Ja ovo zovem kvalitetnom shizoanalizomArtetitis je napisao/la:Protiv Leicestera vani - Koscielny nije izašao nakon što je fasovao ozljedu glave i odmah primamo gol glavom od Ulloe,Schneiderlin je napisao/la:voajer to nijeovo su sve mrvice,dovoljno je samo pogledati gdje su se bodovi razjebali i kako je taktički ekipa izgledala
protiv Chelsea vani - Cahill trebao dobiti crveni karton za start nad Alexisom, poslije Wilshere usrao čisti zicer prijemom lopte, Fabregasova blokada nije svirana kao penal kod 1:0 - nizašta od toga Wenger nije kriv,
protiv Hulla kod kuće (Diame dao gol za 1:1 nakon faula nad Flaminijem...ne znam šta je tu Wenger skrivio),
protiv Tottenhama kod kuće Flamini prodaje loptu za 0:1, u napadu promašuju šta god da su stigli, Alexis čamio na klupi - tu je Wenger kriv, kao i za to što je držao Özila predugo na krilu,
protiv Uniteda kod kuće (De Gea branio sve živo, United poveo nakon ofsajda i faula Fellainija koje smrad Dean nije sudio...ne znam šta je Wenger trebao uraditi kod šuta Wilsherea),
Liverpoola vani (Škrtelov gol pao nakon što je Wenger izvukao Girouda, a Gibbs i društvo ispratili Škrtela aplauzom - imali smo igrača više i morali smo doći do nezaslužene pobjede, tu je Wenger zeznuo stvar).
Problem su utakmice u kojima smo vodili pa prosuli bodove - Leicester 2, Hull 2, kokoši 3, Swansea 3, Liverpool 2. To je 12 bodova sa kojima bismo bili prvi na tabeli. United i Tottenham kod kuće gdje smo obje utakmice trebali dobiti, a uzeli samo jedan bod da ne spominjem.

Neizlječivo, definitivno.