FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Listica ako ispadne iz Kupa, lagano moramo treci biti na kraju, Zrinjski ne yebe ovaj Kup nikad, sumnjam da ce ga osvojiti, Borac vec ispao, tek ce da cupaju nogama i rukama u ligi ma sve nacine
- Osttribine
- Kontakt:
Ovaj lik tolike gluposti godinama lupa, igracima obavezno imena ili prezimena "prekrsti", a i ono sto napise treba ti dešifrant ruske nuklerane podmornice da prevede

-
- Kontakt:
Ko je nas izbacio... svi igraci koji su igrali tu utakmicu bi trebali svaku platu koju su nakon toga dobili uplatiti u pomozi.ba... mene bi stid bilo otic na bankomat i dici par hiljada da su me izbacili ovi amateri
- Osttribine
- Kontakt:
Nije tacno, bilo je sigurno izmedju 7 i 8 hiljada, treba biti realan, imas i slike, pogotovo zapadne tribine koja je bila haman puna.bordobijeli je napisao/la: ↑19 feb 2023, 18:32Bilino kad je puno 10 000 bude kad reprezentacija igra. Ovo danas 5 hiljada nije vise bilo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Idu na duplu krunu pa ćemo vidjeti šta i koliko mogu, evo Široki Brijeg je poveo što je plus.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zrinjski je samo jednom osvojio kup, nema razloga da ih kup ne zanima, posebno sad kad su stigli do 1/4 finala. Bitno je samo da se na izvlačenju u utorak Zrinjski i Željo ne sastanu međusobno.
Bolje da se odmah sastanu, ako prođe zrinjski, četvrto mjesto možeš, ako željo prođe, znaš da odmah moraš treće napasti.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ma kakav Kup, idemo u Evropu sa drugog eventualno trećeg mjesta. 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Joj Gigovica
, kakve ce igrarije biti na proljece jbt
8000 ljudi prati ekipu koja je 3 rang takmicenja protiv radnika. Mi to nikad imali nismo u 1/8 finala kupa..
Mi 8-9000 tesko kad imamo i u prvenstvu protiv zrinjskog veleza, protiv kona bude 10-11000 ljudi rijetko kad 15000
Al smo zato najzajebani, sanama se niko nesmije zajebavat, mi smo vlasnici FK SARAJEVA, mi VLASNIKU kluba zakazujemo sastanak, a prije istog mu postavljamo USLOVE tipa istjeraj trenera sa 0 utakmica iodigrani, otjeraj generalnog direktora kluba jer tebi krade pare i unistava tvoju investiciju (brinemo za tvoje pare) istjeraj sportskig direktora krade..
Ista stvar je bilo sa SABRINO guzise se zenama slika se sa flasom od alkohola ruci ihtijarevic lopov
Feningas lopov ibrakovic ostapler lopov itd
Svi lopovi niko nije osudjen 3 vlasnika razlicita i niko te ljude nije javno prozva i rekao jesic ibrakovic hadzija dino sabrina ajla ikrali ostetili itd
Bila je neka tuzba koja je pala i to je sve..
Nevalja rumeni nevalja Kasum nevalja kusturica nevalja husref kodro jesic hurtic uscuplic
KO VALJA I STA TACNO HZ ZELE, pa ovo navijaci bisera nerade
Mi 8-9000 tesko kad imamo i u prvenstvu protiv zrinjskog veleza, protiv kona bude 10-11000 ljudi rijetko kad 15000
Al smo zato najzajebani, sanama se niko nesmije zajebavat, mi smo vlasnici FK SARAJEVA, mi VLASNIKU kluba zakazujemo sastanak, a prije istog mu postavljamo USLOVE tipa istjeraj trenera sa 0 utakmica iodigrani, otjeraj generalnog direktora kluba jer tebi krade pare i unistava tvoju investiciju (brinemo za tvoje pare) istjeraj sportskig direktora krade..
Ista stvar je bilo sa SABRINO guzise se zenama slika se sa flasom od alkohola ruci ihtijarevic lopov
Svi lopovi niko nije osudjen 3 vlasnika razlicita i niko te ljude nije javno prozva i rekao jesic ibrakovic hadzija dino sabrina ajla ikrali ostetili itd
Nevalja rumeni nevalja Kasum nevalja kusturica nevalja husref kodro jesic hurtic uscuplic
Kako imas ogranicen pogled na situaciju, vrlo izvjesno i zivot.
Ne vrijedi...
Ne vrijedi...
- FKS -
Degenu imali smo dosta puta 8 i vise milja, idi u Ze ili na golubarnik molim te nemoj za Sarajevo navijati, ako navijas uopste.Pitar6785 je napisao/la: ↑19 feb 2023, 19:288000 ljudi prati ekipu koja je 3 rang takmicenja protiv radnika. Mi to nikad imali nismo u 1/8 finala kupa..
Rijetko neinteligentan i nepismen covjek. Zakonom mu zabraniti pisanje po javnim forumima. Kako ne mozes da shvatis da je ovo za njih historijska utakmica i da se oni za ovu utakmicu spremaju preko 3 mjeseca????? I za par godina kad se vrate u Premijer ligu, na utakmicama ih nece biti vise od 2-3 hiljade.
- napoleon72
- Kontakt:
Ljudi nikad nece shvatit da je nas mentalitet takav da, tek kad dotaknemo dno, mi se kao probudimo i pokazujemo silu. Celik je godinama tavorio u Premijer ligi i nisu imali ni pola ove posjete koju imaju. Zeljo godinama ima najbolju posjetu, al prosjek prije par godina im je bio cca 5 milja, sad im je 7-8, dolazi ih mnogo vise nego npr u vrijeme Misimovica, da ne pricam prije. Fukare punile stadione u prvoj ligi federacije, sad se vratili i relativno su stabilan premijerligas godinama, nema ih skoro nikako na tribini. Pa mi kad bismo ispali u zadnji rang, nas bi doslo 10000 na prvu utakmicu, kao i Manijaka. Tad bi neki prkos proradio, ono nemamo nista, hajde da pokazemo da nas ima. Ovako kad "imamo sve" posjeta je losa jer se velikom broju navijaca gadi lopovluk i kriminal, imas investitore a nisi ni blizu najboljeg u ligi.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Mi u prvenstvu u svaku utakmicu moramo uci kao da nam je zadnja, borac nam bjezi osam bodova sa utakmicom vise. U slucaju da uvezemo tri pobjede do veleza mi smo sirokom na -2 i tu prednost cemo pojesti u zadnjih 12 utakmica. Eventualni kiks protiv Zrinjskog ce nam drasticno umanjiti sanse i nadam se da se Mirza nece koristiti floskulom dugo je prvenstvo.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
I tuzla i siroki izgledaju dobro....bice gusto svaku tekmu
- Osttribine
- Kontakt:
Upravo tako, i mi kad smo kao klub na virslama bili imali smo sigurno i najbolju generaciju momaka sa Sjevera poslije rata, koji su znamo svi presli sa Zapada. Ali nikako se ne da ukomponovati da imas period i dobrih rezultata i dosta publike, uvijek nesto šteka. A raja isto kao da od juce prate nas fudbal, pa imaju Bog vam dao statistike posjeta svake sezone pa pogledajte te posjete i Čelika i Veleža, Želje u sezonama pa cete vidjeti kakva su odstupanja. Mi smo kao narod ili inata ili euforije, daj nam nesto instant i to je to, niko nema godinama neki kontinuitet sa extra posjetama, a i kakve god da su opet tu se isticemo mi i Željo kao najgledaniji.napoleon72 je napisao/la: ↑19 feb 2023, 19:50Ljudi nikad nece shvatit da je nas mentalitet takav da, tek kad dotaknemo dno, mi se kao probudimo i pokazujemo silu. Celik je godinama tavorio u Premijer ligi i nisu imali ni pola ove posjete koju imaju. Zeljo godinama ima najbolju posjetu, al prosjek prije par godina im je bio cca 5 milja, sad im je 7-8, dolazi ih mnogo vise nego npr u vrijeme Misimovica, da ne pricam prije. Fukare punile stadione u prvoj ligi federacije, sad se vratili i relativno su stabilan premijerligas godinama, nema ih skoro nikako na tribini. Pa mi kad bismo ispali u zadnji rang, nas bi doslo 10000 na prvu utakmicu, kao i Manijaka. Tad bi neki prkos proradio, ono nemamo nista, hajde da pokazemo da nas ima. Ovako kad "imamo sve" posjeta je losa jer se velikom broju navijaca gadi lopovluk i kriminal, imas investitore a nisi ni blizu najboljeg u ligi.
P.S. sto se ovog pitara sa brojevima tice, cisto sumnjam da uopste i navija za nas klub, a tek onolika doza nepismenosti je za zatvora

Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ, miguelramos, riki46 i 21 gost.