pacifista? hm ako je pacifizam ko tebe kamenom ti njega plamenomVirtu4l je napisao/la:DANTES je pacifista, on ne zna da mrzi, ko njega kamenom on njega karanfilom

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
pacifista? hm ako je pacifizam ko tebe kamenom ti njega plamenomVirtu4l je napisao/la:DANTES je pacifista, on ne zna da mrzi, ko njega kamenom on njega karanfilom
Dje ce zivjeti,ima covjek 10 000 postova,zivi za laptopom a mijenjao bi Dinamo ,HNS i glumio huligana za racunalom!Zanettino je napisao/la:Ma atmosfera po cijeloj Hrvatskoj i u narodu je odličnaKayserSose je napisao/la:Atmosfera u Zg nije bila ovako dobra jos od 2008. godine. Utakmica s Turskom najgledaniji televizijski sadrzaj od otvaranja proslog SP sa Brazilom., ja ne znam gdje živi ovaj Siamo, ali činjenica je da reprezentaciju bojkotira možda svega 1% naroda.
ispravio sam ti postVirtu4l je napisao/la:DANTES je pacifista, on ne zna da mrzi, ko njega kamenom on njega torbicom
Opet si nervozan prijatelju.hskzmostar je napisao/la:Dje ce zivjeti,ima covjek 10 000 postova,zivi za laptopom a mijenjao bi Dinamo ,HNS i glumio huligana za racunalom!Zanettino je napisao/la:Ma atmosfera po cijeloj Hrvatskoj i u narodu je odličnaKayserSose je napisao/la:Atmosfera u Zg nije bila ovako dobra jos od 2008. godine. Utakmica s Turskom najgledaniji televizijski sadrzaj od otvaranja proslog SP sa Brazilom., ja ne znam gdje živi ovaj Siamo, ali činjenica je da reprezentaciju bojkotira možda svega 1% naroda.
![]()
![]()
![]()
Sutra samo jako i napasti od prve kao i Turke i nema zime!Pozdrav navijacima iz svih krajeva koji su otisli bodriti repku,ocekuje se 10 000 ljudi na stadionu,ne postova vec ljudi!
joj tebe, pa normalno da ti on daje platu, on placa poreze, doprinose, rtv pretplatu, itd...od toga jedes i pijes,i skolovanje ti je Kobe platio(dobro, njegov babo,posto je on jos na dzeparcu) nisi valjda mislio da od svog rada zivis?DANTES je napisao/la:Kobe Bryant je napisao/la: da mi platu ne daješ možda ti? i ko kaže da mrzim bosnu ako volim srbiju? imaš li ti dečko pojma o čemu pričaš? edukuj se malo
sreća da admin preko direktora site-a zna ko sam i koju firmu vodim , ali hele nejse, lijepo je kada te podmlade i još ti daju đeparacmaximusdecimus je napisao/la:joj tebe, pa normalno da ti on daje platu, on placa poreze, doprinose, rtv pretplatu, itd...od toga jedes i pijes,i skolovanje ti je Kobe platio(dobro, njegov babo,posto je on jos na dzeparcu) nisi valjda mislio da od svog rada zivis?DANTES je napisao/la: da mi platu ne daješ možda ti? i ko kaže da mrzim bosnu ako volim srbiju? imaš li ti dečko pojma o čemu pričaš? edukuj se malo
oprosti nervoza. onaj mali amerikanac doni mi je nakantao ovaj avatar. mislim da mi nekako utiče na hormone?!Virtu4l je napisao/la:DANTES hoće da nas zavade, objasni im tu kamenu armiranu istočnobosansku vezu
On je momak malo, malo ludespresso je napisao/la:Lik nije normalan![]()
[youtube][/youtube]
That's soooooo not gonna happenUnofficialpage je napisao/la:Danas Češka i Turska pobjedi i svi će imati po 3 boda. Kako bi se onda zakuhalo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.