Sto se tice Dzeke prelani rok traje do 31-ogjuveboy je napisao/la:
Juventusovi celnici su pokazali veliku dozu zainteresovanosti za naseg reprezentativca, prema tome postoji mogucnost za dolazak, prelazni rok traje cijelo ljeto, sve je moguce. Jos niko direktno nije ponudio 40 milki za Dzeku, sto je jedini uslov da on napusti Wolfsburg !
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
- Nail for Real
- Kontakt:
Nadam se da ce ga Real nekako ugrabit, ali cisto sumnjam uopste u nekakav transfer. Sve mi se cini da ce on ostati u Wolfsburgu.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
I zamisli sad nakon svih ovi pisanja koji su se manje vise svima popeli na vrh glave na kraju nista od toga i on ostane gdje jeste,i onda opet dogodine idemo sve ispocetka,zainteresovan onaj zaintesesovan onajNail for Real je napisao/la:Nadam se da ce ga Real nekako ugrabit, ali cisto sumnjam uopste u nekakav transfer. Sve mi se cini da ce on ostati u Wolfsburgu.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Na kraju iduce sezone sezone ce mu biti manja odsteta?
Nikad ne vjeruj Njemcima. Lazu cim zinu.

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Red Bull New York trazi Dzeka!
Ovo je skorasnji naslov na ss.ba.
Ovo je skorasnji naslov na ss.ba.

Evo ti budući naslov:cole-ch je napisao/la:Ovo je skorasnji naslov na ss.ba.
Džeko ipak ostaje u Wolfsburgu ?
FK Pjetlovi
kladim se da ce iduci naslov biti: Bayern iskoristava nastup lavova protiv elfa xD xD xD
Ko su lavovidjonla je napisao/la:kladim se da ce iduci naslov biti: Bayern iskoristava nastup lavova protiv elfa xD xD xD

Bilal je napisao/la:Ko su lavovidjonla je napisao/la:kladim se da ce iduci naslov biti: Bayern iskoristava nastup lavova protiv elfa xD xD xD![]()
![]()

★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Jest a i Laka nam vec ima spremnu himnu ako uspijemo. 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- senad_flamin
- Kontakt:
ejj moj dzeko valja i slijedece sezonee tresti mreze freiburgu i bielfeldu....nistaaa od tvojh zeljaa i transfera....**** te jarane pravo iako si mi obecao da ces doci kod nas u Milan,izgleda nista...

-RIVALDO-
napisao sam ranije da ce mu WLF sjebat karijeru prvo trazili 25 pa onda nekakvih 40 milionasenad_flamin je napisao/la:ejj moj dzeko valja i slijedece sezonee tresti mreze freiburgu i bielfeldu....nistaaa od tvojh zeljaa i transfera....**** te jarane pravo iako si mi obecao da ces doci kod nas u Milan,izgleda nista...![]()
![]()

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- Omerbavarac
- Kontakt:
Tesko potrosna roba. Iz dana u dan sve veci i veci kvalitet.juznjak> je napisao/la:napisao sam ranije da ce mu WLF sjebat karijeru prvo trazili 25 pa onda nekakvih 40 milionasenad_flamin je napisao/la:ejj moj dzeko valja i slijedece sezonee tresti mreze freiburgu i bielfeldu....nistaaa od tvojh zeljaa i transfera....**** te jarane pravo iako si mi obecao da ces doci kod nas u Milan,izgleda nista...![]()
![]()
kazu jos ce poskupiti

Do kraja godine cijena ce biti 60+ miljonceka.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
e cuj,zmajevi
, a ovaj jos gori LAVOVI :S ..... ljiljani su bosanski od 1300 i neke
koliko s e sjecam.....od boraca,grba,stita prvog pa nadalje ..... tako je i sa repkom,95 je ljiljan bio na dresu i u mom srce ce uvijek biti ljiljan i samo ljiljan,a igracei ce biti LJILJANI i samo LJILJANI .........

A nebi bilo lose da napises gdje ce DzekoZenica Blues je napisao/la:e cuj,zmajevi, a ovaj jos gori LAVOVI :S ..... ljiljani su bosanski od 1300 i neke
koliko s e sjecam.....od boraca,grba,stita prvog pa nadalje ..... tako je i sa repkom,95 je ljiljan bio na dresu i u mom srce ce uvijek biti ljiljan i samo ljiljan,a igracei ce biti LJILJANI i samo LJILJANI .........

Tracy McGrady!!!
- senad_flamin
- Kontakt:
dzeko u CItiyu 4,8 godisnja plata....na tutomercato vijest......... nezz da li je sad zvanicno evo pricitaj te i vi pa komentarisi tehttp://translate.google.com/translate?h ... com/milan/
-RIVALDO-
Ne vjerujem u ovo dok ne bude zvanično !senad_flamin je napisao/la:dzeko u CItiyu 4,8 godisnja plata....na tutomercato vijest......... nezz da li je sad zvanicno evo pricitaj te i vi pa komentarisi tehttp://translate.google.com/translate?h ... com/milan/
On je do sada bar 5 puta već "potpisao" ugovor sa Realom,Utd-om,Chelseaom,Milanom,Juvetom itd...
Samo zvanična vijest kada bude !
FK Pjetlovi
- senad_flamin
- Kontakt:
i ja ne vjerujem jos uvijek jer nije oficiale...hehereds je napisao/la:Ne vjerujem u ovo dok ne bude zvanično !senad_flamin je napisao/la:dzeko u CItiyu 4,8 godisnja plata....na tutomercato vijest......... nezz da li je sad zvanicno evo pricitaj te i vi pa komentarisi tehttp://translate.google.com/translate?h ... com/milan/
On je do sada bar 5 puta već "potpisao" ugovor sa Realom,Utd-om,Chelseaom,Milanom,Juvetom itd...
Samo zvanična vijest kada bude !

-RIVALDO-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.