effe_sa je napisao/la:
A neki svih ovih dana govore kako će nas Liverpool ubiti, a onda bude 0:0 na njihovom stadionu i onda ti što su govorili da će biti katastrofa nezadovoljni, a mi koji smo gledali pozitivnije zadovoljni.....![]()

Ma naravno da se može zalomiti loša utakmica Comana i Gnarbya pa mislim oni su još realno izuzetno mladi i pojedini očekuju da pružaju partije Riberya i Robbena iz prajma.effe_sa je napisao/la: I to Kloppa kojeg mnogi dižu u nebesa....Fino je Klopp slomio zube večeras. Pogotovo je bilo interesantno, kako smo fino zaobilazili njihovu prvu presing liniju i pametno umrtvili i igru. Kao što sam i rekao, problem je ipak bio naprijed, tu je bilo šeprtljavosti. Gnabry je i pokazao nešto opasnosti, ali u 2 navrata je mogao dodati umjesto da jednom šutira, a jednom se zaletio i oduzeta mu je lopta. Coman je imao malo bolova danas, Kovač je izjavio da pod jačim bolovima mu on ne bi igrao. Ali jasno je da momak onda ne može pružiti super partiju. Ali i Coman i Gnabry su ove sezone pružili mnogo (ovaj prvi još zbog ozljede puno manje igrao, ali jako znači). Samo s momcima treba imati malo i strpljenja i kada odigraju poneku lošiju utakmicu.
Prosuo sam čašu kad sam vidio da Gnarby nije dodao Lewi koji je sam bio u petercu.

Nismo primili gol protiv najofanzivnije ekipe u Evropi i to na njihovom terenu.Neko je napisao da je Liverpool u drugom pol ošutao na gol tek u 80 min.