FK Rudar Prijedor

rudarprijedor
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la rudarprijedor » 13 feb 2010, 10:06

Grupa od desetak navijača Fudbalskog kluba “Rudar Prijedor” je u centru grada na glavnom gradskom trgu napravila uvijek popularnog Snješka Bijelića. Pripadnici popularnih “Alcohol boys-a” koji su bili 12 igrač na svakoj utakmici “Rudar Prijedora”, naročito na Gradskom stadionu, su iskoristili obilne snježne padavine i veću količinu snijega koja postoji na gradskim ulicama kako bi razveselili i sebe i ostale Prijedorčane
hehe :D :D :D :D
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 13 feb 2010, 11:57

rudarprijedor je napisao/la:Grupa od desetak navijača Fudbalskog kluba “Rudar Prijedor” je u centru grada na glavnom gradskom trgu napravila uvijek popularnog Snješka Bijelića. Pripadnici popularnih “Alcohol boys-a” koji su bili 12 igrač na svakoj utakmici “Rudar Prijedora”, naročito na Gradskom stadionu, su iskoristili obilne snježne padavine i veću količinu snijega koja postoji na gradskim ulicama kako bi razveselili i sebe i ostale Prijedorčane
Simpatični navijači. :D

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 13 feb 2010, 12:03

nime_tm87 je napisao/la:
rudarprijedor je napisao/la:Grupa od desetak navijača Fudbalskog kluba “Rudar Prijedor” je u centru grada na glavnom gradskom trgu napravila uvijek popularnog Snješka Bijelića. Pripadnici popularnih “Alcohol boys-a” koji su bili 12 igrač na svakoj utakmici “Rudar Prijedora”, naročito na Gradskom stadionu, su iskoristili obilne snježne padavine i veću količinu snijega koja postoji na gradskim ulicama kako bi razveselili i sebe i ostale Prijedorčane
Simpatični navijači. :D
8-) 8-) 8-)

Bily Piton
Kontakt:

Post Postao/la Bily Piton » 14 feb 2010, 10:53

Ljudi kad je prvo projetno kolo?
PFC Forever!!!

Ponosan što sam Srbin!

Jedan je CLEO 9 !!!

Bily Piton
Kontakt:

Post Postao/la Bily Piton » 14 feb 2010, 11:33

topex je napisao/la:
Bily Piton je napisao/la:Ljudi kad je prvo projetno kolo?
27 i 28 Februar!
Kolo 16
Travnik - Velez Mostar
Modrica Maxima - Olimpik Sarajevo
Sloboda Tuzla - Sarajevo
Borac Banja Luka - Laktasi
Rudar Prijedor - Leotar Trebinje
Zeljeznicar Sarajevo - Celik Zenica
Slavija Sarajevo - Siroki Brijeg
Zrinjski Mostar - Zvijezda Gradacac

Hvala na informaciji 8-)
PFC Forever!!!

Ponosan što sam Srbin!

Jedan je CLEO 9 !!!

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 14 feb 2010, 14:14

a sad u subotu najvjerovatnije generalna proba protiv Slobode NG u Prijedoru ce se igrati ta utakmica...

Bily Piton
Kontakt:

Post Postao/la Bily Piton » 14 feb 2010, 17:39

rudarprijedor je napisao/la:a sad u subotu najvjerovatnije generalna proba protiv Slobode NG u Prijedoru ce se igrati ta utakmica...

Super,da vidim na djelu Drljaču i Džafića...a i ostale,u kakvoj su formi..tebaće dosta znoja i krvi proliti na proljeće...a biće dosta vrućih domaćih tekmi. :D (Željo,Velež,Sarajevo,Sloboda,Široki,Zrinski..)... 8-) 8-) 8-)
PFC Forever!!!

Ponosan što sam Srbin!

Jedan je CLEO 9 !!!

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 15 feb 2010, 19:55

ma slabo smo se pojacali...da je Mikic dosao to bi bila druga stvar a ovako... :roll: :roll: :roll: jos nigdje nismo isli na pripreme kuburimo ovde u PD na ovom snijegu...

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 15 feb 2010, 20:00

rudarprijedor je napisao/la:ma slabo smo se pojacali...da je Mikic dosao to bi bila druga stvar a ovako... :roll: :roll: :roll: jos nigdje nismo isli na pripreme kuburimo ovde u PD na ovom snijegu...
Fizicki se moze spremiti i po losem vremenu, a lose vrijeme jedino skodi uigravanju ekipe i moze lakse doci do povrede, a fakat kad vidim da ekipe iz druge lige FBiH idu na more na pripreme pa mogli ste i vi

Bily Piton
Kontakt:

Post Postao/la Bily Piton » 15 feb 2010, 20:41

lisander je napisao/la:
rudarprijedor je napisao/la:ma slabo smo se pojacali...da je Mikic dosao to bi bila druga stvar a ovako... :roll: :roll: :roll: jos nigdje nismo isli na pripreme kuburimo ovde u PD na ovom snijegu...
Fizicki se moze spremiti i po losem vremenu, a lose vrijeme jedino skodi uigravanju ekipe i moze lakse doci do povrede, a fakat kad vidim da ekipe iz druge lige FBiH idu na more na pripreme pa mogli ste i vi

Sirotinja.. :mrgreen: ...
PFC Forever!!!

Ponosan što sam Srbin!

Jedan je CLEO 9 !!!

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 15 feb 2010, 22:46

lisander je napisao/la:
pa nema se covjece...jbg ne znam ni ja da se nije moglo naci nesto bar 7 dana da se ode...

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 16 feb 2010, 17:49

Cujem da je Zgonjo "dao otkaz" ili dobio ili sta je vec bilo,ugl nije vise direktor kluba,kaze nema se para nema se za 'ljeba...

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 16 feb 2010, 18:37

gogineman je napisao/la:Cujem da je Zgonjo "dao otkaz" ili dobio ili sta je vec bilo,ugl nije vise direktor kluba,kaze nema se para nema se za 'ljeba...
izvor????? :o :o :o :o :o :o

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 16 feb 2010, 18:56

rudarprijedor je napisao/la:ala jest ovo lose...jedino mi nigdje na pripreme... :?
u svakom zlu ima nesto dobro..znas kako kazu...mozda ste ustedili koji kesh...a ne mora znaciti da bi se nesto uigrali, tehnicki...fizicki potkovali za nastavak sezone... mislim da ce rudar ostvariti svoj cilj..a to je sredina tebele...
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 16 feb 2010, 19:26

radebl je napisao/la:
rudarprijedor je napisao/la:ala jest ovo lose...jedino mi nigdje na pripreme... :?
u svakom zlu ima nesto dobro..znas kako kazu...mozda ste ustedili koji kesh...a ne mora znaciti da bi se nesto uigrali, tehnicki...fizicki potkovali za nastavak sezone... mislim da ce rudar ostvariti svoj cilj..a to je sredina tebele...
druze nije to do stednje...nema se para i to je to...evo vidis ako je istina ovaj gore post da je Zgonjo(direktor) dao otkaz mada ne vjerujem u to...vjerovatno je dao otkaz je nema love... :? :? :? ali ponavljam ne vjerujem da je to istina...

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 16 feb 2010, 19:44

Vratio se raditi u rudnik kaze nema se para,imam i ja djecu moram da radim nesto....nema u klubu para jbg...niko nece da ulaze,Indijac ima veci problema od "tamo nekog" Rudar-a...a grad se satra ulazuci u klub :(

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 16 feb 2010, 20:17

gogineman je napisao/la:Vratio se raditi u rudnik kaze nema se para,imam i ja djecu moram da radim nesto....nema u klubu para jbg...niko nece da ulaze,Indijac ima veci problema od "tamo nekog" Rudar-a...a grad se satra ulazuci u klub :(
pa mislis da ce Pavic da da sve :o :o :o pa sta ti je Pavic nema para da ocisti grad od snijega...nije to ni do opstine ni do indijanca..xd jbg slabo ko hoce da dadne pare...pa vise bi godisnje skupili da stave kasu na ulaz kad su utakmice i da svi daju dobrovoljni prilog....:D :D :D

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 16 feb 2010, 20:26

Cuj grad da da sve...grad nista nije dao :D
Ma niko nece da ulaze u BiH ligu kad znaju da nema vajde od nje ccc....strasno,**** ga...sta nam je tu je...
EDIT: e moj rudaru :D Pavic nema para....ne znas ti sta se sve radi tu i koliko BRDO para ima Opstina...poceli bi ljudi plakati kad bi znali sta on radi... 8-)

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 16 feb 2010, 21:18

gogineman je napisao/la:Cuj grad da da sve...grad nista nije dao :D
Ma niko nece da ulaze u BiH ligu kad znaju da nema vajde od nje ccc....strasno,**** ga...sta nam je tu je...
EDIT: e moj rudaru :D Pavic nema para....ne znas ti sta se sve radi tu i koliko BRDO para ima Opstina...poceli bi ljudi plakati kad bi znali sta on radi... 8-)
aj mi reci ko ti je stadion napravio ?? ;) ;) ;) ...znam ja malo vise nego ti...

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 16 feb 2010, 22:27

rudarprijedor je napisao/la:
gogineman je napisao/la:Cuj grad da da sve...grad nista nije dao :D
aj mi reci ko ti je stadion napravio ?? ;) ;) ;) ...znam ja malo vise nego ti...
Sta je napravio,stavio stolice i renovirao nesto malo,to za ovakav grad je SRAMOTA!!!
A pitanje je sta ce se napraviti sa ovim tribinama,Prijedor kao grad zasluzuje da ima bar 5 puta veci stadion od ovoga.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Alipasino, avalPacidoroP i 30 gostiju.