Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Zar niste do sad naucili sta god napisali njih dvojica ce po svom... Nedo bog da paja ili seamen napisu nesto pozitivno za girouda
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Opet mučki lažem
.
Anele, neka malo. Malo mu objasnit dok ne dođe do tačke kad me mora vrijeđat da bi šta odgovorio, a tad znaš da si pobijedio.

Anele, neka malo. Malo mu objasnit dok ne dođe do tačke kad me mora vrijeđat da bi šta odgovorio, a tad znaš da si pobijedio.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ancelotti koji nikad nije bio prvak, a da nije imao za dvije klase bolji tim od ostalih, sa hrpom izgubljenih titula u situacijama koje bi i Abdulah Ibraković rutinski priveo kraju (Juventus 1999-2000, Milan više puta, Chelsea 2010-11, Real prošle sezone),ancelloti,mourinho,cholo i klopp za početak
Mourinho koji nikad nije bio prvak, a da nije imao najskuplji tim lige (Porto, Chelsea, Inter, Real...uvijek daleko najbogatiji i daleko najskuplji u ligi), i
Klopp čija Borussia, deseti tim Bundeslige, ima čak i više problema sa ozljedama nego Arsenal (idući logikom da je Wenger kriv za ozljede Arsenala, onda je i Klopp kriv za ozljede igrača Borussije što znači da ne bi bio nikakav apgrejd)?
Za Simeonea se slažem da bi u Arsenalu napravio uspjeh, ali je njegovo dovođenje nerealno. On je viđen za nasljednika Mourinha kod Rusa dočim će Wengera zamijeniti ili neki njegov pulen tipa Piksi Stojković ili mooooooooožda ugrabimo Guardiolu.
Ali postoji pozitivan trend - Mertesacker, Giroud, Chambers, Welbeck. Svake sezone dobijemo bar po jednog kojem ne treba lopovska da dohvati šalter.Artetitis o patuljcima pišem odavno i nismo se baš puno okrenuli od njih

ovo što piše Artetitis je fakat tacno
Nagli porast Čelzija od prije 10-tak godina, novi stadion, Wengerova nenormalna tvrdoglavost oko selekcije igrackog kadra, hronice ozljede (to je posebna tema) sigurno nije slucajnost da svake godine po pola tima bude van stroja, ali ovo za kapitena je zanimljivo - kako pogrešne igrace bira
Bez obzira što to zvuci otrcano - kapiten mora biti pravi vođa na terenu, ako treba i pomarisati se za ekipu, dreknuti u svlacionici, imati neku status među saigracima...nekad je to bio u Arsenalu Tony Adams, kasnije Viera - likovi koji su bili zayebani za vidjeti. Da ne pricam o fudbalskom znanju, jer se to podrazumjeva.
A gledaj danas Arteta
pa lik je komedija sam od sebe, gdje ce on biti kapiten.
Fabregas
taj nije lider ni u svojoj rođenoj kuci, ja mislim da mu ona MILFača naređuje kad treba ici na spavanje.
Vermalen nidje veze ....Mertesaker isto.
Po nekom nepisanom pravilu bi trebao biti domaci decko, englez...ali to ne može biti Volkot, ni Gibs, nema u njima muda ni materijala da budu lideri....Vilšir ima tu crtu, ali on ne napreduje igracki vec par godina
plus jako sklon ozljedama.
Pa dosad je trebao biti među glavnim zvijezdama lige u klasi Hazarda, Alexisa, Aguera, Rooneya - znaci glavni igrac Arsenala i engleske selekcije
a ne da se vucara po bolnicama u 23 godini života...znaci, momak je regresu i totalnom rikvercu
žalosno je to, jer je decko talentovan...i za to neko mora položiti račune.

Nagli porast Čelzija od prije 10-tak godina, novi stadion, Wengerova nenormalna tvrdoglavost oko selekcije igrackog kadra, hronice ozljede (to je posebna tema) sigurno nije slucajnost da svake godine po pola tima bude van stroja, ali ovo za kapitena je zanimljivo - kako pogrešne igrace bira

Bez obzira što to zvuci otrcano - kapiten mora biti pravi vođa na terenu, ako treba i pomarisati se za ekipu, dreknuti u svlacionici, imati neku status među saigracima...nekad je to bio u Arsenalu Tony Adams, kasnije Viera - likovi koji su bili zayebani za vidjeti. Da ne pricam o fudbalskom znanju, jer se to podrazumjeva.
A gledaj danas Arteta

Fabregas

Vermalen nidje veze ....Mertesaker isto.
Po nekom nepisanom pravilu bi trebao biti domaci decko, englez...ali to ne može biti Volkot, ni Gibs, nema u njima muda ni materijala da budu lideri....Vilšir ima tu crtu, ali on ne napreduje igracki vec par godina

Pa dosad je trebao biti među glavnim zvijezdama lige u klasi Hazarda, Alexisa, Aguera, Rooneya - znaci glavni igrac Arsenala i engleske selekcije

Moram iskreno reci da su me ove analize pravo zabavile. Pogotovo onaj dio sa opisanim situacijama koje su krive sto nemamo vise bodova. Samo mi nije jasno na koji nacin je ono trebalo oprati Wengera jer je on prvo doveo te igrace, selektirao ih u prvih 11 ili pravio pojedinacne izmjene u toku utakmice. Ovo posljednje se odnosi na onu situaciju sa Liverpoolom i Giroudom jer inace autor navedenog posta zna da bi Giroud markirao Skrtela i rascistio situaciju bez problema. Stvarno, vrlo, vrlo zabavno. Wenger je kriv sto nije kupio stopera kad je trebao ali o tom-po tom. Na ovakve dane se nemamo sta zaliti.
Ma Wenger za sve polaže račune, od finansija do čistačice.
.
Zanemarićemo da u Arsenalu je zaposleno oko pola hiljade ljudi
.

Zanemarićemo da u Arsenalu je zaposleno oko pola hiljade ljudi

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
- Kontakt:
Ej pravdati kloca koji je u sezonu usao sa dva stopera
i sad ti ovde vidis spiku joj sto smo dobri da nije bilo povreda i prosutih bodova osvojili bi titulu
Pa bilo bi vise bodova da stopera nisu igrali Debuchy i Monreal u tandemu sa klocem Mertesackerom...a da dmf nisu bili Flamini i Arteta...
Fale voajera zbog Coqelina koji je prosjecan dmf ali svemirski brod za gore pomenute panjeve a ignorisu cinjenicu da bi sad Coqelin ku?cu svirao u Charltonu da se maestro Arteta i lucidni Flamini nisu ozlijedili...

Fale voajera zbog Coqelina koji je prosjecan dmf ali svemirski brod za gore pomenute panjeve a ignorisu cinjenicu da bi sad Coqelin ku?cu svirao u Charltonu da se maestro Arteta i lucidni Flamini nisu ozlijedili...
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 04 apr 2015, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- BluesForever
- Kontakt:
Ne znam zašto se brinete,sljedeće sezone ako vam Cech dođe on će vam sačuvati sigurno 10 bodova više i eto titule. 

Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Prosječni DMF je danas izdominirao još jednom. Šteta što nisi gledao 
Jedan mali detalj.
Coquelin control
The Arsenal midfielder has made 35 tackles and 33 interceptions in the Premier League this season. Mikel Arteta and Mathieu Flamini have made 27 tackles and 25 interceptions between them despite playing a combined total of six hours more football.

Jedan mali detalj.
Coquelin control
The Arsenal midfielder has made 35 tackles and 33 interceptions in the Premier League this season. Mikel Arteta and Mathieu Flamini have made 27 tackles and 25 interceptions between them despite playing a combined total of six hours more football.
Zadnja izmjena: topnik1, dana/u 04 apr 2015, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
- Kontakt:
To za prosjecni zali se svom omiljenom voajeru, jer prosjecni je kompliment u odnosu na ono sto je voajer ocigledno mislio o njemu kad je procjenio da su Arteta i Flamini bolji 

- BluesForever
- Kontakt:
Samo šteta što ga nema nigdje protiv velikih timovatopnik1 je napisao/la:Prosječni DMF je danas izdominirao još jednom. Šteta što nisi gledao
Jedan mali detalj.
Coquelin control

Champions League Winners 2012
Pa mi smo kritikovali Wengera prije 3 sezone zbog Kokelana.. Ja branim Arsenal od vaših čestih nebuloza, ne Wengera.
Koga Blues ? Kokelana ?
U derbijima najbolji bio.
Koga Blues ? Kokelana ?
U derbijima najbolji bio.

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
To je jedan od tih problema Arsenala tokom ovih godina - malo previše finih igrača, a premalo baraba tipa Keown kojima daješ novčanik čim ih vidiš. Da smo onomad doveli Sambu prije nego što ga je Anži odučio od fudbala, on bi bio odličan kapiten jer je bio najbliže Solu Campbellu što smo mogli naći.
Mene, recimo, zabavlja čitanje komentara likova koji nisu gledali utakmicu, ali znaju da su Özil i Alexis dali golove isključivo zbog svoje individualne kvalitete.
Smiješni su.
Ne mora značiti da bi markirao Škrtela (mada je logično da bi prisustvo lika od 1,92 m pomoglo kod kornera). Možda Liverpool uopšte ne bi mogao stvoriti pritisak sa igračem manje da je Giroud bio na terenu. To sam naveo kao Wengerovu grešku, a Gibbs i društvo su dodatno uprskali. Nije Wenger nevinašce, ali nije ni crni đavo.Ovo posljednje se odnosi na onu situaciju sa Liverpoolom i Giroudom jer inace autor navedenog posta zna da bi Giroud markirao Skrtela i rascistio situaciju bez problema.
Mene, recimo, zabavlja čitanje komentara likova koji nisu gledali utakmicu, ali znaju da su Özil i Alexis dali golove isključivo zbog svoje individualne kvalitete.

-
- Kontakt:
Ma da nebuloza je da je voajer takticki izlapljeli mentol koji ne moze osvojiti titulu, nebuloza je da nam treba vrhunski spic i defanzivni vezni, kao i jedan top golman jer u utakmicama kad citava ekipa zakaze golmanske klase cesto donesu bodove...i ovo je minimalno a sigurno je i da na pozicijama stopera i krila nismo bas vrhunskim klasama opremljeni ali dobro da ne bi bilo ja bi da mijenjam citavu ekipu prica...naravno pravi trener sigurno sa novim spicem i dmfom uz ponudjeni zicer zvani Petr Cech koji ce biti na ljeto serviran hladno uzeo titulu na ovakav tim Arsneala bez da sve ovo promjeni ali eto treba i napomenuti gdje jos fali igraca...
I onaj Gibbs mi je bio drag ali poserem se ja na tebe kad te bot Monreal izbaci iz prvih 11...
I onaj Gibbs mi je bio drag ali poserem se ja na tebe kad te bot Monreal izbaci iz prvih 11...
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 04 apr 2015, 22:40, ukupno mijenjano 2 puta.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ja ne mogu vjerovati da sam u 75-80. minuti pomislio da Giroud nece dati gol.
Ukoliko nastavi ovim ritmom ovo bi mogla biti ona polusezona kao kod Van Persiea. A ukoliko bi formu prenio i u slijedecu sezonu, onda fakat ne vidim boljeg dostupnog spica.

Ukoliko nastavi ovim ritmom ovo bi mogla biti ona polusezona kao kod Van Persiea. A ukoliko bi formu prenio i u slijedecu sezonu, onda fakat ne vidim boljeg dostupnog spica.
Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:
Ma isti je RVP iz onog vremena cak bi blagu prednost dao Giroudu, siguran sam da ce slijedece sezone zabiti hladno 40. golova unaprijed me strah da nam ga ne ukradu...
Živ bio pretraži moje postove od neki dan, ovo isto sam napisao na temi transferi i šta nam treba za titule. Samo bez tih riječi izlapljeli mentol i ostale nepotrebne uvrede.BigBigBang je napisao/la:Ma da nebuloza je da je voajer takticki izlapljeli mentol koji ne moze osvojiti titulu, nebuloza je da nam treba vrhunski spic i defanzivni vezni, kao i jedan top golman jer u utakmicama kad citava ekipa zakaze golmanske klase cesto donesu bodove...i ovo je minimalno a sigurno je i da na pozicijama stopera i krila nismo bas vrhunskim klasama opremljeni ali dobro da ne bi bilo ja bi da mijenjam citavu ekipu prica...naravno pravi trener sigurno sa novim spicem i dmfom uz ponudjeni zicer zvani Petr Cech koji ce biti na ljeto serviran hladno uzeo titulu na ovakav tim Arsneala bez da sve ovo promjeni ali eto treba i napomenuti gdje jos fali igraca...
I napisao sam nebuloze vezane za Arsenal, ne za Wengera. Po milioniti put pišem da će svako normalan reći da je njegova krivica što nismo u borbi za titulu zbog eksperimentisanja sa početka sezone.
Jel dosta više o ovome ?
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Schneiderlin
- Kontakt:
sva 4 su nažalost bolja od voajera koji je jedan veliki šarlatan ala balkanski političari koji prodaju priču retardiranom narodu koji opet glasuje za njih,tako i voajeroljupci puše njegove prazne priče,lik je običan luzer koji nema muda sa luzerski karakterom koji je prenio na cijelu ekipu koja se usrala pritiska u prvoj tekmi protiv monaca kad su se sami raspali od pritiskaArtetitis je napisao/la:Ancelotti koji nikad nije bio prvak, a da nije imao za dvije klase bolji tim od ostalih, sa hrpom izgubljenih titula u situacijama koje bi i Abdulah Ibraković rutinski priveo kraju (Juventus 1999-2000, Milan više puta, Chelsea 2010-11, Real prošle sezone),ancelloti,mourinho,cholo i klopp za početak
Mourinho koji nikad nije bio prvak, a da nije imao najskuplji tim lige (Porto, Chelsea, Inter, Real...uvijek daleko najbogatiji i daleko najskuplji u ligi), i
Klopp čija Borussia, deseti tim Bundeslige, ima čak i više problema sa ozljedama nego Arsenal (idući logikom da je Wenger kriv za ozljede Arsenala, onda je i Klopp kriv za ozljede igrača Borussije što znači da ne bi bio nikakav apgrejd)?
Za Simeonea se slažem da bi u Arsenalu napravio uspjeh, ali je njegovo dovođenje nerealno. On je viđen za nasljednika Mourinha kod Rusa dočim će Wengera zamijeniti ili neki njegov pulen tipa Piksi Stojković ili mooooooooožda ugrabimo Guardiolu.
Artetitis o patuljcima pišem odavno i nismo se baš puno okrenuli od njih
Ali postoji pozitivan trend - Mertesacker, Giroud, Chambers, Welbeck. Svake sezone dobijemo bar po jednog kojem ne treba lopovska da dohvati šalter.
And nominees for Loser of the Year are:
Arsene Wenger
Arsene Wenger
And...
Arsene Wenger
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.