Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Dobro je pa se Sturidge vrati.
Juan Mata’s father who is also his agent that Saturday is expected to meet with leaders of Liverpool to talk about a possible transfer to Anfield.
sta mislite da ovo bude istina,ali sanse su male....
sta mislite da ovo bude istina,ali sanse su male....

Vjerovao ili ne, i ja sa vrlodobrim uspjehom iz Engleskog bi mogao napisati nešto ovako.
Možel' izvor ikako?
Možel' izvor ikako?
Ja te volim, volim Željo..
izvor je Steven Gerrard fun page na facebooku
zna li iko ista o OLA JOHNU iz Benfice,i sa njim se povezujemo? pa dobro i nije za povjerovati,ali da dodje Mata i Coutinho bi odahnuo i bilo bi mu lakse s njim,jeste da je nerealno,ali bolje je Rodgersu da dovede jednog izuzetno kvalitetnog nego 3 manje kvalitetnaigraca 

Evo Musker piše da smo blizu dovođenja Bertranda, i da ako se taj dogovor ne realizuje, to je isključivo zbog toga što nas Chelsea smatra konkurentima.
Ja te volim, volim Željo..
Kakav ola john, puno trke malo koristi, isto onaj kojot iz ptice trkacicelfc96boy je napisao/la:zna li iko ista o OLA JOHNU iz Benfice,i sa njim se povezujemo? pa dobro i nije za povjerovati,ali da dodje Mata i Coutinho bi odahnuo i bilo bi mu lakse s njim,jeste da je nerealno,ali bolje je Rodgersu da dovede jednog izuzetno kvalitetnog nego 3 manje kvalitetnaigraca

Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Nas scouting team je prisustvovao utakmici Juventus-Roma i 99% su pratili Pjanica,mislim Pogba i Vidal su nerealne mete tako da je vrlo moguce da posaljemo ponudu za Mireta
Za Kalou je laz sigurno kao i prosle godine.

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Kao i inace, kupujemo po 20 igraca dnevno 

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Iz tvojih usta u Henryjeve usiPonos Torina je napisao/la:Nas scouting team je prisustvovao utakmici Juventus-Roma i 99% su pratili Pjanica,mislim Pogba i Vidal su nerealne mete tako da je vrlo moguce da posaljemo ponudu za Mireta![]()
![]()
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- Ponos Torina
- Kontakt:
Pa eto mislim da se svi slazemo da bi nam Pjanic odlicno dosao,ali zaludjeni englezi su odma skocili misleci Vidal je,Pogba je itd....a to je bas nidze veze hehe...
Realno 3 igraca da dovedemo Salah,vezni i jedan Bocni ili univerzalac...
A Kalou moze u C.Palace ili u West Ham ne znam kako ga mogu uopste povezivati sa nama

Sturridge Will be ready v Stoke ..
Enrique , Sakho And Allen they will back Before Aston Villa game.
Realno 3 igraca da dovedemo Salah,vezni i jedan Bocni ili univerzalac...
A Kalou moze u C.Palace ili u West Ham ne znam kako ga mogu uopste povezivati sa nama

Sturridge Will be ready v Stoke ..
Enrique , Sakho And Allen they will back Before Aston Villa game.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Reports in Russia suggest Zenith are ready to pay the €20 million asking price of Basel for Liverpool target Mohamed Salah
Toliko o njemu
Toliko o njemu

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
sinoc sam vidio da se dovodi u vezu sa rusima i kontam oni su mu bas tim po mjeri.gaston je napisao/la:Reports in Russia suggest Zenith are ready to pay the €20 million asking price of Basel for Liverpool target Mohamed Salah
Toliko o njemu
You are someone else I am still right here

ma meni je smijesno vise za nase transfera pa lafo 90 % igraca je bilo pred potpisom i nisu zavrsili kod nas
valja izdrzati jos 23 dana bombardovanja
Ima li istine u ovom za Pjanića
Znam da nije isključeno da napusti Romu već sad, navodno su zainteresovani PSG i Tottenham, samo me zanima ima li Liverpoola u toj priči
To bi za mene bilo ostvarenje sna, jer bih dočekao najdražeg reprezentativca u dresu Liverpoola, ali pitanje je koliko bi Miretu bilo pametno da sad napusti Romu
Da je neki drugi klub u pitanju, navijao bih da ostane u Romi, ali ovako... 

To bi za mene bilo ostvarenje sna, jer bih dočekao najdražeg reprezentativca u dresu Liverpoola, ali pitanje je koliko bi Miretu bilo pametno da sad napusti Romu

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
zalosno je to sto kloc poput Moyesa ima 100 miliona za pojacanja,a nasi vlasnici ne daju ni 30 

Ako nece kupovati kako valja bolje i da ne kupuje onda nikakve polovnjake. Za Rakitice i Pjanice ima mjesta, a za te neke Ola Johnove i to tako nema. Bezveze trositi pare na njih.
slazem se apsolutnonerkolfc je napisao/la:Ako nece kupovati kako valja bolje i da ne kupuje onda nikakve polovnjake. Za Rakitice i Pjanice ima mjesta, a za te neke Ola Johnove i to tako nema. Bezveze trositi pare na njih.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.