Priznaj da jos imas poneki mlijecni zubpisac je napisao/la:Edinn DzekooooooRizzla je napisao/la:Radovac Samir!!!!!!!!!!!!!!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Priznaj da jos imas poneki mlijecni zubpisac je napisao/la:Edinn DzekooooooRizzla je napisao/la:Radovac Samir!!!!!!!!!!!!!!
Da BogdomRizzla je napisao/la:Priznaj da jos imas poneki mlijecni zubpisac je napisao/la:Edinn DzekooooooRizzla je napisao/la:Radovac Samir!!!!!!!!!!!!!!
Mene je ova Mladost bas iznenadila htjenjem i zalaganjem. Bas su momci dali zadnje atome snage da naprave rezultat. Al eto, ipak imamo dosta kvalitetniju ekipu tako da smo donijeli puni plijen, fakticki bez igre, samo individualnim kvalitetom.Virtu4l je napisao/la:Jbt, pa vi se provukli ovdje.
Hajde samo objasni sto si ovo napisao ? Eto molim te...pisac je napisao/la:Edinn DzekooooooRizzla je napisao/la:Radovac Samir!!!!!!!!!!!!!!
veliki pobjeđuju i kad igraju lošeVirtu4l je napisao/la:Jbt, pa vi se provukli ovdje.
Naravno da mozemo imenjace sa velikim '' S''Sarajlijc@ je napisao/la:Znamo da mozemo igrati lijepo, tako da me ova jedna utakmica ne brine
Kroz iglene usi prijatelju, ova Mladost i nije tako bezazlena, da su bolje fizicki pripremljeni sumnjam da bi mi izdrzali do kraja da ne primimo gol.Virtu4l je napisao/la:Jbt, pa vi se provukli ovdje.