FIBA U17 svjetsko prvenstvo 2016
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: FIBA U17 svjetsko prvenstvo 2016
Ne radi se tu o stavovima, vec o trovanju teme. Stav je ako ja mislim da Musa treba forsirati sut i igru 1 na 5, a ti npr mislis da ne treba. Nije stav (kako sam neki dan procitao) Musu nazivati grbavcem (ili tako nekako). To je sramota da neko takvo nesto napise.
koja smo mi pogan od naroda!!!!!
umjesto da se radujemo sto su ova djeca na svjetskom prvenstvu, mi jos pljujemo, vrijedjamo i pametujemo. halooooo na svjetskom prvenstvuuuuuuu su!!!!
tu nema ni slovenije, ni hrvatske, a ni srbije. te zemlje milione ulazu u razvoj omladinskih selekcija, u rad sa djecom i osvajaju turnire po cijelom svijetu i igraju kampove sa najboljim i opet ih nema tu na svjetskom. mi smo se pojavili i to je najveci uspjeh uzevsi u obzir da ne postoji rad sa djecom, nema ulaganja, nema lige, turnira i takmicenja. pa oni su skupljali pare preko telefona i pripremnih utakmica. narod se solidarisao i prikupljao sredstva da odu u spaniju.
o cemu vi govorite pogan jedna bosanska!!!???
pustite djecu da sanjanju svoj san, da igraju za svoj cejf i za nas istinske ljubitelje koji nista od njih ne ocekuju, osim da sanjaju svoj san i igraju svjestsko prvenstvo.
iskreno, zaboli me penis onaj moj veliki, veci od svih amerikanaca na kamari zajedno sa kanadjanima, francuzima i spancima na kojem mjestu ce nasi momci zavrsiti na ovom takmicenju, pa makar do kraja izgubili sve utakmice po 100 razlike!
opet ova pogan novinarska ne da mira djeci. intervjui, analize i kalkulacije. mamicu im grobarsku. oni su najveci krivci sto djeca nemaju mira i ne mogu bez pritiska uci u utakmicu. nabijaju im osjecaj krivice, poturaju im ocekivanja nacije, salijecu ih sa svih strana. fuuuuuj....
umjesto da se radujemo sto su ova djeca na svjetskom prvenstvu, mi jos pljujemo, vrijedjamo i pametujemo. halooooo na svjetskom prvenstvuuuuuuu su!!!!
tu nema ni slovenije, ni hrvatske, a ni srbije. te zemlje milione ulazu u razvoj omladinskih selekcija, u rad sa djecom i osvajaju turnire po cijelom svijetu i igraju kampove sa najboljim i opet ih nema tu na svjetskom. mi smo se pojavili i to je najveci uspjeh uzevsi u obzir da ne postoji rad sa djecom, nema ulaganja, nema lige, turnira i takmicenja. pa oni su skupljali pare preko telefona i pripremnih utakmica. narod se solidarisao i prikupljao sredstva da odu u spaniju.
o cemu vi govorite pogan jedna bosanska!!!???
pustite djecu da sanjanju svoj san, da igraju za svoj cejf i za nas istinske ljubitelje koji nista od njih ne ocekuju, osim da sanjaju svoj san i igraju svjestsko prvenstvo.
iskreno, zaboli me penis onaj moj veliki, veci od svih amerikanaca na kamari zajedno sa kanadjanima, francuzima i spancima na kojem mjestu ce nasi momci zavrsiti na ovom takmicenju, pa makar do kraja izgubili sve utakmice po 100 razlike!
opet ova pogan novinarska ne da mira djeci. intervjui, analize i kalkulacije. mamicu im grobarsku. oni su najveci krivci sto djeca nemaju mira i ne mogu bez pritiska uci u utakmicu. nabijaju im osjecaj krivice, poturaju im ocekivanja nacije, salijecu ih sa svih strana. fuuuuuj....
Zadnja izmjena: hz1987, dana/u 26 jun 2016, 12:05, ukupno mijenjano 1 put.
Jedna osoba je to napisala i umjesto da ignorišete javi se vas 20 i prenese temu na to ko je istinski navijač a ko nije. Mislim samo da je lakše ignorisati. Momcima sa srećom protiv J. Koreje, samo timski i požrtvovano koliko god da budemercurial je napisao/la:Ne radi se tu o stavovima, vec o trovanju teme. Stav je ako ja mislim da Musa treba forsirati sut i igru 1 na 5, a ti npr mislis da ne treba. Nije stav (kako sam neki dan procitao) Musu nazivati grbavcem (ili tako nekako). To je sramota da neko takvo nesto napise.
Opet ostaje žal jer mislim da igraju pod prevelikim pritiskom zbog velikog i nepotrebog očekivanja javnosti
Nad tobom sunce najljepše sja
Ja mislim da ce oni danas dobiti s vise od 13 razlike, tako da cemo zavrsiti 2. na tabeli. Malo tezi put, ali bez Amera do finala.
-
Viking2502
- Kontakt:
@hz1987 - ima dosta isitine u tome što pišeš, ali trebaš znati da su osvajanjem evropskog prvenstva apetiti porasli. "Važno je sudjelovati" više ne zadovoljava ljude i to je normalno. A i fakat je da momci ne pružaju ni približno koliko znaju. Naravno, to ne znači da ih treba vulgarno vrijeđati.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Loša partija i to je to. Ne mijenja bukvalno ništa. Cilj nije titula, ni finale, ni polufinale, ni četvrtfinale, ni osmina finala već cilj je dogurat što je dalje moguće. Glavni cilj je dobiti 3-4 igrača, pa makar to bilo i 1-2 igrača za A tim. Naše je da uživamo i navijamo. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ma da, a eto curry je razvijotka samo takva, ne zna gdje bi od onolike mase .. Svasta ce ljudi izjaviti na ovome forumu hahafilip13 je napisao/la:mercurial je napisao/la:Jucer citam komentare tipa Musa ce imati problem na seniorskoj razini (NBA konkretno) kad bude igrao protiv atletskih jakih igraca![]()
Cim odigra jednu losiju utakmicu odmah se javljaju dezurni dusebrizniciNormalno da je jucer imao problema jer su se svi francuzi skoncentrisali da njega brane i morao je igrati sam protiv svih, uz to ga sut nije isao nikako.
valjda zato sto je mrsav,a ne sjecaju se kako je kukoc izgledao sa 20 godina
Kad se spominje ta Musina masa meni odmah naumpadne Durant. Pa ako on ima mase u ovim godina onda će Musa kad dođe u njegove godine biti glavom i bradom Rock Johnson za Duranta 
Inače ne znam šta dramite zbog poraza od Francuza, pretpostavljalo se da će nas pojesti u skoku što se i desilo, pogađali su dosta van reketa što nam je stvaralo probleme plus zatvaranje Muse kojeg je malo šta išlo jučer i eto dobije se jučerašnji rezultat. Bože moj, idemo dalje!
Kada se igra knock out faza?
Edit: Našao sam ovo za knock out fazu, 28.juna sve utakmice osmine finala
Inače ne znam šta dramite zbog poraza od Francuza, pretpostavljalo se da će nas pojesti u skoku što se i desilo, pogađali su dosta van reketa što nam je stvaralo probleme plus zatvaranje Muse kojeg je malo šta išlo jučer i eto dobije se jučerašnji rezultat. Bože moj, idemo dalje!
Kada se igra knock out faza?
Edit: Našao sam ovo za knock out fazu, 28.juna sve utakmice osmine finala
Zadnja izmjena: Raonffa, dana/u 26 jun 2016, 13:40, ukupno mijenjano 1 put.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
iskreno, vise sam iscekivao nastup u16 djecaka (jer se tek upoznajemo s nasim najvecim prospektima), pa cak i u18 (zbog gegica) od naseg nastupa na U17 svjetskom
tesko je nesto prebacivat musi kad ima tako do bola limitirane suigrace...osim njega i campare, ostali mogu zabit samo iz polaganja (a i to se promasuje) sto sve govori o nasim nerealnim nadanjima...on kad sutra u seniorima imao jos dva igraca na koja ce se fokusirat protivnik, imace puno lakse okolnosti, i za 1 na 1 igru i za sut iz normalnih okolnosti...lani je imao njegosa koji se izvlacio iz reketa i vukao uz sebe svog branica, danas ima zakrcen reket jer svaki protivnik zna da smo bezopasni iz svake situacije ako nije pola metra od kosa...tesko mu je i ubiljezit asistenciju kad svako zna da mora spustit loptu na tu famoznu situaciju za polaganje...ili ako campara zabije tricu
jedino ne znam zasto svaki put suta tricu iz driblinga , zasto mu se ne odigra nesto za catch and shoot situaciju kakvih se nazabijao u seniorima Cedevite...jer nije fokus na njmu
izgleda da je radio i u teretani, nabacio je malo misica...mozda zato fula slobodnjake...meni djeluje ispravnije nego lani
njemu ide kritika da se spusti na zemlju, da izadje iz balona od sapunice koji mu stvara brat i mediji, i prestane ponizavat igracine kakva on nikad nece biti, a koje jos nemaju prsten...dragi decko, nije tako jednostavno uzet jedan prsten, pitaj duranta i westbrooka, a ne onoliko koliko ih ti nabrajas....nemas ti pojma kakva te odbrana tamo ceka...a mozda i dobije taj pojam nakon sto je upoznao ponsa
sto se tice vrijedjanja od strane Tino-svenovog dick ridera,
to samo govori da je ovaj portal ocajan za klikovima...neke teme na fudbalu stoje u vrhu, a zadnji komentar napisan prije par dana
odumire definitivno. zasto onda da baniraju lika koji je izazvao takve reakcije i toliko klikova??? i cetalji i ujke su dobrodosle ako ce nabijat promet
sto se mene tice, zavrsio sam s ovom temom...nasi ce vjerovatno ispast odmah u osmini
tesko je nesto prebacivat musi kad ima tako do bola limitirane suigrace...osim njega i campare, ostali mogu zabit samo iz polaganja (a i to se promasuje) sto sve govori o nasim nerealnim nadanjima...on kad sutra u seniorima imao jos dva igraca na koja ce se fokusirat protivnik, imace puno lakse okolnosti, i za 1 na 1 igru i za sut iz normalnih okolnosti...lani je imao njegosa koji se izvlacio iz reketa i vukao uz sebe svog branica, danas ima zakrcen reket jer svaki protivnik zna da smo bezopasni iz svake situacije ako nije pola metra od kosa...tesko mu je i ubiljezit asistenciju kad svako zna da mora spustit loptu na tu famoznu situaciju za polaganje...ili ako campara zabije tricu
jedino ne znam zasto svaki put suta tricu iz driblinga , zasto mu se ne odigra nesto za catch and shoot situaciju kakvih se nazabijao u seniorima Cedevite...jer nije fokus na njmu
izgleda da je radio i u teretani, nabacio je malo misica...mozda zato fula slobodnjake...meni djeluje ispravnije nego lani
njemu ide kritika da se spusti na zemlju, da izadje iz balona od sapunice koji mu stvara brat i mediji, i prestane ponizavat igracine kakva on nikad nece biti, a koje jos nemaju prsten...dragi decko, nije tako jednostavno uzet jedan prsten, pitaj duranta i westbrooka, a ne onoliko koliko ih ti nabrajas....nemas ti pojma kakva te odbrana tamo ceka...a mozda i dobije taj pojam nakon sto je upoznao ponsa
sto se tice vrijedjanja od strane Tino-svenovog dick ridera,
sto se mene tice, zavrsio sam s ovom temom...nasi ce vjerovatno ispast odmah u osmini
Koga je ponizavao nisam u tokubaglama je napisao/la: njemu ide kritika da se spusti na zemlju, da izadje iz balona od sapunice koji mu stvara brat i mediji, i prestane ponizavat igracine kakva on nikad nece biti, a koje jos nemaju prsten...dragi decko, nije tako jednostavno uzet jedan prsten, pitaj duranta i westbrooka, a ne onoliko koliko ih ti nabrajas....nemas ti pojma kakva te odbrana tamo ceka...a mozda i dobije taj pojam nakon sto je upoznao ponsa
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ma nije nikog direktno ponizavao, mozda je bolje reci da je davao nezrele izjave da zeli pretec jordana po broju prstenova
. Takvo nesto je radio i hezonja pa je u prvoj sezoni, kad je osjetio sta je nba, dobro trehno o ledinu.nek se posveti treninzima umjesto iskakanja iz pastete...za njegovo dobro
NIje nikog. Lazi i izvrcanje su jedina konstanta na ovoj temi.Clutch je napisao/la:Koga je ponizavao nisam u tokubaglama je napisao/la: njemu ide kritika da se spusti na zemlju, da izadje iz balona od sapunice koji mu stvara brat i mediji, i prestane ponizavat igracine kakva on nikad nece biti, a koje jos nemaju prsten...dragi decko, nije tako jednostavno uzet jedan prsten, pitaj duranta i westbrooka, a ne onoliko koliko ih ti nabrajas....nemas ti pojma kakva te odbrana tamo ceka...a mozda i dobije taj pojam nakon sto je upoznao ponsa
Iskače iz paštete jer ga mediji pozivaju, a ne krivim ni njih jer to ljudi traže, to je popularno i to se čita. Neko gore napisa krivi mediji jer su u Španiji, nisu oni krivi, ljudi otišli samo za onim što se traži, a izjave Muse, Pandže i ostalih iz Španije se traže ovih dana. Jednostavno prevelika buka i pritisak oko momaka koju smo napravili svi mi.baglama je napisao/la:Ma nije nikog direktno ponizavao, mozda je bolje reci da je davao nezrele izjave da zeli pretec jordana po broju prstenova. Takvo nesto je radio i hezonja pa je u prvoj sezoni, kad je osjetio sta je nba, dobro trehno o ledinu.nek se posveti treninzima umjesto iskakanja iz pastete...za njegovo dobro
Igrajte djeco za sebe, uživajte u košarci i boli vas qurac
Re: RE: Re: FIBA U17 svjetsko prvenstvo 2016
A sta pises ovo u vezi nekakvog vrijedjanja, klikova, ne kontam stvarno? Da nije na fb stranici portala, koju sam dislajkov'o davno?baglama je napisao/la:Ma nije nikog direktno ponizavao, mozda je bolje reci da je davao nezrele izjave da zeli pretec jordana po broju prstenova. Takvo nesto je radio i hezonja pa je u prvoj sezoni, kad je osjetio sta je nba, dobro trehno o ledinu.nek se posveti treninzima umjesto iskakanja iz pastete...za njegovo dobro
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Al serete naveliko, sve strucnjak do strucnjaka, sad bi i Pandzu da otjeraju. Zar je tesko razumjeti da se radi od djeci od 16 godina kod kojih su oscilacija cesta pojava. Francuzi su iskoristi jedinu prednost koju su imali, igru u reketu i na kraju sasvim zasluzeno pobjedili. Los dan i nista vise, danas ce oni pokazati pravo lice aBd. Reprezentacija se bodri i kad ide i kad ne ide dobro, najlakse je pametovati i kritikovati.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
-
whitesnake
- Kontakt:
pinoglavi je napisao/la:Iskače iz paštete jer ga mediji pozivaju, a ne krivim ni njih jer to ljudi traže, to je popularno i to se čita. Neko gore napisa krivi mediji jer su u Španiji, nisu oni krivi, ljudi otišli samo za onim što se traži, a izjave Muse, Pandže i ostalih iz Španije se traže ovih dana. Jednostavno prevelika buka i pritisak oko momaka koju smo napravili svi mi.baglama je napisao/la:Ma nije nikog direktno ponizavao, mozda je bolje reci da je davao nezrele izjave da zeli pretec jordana po broju prstenova. Takvo nesto je radio i hezonja pa je u prvoj sezoni, kad je osjetio sta je nba, dobro trehno o ledinu.nek se posveti treninzima umjesto iskakanja iz pastete...za njegovo dobro
Igrajte djeco za sebe, uživajte u košarci i boli vas qurac![]()
Koga boli qrc šta djeca od 17 godina izjavljuju. Osim Muse, slabo koji zna povezat dvije smislene rečenice. Prisustvo novinara negativno utiče na njihovu igru, podcjenjuju protivnike.
Ako si stekao dojam da Musa slabo zna povezati dvije smislene rečenice, onda si očito i ti otvorio pokoji intervju
Racunaj i to da ce Musa narasti jos najmanje 3-4 cm znaci njegova neka visina bi trebala biti oko 208 mozda i 209 cm za vanjske pozicije je fenomenalno, nesto kao Gallinarimercurial je napisao/la:Eto vidis kakav smo mi narod. Blago Musi kad toliko ljudi brine hoce li se on snaci u NBA. Pa Musa ce za 3-4 godine biti jaci (fizicki) od svih evropskih bekova, bice jaci i od Hezonje i od oba Bogdanovica(koji kotiraju kao fizicki jaki bekovi) i svih ostalih. Kad ti na 205 cm nabacis kvalitetnih misica, uz to igras beka pa unosit ce ih sviju pod kos na ledjima.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Koliko moramo danas pobjediti da bi bili drugi?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Goalgetter
- Kontakt:
Sa 13 razlike.sajo10 je napisao/la:Koliko moramo danas pobjediti da bi bili drugi?