Tuzlanski Chat
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: Tuzlanski Chat
nekoliko biralista u istocnom dijelu grada SDP demolirao ostale (provjerena info) 

Sloboda Tuzla
kada Batu proglase za pobjednika, ovo ce biti himna onih koji su glasali za njega :kafa:
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Re: RE: Re: Tuzlanski Chat
Da, Jasmin pomeo konkurenciju, na našu žalost i svih istinskih navijača svetinje!fukaratz je napisao/la:nekoliko biralista u istocnom dijelu grada SDP demolirao ostale (provjerena info)
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ti si poceo i Azmira radi njih pljuvati dotle je doslofukaratz je napisao/la:nekoliko biralista u istocnom dijelu grada SDP demolirao ostale (provjerena info)

I poslije izbora svice novi dan pa ko god da pobijedi zivjeti se mora a glas vecine se postuje tako ko god da dobije mora se postovati iako mozda to nije sa vasim licnim uvjerenjima!!!
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
fukaratz se prodao Faraonu
ckapi prodana :thumbdown: :puke:
ckapi prodana :thumbdown: :puke:
- Probisvjet
- Kontakt:
Obecao im Jasmin Faraon izgradnju stadiona Sloge. Prvo sjever, pa istok.fukaratz je napisao/la:nekoliko biralista u istocnom dijelu grada SDP demolirao ostale (provjerena info)

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
To je tad vec na jali bilo turbo folk to sto pricate top spica...
- AshburtonG
- Kontakt:
Dobio sve ovo sto ima.Sariel je napisao/la:Heh svasta cut jos i da je kukic sposoban covjek heeeh bem ti zivot.

Re: RE: Re: Tuzlanski Chat
Zar ne vodi bato?Pasha_car_aga je napisao/la:Da, Jasmin pomeo konkurenciju, na našu žalost i svih istinskih navijača svetinje!fukaratz je napisao/la:nekoliko biralista u istocnom dijelu grada SDP demolirao ostale (provjerena info)
Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Sacekajte ba bar preliminarne rezz...
Imamović uzeo u Mramoru izgleda. 

- FrantoBauzek
Veliki pozdrav za druga Chinagliu, moje forumske drugove i sve ostale multikulturalne Tuzlake 

League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
-
- Kontakt:
- tuzlak1987
- Kontakt:
I vi ste nerazumljivi. Pljujete Jasmina godinu dana ukljucujuci i mene i sada ste se ukenjali da ne izgubi. Ono svasta
Zelim nam u buducnosti velika guzenja od strane dva Sa kluba i Zrinjskog. Bolje nismo ni zasluzili od mizerije.

Zelim nam u buducnosti velika guzenja od strane dva Sa kluba i Zrinjskog. Bolje nismo ni zasluzili od mizerije.
Hehe banovici sarajevo centar i zenica sda... 

Sve ovo treba poništiti jer je izlaznost ispod 50% 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
budi dobar ili cu te reci mami i tati :angel:tuzlak1987 je napisao/la:I vi ste nerazumljivi. Pljujete Jasmina godinu dana ukljucujuci i mene i sada ste se ukenjali da ne izgubi. Ono svasta :oops:
seljacino SDA-ovska glasao sam za Gadzutuzlak1987 je napisao/la:Ti si poceo i Azmira radi njih pljuvati dotle je doslofukaratz je napisao/la:nekoliko biralista u istocnom dijelu grada SDP demolirao ostale (provjerena info)

Sloboda Tuzla
.. kako čujem crveni vode
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kapiten ti je dobio papire da laze.fukaratz je napisao/la:seljacino SDA-ovska glasao sam za Gadzutuzlak1987 je napisao/la:Ti si poceo i Azmira radi njih pljuvati dotle je doslofukaratz je napisao/la:nekoliko biralista u istocnom dijelu grada SDP demolirao ostale (provjerena info)samo kazem sta mi je javljeno
a meni je Sloboda na prvom mjestu pa ako je kapiten reko da nije dobio platu par mjeseci onda mi se mora upaliti lampica za zabrinutost, da je moj otac rodjeni a ne Azmir
Ja sam zahvalan covjeku Azmiru koji mi je donosio toliko radosti u zivotu.
Jesam li ja tebe vrijedjao gdje? Momak ja sam mrtva mahala i carsija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.