FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

sljivo
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la sljivo » 02 mar 2019, 20:06

FCBAYERN je napisao/la: PS. Lewa pokazuje ono sto je opcepoznato: odlican igrac, ne tako dobar "finisher". Brojke znaju zavarati, vade ga ostale fudbalske kvalitete. Ovdje nas ne kosta, ali kad bude bitno....nadam se da nas isto nece kostati :mrgreen: .
Ja mislim da mora odmoriti, ne može igrati svaku i sve minute.

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 02 mar 2019, 20:07

Čestitke momci , svaka čast na predstavi
Agieren statt reagieren

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 02 mar 2019, 20:08

Pa nije mu nista, desava se. Desilo se i da je pogodio 5x za 10 minuta.

Vidi li iko koliko ostatak ekipe profitira od Lewandowskog ? Onaj pas za Gnabrija u prvom dijelu je poezija. To je od devetki još samo Berbatov mog'o.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 02 mar 2019, 20:11

Sta je Jamesu koda mu je nene umrla?
VOLIM BAYERN

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 02 mar 2019, 20:15

Odlicna tekma Mullera. Napokon.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 02 mar 2019, 20:15

Odlična partija možda i najbolja sa Kolacem i u najvažnijem trenutku sezone ipak salatara će ostati u Minkenu. Nadati se da ce ovako biti i sa Loserpulom i da ce se vratiti Robben i Coman za tu utakmicu

Muller danas opet onaj stari :salut:

FCBAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FCBAYERN » 02 mar 2019, 20:16

sljivo je napisao/la:
FCBAYERN je napisao/la: PS. Lewa pokazuje ono sto je opcepoznato: odlican igrac, ne tako dobar "finisher". Brojke znaju zavarati, vade ga ostale fudbalske kvalitete. Ovdje nas ne kosta, ali kad bude bitno....nadam se da nas isto nece kostati :mrgreen: .
Ja mislim da mora odmoriti, ne može igrati svaku i sve minute.
Ima i toga, ali nije samo ova sezona to pokazala. Jos vrijeme u BvB-u je svjedodzba da je to napadac koji zna mnogo "masiti" (osim kad ga krene kao protiv Wob-a ili ReJala). Dakako da ja njega ne omalovazavam kao igraca, cak sam naglasio da je odlican igrac generalno, ali taj finishing nije bas toliko na top nivou. Upravo zbog svojih drugih kvaliteta moze "nabijati" statistiku i pomagati ekipi. Primjerice, bez obzira sto zna promasiti on se mnogo krece, ucestvuje u igri i svojim kretnjama se cesto nalazi u gol sansama, zato i "nabija" statistiku jer bez obzira sto promasi sposoban je da "osigura" popravni. Samo nerijetko je to iritantno, a i moze kostati u Ligi prvaka kada nijanse odlucuju. Ne kazem da je finishing odron, ali nije dobar kako statistika pokazuje.
Spamm

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 02 mar 2019, 20:17

Dobra tekma. Da onaj golman nije u vrhunskoj formi, bilo bi 7:1
Ps.
Martin je doktor. Forma je prolazna, ali klasa je vječna.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

NadalRafa
Kontakt:

Post Postao/la NadalRafa » 02 mar 2019, 20:21

Trebao je Koreancu pustit penal :D

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 mar 2019, 20:22

Isti pristup, ista volja, ista zelja svih 90 minuta. :bow:
Bravo silo. :tokralju:

Kasnije nesto vise, u delirijumu sam. :opaopa:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 02 mar 2019, 20:22

ovako osaakaceni, dali smo 5 golova uvijek neugodnom galdbachu
Odlicno

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 mar 2019, 20:22

Ubili smo ih ko mraz paprike. :D

Lewa podesio nišan. :salut:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 02 mar 2019, 20:30

Najbolja partija ove sezone. Nadati se da ovo nije izuzetak.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 02 mar 2019, 20:32

Svaka cast timu i pragmaticaru za ovu utakmicu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 02 mar 2019, 20:37

Tesko mi se sjetiti koju smo utakmicu odigrali bolju od ove, svaka cast ekipi i Niki. U jako bitnom trenutku vrhunska utakmica, i to kad dosta igraca nije 100% spremno.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 mar 2019, 20:41

Bez gotovo pola tima smo riješili u stilu jedno od težih gostovanja i da nije bilo Sommera zabili bi 8-9 komada.
Korejanca bi prekomandovao u prvi tim mali je prava vidra.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 02 mar 2019, 20:42

Samo se nadam da ovo nije do (u zadnje vrijeme) očajnog Gladbacha. Bez zamjerke inače, konačno utakmica vrijedna Bayerna. Da mi je neko prije 2-3 mjeseca rekao da ćemo biti u ovoj situaciji početkom marta(ozbiljna šansa na sva 3 fronta) ismijao bih se pošteno. Ali sad smo tu, idemo dovršavati jedno po jedno. :opaopa:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 mar 2019, 21:27

U ne bas idealnoj atmosferi, bez skoro pola tima te sa 4 klinca iz mlade ekipe na klupi, dobiti Gladbach na gostovanju koje je poznato kao jedno od najtežih je veliki, ogroman uspjeh. :salut:

Niki svaka cast na postavci, ucinio je ekipu boljom i naprednijom u svim linijama no na njegovu zalost napadacki potencijal nije na vrijeme dosao do izrazaja pa se morala cupati kosa.
Na kraju su svi odahnuli i vratili osmijeh na lice. :salut:

Ne mogu a da ne priznam da James i Thiago uz osiguraca kakav je Javi izgledaju sjajno. Nevjerovatni su i mnogo im je tesko uzeti loptu.

Lewa je malo razočarao unatoc dva postignuta gola s kojim je dosao do brojke 195 i sa Pizzom je najbolji strani napadac Bundeslige u historiji. :tokralju:

Gnabry je postigao mozda i najvažniji gol u karijeri a isti je oznacio Bayernov 4000. gol u historiji.
Malcu cestitke na ovom uspjehu, veliki je to korak, kako za Bayern tako i za njega.

Slijede tri domaca meca od kojih je jedan sa L'poolom.

U ekipu se za naredni vikend i okrsaj sa vukovima vracaju Coman i Robben a ekipa ce biti jaca za Hummelsa, Alabu i Ribery.

PS: ne mogu a da se ne vratim na omladince, konkretno za Joshua Zirkzea, jucer je dao hattrick za amatersku ekipu a danas gol za U19 ekipu a tek mu je 17 godina.
Velika budućnost je pred njim a o sjajnim fudbalskim vještinama da ne pricam.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 02 mar 2019, 21:33

Dje brat @shikeria nestade?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 02 mar 2019, 22:03

Omerbavarac je napisao/la:U ne bas idealnoj atmosferi, bez skoro pola tima te sa 4 klinca iz mlade ekipe na klupi, dobiti Gladbach na gostovanju koje je poznato kao jedno od najtežih je veliki, ogroman uspjeh. :salut:

Niki svaka cast na postavci, ucinio je ekipu boljom i naprednijom u svim linijama no na njegovu zalost napadacki potencijal nije na vrijeme dosao do izrazaja pa se morala cupati kosa.
Na kraju su svi odahnuli i vratili osmijeh na lice. :salut:

Ne mogu a da ne priznam da James i Thiago uz osiguraca kakav je Javi izgledaju sjajno. Nevjerovatni su i mnogo im je tesko uzeti loptu.

Lewa je malo razočarao unatoc dva postignuta gola s kojim je dosao do brojke 195 i sa Pizzom je najbolji strani napadac Bundeslige u historiji. :tokralju:

Gnabry je postigao mozda i najvažniji gol u karijeri a isti je oznacio Bayernov 4000. gol u historiji.
Malcu cestitke na ovom uspjehu, veliki je to korak, kako za Bayern tako i za njega.

Slijede tri domaca meca od kojih je jedan sa L'poolom.

U ekipu se za naredni vikend i okrsaj sa vukovima vracaju Coman i Robben a ekipa ce biti jaca za Hummelsa, Alabu i Ribery.

PS: ne mogu a da se ne vratim na omladince, konkretno za Joshua Zirkzea, jucer je dao hattrick za amatersku ekipu a danas gol za U19 ekipu a tek mu je 17 godina.
Velika budućnost je pred njim a o sjajnim fudbalskim vještinama da ne pricam.
Sve odlicno napisano svaka cast, jos bi dadao samo da si jedini predvidio ovakav scenario prije pocetka ove polusezone.
Jedini si napiso da cemo u par kola sitici zutalje i svaka ti cast na realnosti i ljubavi prema klubu, ja sam iskreno sumnjo u ove rezultate i tvoje prognoze.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Dilah i 5 gostiju.