FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Osmina finala lige prvaka ove godine, ispadamo od Intera
- skullcrusher
- Kontakt:
Mirvicu kupi sve sudije, po dva crvena protivnicima i valjda odemo u evropu 

1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
U zadnjih 25 uutakmica pra u kojoj nismo primili go
Nikad mi zlatne sredine necemo imati. Kad se sjetim one euforije na ljeto, tacno mi se zeludac okrene

Mladunce nije igralo. Dan sa Sofijom proveo
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Dal je asistirao za oba gola.
-
- Kontakt:
Vidjet cete vi kad Mirza syebe sve i rokne 442 dijamant protiv Zrinjskog sa Renanom i Hamzom 
Jel neko novi registrovan ili je jos uvijek samo Ziljkic?

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Opet pilite naopakoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 feb 2023, 11:45Ma trebao je Mirvić sam kupiti mašinu i prošivati, jašta..
Nije dosta što je jednom pogurao radove na početku, treba sad opet da istrese lovu jer je savez nesposoban. How yes no.

Taman da nista nece biti od toga, das do znanja da ces stititi interes kluba...
Al jok, bolje biti #PonosanDoNeba sto je Ico ganj'o nakog Rumuna po terenu...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 feb 2023, 18:50Vidjet cete vi kad Mirza syebe sve i rokne 442 dijamant protiv Zrinjskog sa Renanom i Hamzom

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Odgovorio sam FCUM koji je nebulozu napisao, nisam uopšte na neku drugu diskusiju mislio, a bilo ih je pa vjerujem da si pogrešno protumačio.NazorUso je napisao/la: ↑18 feb 2023, 18:52Opet pilite naopakoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 feb 2023, 11:45Ma trebao je Mirvić sam kupiti mašinu i prošivati, jašta..
Nije dosta što je jednom pogurao radove na početku, treba sad opet da istrese lovu jer je savez nesposoban. How yes no.Trebao se Mirvic, tj. klub oglasiti. Kazes fino : Dragi navijaci bla bla, nije do nas, rokovi su probijeni, izvarani smo, pravni tim ce poduzeti sve da se nadomjesti steta klubu, navijacima ce biti obezbijedjemo bla bla...
Klub da je najavio da će pravni tim tražiti štetu, ovdje bi došlo istog trenutka cca 15 forumaša kojih bi to momentalno ismijali i zayebavali se na račun kluba.
Ma da sve i da stvarno to urade, možeš drug moj qurcu svirati, boli Vicu taKi, a i takvi su ugovori da možeš samo moliti Boga da ti što prije završe teren.
Jedino da produže sezonske i za iduću sezonu, to bi bilo fino. Ma da većina bojkotuje pa ni neće ići, ali eto klub nek to uradi, pa ko hoće nek dolazi.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Brate taman da ne pije vode ni 1 % , ti si odradio sto je do tebe. Daj navijacima do znanja da stiris klub. A to sto bi neko ismijao na forumu (sumnjam da bi al hajd) klub ne treba interesovati. Uradis sto je do tebe i mirna Bosna ! Ovako saljes poruku da te moze qrati ko kako hoce a ti ces sutjeti.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 feb 2023, 18:57Odgovorio sam FCUM koji je nebulozu napisao, nisam uopšte na neku drugu diskusiju mislio, a bilo ih je pa vjerujem da si pogrešno protumačio.NazorUso je napisao/la: ↑18 feb 2023, 18:52Opet pilite naopakoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 feb 2023, 11:45Ma trebao je Mirvić sam kupiti mašinu i prošivati, jašta..
Nije dosta što je jednom pogurao radove na početku, treba sad opet da istrese lovu jer je savez nesposoban. How yes no.Trebao se Mirvic, tj. klub oglasiti. Kazes fino : Dragi navijaci bla bla, nije do nas, rokovi su probijeni, izvarani smo, pravni tim ce poduzeti sve da se nadomjesti steta klubu, navijacima ce biti obezbijedjemo bla bla...
Klub da je najavio da će pravni tim tražiti štetu, ovdje bi došlo istog trenutka cca 15 forumaša kojih bi to momentalno ismijali i zayebavali se na račun kluba.
Ma da sve i da stvarno to urade, možeš drug moj qurcu svirati, boli Vicu taKi, a i takvi su ugovori da možeš samo moliti Boga da ti što prije završe teren.
Jedino da produže sezonske i za iduću sezonu, to bi bilo fino. Ma da većina bojkotuje pa ni neće ići, ali eto klub nek to uradi, pa ko hoće nek dolazi.
P.S. Razumijem da je utakmica zatvorena za javnost. Pa jel treba Rendulic da cuje "hooop, hoop, Renaaaan" pa nam osujeti napade ?!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
- BordoBBoja
- Kontakt:
Red je vala da ajlicin ljubimac sa ovog pdfa napravi kakve majice radi ove herojske pobjede danas
Sarajevo ako pobijedi Zrinjskog i Želju, ova tema će se ugasiti ja mislim. Neće raja znati šta da pišu. Još gluho bilo ako "mladunče" proigra...muk među Pitarima. 

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- JavierBosnia
- Kontakt:
Rece Mulalic na pressici za derbi kao sta sad opet igramo i nema navijaca ni jednih ni drugih
Mada bih prije rekao da je neupucen ili se pravi jer zna on tako za mnoge stvari da ispituje novinare
Mada bih prije rekao da je neupucen ili se pravi jer zna on tako za mnoge stvari da ispituje novinare

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- BordoBBoja
- Kontakt:
- napoleon72
- Kontakt:
Ma nece gosti smjet organizovano sigurno, al moguce da ce manijaci onako krenut i grupisat se dole na stadionu.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ko igra kladinicu nek odigra tacan rezultat
Sarajevo - Zrinjski 1:0
Sarajevo - Zrinjski 1:0
Ma volio bih da imamo barem jedno kolo prije ova dva teška protivnika da vidimo na čemu smo. Ko može, ko ne može. Ove pripremne ništa nikad ne pokažu.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Gledam rijeku i kako ljudi kvalitetnog trenera dovedu i odmah krenu igrati. Bukvalno na svaku loptu ko da je zadnja.dzaba nam i mega zvijezde kad je ova ubleha nam trener
FC United Of Manchester !
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Draze mi je ovo nego dva gola da je dao. Nek nastavi samo
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijelisampion, bosnas_, iliyaa8, johntravolta123, Kaunas, Posejdon, riki46 i 89 gostiju.