FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

irh
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la irh » 18 mar 2014, 13:50

Ne vidim uopšte zašto bi neko mislio kako se želi poentirati ovim podatkom. Dobra je stvar da znamo kako stojimo na planu fizičke spreme i da je izmjereno baš protiv ekipe koja nam je glavni konkurent i rival.

Jasno je da to trčanje ne znači i pobjedu i prema tome Željini navijači ne trebaju biti uvrijeđeni i siguran sam da će normalni to shvatiti kao samo jedan podatak koji i njihovom klubu može koristiti.

Meni je nešto drugo zapalo za oko. Još jednom surova činjenica koliko smo daleko od evropskog prosjeka i mi i oni.

Dzakmic
Kontakt:

Post Postao/la Dzakmic » 18 mar 2014, 13:58

Baja_Zvjerka je napisao/la:
cobefks je napisao/la:Vise nasi na zagrijavanju pretrcali nego zeljina prva postava :D

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
:lol: A u realnosti 1km vise po igracu uz negativan rezultat u prvom poluvremenu i niti jedan rovit' igrac... Po meni je to lose a ne dobro iako ste pretrcali 10% vise nego nasi...

Pustite jugu, sasvim ok pokazatelj, ali ne bas toliko u vasu korist koliko to predstavljate...
Ne kontam sta se palite toliko na ovaj statisticki podatak, bilo bi lijepo kad bi se nakon svake utakmice predstavljali ovakvi podaci, kao i pojedinacni podaci za igrace, al eto bitno je da vi sve sto je vezano za FKS popljujete.Sad ispade da iako su nasi igraci vise pretrcali da je to lose za nas, jer eto kao vasi igraci su roviti (covjek bi rekao da vam je 10 igraca rovito igralo utakmicu , a ne 2-3 max. ), eto mi smo i imali negativan rezultat u prvom poluvremenu, al smo se brzo vratili u drugom i moze se reci da je od tog' trenutka rezultat za vas bio negativan.

I niko ovaj podatak ne predstavlja nesto aman-zaman toliko u nasu korist, nego ste se vi nesto nasli uvrijedjeni, iako nemate razloga za to , dize se bespotrebna "frka" i trolanje teme zbog obicnog podatka

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 18 mar 2014, 14:03

Podatak treba biti statisticki i to je sve... Ja sam samo odgovorio djeci koja svrsavaju na ovaj podatak a nigdje veze... Nek se objavljuje svako kolo, pa ce imati svrhe da se vidi koliko se u kojoj utakmici zalagalo, gdje su bili umoreni, itd.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

cobefks
Kontakt:

Post Postao/la cobefks » 18 mar 2014, 14:04

FK Sarajevo u srijedu organizuje akciju darivanja krvi

U prostorijama Fudbalskog kluba Sarajevo, u ulici Maršala Tita 38/b, sutra će, 19. marta, biti organizovana akcija darivanja krvi. Akcija počinje u 9 sati i trajat će tri sata, do 12 sati.

"Pozivamo sve navijače i simpatizere Fudbalskog kluba Sarajevo, da nam se pridruže u akciji, kako bismo pomogli našim sugrađanima, kojima je potreba krv", navodi se u saopćenju FK Sarajevo.

Učesnici akcije bit će nagrađeni besplatnom ulaznicom za tribinu po želji, za predstojeću utakmicu 23. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine, u kojoj Sarajevo igra protiv Veleža.

Svaka cast za akciju!

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 18 mar 2014, 14:07

Baja_Zvjerka je napisao/la:
cobefks je napisao/la:Vise nasi na zagrijavanju pretrcali nego zeljina prva postava :D

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
:lol: A u realnosti 1km vise po igracu uz negativan rezultat u prvom poluvremenu i niti jedan rovit' igrac... Po meni je to lose a ne dobro iako ste pretrcali 10% vise nego nasi...

Pustite jugu, sasvim ok pokazatelj, ali ne bas toliko u vasu korist koliko to predstavljate...

Strani ulagac - lose
Pripreme u Antaliji - lose, bolje se pripremati na oranicama jer nam je i liga takva
Pojacanja iz Kelna - lose, ne igra ni tamo
Ulaganje u marketing - lose, pravite cirkus
Dovodjenje za nase uslove kvalitetnih igraca - lose, niste uigrani
Javni pokazatelj koliko ko trci na terenu - lose i to, nebitan podatak

Pa ima li ista da se desi u nasem klubu a da vi necete doci ovdje i baciti svoj negativni i ljubomorni komentar?
Ne ocekujem da cete nas hvaliti za nesto, ali ovo vase pridikovanje na nase sve, moze se samo objasniti ljubomorom i kompleksima.
Radite kako mislite da trebate, pustute nas da radimo kako mislimo da trebamo.
Mi smo u tranzicijskoj godine i prave rezultate ocekujemo tek slijedece prvenstvo. Mozda ove godine i ne osvojimo nista, ali vec sad smo i organizacijski i sa ekipom isred vas. A ponavljam jos jednom, mi odnosno ja licno, prije slijedece sezone ne ocekujem rezultate.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 18 mar 2014, 14:11

cobefks je napisao/la:FK Sarajevo u srijedu organizuje akciju darivanja krvi

U prostorijama Fudbalskog kluba Sarajevo, u ulici Maršala Tita 38/b, sutra će, 19. marta, biti organizovana akcija darivanja krvi. Akcija počinje u 9 sati i trajat će tri sata, do 12 sati.

"Pozivamo sve navijače i simpatizere Fudbalskog kluba Sarajevo, da nam se pridruže u akciji, kako bismo pomogli našim sugrađanima, kojima je potreba krv", navodi se u saopćenju FK Sarajevo.

Učesnici akcije bit će nagrađeni besplatnom ulaznicom za tribinu po želji, za predstojeću utakmicu 23. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine, u kojoj Sarajevo igra protiv Veleža.

Svaka cast za akciju!
Jest da dolazi Velez ali nema potrebe :mrgreen: salim se svaka cast za akciju
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

cobefks
Kontakt:

Post Postao/la cobefks » 18 mar 2014, 14:12

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:

Svaka cast za akciju!
Mostarci, darujte krv i birajte tribinu :).

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 18 mar 2014, 14:16

Svaka cast za akciju!
Na ovo se trebamo odazvati, ko god da je u mogucnosti i ko se ne boji igle :D
Naravno, ne radi besplatne karte.
Sjajna gesta nase uprave, ili da ocekujemo sad ovdje navijace Zeljeznicara da nam kazu kako je i ovo los potez :lol: :lol: :lol:

jojnebudelititule
Kontakt:

Post Postao/la jojnebudelititule » 18 mar 2014, 14:21

Svaka cast za akciju!
Ej druže vjeruješ li da je meni ofirno koliko se ti uvlačiš pitarima.De odluči se jesi li navijač Veleža ili Sarajeva,a izgleda da više navijaš za Sarajevo jer često imaš naviku da prozoveš Želju i Manijake u negativnom kontekstu

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 18 mar 2014, 14:23

jojnebudelititule je napisao/la:

Svaka cast za akciju!
Ej druže vjeruješ li da je meni ofirno koliko se ti uvlačiš pitarima.De odluči se jesi li navijač Veleža ili Sarajeva,a izgleda da više navijaš za Sarajevo jer često imaš naviku da prozoveš Želju i Manijake u negativnom kontekstu
Ofiran si

Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 18 mar 2014, 14:25

Joj nam bivseg sefa sto ode po pare u Angolu :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 18 mar 2014, 14:26

Sta cu se ja uvlacit kome. Istina je da gotivim Sarajevo radi Juginih vremena kad nam je trebalo za titulu mada mi ni Zeljo nije mrzak. Malo ti je glupa konstatacija. Velez pa djeca i familija
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 18 mar 2014, 14:27

NP sta te boli briga koga volis, ili sta vec nikome se nemas sta pravdat pusti ti kone. :D ;)
04.10.2009 !!

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 18 mar 2014, 14:29

Da nema navijaca Zelje, ova tema bi bila jedna od najneaktivnijih na forumu :D

Povrh svega, sad napadaju navijaca Veleza sto normalno pise i diskutuje na ovoj temi :lol:

jojnebudelititule
Kontakt:

Post Postao/la jojnebudelititule » 18 mar 2014, 14:33

pisac je napisao/la:Da nema navijaca Zelje, ova tema bi bila jedna od najneaktivnijih na forumu :D

Povrh svega, sad napadaju navijaca Veleza sto normalno pise i diskutuje na ovoj temi :lol:
Eto kako si ograničen prozivaš sve navijače Želje a samo je jedan napisao za ovu pastrmku i njegovo redovno žetoniranje navijačima Sarajeva.Podsjeća me na onog arhimeda koji je u međuvremenu postao vuk s Otoke

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 18 mar 2014, 14:36

pisac je napisao/la:Da nema navijaca Zelje, ova tema bi bila jedna od najneaktivnijih na forumu :D

Eto kako si ograničen prozivaš sve navijače Želje a samo je jedan napisao za ovu pastrmku i njegovo redovno žetoniranje navijačima Sarajeva.Podsjeća me na onog arhimeda koji je u međuvremenu postao vuk s Otoke
Ovo nije vezano samo za ovog velezovca nego inace.
Kod nas se ne moze ni prnuti a da gomila navijaca Zeljeznicara ne dodje ovdje i da pocnu iznositi raznorazne gluposti.
Pogledaj samo ovu temu u toku nase utakmice sa Olimpicom i vasu temu u toku utakmice sa Slavijom. Sve ce ti biti jasno.
Konstruktivna rasprava, pa makar bila i poprecna onome kako ja razmisljam, mi je OK i podrzavam, ali ovdje smo svjedoci da 99% navijaca Zeljeznicara pise samo da bi provocirala.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 18 mar 2014, 14:39

Hajde vas dvojica imate pp da ne gusite temu glupostima i cemu vec pa tamo opletite do kada hocete.
04.10.2009 !!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 18 mar 2014, 14:41

sarajlija je napisao/la:NP sta te boli briga koga volis, ili sta vec nikome se nemas sta pravdat pusti ti kone. :D ;)
Ma nemam se sta pravdat druze. Probas brnji prvo na kulturan nacin objasnit ali vidim da ne pije vode. Valjda mu krivo sto postujem Sarajevo ali dobro. Samo ga na ignore. Balavac se sigurno nije ni rodio kad sam gledao Videoton na grbavici i skakao po istoj u periodu 80-91
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

jojnebudelititule
Kontakt:

Post Postao/la jojnebudelititule » 18 mar 2014, 14:41

pisac je napisao/la:

Ovo nije vezano samo za ovog velezovca nego inace.
Kod nas se ne moze ni prnuti a da gomila navijaca Zeljeznicara ne dodje ovdje i da pocnu iznositi raznorazne gluposti.
Pogledaj samo ovu temu u toku nase utakmice sa Olimpicom i vasu temu u toku utakmice sa Slavijom. Sve ce ti biti jasno.
Konstruktivna rasprava, pa makar bila i poprecna onome kako ja razmisljam, mi je OK i podrzavam, ali ovdje smo svjedoci da 99% navijaca Zeljeznicara pise samo da bi provocirala.
Povrh svega, sad napadaju navijaca Veleza-Ne znam brate jesam li oćoravio il fakat u tvom postu piše nešto ovako

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 18 mar 2014, 14:42

Ma rodjeni bujrum vazda, pustite ove pacenike :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, bordobijeli, Pitar6785 i 47 gostiju.