Bogi je prejak.partibrejker1921 je napisao/la:http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/bo ... ti-pogodak
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/bo ... ti-pogodak" onclick="window.open(this.href);return false;
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
jest, samo ne zna slaviti golove, a zabio ih je puno ove godine, hvala Boguellaxaz je napisao/la:Bogi je prejak.partibrejker1921 je napisao/la:http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/bo ... ti-pogodak
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/bo ... ti-pogodak" onclick="window.open(this.href);return false;
Za zivot cijeli!
- SarajlijaTM
Šta je sa odlukom komiteta?Zna li se šta?
Dolaze li nam kone?
Dolaze li nam kone?
Ne dolazimo.SarajlijaTM je napisao/la:Šta je sa odlukom komiteta?Zna li se šta?
Dolaze li nam kone?
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Nista od organizovanog dolaska , ali svejedno eto nas na Sjeveru... 
- bistrikboy
- Kontakt:
Sranje bas...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- SarajlijaTM
iskreno,jbgaS_Roma je napisao/la:Ne dolazimo.SarajlijaTM je napisao/la:Šta je sa odlukom komiteta?Zna li se šta?
Dolaze li nam kone?
ako je to tačno, veću glupost nisu mogli napraviti..
ovi će doći na sjever, tu će biti i navijača željezničara, bit će frke i kome to treba

ovi će doći na sjever, tu će biti i navijača željezničara, bit će frke i kome to treba
Nil Satis Nisi Optimum
Ja mislim da su sami sebi problem napravili, a Bgm i ostalim koji budu na stadionuSarajlijaTM je napisao/la:iskreno,jbgaS_Roma je napisao/la:Ne dolazimo.SarajlijaTM je napisao/la:Šta je sa odlukom komiteta?Zna li se šta?
Dolaze li nam kone?derbi je derbi
Ma ništa zato, naša sposobna murija će razvrstati simpatizere Sarajeva i Želje na sjeveru, tako da neće biti kontakta 
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
Zar je teško napraviti tampon zonu na sjeveru sa dva reda policajaca
jbm majku zar je to toliki problem
ili ako ne može ili nece policija, onda plate se one zaštitarske agencija (Gama,Delta qurci palci).
I kakva je sad ovo odluka komiteta, ako su se klubovi sami između sebe dogovorili neki dan
yebo lud zbunjenog 
I kakva je sad ovo odluka komiteta, ako su se klubovi sami između sebe dogovorili neki dan
Ja akobogda dolazim i samo me onaj gore me moze sprijeciti.Dolazim na sjever i tu je kjaj price.Sto se tice tekme tu smo negdje,kao domacini mozda ste blagi favoriti.Ono gdje nece biti neizvjesnosti to su tribine,jer mi dolazimo i kao uvjek tu nemate sta traziti,ali mozete puno,puno toga nauciti.
MISMO DIVOVI!!
MISMO DIVOVI!!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
odluka komiteta koja je donesena davnih dana, nema veze sto su se klubovi usaglasili, njihova je zadnja, kad bi nama popustili, morali bi svima ostalima, onda bi pogazili svoju rijec, jest da je sranje sto ih/vas nema, ali jbg, sta se moze, mi smo ucinili sve sto je u nasoj moci bilo, nije do nasspizz je napisao/la:Zar je teško napraviti tampon zonu na sjeveru sa dva reda policajacajbm majku zar je to toliki problem
![]()
ili ako ne može ili nece policija, onda plate se one zaštitarske agencija (Gama,Delta qurci palci).
I kakva je sad ovo odluka komiteta, ako su se klubovi sami između sebe dogovorili neki dan![]()
yebo lud zbunjenog
Za zivot cijeli!
odakle ova informacija ?aS_Roma je napisao/la:Ne dolazimo.SarajlijaTM je napisao/la:Šta je sa odlukom komiteta?Zna li se šta?
Dolaze li nam kone?
iskreno zao mi je ako je ova informacija tacna...ali i mi sami smo krivi sto vec prelazi u naviku derby bez navijaca...pocevsi od nekih kazni zbog suspenzije koseva zbog hordi, preko nase uprave sto im s razlogom ili bez razloga neda onoliko sjevera kolko oni traze,bojkota njihovog ili naseg...i sad ocekujemo od komiteta da ustupi neku privilegiju zato sto je ovo gradski derby...s pravo bi se ljutili ostali klubovi jer znamo da dolazak gostujucih navijaca znaci i veca zarada za klub pa kolka god ona bila...Prvi olimpic mogao je mnaogo vise zaraditi na utakmici kupa protiv nas, jer to im je bila prva prilika da napune svoj stadion...Drugo ispravite me ako grijesim ali igralo se uzvrat kupa velez-zrinjski bez navijaca zrinjskog a isto je gradski derby
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Zbog straha od sukoba sa Hordama na sjeveru vec sad mogu potvrditi da ce dosta raje derbi odgledati kuci.Ova odluka izazvace jos veci haos,ali i puno manje raje na derbiju.
samo su veći problem napravili..
neko će doć namjerno na sjever bez obilježja da se mangupiše i udara..
katastrofa..
Iako se nadam da će se klubovi žalit!
neko će doć namjerno na sjever bez obilježja da se mangupiše i udara..
katastrofa..
Iako se nadam da će se klubovi žalit!
Nil Satis Nisi Optimum
- SarajlijaTM
kakvog ba straha,pa necu se s komsijom tuci,na stranu sto se zajeb.ajemo ovako.nek oni dodju na sjever,al meni je druga slika u glavi.delegat tekme ima pravo isprazniti tribinu,ako je klosar,a oni pocnu navijati.gauco je napisao/la:Zbog straha od sukoba sa Hordama na sjeveru vec sad mogu potvrditi da ce dosta raje derbi odgledati kuci.Ova odluka izazvace jos veci haos,ali i puno manje raje na derbiju.
sjetite se da i mi protiv olimpika smo bili tu ali nismo organizovano navijali,ali ko ce na derbiju kome sutati
to bi mogao jedino biti problem
nadam se da nece biti
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma neće od njih niko doći vjerujte, ovo je idealna prilika i za njih da nešto zarade isto kao prošle sezone, organizovat će gledanje tekme na Koševu, uzet će svakom po 5 KM, a ovi pitarčići će skontati da je bolje dati pare svom klubu nego Želji i problem riješen.
Samo je pitanje ko će im ovaj put voditi navijanje!
Samo je pitanje ko će im ovaj put voditi navijanje!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
HORDE CE BITI NA SJEVERU.
Hadžialagić: Imat ćemo podršku u derbiju.
„Karte će biti u prodaji. Ko može mene, tebe spriječiti da nekupite ulaznicu. Znamo da bi se promjenom odluke za ovu utakmicu i drugi bunuli, ali šta je tu je. Mi ćemo svakako imati podršku naših navijača na Grbavici“, bio je kratak komentar sportskog direktora bordo tima, Edima Hadžilagića.
Hadžialagić: Imat ćemo podršku u derbiju.
„Karte će biti u prodaji. Ko može mene, tebe spriječiti da nekupite ulaznicu. Znamo da bi se promjenom odluke za ovu utakmicu i drugi bunuli, ali šta je tu je. Mi ćemo svakako imati podršku naših navijača na Grbavici“, bio je kratak komentar sportskog direktora bordo tima, Edima Hadžilagića.
Trenutno korisnika/ca: AhmedNurudin, Google Adsense [Bot], Riziko i 35 gostiju.