Nisam mislio nekog cisto da se popuni igracki kadar, jer takvih ima vec dovoljno. Iskreno ni sam ne znam ko bi to bio dovoljno dobar a da se moze dovesti.. Ja bih bio zadovoljan da se dovede ovaj Pepe iz Francuske iako ga nisam pratio nikako, moram priznati..Thauvina svakako ne bih.. Ko bi se to uopste mogao dovesti, onako realno? Hazard il tako nesto, mislim da nema smisla diskutovat..Centre forward je napisao/la:Ovo i je' problem. Nama ne treba neko krilo. Nama treba vrhunsko krilo. Cudi me da Visca nije u njihovim planovima. Ipak razvaljuje dole po Orijentu.Huseinagic je napisao/la:Dovest ce se neko krilo, polako ljudi
Danasnja tekma ce svakako bit' zanimljiva. Bayern los, masa povrijedjenih igraca, a ja, i trener nam je Kovac. Prusija u padu forme.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Bayern XI vs Gladbach:
Neuer (c) -
Kimmich, Süle, Boateng, Rafinha -
Martínez, Thiago -
Müller, James, Gnabry -
Lewandowski.
Neuer (c) -
Martínez, Thiago -
Müller, James, Gnabry -
Lewandowski.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Vrijeme je za jednu pobjedu na guzove. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
0-1Saurman je napisao/la:Vrijeme je za jednu pobjedu na guzove.
Čaplja zabija u 85oj neku svoju frljoku

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trnci me prolaze kad vidim Boateng-Rafinhaharden je napisao/la:Bayern XI vs Gladbach:
Neuer (c) -
Martínez, Thiago -
Müller, James, Gnabry -
Lewandowski.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
lewa dabogda annu promasio tako
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Trpaj!
Ovaj početak me podsjetio na sezonu 2012/13 wow
- Omerbavarac
- Kontakt:
Hajmooooooo.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
cist gol, valjda nece ponistiti ovo jbt
edit: nece, too javi macko
edit: nece, too javi macko

Da se najebem Lewi keve za promasaje ovakve i zahvalim Javiju babuci! Ziv ti nama bio i igrao jos dugo 

Kad bi mogli ovako Liverpoola naguzit nabrzinu pa bit rahat
Uigrao nas Kovac deremo guzoveeee
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Opaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Dragi tito sta ovo bi
kad se FC Hollywood nafura to je ludnica

-
- Kontakt:
Sad se cekaju komentari
evo kljuharre, ovdje je najjači Muller nas
Nije 85. al moze frljokaharden je napisao/la: Čaplja zabija u 85oj neku svoju frljoku

2-0 je najposaniji rezultat, nemojte da bude da nisam opominjao
-
- Kontakt:
Lewandowski fula li fula..valjda mj dosadi vise, pa krene zabijat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.