Mislim da ce Salah ipak biti objavljen prije tekme u nedjelju tako da sutra nema nikogaTorres_9 je napisao/la:jedva cekam sutra i potpis novog igraca

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Mislim da ce Salah ipak biti objavljen prije tekme u nedjelju tako da sutra nema nikogaTorres_9 je napisao/la:jedva cekam sutra i potpis novog igraca
Dečko, barataš dezinformacijama. Salah sutra potpisuje!gaston je napisao/la:Mislim da ce Salah ipak biti objavljen prije tekme u nedjelju tako da sutra nema nikogaTorres_9 je napisao/la:jedva cekam sutra i potpis novog igraca
Ja sam ga očekivao danas poslije džume , ali kad' nije danas objavljen čekam poslije iduće džume tek onda . Dakle , naredni petak je ključan .gio10 je napisao/la:Dečko, barataš dezinformacijama. Salah sutra potpisuje!gaston je napisao/la:Mislim da ce Salah ipak biti objavljen prije tekme u nedjelju tako da sutra nema nikogaTorres_9 je napisao/la:jedva cekam sutra i potpis novog igraca
Pa skoro indirektno si ga poredio, kada si rekao da nam ne trebaju novi, vec navedeni igraci. Salah je ipak dosta ozbiljnije potencijalno pojacanje od navedenih.fera je napisao/la:pa nisam ga sa njima ni poredio prva recenica je u vezi salaha i onda ide tacka. a druga recenica je generalno o nasoj transfer politici.Paradajz je napisao/la:Mislim da nema potrebe porediti Salaha sa ovim navedenim igracima, jer on nije enigma i zna se njegov kvalitet vrlo dobro. Uostalom pokazao je to na evropskoj sceni, i to je neko merilo.fera je napisao/la:sve preko 10 miliona za salaha je puno. bolje i ne dovesti ni jednog igraca u januaru nego bacati pare, ne treba nam novi alberto, aspas, borini, illori...
ma ja normala drug, mislio sam sta god ti kazes... ipak ti to bolje od mene znasParadajz je napisao/la:Pa skoro indirektno si ga poredio, kada si rekao da nam ne trebaju novi, vec navedeni igraci. Salah je ipak dosta ozbiljnije potencijalno pojacanje od navedenih.fera je napisao/la:pa nisam ga sa njima ni poredio prva recenica je u vezi salaha i onda ide tacka. a druga recenica je generalno o nasoj transfer politici.Paradajz je napisao/la:
Mislim da nema potrebe porediti Salaha sa ovim navedenim igracima, jer on nije enigma i zna se njegov kvalitet vrlo dobro. Uostalom pokazao je to na evropskoj sceni, i to je neko merilo.
I mene to brine, povratak nakon povrede je uvijek težak, a Stu je pogotovo poznat po oscilacijama u igri, još dok je u Chelseau igrao.gio10 je napisao/la: Ovako ostaje samo ovaj trojac iz napada, a Boga pitaj kakav će biti Stu sad poslije povrede
Pa i ne oscilir'o u plastici kad je tamo igr'o na krilu.the scouser je napisao/la:I mene to brine, povratak nakon povrede je uvijek težak, a Stu je pogotovo poznat po oscilacijama u igri, još dok je u Chelseau igrao.gio10 je napisao/la: Ovako ostaje samo ovaj trojac iz napada, a Boga pitaj kakav će biti Stu sad poslije povrede
1vs1 Pes-a kad hocesHenderson je napisao/la:Čuj Kelly sa mnom FIFE da igra.
Ajte na mene 2vs1 kad hocetegaston je napisao/la:1vs1 Pes-a kad hocesHenderson je napisao/la:Čuj Kelly sa mnom FIFE da igra.
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.