Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- prisonbreak
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sta ovo Mladost oduci Slobodu od fudbala.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Primjer neki?Beton je napisao/la:
Najcivilizovanije u Hercegovini rekao bih. Dok nema fašističkih skandiranja, povukao, svastika i sličnih odvratnih obilježja dobro je.Hans je napisao/la:Svaka im cast za popunjenost, ali ponasanje gledatelja je u rangu zupanijske ligesvrakino1921 je napisao/la:Imate na City tv
Velez-Olimpic
Extra -pun stadion
Europski
Digli se pa nas mora neko malo vratiti u realnost. Kao sto cete i vi sljedece kolo kad veceras umislite da ste Real kad uzmete Sarajevo.prisonbreak je napisao/la:Sta ovo Mladost oduci Slobodu od fudbala.
Jedan grad, jedna ljubav!
Isticanje kukastog krsta, skandiranje za dom spremni i zviždanje državnoj himni je civilizovanije?Hans je napisao/la: Primjer neki?
- prisonbreak
- Kontakt:
Da mi hocemo uzeti, pa makar od vas i izgubili.Gifron je napisao/la:Digli se pa nas mora neko malo vratiti u realnost. Kao sto cete i vi sljedece kolo kad veceras umislite da ste Real kad uzmete Sarajevo.prisonbreak je napisao/la:Sta ovo Mladost oduci Slobodu od fudbala.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Ja nisam kukasti kriz vidio...Beton je napisao/la:Isticanje kukastog krsta, skandiranje za dom spremni i zviždanje državnoj himni je civilizovanije?Hans je napisao/la: Primjer neki?
Jel civiliziranije pjevati jedna si jedina preko te iste himne?
A ni to skandiranje isto nisam odavno cuo, iako ne kuzim u cemu je stvar, prije one "kobne" 2013. skandiralo se na svakoj utakmici hr reprezentacije i nitko nije reagirao. A sam pozdrav nema korijene ni u fasizmu ni u nacizmu.
Da me ne shvatis krivo, ne podrzavam ni jedan totalitarni pokret iz 20og stoljeca.
EDIT: Ali da, definitivno je civilizirano je.bavat majku sucu na svaki kontrafaul i svakom igracu protivnicke momcadi koji se nadje na podu/trazi aut/trazi faul itd
Zadnja izmjena: Hans, dana/u 01 sep 2018, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.
Samo si glup, glupom se oprašta.Hans je napisao/la:Ja nisam kukasti kriz vidio...Beton je napisao/la:Isticanje kukastog krsta, skandiranje za dom spremni i zviždanje državnoj himni je civilizovanije?Hans je napisao/la: Primjer neki?
Jel civiliziranije pjevati jedna si jedina preko te iste himne?
A ni to skandiranje isto nisam odavno cuo, iako ne kuzim u cemu je stvar, prije one "kobne" 2013. skandiralo se na svakoj utakmici hr reprezentacije i nitko nije reagirao. A sam pozdrav nema korijene ni u fasizmu ni u nacizmu.
Da me ne shvatis krivo, ne podrzavam ni jedan totalitarni pokret iz 20og stoljeca.
Priznajem, glup sam sto sam sto ulazim u raspravu s tobom. Bacivsi pogled na tvoje postove, tesko se moze pronaci neki koji nije vrijedjanje, ruganje i optuzivanje. Razlog tvoje registracije ovdje definitivno nije rasprava o sportu.Beton je napisao/la: Samo si glup, glupom se oprašta.
Pa nije je li? Ja sam mislio da jestesince1948 je napisao/la:Pa zar je Zrinjski ovo kolo na moja tv? Ja sam mislio da nije?Raonffa je napisao/la:Da bi oni što hoće gledati Zrinjski (a sigurno ih ima više nego onih koji hoće gledati Radnik i Gošk) plaćali 2 KM preko Moje TV.since1948 je napisao/la:Koja je fora da se hebeni radnik svako kolo prenosi na bht? I kako takva utakmica moze imati prioritet ispred Krupa-Zrinjski?
Ista stvar je i sa Željom i Sarajevom, sto puta ispričana priča do sada.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Stream?
Rodjeni ti civilizirani, aj mjketi napusti forumBeton je napisao/la:
Najcivilizovanije u Hercegovini rekao bih. Dok nema fašističkih skandiranja, povukao, svastika i sličnih odvratnih obilježja dobro je.Hans je napisao/la:Svaka im cast za popunjenost, ali ponasanje gledatelja je u rangu zupanijske ligesvrakino1921 je napisao/la:Imate na City tv
Velez-Olimpic
Extra -pun stadion
Europski

The Nobles ⚔
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Zna li neko sta je sa glupom i retardiranom moja tv..Napravio sam account i gledao utakmicu prosle sedmice, sad kad se hocu ulogovati pise da mi nije aktiviran account iako sam ga aktiviro prosle sedmice i nece da se prijavi???
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Prazni tribinu i tjeraj stoku vani.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Nije ni pocelo kako treba 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- svrakino1921
- Kontakt:
Sta je biloJonSnow je napisao/la:Prazni tribinu i tjeraj stoku vani.
Gađaju golmana petardama i topovskim.svrakino1921 je napisao/la:Sta je biloJonSnow je napisao/la:Prazni tribinu i tjeraj stoku vani.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- svrakino1921
- Kontakt:
Nasa poslaJonSnow je napisao/la:Gađaju golmana petardama i topovskim.svrakino1921 je napisao/la:Sta je biloJonSnow je napisao/la:Prazni tribinu i tjeraj stoku vani.
Ima savez da dobro hajruje
Znao sam
Al mi nije jasno kako unesu to
- svrakino1921
- Kontakt:
Jos golman okrenut ledima i oni ga gadaju
Svasta
Svasta
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Bravo sudija.
Treba ispraznit tribinu, poslat stoku kući i tek onda nastavit utakmicu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.