Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
RiverPlate
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Hajde neka si se opario, šampion je siguran par, nego ozbiljno kako komentarišeš, niko se nije bunio od igrača, dakle čist penal, samo Husnija trener sa masonskim teorijama zavjera, nešto je spominjao i sudije iz Banjaluke 
Grbavica naš je Hram!!!
Lopta je pogodila igrača s brojem 5. Na usporenom snimku se i ne vidi dobro gdje lopta pogađa, ali po reakciji igrača Travnika da se naslutiti da je igrao rukom. Varupa mu čak i signalizira zašto nije ruku sklonio iza leđa. Što znači penal k'o suza. Onaj senilni starčić je idiot na kvadrat i sramota za trenerski poziv.Neutral je napisao/la:Mesečini da je Varupu pogodila lopta u ruku, ako se on nije bunio onda je bila sigurno ruka
- Armageddon2012
- Kontakt:
nemam pojma stvarno,slusao sam na radiju,i onaj reporter kaze da je bio cist penal....pokusavao sam ispocetka pogledat na onom linku volim te zeljo,ali nije radio.RiverPlate je napisao/la:Hajde neka si se opario, šampion je siguran par, nego ozbiljno kako komentarišeš, niko se nije bunio od igrača, dakle čist penal, samo Husnija trener sa masonskim teorijama zavjera, nešto je spominjao i sudije iz Banjaluke
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
- SarajlijaTM
Ako se poklope rezultati, od sutra na moja tv krece nova sezona C. S. I. - Premijer liga BIH
Liga ce biti regularna jos kolo ili dva hahahah.
iduce kolo tablica bi mogla izgledati ..
Željo, Borac 35
Sarajevo, Široki, Zrinjski 33
nikad zanimljivije

Željo, Borac 35
Sarajevo, Široki, Zrinjski 33
nikad zanimljivije
#SuningOUT
Kako se igra premijer liga mislim da nije bilo zanimljivije .
Počeo pad Banjalučana, pomalo očekivan. Žao mi je da grad kao Banja Luka ne može osigurati sredstva za normalan rad Borca.
Pa Sarajevo ili općine u kojima se nalaze Željo i Sarajevo pomažu svoje klubove koliko i Banja Luka svoj Borac.
To jest malo ili nikako.
To jest malo ili nikako.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Po meni Široki uzima titulu, drugi će biti Zrinjski, treće Sarajevo, četvrti Željo. Ispadaju Leotar i Travnik.
Evo kad završi liga vratim ovaj post, valjda nešto pogodim
Evo kad završi liga vratim ovaj post, valjda nešto pogodim
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Po meni Željo i Zrinjski će se boriti za ligu, ali Željo osvaja, Zrinjski drugi,Sarajevo treće,Borac četvrto,Široki peto.Iz lige ispadaju Travnik i Leotar. Kup osvaja Široki.
Zadnja izmjena: Cickoo, dana/u 17 nov 2013, 16:51, ukupno mijenjano 1 put.
003871312
Kako je krenulo ceka nas napeto prvenstvo, a i Zeljo bi mogao do titule. Nakon prvih kola nebi rekao da ce prismrdit Europi
. Tko ce u Europu, a pogotovo tko ce biti prvak nebi se usudio komentirati.
Na dnu ce isto bit napeto. Leotar je po meni vec ispao. Klub bez uprave, sponzora i novaca nema sta traziti u PL. Kao takvi ne mogu opstati, bivsem sampionu vise srece drugi put. Travnik, Rudar i Mladost bi mogli bit bitku za opstanak, a tu sam nekako siguran da ce Rudar ostati, nikakva strucna analiza, samo osjecaj mi to govori. Slavija bi uz niz losih rezultata mogla da se pridruzi druzini dok vjerujem da Vitez, Radnik, Zvijezda i ostali sigurno ostaju.
U prvu ligu iz FBiH nadam se ulazi Jedinstvo koje ima posjetu bolju od vecine premijerligasa. Ako ne oni onda nek udje Sloboda, svakako su mi napetiji od Bratstva. U RS ce bit napeto do kraja, prizeljkujem Sutjesku iz Foce, ali tesko ce da udju.
Na dnu ce isto bit napeto. Leotar je po meni vec ispao. Klub bez uprave, sponzora i novaca nema sta traziti u PL. Kao takvi ne mogu opstati, bivsem sampionu vise srece drugi put. Travnik, Rudar i Mladost bi mogli bit bitku za opstanak, a tu sam nekako siguran da ce Rudar ostati, nikakva strucna analiza, samo osjecaj mi to govori. Slavija bi uz niz losih rezultata mogla da se pridruzi druzini dok vjerujem da Vitez, Radnik, Zvijezda i ostali sigurno ostaju.
U prvu ligu iz FBiH nadam se ulazi Jedinstvo koje ima posjetu bolju od vecine premijerligasa. Ako ne oni onda nek udje Sloboda, svakako su mi napetiji od Bratstva. U RS ce bit napeto do kraja, prizeljkujem Sutjesku iz Foce, ali tesko ce da udju.
U RS jesenji prvak je Zvornička Drina koja ima 3 boda više od Mrkonjićke Slobode i 5 više od Podrinja iz Janje koji imaju veoma dobru posjetu, i komšije su nam, i aBd Mladost ostane u PL, Radnik bi trebao 99 % ostati u ligi, a oni uđu, Bijeljina će imati 3 premijerligaša. Inače Janja je rodno mjesto Husrefa Musemića.Signore je napisao/la:Kako je krenulo ceka nas napeto prvenstvo, a i Zeljo bi mogao do titule. Nakon prvih kola nebi rekao da ce prismrdit Europi. Tko ce u Europu, a pogotovo tko ce biti prvak nebi se usudio komentirati.
003871312
Zamislite da se ovo desi sljedece hevte:
Borac 0 - 1 Olimpic
Siroki 1 - 0 Sarajevo
Zeljeznicar 1 - 1 Vitez
Zrinjski 1 - 0 Zvijezda
Tabela:
Borac - 34
Sarajevo - 33
Zeljeznicar - 33
Siroki - 33
Zrinjski - 33
Olimpic - 32
Da i to dozivimo konacno
Borac 0 - 1 Olimpic
Siroki 1 - 0 Sarajevo
Zeljeznicar 1 - 1 Vitez
Zrinjski 1 - 0 Zvijezda
Tabela:
Borac - 34
Sarajevo - 33
Zeljeznicar - 33
Siroki - 33
Zrinjski - 33
Olimpic - 32
Da i to dozivimo konacno
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Nikad kvalitetom slabiji, opet nikad zanimljivija liga.
Svi klubovi su tu negdje,u tom jadu.
Vidjećemo ko će na kraju biti najmanje jadan od svih jadnih.
Ja mislim da će biti:
1. Željezničar
2. Široki
3. Zrinjski/Sarajevo
Svi klubovi su tu negdje,u tom jadu.
Vidjećemo ko će na kraju biti najmanje jadan od svih jadnih.
Ja mislim da će biti:
1. Željezničar
2. Široki
3. Zrinjski/Sarajevo
Ja te volim, volim Željo..
Nikad zanimljivija liga, bice gusto do kraja
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Tipujem na Sarajevo.
Biće osjetno jači na proljeće kad im se priključi Bilbija.
Biće osjetno jači na proljeće kad im se priključi Bilbija.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Zeljo jer mu svi konkurenti dolaze
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
- SarajlijaTM
I nakon 24 neregularna sata sve je kao i prije, naravno regularno

- invincible1921
- Kontakt:
vec svi imaju citave zbirke prica,a ponajvise pitariSarajlijaTM je napisao/la:I nakon 24 neregularna sata sve je kao i prije, naravno regularno
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.