Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Lowry je Parker za ovog bezmudana.NeverGiveUp je napisao/la:Lowrijem ?
Nije brate, nikad ga u zivotu nisam odigrao haha. 5-6 put gledam neizvjesnu zavrsnicu i svaki put je on taj koji je pokopao Wizardse. Ne smije pogledati prema kosu, ono sto je pokusao organizoati izgubio jeGuarin14 je napisao/la:Ma daj ba kakvo je ovo sudjenje
Kontm brate da te Wall shebo na kladionici za 2 poena ali nemoj tako..
Torres_9 je napisao/la:Paul joj fuck off govori, onaj jordan boga i gleda je pri tome, sudije na nivou, sve vrijeme paul i barnes provociraju
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ja sam to davno rekao ..ocekujem da se CP3 pridruzi Jamesu..otjerat ce oni i Irvinga zbog CP3_a vdjet cesBelmin6 je napisao/la:Sudjenje je definitivno za qrac, ali i ovi LAC su isto za qrac.
A zato su mu i doveli Piercea da ima ko zavrsavati kad je gusto..Valjda Portland - Phoenix bude bolje, puno sam ocekivao od ove utakmice, na kraju nista..Sabinho je napisao/la:Nije brate, nikad ga u zivotu nisam odigrao haha. 5-6 put gledam neizvjesnu zavrsnicu i svaki put je on taj koji je pokopao Wizardse. Ne smije pogledati prema kosu, ono sto je pokusao organizoati izgubio jeGuarin14 je napisao/la:Ma daj ba kakvo je ovo sudjenje
Kontm brate da te Wall shebo na kladionici za 2 poena ali nemoj tako..
Ma nece, ne vjerujem ja da ce on ici kod Lebrona. Više me vuce da ide s Durantom u neku ekipu.SaltCityAttack je napisao/la:ja sam to davno rekao ..ocekujem da se CP3 pridruzi Jamesu..otjerat ce oni i Irvinga zbog CP3_a vdjet cesBelmin6 je napisao/la:Sudjenje je definitivno za qrac, ali i ovi LAC su isto za qrac.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.