hehe

Simpatični navijači.rudarprijedor je napisao/la:Grupa od desetak navijača Fudbalskog kluba “Rudar Prijedor” je u centru grada na glavnom gradskom trgu napravila uvijek popularnog Snješka Bijelića. Pripadnici popularnih “Alcohol boys-a” koji su bili 12 igrač na svakoj utakmici “Rudar Prijedora”, naročito na Gradskom stadionu, su iskoristili obilne snježne padavine i veću količinu snijega koja postoji na gradskim ulicama kako bi razveselili i sebe i ostale Prijedorčane
hehe![]()
![]()
![]()
nime_tm87 je napisao/la:Simpatični navijači.rudarprijedor je napisao/la:Grupa od desetak navijača Fudbalskog kluba “Rudar Prijedor” je u centru grada na glavnom gradskom trgu napravila uvijek popularnog Snješka Bijelića. Pripadnici popularnih “Alcohol boys-a” koji su bili 12 igrač na svakoj utakmici “Rudar Prijedora”, naročito na Gradskom stadionu, su iskoristili obilne snježne padavine i veću količinu snijega koja postoji na gradskim ulicama kako bi razveselili i sebe i ostale Prijedorčane
hehe![]()
![]()
![]()
topex je napisao/la:27 i 28 Februar!Bily Piton je napisao/la:Ljudi kad je prvo projetno kolo?
Kolo 16
Travnik - Velez Mostar
Modrica Maxima - Olimpik Sarajevo
Sloboda Tuzla - Sarajevo
Borac Banja Luka - Laktasi
Rudar Prijedor - Leotar Trebinje
Zeljeznicar Sarajevo - Celik Zenica
Slavija Sarajevo - Siroki Brijeg
Zrinjski Mostar - Zvijezda Gradacac
rudarprijedor je napisao/la:a sad u subotu najvjerovatnije generalna proba protiv Slobode NG u Prijedoru ce se igrati ta utakmica...
Fizicki se moze spremiti i po losem vremenu, a lose vrijeme jedino skodi uigravanju ekipe i moze lakse doci do povrede, a fakat kad vidim da ekipe iz druge lige FBiH idu na more na pripreme pa mogli ste i virudarprijedor je napisao/la:ma slabo smo se pojacali...da je Mikic dosao to bi bila druga stvar a ovako...![]()
![]()
jos nigdje nismo isli na pripreme kuburimo ovde u PD na ovom snijegu...
lisander je napisao/la:Fizicki se moze spremiti i po losem vremenu, a lose vrijeme jedino skodi uigravanju ekipe i moze lakse doci do povrede, a fakat kad vidim da ekipe iz druge lige FBiH idu na more na pripreme pa mogli ste i virudarprijedor je napisao/la:ma slabo smo se pojacali...da je Mikic dosao to bi bila druga stvar a ovako...![]()
![]()
pa nema se covjece...jbg ne znam ni ja da se nije moglo naci nesto bar 7 dana da se ode...lisander je napisao/la:Fizicki se moze spremiti i po losem vremenu, a lose vrijeme jedino skodi uigravanju ekipe i moze lakse doci do povrede, a fakat kad vidim da ekipe iz druge lige FBiH idu na more na pripreme pa mogli ste i virudarprijedor je napisao/la:ma slabo smo se pojacali...da je Mikic dosao to bi bila druga stvar a ovako...![]()
![]()
izvor?????gogineman je napisao/la:Cujem da je Zgonjo "dao otkaz" ili dobio ili sta je vec bilo,ugl nije vise direktor kluba,kaze nema se para nema se za 'ljeba...
u svakom zlu ima nesto dobro..znas kako kazu...mozda ste ustedili koji kesh...a ne mora znaciti da bi se nesto uigrali, tehnicki...fizicki potkovali za nastavak sezone... mislim da ce rudar ostvariti svoj cilj..a to je sredina tebele...rudarprijedor je napisao/la:ala jest ovo lose...jedino mi nigdje na pripreme...
druze nije to do stednje...nema se para i to je to...evo vidis ako je istina ovaj gore post da je Zgonjo(direktor) dao otkaz mada ne vjerujem u to...vjerovatno je dao otkaz je nema love...radebl je napisao/la:u svakom zlu ima nesto dobro..znas kako kazu...mozda ste ustedili koji kesh...a ne mora znaciti da bi se nesto uigrali, tehnicki...fizicki potkovali za nastavak sezone... mislim da ce rudar ostvariti svoj cilj..a to je sredina tebele...rudarprijedor je napisao/la:ala jest ovo lose...jedino mi nigdje na pripreme...
pa mislis da ce Pavic da da svegogineman je napisao/la:Vratio se raditi u rudnik kaze nema se para,imam i ja djecu moram da radim nesto....nema u klubu para jbg...niko nece da ulaze,Indijac ima veci problema od "tamo nekog" Rudar-a...a grad se satra ulazuci u klub
aj mi reci ko ti je stadion napravio ??gogineman je napisao/la:Cuj grad da da sve...grad nista nije dao
Ma niko nece da ulaze u BiH ligu kad znaju da nema vajde od nje ccc....strasno,**** ga...sta nam je tu je...
EDIT: e moj rudaruPavic nema para....ne znas ti sta se sve radi tu i koliko BRDO para ima Opstina...poceli bi ljudi plakati kad bi znali sta on radi...
Sta je napravio,stavio stolice i renovirao nesto malo,to za ovakav grad je SRAMOTA!!!rudarprijedor je napisao/la:aj mi reci ko ti je stadion napravio ??gogineman je napisao/la:Cuj grad da da sve...grad nista nije dao
Ma niko nece da ulaze u BiH ligu kad znaju da nema vajde od nje ccc....strasno,**** ga...sta nam je tu je...
EDIT: e moj rudaruPavic nema para....ne znas ti sta se sve radi tu i koliko BRDO para ima Opstina...poceli bi ljudi plakati kad bi znali sta on radi...
![]()
![]()
...znam ja malo vise nego ti...
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, avalPacidoroP i 30 gostiju.