Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
Re: Asmir Begovic-Izgubljen ili postoji nada?
e stvarno je ovaj asmir glupan pa sad da vam stavim da imate sta pisat a ja idem gledat tekmu slavija-zeljo
Ajde bog ti dao zdravlje,pogledaj jos jednu iza temrzim_ulizice je napisao/la:e stvarno je ovaj asmir glupan pa sad da vam stavim da imate sta pisat a ja idem gledat tekmu slavija-zeljo

Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
a bgm ulizice ti si veliki provokator.. uvijek kontriras svima.. a znaje iz fudbala ti je NULA (0) BODOVA.. zasluzio si ban ne samo sa foruma nego i iz zivota.....mrzim_ulizice je napisao/la:e stvarno je ovaj asmir glupan pa sad da vam stavim da imate sta pisat a ja idem gledat tekmu slavija-zeljo
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
- miralem444
- Kontakt:
hhahahahaahahhahahahaha.....ajd sretno....znam ja da se ti samo zezas...i glupan bi skonto da je begovic stvarno veliki potencijal.mrzim_ulizice je napisao/la:e stvarno je ovaj asmir glupan pa sad da vam stavim da imate sta pisat a ja idem gledat tekmu slavija-zeljo
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- NoName
- Kontakt:
Ovo dovoljno govori. A izgleda da čovjek nije skontao. Dalje je već istorija....miralem444 je napisao/la:hhahahahaahahhahahahaha.....ajd sretno....znam ja da se ti samo zezas...i glupan bi skonto da je begovic stvarno veliki potencijal.mrzim_ulizice je napisao/la:e stvarno je ovaj asmir glupan pa sad da vam stavim da imate sta pisat a ja idem gledat tekmu slavija-zeljo

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
ma pusti ti njih kako se loze majko moja koda su napuseni ehhehhhehehehehehe naravno da je naj bolji golman pa nece uzet nekog iz premijer lige al dzaba oni odma daj banujte gamiralem444 je napisao/la:hhahahahaahahhahahahaha.....ajd sretno....znam ja da se ti samo zezas...i glupan bi skonto da je begovic stvarno veliki potencijal.mrzim_ulizice je napisao/la:e stvarno je ovaj asmir glupan pa sad da vam stavim da imate sta pisat a ja idem gledat tekmu slavija-zeljo
Asmir odličan danas, baš je los ovaj izvjestaj stranice, cuj imao kikseva, tada je bio cist faul nad begovicem... odlicno je istracavao, a siguran u izbijanju i istrcavanju, za svoju visinu i dovljno brz!!! sve u svemu, golman u rangu nase reprezentacije jer nismo ni mi njemacka ili spanija!!!
4-IN-A-ROW
Begovic jeste veliki potencijal ali jos ga netreba forsirati protiv Armenije. Ipak momak je rezervni golman svoje ekipe za koju je igrao svega 3-4 puta. Ekipa koja, iako igra u Engleskoj ligi, je trenutno vrlo slaba.
Svasta se moze ovdje procititi.Begovic je danas pokazao,da mogu na njega racunati i u klubu i reprezentaciji.Dobro je branio,mislim da je bolji i od Hasagica,sigurniji i zna da se postavi.a i novinari na ovom portalu,pisu takve gluposti,mene zanima gdje oni takve cudne inf.dobijaju 

opet ti tinejdjeru, zar ne vidis da nemamo izbora, hasagic je povrijedjen a iskreno begovic je klasa za supica koji uz to nema kluba 3 sedmice....Tarik14 je napisao/la:Begovic jeste veliki potencijal ali jos ga netreba forsirati protiv Armenije. Ipak momak je rezervni golman svoje ekipe za koju je igrao svega 3-4 puta. Ekipa koja, iako igra u Engleskoj ligi, je trenutno vrlo slaba.
4-IN-A-ROW
Begovic je klasa za Supica ali Hasagic je klasa za Begovica.emir_ je napisao/la:opet ti tinejdjeru, zar ne vidis da nemamo izbora, hasagic je povrijedjen a iskreno begovic je klasa za supica koji uz to nema kluba 3 sedmice....Tarik14 je napisao/la:Begovic jeste veliki potencijal ali jos ga netreba forsirati protiv Armenije. Ipak momak je rezervni golman svoje ekipe za koju je igrao svega 3-4 puta. Ekipa koja, iako igra u Engleskoj ligi, je trenutno vrlo slaba.
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
jedino asmir begovic moze branit niko drugi ako on nebede mogo da brani igracemo bez golmana
ee lutko moja, ako ne ko poznaje hasagica, ja ga poznajem, njegov sugradjanin, znam ga jos kad je kod nas u rudaru branio... jeste dobar, ali ne brani vec 7 mjeseci... A asmir je dans branio protiv mmanchestera,, JEL VAM BILO NEOBICNO GLEDATI NEKOG NASEM GOLMANA NA TV-U A DA SE NE RADI O PREMIER LIGI... MENI JESTE JER NAM GOLMANI BRANI U KUPUS KLUBOVIMA INACE!!!!! ZA NAS JE OVO NOVO ISKUSTVO ZATO SMO OVAJKO I KRITICNI PREMA GOLMANU KOI ISTRCAVA ISPRED BELAMIJA I ADEBAYORA!!!!Tarik14 je napisao/la:Begovic je klasa za Supica ali Hasagic je klasa za Begovica.emir_ je napisao/la:opet ti tinejdjeru, zar ne vidis da nemamo izbora, hasagic je povrijedjen a iskreno begovic je klasa za supica koji uz to nema kluba 3 sedmice....Tarik14 je napisao/la:Begovic jeste veliki potencijal ali jos ga netreba forsirati protiv Armenije. Ipak momak je rezervni golman svoje ekipe za koju je igrao svega 3-4 puta. Ekipa koja, iako igra u Engleskoj ligi, je trenutno vrlo slaba.
4-IN-A-ROW
Ma pustite budale nema potrebe za nekim prepucavanjima ili raspravama ko je bolji ko nije,sve je to suvisno.Svidjalo se to nekom ili ne ASMIR BEGOVIC ce braniti za reprezentaciju BiH i vecina stanovnistva ove drzave je ponosna zbog toga
🇵🇸
🇵🇸
TAKO JEE!!!Napoli je napisao/la:Ma pustite budale nema potrebe za nekim prepucavanjima ili raspravama ko je bolji ko nije,sve je to suvisno.Svidjalo se to nekom ili ne ASMIR BEGOVIC ce braniti za reprezentaciju BiH i vecina stanovnistva ove drzave je ponosna zbog toga
4-IN-A-ROW
BRAVOOOOOOOOOOOOO.....emir_ je napisao/la:TAKO JEE!!!Napoli je napisao/la:Ma pustite budale nema potrebe za nekim prepucavanjima ili raspravama ko je bolji ko nije,sve je to suvisno.Svidjalo se to nekom ili ne ASMIR BEGOVIC ce braniti za reprezentaciju BiH i vecina stanovnistva ove drzave je ponosna zbog toga
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
napoli imas ljiljana od mene ova ti je jedina pametna danas svaka castemir_ je napisao/la:TAKO JEE!!!Napoli je napisao/la:Ma pustite budale nema potrebe za nekim prepucavanjima ili raspravama ko je bolji ko nije,sve je to suvisno.Svidjalo se to nekom ili ne ASMIR BEGOVIC ce braniti za reprezentaciju BiH i vecina stanovnistva ove drzave je ponosna zbog toga
Predsjednice zar ti ne gledas utakmicu?mrzim_ulizice je napisao/la:napoli imas ljiljana od mene ova ti je jedina pametna danas svaka castemir_ je napisao/la:TAKO JEE!!!Napoli je napisao/la:Ma pustite budale nema potrebe za nekim prepucavanjima ili raspravama ko je bolji ko nije,sve je to suvisno.Svidjalo se to nekom ili ne ASMIR BEGOVIC ce braniti za reprezentaciju BiH i vecina stanovnistva ove drzave je ponosna zbog toga

🇵🇸
🇵🇸
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
ma gledam evo al znas kakve su nase utakmice malo se sta ima vidit dovoljno mi slusat komentatora
- miralem444
- Kontakt:
dragi tarik.. koga da stavimo na gol supica..pa momak nikako nema tima...begovic je trenutnmo prvi golman porcmolta .....i asmir na gol protiv armenije.da je hasagic spreman...onda bi i ja bio da keno stane na gol,...al ovako samo begovic dolazi u obzir....Tarik14 je napisao/la:Begovic jeste veliki potencijal ali jos ga netreba forsirati protiv Armenije. Ipak momak je rezervni golman svoje ekipe za koju je igrao svega 3-4 puta. Ekipa koja, iako igra u Engleskoj ligi, je trenutno vrlo slaba.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], farenhajt, Goalgetter, Google Adsense [Bot], invincible1921, Proximic, Viking4, Zglavkar i 67 gostiju.