Cuj uefe,HAHAHAH.sjecas li se kakav je arsenal penal dobio protiv barce,jos crveni karton ?-Paja je napisao/la:Bojim se uefe, a kladionice ne pikaju kad spanski poluklubovi na sudijsku pomoc prolaze.Portillo je napisao/la:Pajo ba, jel to se bojis da tvoj dominantni klub ispadne od jednog slabasnog kluba iz Katalonije?-Paja je napisao/la: Portillo odgovoricu ti na post kad pritsnes peticu, luzeru
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Re: Arsenal
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- -Paja
- Kontakt:
Wolvicu kako nogica? Jeci mi ce udajijo?
Sjecam se, zvjerski start puyola koji je dobio samo utakmicu suspenzije kad je slomio nogu kapitenu, i sjecam se dva puta na camp nou pri rezultatu 0-1 sudija svira nepostojeci ofsajd valjda da sprijeci blamazu da b tim arsenala unisti slabasnog protivnika.
Sjecam se, zvjerski start puyola koji je dobio samo utakmicu suspenzije kad je slomio nogu kapitenu, i sjecam se dva puta na camp nou pri rezultatu 0-1 sudija svira nepostojeci ofsajd valjda da sprijeci blamazu da b tim arsenala unisti slabasnog protivnika.
Dio Arsenala
- _karabaja_
- Kontakt:
Haha nek je tvoja logika na nivou. Potcjenjujes sve i velicas svoje, kako jadno-Paja je napisao/la:Kakvo smijesna logika pamecu limitiranog forumasa virtuala. Sa cim on mijesa dobijanje radne dozvole, pa se to po tome gleda onda bi po radnu dozvolu igraci trebali ici u Liverpool ipak 5 puta prvak evrope nije malo logika na nivou predskolskog ali dobro srce tebi je Mceahran talenat i buduca igracina![]()
![]()
@karabaja
Tvoj united je velik klub samo na selu i ja to neosporavam, najveci klub na periferiji je manu i to je evidentno jos jednom si dobro zapazio sta sam ja primjetio.
Portillo odgovoricu ti na post kad pritsnes peticu, luzeru

Ti si i sam svjestan da je taj Mceahran veci talenat od nekih iz Arsenala samo to ne mozes da prevalis preko foruma i da je neki novi Arsenalov talenat odigrao utakmicu u Ligi prvaka kao sto je taj Mceahran ti bi prvi poceo svrsavati na njega i proglasiti ga najboljim na svijetu. Tako isto pricas za Rafaela, Fabia, Hernandeza i jedan mali milion igraca Barcelone a vecina njih su bolji i imaju bolje predispozicije da postanu veci igraci od Arsenalovih. Pa uporedi igru Rafaela u zadnjoj utakmici sa igrom vasih bekova. Odigrao je sigurno duplo bolje od oba Arsenalova beka, a mladji je 4-5 godina. Skontaj sta ce on raditi za 2 do 3 sezone kada bude imao godina kao talentovani bekovi Arsenala. Kod vas mnogi igraci ostaju samo vjecni talenti ociti primjer je Denilson, Song, Bendtnera da ne spominjem jer ne znam kad je se taj kloc mogao nazvati talentom i ne zasluzuje da sjedi na klupi u Arsenalu a on se nesto buni sto nije u prvih 11. Nema vise Ljunberga, Henrya, Piresa, Tourea, Viere, Berkampa i ostalih igracina, ostali su samo talenti koji sumnjam da ce po kvaliteti ikada prici ovim gore nabrojanim igracima i zato Arsenal nece jos dugo doci do nekog velikog trofeja

'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
Aj nema veze eto, ako bude kakvih zescih sudijskih gresaka oklada se ponistava
Nebitno lave, lakse ti je reci: Ne smijem, nego konstantno nekakvim jadnim argumentima pokusavati se izvuci.
Smijes li se kladiti?

Nebitno lave, lakse ti je reci: Ne smijem, nego konstantno nekakvim jadnim argumentima pokusavati se izvuci.
Smijes li se kladiti?

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
karabaja je u pocetku posta mogao biti elimisan, kako je song ostao talent??? pa covjek dere na svojoj poziciji i jos uspijeva zabijati golove, naravno nekad bi bilo fino pogledati utakmicu arsenala, a ne pricati u prazno... ovako si isti kao i on...
- -Paja
- Kontakt:
Objasnio sam fino i argumentovano portiro.
@kajabaja
aaaa nema sta sjajni Rafael pa tog kloca igraci poput Obine, Piqueonea i Tuncaya okrecu za 360 stepeni, sa bekovima Arsenala ga necu da poredim tj. onim iz startne postave zato sto je taj poluigrac smijesan ali poredicu ga sa Gibbsom, Rafael doticnom ne moze kopacke da cisti, a da ne pricam o onome drugom Fabiu haj Rafael dobio dozvolu nemam nista protiv ni prvi ni zadnji antitalenat kojeg je united doveo a bar igra ali brat mu? I oni dobiju dozvolu a jedan Wellington ne dobije, pateticno. McEahran je blijeda Chelskijeva kopija Wilshera i Ramseya i on sa doticnim ne moze u istu recenicu, smijesan igrac. Barcelonini antitalenti su dobili svoje na jednom turniru, vjerujem da imaju traume. Song, Bendtner, Denilson superkvalitetni igraci koji za razliku od mesara unitedovih znaju igrati fudbal, Gibson pfffffffffff.
@kajabaja
aaaa nema sta sjajni Rafael pa tog kloca igraci poput Obine, Piqueonea i Tuncaya okrecu za 360 stepeni, sa bekovima Arsenala ga necu da poredim tj. onim iz startne postave zato sto je taj poluigrac smijesan ali poredicu ga sa Gibbsom, Rafael doticnom ne moze kopacke da cisti, a da ne pricam o onome drugom Fabiu haj Rafael dobio dozvolu nemam nista protiv ni prvi ni zadnji antitalenat kojeg je united doveo a bar igra ali brat mu? I oni dobiju dozvolu a jedan Wellington ne dobije, pateticno. McEahran je blijeda Chelskijeva kopija Wilshera i Ramseya i on sa doticnim ne moze u istu recenicu, smijesan igrac. Barcelonini antitalenti su dobili svoje na jednom turniru, vjerujem da imaju traume. Song, Bendtner, Denilson superkvalitetni igraci koji za razliku od mesara unitedovih znaju igrati fudbal, Gibson pfffffffffff.

Dio Arsenala
- _karabaja_
- Kontakt:
Gledao sam ja vise utakmica nego pola "navijaca" sa ove temee2_ze je napisao/la:karabaja je u pocetku posta mogao biti elimisan, kako je song ostao talent??? pa covjek dere na svojoj poziciji i jos uspijeva zabijati golove, naravno nekad bi bilo fino pogledati utakmicu arsenala, a ne pricati u prazno... ovako si isti kao i on...

Ti se mozda i ne slazes sa mnom, ali razumijes mnoge stvari kao i mnogi navijaci s ove teme i pises onako kako jest, ali ja sam pokusao da objasnim Paji patku neke stvari ali izgleda uzalud jer on ocigledno nije pratio Arsenal na celu sa Henryem, Ljunbergom i vidjeo sta je ekipa (za njega su Denilson, Bendtner i igraci slicni njima svjetske klase i on ocekuje trofej od njih

'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
Malo si ti polupao lončiće. Nema veze, dešava se i najboljim.-Paja je napisao/la:Kakvo smijesna logika pamecu limitiranog forumasa virtuala. Sa cim on mijesa dobijanje radne dozvole, pa se to po tome gleda onda bi po radnu dozvolu igraci trebali ici u Liverpool ipak 5 puta prvak evrope nije malo logika na nivou predskolskog ali dobro srce tebi je Mceahran talenat i buduca igracina![]()
![]()

EDIT: Sasvim je jasno zašto se Manchesteru redovno gleda kroz prste, nebitno jeli radna dozvola u pitanju, sudijska nadoknada, ili neki drugi vid tolerancije... klub koji je obilježio Engleski fudbal u posljednjih 20. godina...
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 18 dec 2010, 17:34, ukupno mijenjano 1 put.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
vidi ne mozes ti porediti vieru i songa, drugacije igraju drugacije pozicije, ja necu reci da nece biti na njegovom nivou jer to ne znam, drugacije su postavke igre, sve to utjece, za mene je song vec dobar, naravno da nema klase henrya ali to je tesko za bilo koji tim da ima tu klasu ne samo arsenal(onaj najbolji henry) ovi imaju tu kvalitetu, rvp je kvalitetan, cesc,shava, nasri, pa moze se reci i clichy i sagna i vermaelen, pa su sada i golmani dobri ali im fali ono nesto.. dok je henry igrao prvo je bio kapiten adams(odlican vodja odlican igrac) pa je onda bio kapiten viera isto kao i adams, to fali pravi kapiten, to cesc nikada nece biti, on moze samo dobiti tu traku radi reda, ali da se mene pita ja bih je odmah dao jacku, najborbenijem igracu + englez... meni su te ekipe tu negdje samo ovoj fali glava, a da ima kapitena u vidu ili viere ili adamsa siguran sam da bi sada bili prvi na tabeli... vidis vidic je dobar kapiten, ali ferguson je glava te ekipe, ne vidic, jbg i kod vas je zadnji pravi kapiten bio kean od tada nemate nekog(po meni) dobrog kapitena, to imaju cska i liverpool, ali imate ludog trenera,kojeg svi moraju postovati, dok wenger vise voli taj neki porodicni osjecaj, jer svi igraci govore da im je on kao otac..
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Još jedan @-Paja na forumuEdinTM87 je napisao/la: Kako te nije stid reci ovo, majmun mu slomio nogu i to nije penal ? Jasno je da je Barcelona samo uz pomoc sudija prosla dalje. Ovaj put nece.

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... stponement bijeli se emirates, ne vidis prst pred okom haha
Kakva sniježna pošast na emiratima, veca pošast je zabilježena samo prosle godine kad je Barca sat vremena drzala Arsenala u sesnaestercu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
i poslije primila 2 gola, koja dominacija barce, i puyola i **** u odbrani... sta mislis jel mu ga zadaje puyol ili ga prima od piquea, cujem i ti si upoznati(blize nego mi ostali ) sa tim...Romariooo je napisao/la:Kakva sniježna pošast na emiratima, veca pošast je zabilježena samo prosle godine kad je Barca sat vremena drzala Arsenala u sesnaestercu
Ja znam samo da ga Hegemonija zadaje, a da ga Dominacija primae2_ze je napisao/la:i poslije primila 2 gola, koja dominacija barce, i puyola i **** u odbrani... sta mislis jel mu ga zadaje puyol ili ga prima od piquea, cujem i ti si upoznati(blize nego mi ostali ) sa tim...Romariooo je napisao/la:Kakva sniježna pošast na emiratima, veca pošast je zabilježena samo prosle godine kad je Barca sat vremena drzala Arsenala u sesnaestercu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- -Paja
- Kontakt:
United je obiljezio nesto samo na svojoj perferiji, treba li istaci da smo i njih ponizili dizanjem trofeja Premiershipa na njihovom terenu, 70hiljada seljaka je gledalo dominaciju Arsenala i ultimativno ponizavanje rivala i slavlje pred istim. Ko to moze osim dominacije?
Suverena vladavina!
Suverena vladavina!
Dio Arsenala
vas se kapiten zvaljaka sa novinarimae2_ze je napisao/la:i poslije primila 2 gola, koja dominacija barce, i puyola i **** u odbrani... sta mislis jel mu ga zadaje puyol ili ga prima od piquea, cujem i ti si upoznati(blize nego mi ostali ) sa tim...Romariooo je napisao/la:Kakva sniježna pošast na emiratima, veca pošast je zabilježena samo prosle godine kad je Barca sat vremena drzala Arsenala u sesnaestercu

- -Paja
- Kontakt:
Neizmjerno mi je drago jer Romario prihvata ono sto ja govorim o njegovom poluklubu jer ga naziva hegemonijom pa da se podsjetimo na znacenje iste rijeci!
Hegemonija znaci dominacija i prevlast jedne drzave u organizaciji ili slicnim cimbenicima u oblasti politike, vjere, privrede, vojske. Posto smatramo Barcelonu politickim i drzavnim klubom ispada da je Romario dobro naucio lekciju i odabrao fin nadimak za svoju Barcelonu.
Romario svaka cast narastao si u mojim ocima.
Hegemonija znaci dominacija i prevlast jedne drzave u organizaciji ili slicnim cimbenicima u oblasti politike, vjere, privrede, vojske. Posto smatramo Barcelonu politickim i drzavnim klubom ispada da je Romario dobro naucio lekciju i odabrao fin nadimak za svoju Barcelonu.
Romario svaka cast narastao si u mojim ocima.
Dio Arsenala
...pa on je sebi fakticki sam slomio nogu,Puyol je samo stajao,a fabregas zamahnuo nogom i noga mu zapela medju puyolovim nogama i...e tako je bilo...puyol nema veliki udio u tome...EdinTM87 je napisao/la:Kako te nije stid reci ovo, majmun mu slomio nogu i to nije penal ? Jasno je da je Barcelona samo uz pomoc sudija prosla dalje. Ovaj put nece.DAVID VILLA 7' je napisao/la:Cuj uefe,HAHAHAH.sjecas li se kakav je arsenal penal dobio protiv barce,jos crveni karton ?
Dobro si se uputio teoretski Pajo, hegemoniju u praksi vidjet ces u februaru, kada ce nastradati hrabra četa harambaše Vengerčeta
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
cuj ovo on zamahnuo i noga mu zapela, ja mislim da se to zove saplitanje, svaki kontakt s ledja (pique onda u faulu stalno) je faul.. jbg vidi se da cesc vuce na katalonca, ali je bar samo novinara, ovaj ganjao ibru, pa krkica, ocigledno voli ove sto zabijaju ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.