, jer ja imam jedan osobit motiv. Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Vlatko Marković me je prije deset godina proglasio starim i nije mi dao da konkuriram za izbornika. E sad ću mu reć: 'Ovo je za tebe frajeru jedan. Da ti kažem tko je star. Ti si star, ali Ćiro nije star. Vjeruj mi, sine, Vlatko će dobit po pič..", zaključio je šarmer nad šarmerima.

http://www.net.hr

Koji je ovo manijak :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

adom
Kontakt:

Post Postao/la adom » 12 sep 2009, 20:17

Ciro gostuje na HRT2 trenutno. :roll:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 sep 2009, 01:11

[youtube][/youtube]

:lol: :lol: :lol:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.