Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

EDO299
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la EDO299 » 09 jan 2014, 11:58

Liverpool's next 5 games: Stoke (A), Villa (H), Everton (H), WBA (A), Arsenal (H). Incredibly, Last season we got just 1 point from these fixtures.

Bez kvalitetnog' veznjaka nemamo šta tražiti. Prve dvije tekme hajd' i nekako, al' ostale. Teskooo. BR obraduj nas vise, 2-3 fotke sa Matom, papiri ispred njega. Nikakav problem 8-)
At the end of the storm there's a golden sky..

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 09 jan 2014, 12:31

slika

Sretan rođendan brazilskom Lavu. Lahko je igrati u vezi Liverpoola kada ti Lav čuva leđa. 8-)
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 09 jan 2014, 13:57

Sutra Salah potpisuje!

Nek je sretan Lavu 8-)

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 09 jan 2014, 14:04

OTNYS_YNWA je napisao/la:Sutra Salah potpisuje!
Ako ne potpiše sutra, pročitaj još jednom
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 09 jan 2014, 14:28

Kad vidim da se za jednog igraca interesuje 5 klubova, jos iz iste lige,muka me hvata...
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 09 jan 2014, 14:36

Meni muka kad se sjetim kako je Rodgers protiv Chelsea na raspolaganju imao 16 igrača a sada ni naznake o pojačanjima. Ja se nadam da se sve radi u tajnosti.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 09 jan 2014, 15:03

Sretan rođendan Lavu :mrgreen:
Toliko je dugo u Liverpoolu da imam osjećaj da Lav ima 30+ godina a ne da danas puni 27...
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 09 jan 2014, 15:16

And amid growing rumours that Liverpool are now ready to make a bid for the France international, his agent has revealed that M'Vila is desperate to play in England.

"I think many players dream of playing in the Premier League - Yann is no different," said Werner Baader.

"I will not deny there is interest from many European clubs, including English teams.

"We will see what happens."

M'Vila, who was previously a target for Arsenal, is believed to favour a transfer to Liverpool over any other club.

He was spotted taking in the Merseyside derby with Everton at Anfield earlier this season, and has previously hinted that he followed the Reds growing up.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 09 jan 2014, 15:28

Ne mogu shvatit da pratis igrace pola godine,nemas zimske pauze,ne igras Evropu,pola kluba u banjama i cekas kraj Januara da dovedes igraca,eventualno 2,pa 7 dana prilagodbe,jos ako padne niz klizave plocice na treningu pa povrijedjen 10 dana i ulazi sa klupe 2 utakmice....i imas ga full fit krajem Marta...samo ne znam do koga je..do BR ili do tog komiteta ili vlasnickih para...uglavnom nama kao simpatizerima je najgore :? ...tjesi me jedino oporavak broja 15...
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 09 jan 2014, 15:32

Ma kako je krenulo nece biti nista od transfera, a strasno dobrih igraca ima na trzistu koji se mogu dovesti za relativno prihvatljive svote novca. Na kraju ce se dovesti 1-2 polovnjaka i 1234234121525 talenata. Ako se ostane bez LP to ce biti samo zbog kratke klupe.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 09 jan 2014, 16:00

Cemu panika ljudi, jos nije ni sredina ovog meseca. Stvari ne idu uvek onako kako neko zeli, BR zeli igraca, ali kada cena predje onu zacrtanu cenu preko koje ovi finansijski strucnjaci iz takozvanog komiteta, ne zele da idu, tu nastaje problem.
Panicite kada dodje kraj januara.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 09 jan 2014, 16:01

Naravno da ne treba ici preko 12 miliona za Salaha!
Ja te volim, volim Željo..

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 09 jan 2014, 16:46

Treba prvo sredinu terena rijesiti pa onda sve ostalo. Mata ce vjerovatno napustiti Chelsea, Matuidiu i Fernandu isticu ugovori, Mvilla je isto dostupan, Naingolan za sicu otisao u Romu itd itd ali nikako da se nesto desi.

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 09 jan 2014, 17:00

STEVEN je napisao/la:Treba prvo sredinu terena rijesiti pa onda sve ostalo. Mata ce vjerovatno napustiti Chelsea, Matuidiu i Fernandu isticu ugovori, Mvilla je isto dostupan, Naingolan za sicu otisao u Romu itd itd ali nikako da se nesto desi.
Povratak Assaidija ili Susoa bi u dobroj mjeri zakrpio "napadački" dio sredine
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 09 jan 2014, 17:01

Thunder93 je napisao/la:
STEVEN je napisao/la:Treba prvo sredinu terena rijesiti pa onda sve ostalo. Mata ce vjerovatno napustiti Chelsea, Matuidiu i Fernandu isticu ugovori, Mvilla je isto dostupan, Naingolan za sicu otisao u Romu itd itd ali nikako da se nesto desi.
Povratak Assaidija ili Susoa bi u dobroj mjeri zakrpio "napadački" dio sredine
Kakav Suso, momak nije fizicki jak da bi igao u ovoj ligi nit ce kad biti. Igrac stvoren za spansku ligu.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 09 jan 2014, 17:04

Nainggolan je odlican igrac, ali kod njega je situacija komplikovana da bi presao u Engleski klub. On je u Romu otisao na pozajmicu, sa pravom na otkup od 50% njegovih prava, sto u Engleskoj nije dozvoljeno.
Uveren sam da ljudi rade na dovodjenju igraca, ako se nista ne pise po novinama, ne znaci da ne rade nista.
STEVEN je napisao/la: Kakav Suso, momak nije fizicki jak da bi igao u ovoj ligi nit ce kad biti. Igrac stvoren za spansku ligu.
Glupost, s obzirom na primere koliko "nejakih" igraca igra u ligi, i to vrlo dobro.

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 09 jan 2014, 17:08

Paradajz je napisao/la:Nainggolan je odlican igrac, ali kod njega je situacija komplikovana da bi presao u Engleski klub. On je u Romu otisao na pozajmicu, sa pravom na otkup od 50% njegovih prava, sto u Engleskoj nije dozvoljeno.
Uveren sam da ljudi rade na dovodjenju igraca, ako se nista ne pise po novinama, ne znaci da ne rade nista.
STEVEN je napisao/la: Kakav Suso, momak nije fizicki jak da bi igao u ovoj ligi nit ce kad biti. Igrac stvoren za spansku ligu.
Glupost, s obzirom na primere koliko "nejakih" igraca igra u ligi, i to vrlo dobro.
Eh bravo, ima odličnih igrača iz Primere koji su sada u PL. Prvi primjer koji mi pada na pamet (najviše zbog fizičke sličnosti, konstitucije i na momente frizure :mrgreen: ) je Silva. Isti Suso, a u ligi je svake sezone u top 5 igrača Citya. I ta "fizička" nemoć je najmanji problem, pa valjda zato postoje posebni programi ishrane, treninga, doktori, čuda...pa nije Liverpool NK AIDA DUBOKI POTOK.
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 09 jan 2014, 17:13

fernando,matuidi ugovor im istice na kraju sezone, 20mil bi sigurno vrijedilo dati za jednog od njih,taj salah sto prelazi svaki dan bi trebao kostati 12 mil, to znaci ostaje jos 8 milki ako je vjerovati da rodgers ima 40 mil na raspolaganju

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 09 jan 2014, 17:18

Ma to sa fizikalijama odavno ne pije vodu, meni bas glupo kad to neko kaze, osim kad je neki igrac bas nejak, ali limitiran kada je tehnika u pitanju.

BR je kaznjen sa 8000 funti za one komentare.

Reges ne treba da se plati 20m, to je ludost. Coveku istice ugovor, moze za dzabe da se uzme, samo treba njemu platu dati. Matuidi je blago receno nerealan, on ce uskoro produziti ugovor sa PSG.

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 09 jan 2014, 17:19

Suso je fizicki slabiji od Coutinha, a ovaj drugi ne moze cijelu utakmicu izdrazi nego vec oko 65-70 minute isplazi jezik do poda. Ja sam siguran da Suso nikada nece uspjeti u LFC-u. Zadnji vezni je prioritet, a toliko dobrih zadnjih veznih je na trzistu trenutno velika steta ce biti ako se to ne iskoristi. I za Matu bi se isplatilo dati koliko god zele. A mislim da bi i Mata bio voljan da dodje u LFC.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.