FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
@pisac..ti si jos gori sto ga vabis.. 

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
kovacevic je solidno odradio svoj posao danas, igrao tacno onako kakvu je i ulogu imao, presjekao par napada, poboljsao skok igru, poboljsao defanzivu, i ja msm da je on pravi igrac koji moze uci ukoliko cuvamo rezultat i pokusavamo preko kontranapada postici nesto vise, jer uz sebe u veznom redu ima jajala i stojceva koji su pravi majstori, tako da nije potrebno da on nesto pokusava kreirati u napaduado-hz je napisao/la:@Head
Pa zavisi kakva ti je ekipa. Ako igras p.ickasto onda nam treba kovacevic koji ce da presjece, udari i nabije. Ja bih ipak u ekipi volio da vidim nekog pametnije zadnjeg veznog a takvih imas sigurno. Al eto svako ima pravo na svoje misljenje.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nismo, ne pisi gluposti. Nismo ograniceni ko vi.mukitmovac je napisao/la:Pa nekad ste se nama smijali, pod **** , te culum, te lazo te mirko a gledaj sadpisac je napisao/la:mukitmovac je napisao/la:Gledam danas vas tim i ne mogu da vjerujem ni jedan jedini musliman u prvom timu, postali ste kao siroki]
Ja i?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Tuki ovaj pardon muki saberi se covjece prosla su ta vremena.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Kako pises covjek bi pomislio da ste sudionici lige prvaka svake godine,a ne bih premijerligas koji muku muci protiv nakvih Obarskih,Rudara i RadnikaDzakmic je napisao/la:kovacevic je solidno odradio svoj posao danas, igrao tacno onako kakvu je i ulogu imao, presjekao par napada, poboljsao skok igru, poboljsao defanzivu, i ja msm da je on pravi igrac koji moze uci ukoliko cuvamo rezultat i pokusavamo preko kontranapada postici nesto vise, jer uz sebe u veznom redu ima jajala i stojceva koji su pravi majstori, tako da nije potrebno da on nesto pokusava kreirati u napaduado-hz je napisao/la:@Head
Pa zavisi kakva ti je ekipa. Ako igras p.ickasto onda nam treba kovacevic koji ce da presjece, udari i nabije. Ja bih ipak u ekipi volio da vidim nekog pametnije zadnjeg veznog a takvih imas sigurno. Al eto svako ima pravo na svoje misljenje.
Spustite se na zemlju vise.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jel moguce da ovako pise jedan navijac Veleza o namapodhum je napisao/la:Kako pises covjek bi pomislio da ste sudionici lige prvaka svake godine,a ne bih premijerligas koji muku muci protiv nakvih Obarskih,Rudara i RadnikaDzakmic je napisao/la:kovacevic je solidno odradio svoj posao danas, igrao tacno onako kakvu je i ulogu imao, presjekao par napada, poboljsao skok igru, poboljsao defanzivu, i ja msm da je on pravi igrac koji moze uci ukoliko cuvamo rezultat i pokusavamo preko kontranapada postici nesto vise, jer uz sebe u veznom redu ima jajala i stojceva koji su pravi majstori, tako da nije potrebno da on nesto pokusava kreirati u napaduado-hz je napisao/la:@Head

e svašta vala, procitaj opet post , malo se skontaj, pa onda repliciraj, ja ne vidim u svom postu nikakvo dizanje , furanje isl. jedino ako mislis da stojcev i jajalo nisu majstori za ovu ligu, predlazem ti da prestanes pratiti fudbal .podhum je napisao/la:Kako pises covjek bi pomislio da ste sudionici lige prvaka svake godine,a ne bih premijerligas koji muku muci protiv nakvih Obarskih,Rudara i RadnikaDzakmic je napisao/la:kovacevic je solidno odradio svoj posao danas, igrao tacno onako kakvu je i ulogu imao, presjekao par napada, poboljsao skok igru, poboljsao defanzivu, i ja msm da je on pravi igrac koji moze uci ukoliko cuvamo rezultat i pokusavamo preko kontranapada postici nesto vise, jer uz sebe u veznom redu ima jajala i stojceva koji su pravi majstori, tako da nije potrebno da on nesto pokusava kreirati u napaduado-hz je napisao/la:@Head
hahahahah sta sve neces pocitat od ovih kvazi strucnjaka, pa svrsavali bi vi da imate jednog jajala stojceva velkovskog
a sto se tice obarske borac olimpic i slicni su osjetili kako je sa njima fino igrat pog na proljetnom dijelu prvenstva

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Nemam ja nista protiv Sarajeva bolan,ali kakve taktike i trice pale na ovim nasim njivamaRule_hz je napisao/la:hahahahah sta sve neces pocitat od ovih kvazi strucnjaka, pa svrsavali bi vi da imate jednog jajala stojceva velkovskoga sto se tice obarske borac olimpic i slicni su osjetili kako je sa njima fino igrat pog na proljetnom dijelu prvenstva
Budite pozdravljeni.

Valjda ce moci Tomića zaustaviti

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Podsjeca li vas Krste na Skoru po nacinu igre? Frajer bas svaku priliku koristi 

- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
@Podhum mojne brate sarajlije. Jedina ekipa koja nikad nije bila klosarska cak ni u bivsoj Jugi,a tako i mi prema njima. One godine kad smo ispali 3-4 kola do kraja njima trebala evropa a mi imali sanse za ostanak. Zabi nam Obuca 3 komada,niko im nije A rekao. Ruka ruci poslje tekme i idemo dalje
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Samo sto vasi iz uprave vise zelju vole pa im se cesto skinu gace dole u Mostaru. Ali nema veze opet mi vas gotivimo.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:@Podhum mojne brate sarajlije. Jedina ekipa koja nikad nije bila klosarska cak ni u bivsoj Jugi,a tako i mi prema njima. One godine kad smo ispali 3-4 kola do kraja njima trebala evropa a mi imali sanse za ostanak. Zabi nam Obuca 3 komada,niko im nije A rekao. Ruka ruci poslje tekme i idemo dalje
Braca Mostarci, za vas nema zabrane na Kosevu ni na jednoj tribini nakon onog u Vrapcicima ove godine, onako se dobro nisam osjecao nigdje
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ja nisam clan uprave nego dio obicnog naroda i kao takav pisemSarajlijc@ je napisao/la:Samo sto vasi iz uprave vise zelju vole pa im se cesto skinu gace dole u Mostaru. Ali nema veze opet mi vas gotivimo.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:@Podhum mojne brate sarajlije. Jedina ekipa koja nikad nije bila klosarska cak ni u bivsoj Jugi,a tako i mi prema njima. One godine kad smo ispali 3-4 kola do kraja njima trebala evropa a mi imali sanse za ostanak. Zabi nam Obuca 3 komada,niko im nije A rekao. Ruka ruci poslje tekme i idemo dalje
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Ma nisam mislio nista lose,,nego taktika u nas ne pije vode,,kome treba dobije i poderu jos mrezu sa tobom i loptom zajedno.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:@Podhum mojne brate sarajlije. Jedina ekipa koja nikad nije bila klosarska cak ni u bivsoj Jugi,a tako i mi prema njima. One godine kad smo ispali 3-4 kola do kraja njima trebala evropa a mi imali sanse za ostanak. Zabi nam Obuca 3 komada,niko im nije A rekao. Ruka ruci poslje tekme i idemo dalje
Ma gdje ce ko udariti na DadzaloaaS_Roma je napisao/la:
Valjda ce moci Tomića zaustaviti![]()
![]()
![]()
![]()

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Sekac, svaka cast Boga mi! Evo ruka, prvi put u zivotu da isto mislimo...sekac je napisao/la:Ovako stvari stoje po mom viđenju ne mora znaćiti da sam u pravu.Željo ima prednost i lagan raspored vani a težak kući i imaju pravo da budu največi kandidat za titulu.Jer ako dobiju kući Širokog,Čelika,Sarajevo a u gostima ne kiksaju kod Olimpica i Veleža treba im čestitati a problem im je sastav koji haman da nemaju bolnica je na Grbavici.Široki isto tako mora ići na pobjede svaka im je kvalifikaciona malo je kola do kraja i ako budemo na kraju isti sa Širokim ode titula u Široki zbog međusobnog omjera(dobio Široki obe),Zrinjski isto tako ali ako sa njima bude isti broj bodova titula ide na Koševo jer imamo bolji međusobni skor.Sarajevo je u najtežoj situaciji svaka je kvalifikaciona nemamo prava na kix ali i u najboljoj situaciji što se igračkog kadra tiće imaju širinu klupe što konkurentima fali pa sad vidjet ćemo......

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ne zayebajite.Velez je pravi klub.Imamo korektne odnose sa njima kao i sa njihovom prvom violinom iz sjene Nerminom Niksicem.Sarajlijc@ je napisao/la:Samo sto vasi iz uprave vise zelju vole pa im se cesto skinu gace dole u Mostaru. Ali nema veze opet mi vas gotivimo.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:@Podhum mojne brate sarajlije. Jedina ekipa koja nikad nije bila klosarska cak ni u bivsoj Jugi,a tako i mi prema njima. One godine kad smo ispali 3-4 kola do kraja njima trebala evropa a mi imali sanse za ostanak. Zabi nam Obuca 3 komada,niko im nije A rekao. Ruka ruci poslje tekme i idemo dalje
Ujedno Niksic je i najzasluzniji sto je Bandovic dosao na Kosevo.
1946
Tema je Sarajevo, zar moras u svakom postu Zelju spomenuti ?? Boze sacuvaj.Sarajlijc@ je napisao/la:Samo sto vasi iz uprave vise zelju vole pa im se cesto skinu gace dole u Mostaru. Ali nema veze opet mi vas gotivimo.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:@Podhum mojne brate sarajlije. Jedina ekipa koja nikad nije bila klosarska cak ni u bivsoj Jugi,a tako i mi prema njima. One godine kad smo ispali 3-4 kola do kraja njima trebala evropa a mi imali sanse za ostanak. Zabi nam Obuca 3 komada,niko im nije A rekao. Ruka ruci poslje tekme i idemo dalje
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Hrasno15, jurisicduska i 45 gostiju.