FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Ma i ptice na grani znaju da nam napadacki potencijal nije uopšte nešto. Međutim ovaj naš genijalac ne zna koristiti ni svjetske klase koje imamo, nema izgrađene situacije za Lewata npr. On bi i Messija upropastio.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ne znam kako ne vodimo poslije ovako dominantnog poluvremena
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ja bih stavio Kimmicha u sredinu a izbacio Goretzku. Također bih izbacio Gnabryja koji je u najmanju ruku žestok prosjek. Njegova timska igra nula bodova. A kad vidiš Lewu na centru kako organizuje i Neuer ima bruku pasova znaš da si qarinana.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Poluvrijeme za zaborav.
Nepotentna dupla šestica koja nema sposobnosti da napravi akciju, bez Thiaga to ide dosta kilavo.
Gnabry je blago rečeno katastrofalan te uz Kimmicha čini desnu stranu neupotrebljivom.
Koncentracija je na lijevoj strani ali je tamo 80% Herthine odbrane i veznog reda, zato i jesmo dobili ovako los napadači učinak u prvih 45 minuta.
Steta bi bilo prosuti bodove, pogotovo u situaciji u kojoj se nalazimo jer su se svi dobrano namučili da bi ekipa trenutno bila tu gdje jeste.
Nepotentna dupla šestica koja nema sposobnosti da napravi akciju, bez Thiaga to ide dosta kilavo.
Gnabry je blago rečeno katastrofalan te uz Kimmicha čini desnu stranu neupotrebljivom.
Koncentracija je na lijevoj strani ali je tamo 80% Herthine odbrane i veznog reda, zato i jesmo dobili ovako los napadači učinak u prvih 45 minuta.
Steta bi bilo prosuti bodove, pogotovo u situaciji u kojoj se nalazimo jer su se svi dobrano namučili da bi ekipa trenutno bila tu gdje jeste.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
gnabry izgleda kao messi u prajmu nasprem mrtvog rodrigeza
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
James je mislim gotov sa Bayernom, odavde se vidi da čovjek ne zna gdje i šta treba, nit mu je jasno s kim da igra u napadu nit gdje da stoji kad se branimo. Dosta prostora mu je preuzeo Goreztka koji im tu neku ulogu btb i koji dosta puta kupi i preko njega idu lopte. Nema balansa, neko je višak ovdje, pogotovo u ovoj današnoj postavi.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nevjerovatno sta rade. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ribery bukvalno može igrati 15 minuta. Jedva lik izlazi u 55-toj.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Tako jeeeee!!! 

Psst hejteri. 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Bayern dusel
-
- Kontakt:
Pa sta je sa ovim Comanom vise..
Djaba opet, James dijeli dzenetske lopte koje dovedu prevagu.
Keep calm and say out loud MIA SAN MIA
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Nevjerojatno...
U penziju dok je vrijeme
Zna li neko sta je sa Robbenom, vraca li se ubrzo ?
Keep calm and say out loud MIA SAN MIA
- bavaracmujo
- Kontakt:
Ovaj momak mora igrat prije gorecke, ovoliko srce odavno nije imo jedan bavarac, bravo havi.
Mene je stid taktike i uigranih akcija.
Mene je stid taktike i uigranih akcija.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Čovjek je bas peh.
Eto sta dovede forsiranje ali morao ga je ubaciti u igru jer do njegovog ulaska nisu ništa napravili.
Da su na vrijeme riješili utakmicu do ovoga ne bi došlo.
Eto sta dovede forsiranje ali morao ga je ubaciti u igru jer do njegovog ulaska nisu ništa napravili.
Da su na vrijeme riješili utakmicu do ovoga ne bi došlo.
Došlo bi jer momak vjerovatno ima ozbiljnih zdrastvenih problema, i ne znam kako je moguće da prođe testove i onda odmah povreda.
Ovo je nemoguće koliko je negledljivo.
Ovo je nemoguće koliko je negledljivo.
Joj Caplja pa rijesi utakmicu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.