Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Bilal
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Bilal » 28 maj 2010, 17:22

juveboy je napisao/la:
Juventusovi celnici su pokazali veliku dozu zainteresovanosti za naseg reprezentativca, prema tome postoji mogucnost za dolazak, prelazni rok traje cijelo ljeto, sve je moguce. Jos niko direktno nije ponudio 40 milki za Dzeku, sto je jedini uslov da on napusti Wolfsburg !
Sto se tice Dzeke prelani rok traje do 31-og

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 28 maj 2010, 17:29

Nadam se da ce ga Real nekako ugrabit, ali cisto sumnjam uopste u nekakav transfer. Sve mi se cini da ce on ostati u Wolfsburgu.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 maj 2010, 17:31

Nail for Real je napisao/la:Nadam se da ce ga Real nekako ugrabit, ali cisto sumnjam uopste u nekakav transfer. Sve mi se cini da ce on ostati u Wolfsburgu.
I zamisli sad nakon svih ovi pisanja koji su se manje vise svima popeli na vrh glave na kraju nista od toga i on ostane gdje jeste,i onda opet dogodine idemo sve ispocetka,zainteresovan onaj zaintesesovan onaj :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 28 maj 2010, 17:41

Na kraju iduce sezone sezone ce mu biti manja odsteta? :lol: Nikad ne vjeruj Njemcima. Lazu cim zinu.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 28 maj 2010, 18:06

I meni se nekako čini da bi mogao ostati u Wolfsburgu. :lol:
FK Pjetlovi

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 28 maj 2010, 18:23

Red Bull New York trazi Dzeka!

Ovo je skorasnji naslov na ss.ba. :D

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 28 maj 2010, 18:27

cole-ch je napisao/la:Ovo je skorasnji naslov na ss.ba.
Evo ti budući naslov:
Džeko ipak ostaje u Wolfsburgu ?
FK Pjetlovi

djonla
Kontakt:

Post Postao/la djonla » 28 maj 2010, 18:38

kladim se da ce iduci naslov biti: Bayern iskoristava nastup lavova protiv elfa xD xD xD

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 28 maj 2010, 19:09

djonla je napisao/la:kladim se da ce iduci naslov biti: Bayern iskoristava nastup lavova protiv elfa xD xD xD
Ko su lavovi :?: :?: :?:

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 28 maj 2010, 19:13

Bilal je napisao/la:
djonla je napisao/la:kladim se da ce iduci naslov biti: Bayern iskoristava nastup lavova protiv elfa xD xD xD
Ko su lavovi :?: :?: :?:
:roll:
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 28 maj 2010, 19:17

Njemačka i Bosna kada budu igrale to ti govori.
FK Pjetlovi

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 maj 2010, 22:10

Jest a i Laka nam vec ima spremnu himnu ako uspijemo. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 28 maj 2010, 22:11

ejj moj dzeko valja i slijedece sezonee tresti mreze freiburgu i bielfeldu....nistaaa od tvojh zeljaa i transfera....**** te jarane pravo iako si mi obecao da ces doci kod nas u Milan,izgleda nista... :cry: :cry: :cry:
-RIVALDO-

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 28 maj 2010, 22:15

senad_flamin je napisao/la:ejj moj dzeko valja i slijedece sezonee tresti mreze freiburgu i bielfeldu....nistaaa od tvojh zeljaa i transfera....**** te jarane pravo iako si mi obecao da ces doci kod nas u Milan,izgleda nista... :cry: :cry: :cry:
napisao sam ranije da ce mu WLF sjebat karijeru prvo trazili 25 pa onda nekakvih 40 miliona :roll: kazu jos ce poskupiti :lol:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 maj 2010, 22:19

juznjak> je napisao/la:
senad_flamin je napisao/la:ejj moj dzeko valja i slijedece sezonee tresti mreze freiburgu i bielfeldu....nistaaa od tvojh zeljaa i transfera....**** te jarane pravo iako si mi obecao da ces doci kod nas u Milan,izgleda nista... :cry: :cry: :cry:
napisao sam ranije da ce mu WLF sjebat karijeru prvo trazili 25 pa onda nekakvih 40 miliona :roll: kazu jos ce poskupiti :lol:
Tesko potrosna roba. Iz dana u dan sve veci i veci kvalitet. ;)
Do kraja godine cijena ce biti 60+ miljonceka. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zenica Blues
Kontakt:

Post Postao/la Zenica Blues » 28 maj 2010, 23:43

e cuj,zmajevi :D , a ovaj jos gori LAVOVI :S ..... ljiljani su bosanski od 1300 i neke :D koliko s e sjecam.....od boraca,grba,stita prvog pa nadalje ..... tako je i sa repkom,95 je ljiljan bio na dresu i u mom srce ce uvijek biti ljiljan i samo ljiljan,a igracei ce biti LJILJANI i samo LJILJANI .........

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 28 maj 2010, 23:47

Zenica Blues je napisao/la:e cuj,zmajevi :D , a ovaj jos gori LAVOVI :S ..... ljiljani su bosanski od 1300 i neke :D koliko s e sjecam.....od boraca,grba,stita prvog pa nadalje ..... tako je i sa repkom,95 je ljiljan bio na dresu i u mom srce ce uvijek biti ljiljan i samo ljiljan,a igracei ce biti LJILJANI i samo LJILJANI .........
A nebi bilo lose da napises gdje ce Dzeko :x Dodje covjek ovdje da procita nesto novo o transferu i udari na patriote koji se vracaju od kulina bana :|
Tracy McGrady!!!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 29 maj 2010, 08:55

dzeko u CItiyu 4,8 godisnja plata....na tutomercato vijest......... nezz da li je sad zvanicno evo pricitaj te i vi pa komentarisi tehttp://translate.google.com/translate?h ... com/milan/
-RIVALDO-

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 29 maj 2010, 08:59

senad_flamin je napisao/la:dzeko u CItiyu 4,8 godisnja plata....na tutomercato vijest......... nezz da li je sad zvanicno evo pricitaj te i vi pa komentarisi tehttp://translate.google.com/translate?h ... com/milan/
Ne vjerujem u ovo dok ne bude zvanično !
On je do sada bar 5 puta već "potpisao" ugovor sa Realom,Utd-om,Chelseaom,Milanom,Juvetom itd...
Samo zvanična vijest kada bude !
FK Pjetlovi

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 29 maj 2010, 09:00

reds je napisao/la:
senad_flamin je napisao/la:dzeko u CItiyu 4,8 godisnja plata....na tutomercato vijest......... nezz da li je sad zvanicno evo pricitaj te i vi pa komentarisi tehttp://translate.google.com/translate?h ... com/milan/
Ne vjerujem u ovo dok ne bude zvanično !
On je do sada bar 5 puta već "potpisao" ugovor sa Realom,Utd-om,Chelseaom,Milanom,Juvetom itd...
Samo zvanična vijest kada bude !
i ja ne vjerujem jos uvijek jer nije oficiale...hehe :D :D :D
-RIVALDO-

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.