ne Torlak je za reprezentacijeSarajlijc@ je napisao/la:Cuj Adilovic u reprezentaciji![]()
![]()
Daj kralju ne budi smijesan.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
TNT je napisao/la:Ti sta god da uzimas nesto je jako dobro podjeli s ostalom rajom da i oni mao uzivaju.DRHAUSE je napisao/la:Neznam zašto ideja o Adiloviću kao četvrtoj opciji u napadu zvuči tako nerealno.Da je neko za Dzeku dok je bio u Želji rekao da če biti među najboljim napadačima (ako ne i najbolji ) na svijetu rekli bi : " Đe ba šta ti pričaš to ti je kloc žestoki" a vidi ga sad . Adilović nije ta klasa nit če kad biti ali ako je jedan Subašić mogao biti dvije godine u reprezentaciji nevidim razloga zašto za Eldina nema mjesta.Što reče neko iznad mene da imamo najboljeg strijelca Hrvatske ili Srpske lige več bi ga pozvali. Malo više samopoštovanja nije naodmet.
" onclick="window.open(this.href);return false;
gledaj Jamaka sa Džo Kolom se sliko
a ispred Marlboro
gledaj Jamaka sa Džo Kolom se sliko
a ispred Marlboro
DRUG NEBI TI PUNCA
- SarajlijaTM
hause nedaj se zbuniti,ovo su sve dusmani,sa tribina se vidi da adil ima "NOS" za goloveAmar_TM87 je napisao/la:TNT je napisao/la:Ti sta god da uzimas nesto je jako dobro podjeli s ostalom rajom da i oni mao uzivaju.DRHAUSE je napisao/la:Neznam zašto ideja o Adiloviću kao četvrtoj opciji u napadu zvuči tako nerealno.Da je neko za Dzeku dok je bio u Želji rekao da če biti među najboljim napadačima (ako ne i najbolji ) na svijetu rekli bi : " Đe ba šta ti pričaš to ti je kloc žestoki" a vidi ga sad . Adilović nije ta klasa nit če kad biti ali ako je jedan Subašić mogao biti dvije godine u reprezentaciji nevidim razloga zašto za Eldina nema mjesta.Što reče neko iznad mene da imamo najboljeg strijelca Hrvatske ili Srpske lige več bi ga pozvali. Malo više samopoštovanja nije naodmet.
![]()
![]()
- Seahawks Boy
- Kontakt:
Idemo po nova tri boda pa onda Malene dočekat' 
Arsenal FC <3
Željo 1921 <3
Victoria Concordia Crescit !
Željo 1921 <3
Victoria Concordia Crescit !
Ima li ko da je planiro u Lukavicu,mogao bi i mene povesti sa sobom

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
pusti ti ove budale sto te zayebavaju, adil ako sada nije zreo za reprezentacije, kada ce biti, on je u premier ligi najbolji strijelac, dao je 7-8 golova, dok dzeko takodjer u premier ligi je tek 3 strijelac, mislim da to sve govori ko treba igrati za reprezentaciju, 100 %, ma sta 100 %, 10000 % sam siguran da bi adil beg pogodio onu dzekinu prvu sansu iz pariza i mi bi smo slavili adila, a ujedno i direktan prolazak na EP, al jbg nismo imali tad ni adila, a ni sreceAmar_TM87 je napisao/la:TNT je napisao/la:Ti sta god da uzimas nesto je jako dobro podjeli s ostalom rajom da i oni mao uzivaju.DRHAUSE je napisao/la:Neznam zašto ideja o Adiloviću kao četvrtoj opciji u napadu zvuči tako nerealno.Da je neko za Dzeku dok je bio u Želji rekao da če biti među najboljim napadačima (ako ne i najbolji ) na svijetu rekli bi : " Đe ba šta ti pričaš to ti je kloc žestoki" a vidi ga sad . Adilović nije ta klasa nit če kad biti ali ako je jedan Subašić mogao biti dvije godine u reprezentaciji nevidim razloga zašto za Eldina nema mjesta.Što reče neko iznad mene da imamo najboljeg strijelca Hrvatske ili Srpske lige več bi ga pozvali. Malo više samopoštovanja nije naodmet.
![]()
![]()
Za zivot cijeli!
Ma nas najveci problem je sto ne cijenimo ono sto imamo nego uvijek su neki drugi bolji,zato nas i nema ni na jednom velikom natjecanju. 
VOLIM TE ZELJO
Neka on pogadza za nas voljeni klub,a imamo mi u reprezentaciji raznih prolaznika kada bi ih sada nabrajali sve kojima je to samo bila odskocna daska da upisu nastup za repku trebalo bi puno puno prostora.
VOLIM TE ZELJO
Da sam Portugalac ne bi me dočekali ovako na nož. 
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ono ankteno pitanje na fb ko je najbolji igrač Želje ove sezone, svi za nekog glasaju ovo-ono, Selimović, legenda, sam za sebe glaso', stao je na brojci od čak 3 glasa 
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
hahahahahahahaBianconeri1988 je napisao/la:Ono ankteno pitanje na fb ko je najbolji igrač Želje ove sezone, svi za nekog glasaju ovo-ono, Selimović, legenda, sam za sebe glaso', stao je na brojci od čak 3 glasa
VOLIM TE ZELJO
hoće li biti neka koreografija za derbi,svaka čast onim momcima što to organizuju
- SarajlijaTM
nek skupljaju sad protiv celika,opet ko protiv hajduka,svi ce mo datinidi je napisao/la:hoće li biti neka koreografija za derbi,svaka čast onim momcima što to organizuju
p.s.-ja oplakah na temi komsinica,haman su grupe lige p prosli,do veceras galaktikosi ako ne budu u finalu evo glava
doći će adilović do reprezentacije. i onda ću vam ja citirati ovaj post
nije još vrijeme, ali doći će.
nije još vrijeme, ali doći će.
gledao sam sad tekmu u zetri ,ona liga što organizuje sport centar,kad KJKP "Toplane" imaju iste dresove ko kitari LESKON.SarajlijaTM je napisao/la:nek skupljaju sad protiv celika,opet ko protiv hajduka,svi ce mo datinidi je napisao/la:hoće li biti neka koreografija za derbi,svaka čast onim momcima što to organizuju
p.s.-ja oplakah na temi komsinica,haman su grupe lige p prosli,do veceras galaktikosi ako ne budu u finalu evo glava![]()
![]()
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Brate, pusti da kruži joint. Mojne sve sam, ne ide.DRHAUSE je napisao/la:Ovaj momak zaslužuje da bude spominjan kao potencijalni reprezentativac ako ništa drugo.Prvi strijelac nacionalnog šampionata mora biti kandidat za repku.Bivši napadač Bogojanske Iskre i navijač Želje Ervin Zec u ovom momentu nije bolje opcija od Adil bega.Usto Muslimović nema klub a u zadnje vrijeme je nestao sa mape , nejavlja se nikome iz stručnog štaba.Ibišević je sklon ozljedama što ostavlja jedino DIJAMANTA kao pouzdanu opciju.Netreba zaboraviti da je Adilović u debiju za A tim (prijateljska protiv Poljske)odigrao dobro i izborio penal ali mu to nije pomoglo da dobije poziv.Vrijeme je da Safet počne držati svoju riječ i počne pozivati one koji zaista igraju u svojim klubovima (Zec neigra)i pruži mu šansu.Jer ovo što on pruža ove sezone (najraznovrsniji strijelac u našoj ligi u zadnji nekoliko godina)niko duže vremena nije u našoj ligi.ellaxaz je napisao/la:Adilović: Željezničar je izazov
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ad ... -je-izazov" onclick="window.open(this.href);return false;
Nama je Željo svetinja jedina.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Objaviše ovi sa zvanične stranice na fb kako je Zeba najbolji igrač dosadašnjeg dijela sezone, kad neko komentariš:
Zajko Zeba pao s neba

Zajko Zeba pao s neba
Ž '21!
Hajde nek neko postavi to iz Slobodne Bosne
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.