Pratio sam, ali nista od ovog paraDede17 je napisao/la:Berrer - Gojowczyk 1 kv.1.70
Berrer trostruki osvajač Heilbronna, od toga zadnji put prošle sezone. Jedsnostavno na ovom turniru osjeća se odlično. Prvi meč protiv Mertla je bi malo teži, po izjavi Berrera razlog je jetlag. Jučer protiv Beckera je to izgledalo mnogo bolje. Bilo je 6-4 6-1 za Berrera
Gojowczyk jučer naizgled lak meč protiv Bašića. Ko je gledo prvi set vidjet će da je Mirza itekako imao svojih šansi, ali valjda nestabilna Mirzina psiha odvela prvi set na drugu stranu.Svaki tenisač ima svoj najdraži turnir gdje uvijek igra s posebno visokim samopouzdanjem. U slučaju Berrera, ovih par tjedana je već niz godina njegov najvažniji dio sezone. Uskoro dolazi ATP turnir u Zagrebu gdje je ostvario najveće uspjehe karijere, a dvorana Heilbronna je njegova dnevna soba. Zadnjih pet godina nije ispadao prije četvrtfinala, pa ne čudi njegova izjava prije turnira.
- Volim ovaj turnir i jedini sam ga tri puta osvojio u karijeri. Uvijek se s veseljem vraćam ovdje.
Za mene zicer danas odigrati na Berrera
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Warrenpoint-Glenavon oba daju gol 1.45, oba daju i 3+ 1.85
Jedan zanimljiv par igra se u prvoj ligi Sjeverne Irske
Malo sam njuškao klubove i kako igraju međusobno i našao mogući trokut Linfield, Warrenpoint i Glenavon.
Igrali su najprije Linfield-Glenavon i odigrali prelaz 2/1, bilo je 3-2(0-1)
Nakon toga su igrali Warrenpoint-Linfield u najsumnjivijoj utakmici sezone valjda jer domaćin je vodio na poluvremenu 2-0 i stajalo je 2-0 za domaćine sve do 85.minute a onda tri gola gosta 85. 89. i 90+.
Uz ove dvije opcije probati i prelaze 1/2 i 2/1
Warrenpoint-Glenavon 1/2 27 ; 2/1 29
Ne mora biti da će tako biti i sada, možda je slučajno sve ali vrijedi probati
Jedan zanimljiv par igra se u prvoj ligi Sjeverne Irske
Malo sam njuškao klubove i kako igraju međusobno i našao mogući trokut Linfield, Warrenpoint i Glenavon.
Igrali su najprije Linfield-Glenavon i odigrali prelaz 2/1, bilo je 3-2(0-1)
Nakon toga su igrali Warrenpoint-Linfield u najsumnjivijoj utakmici sezone valjda jer domaćin je vodio na poluvremenu 2-0 i stajalo je 2-0 za domaćine sve do 85.minute a onda tri gola gosta 85. 89. i 90+.
Uz ove dvije opcije probati i prelaze 1/2 i 2/1
Warrenpoint-Glenavon 1/2 27 ; 2/1 29
Ne mora biti da će tako biti i sada, možda je slučajno sve ali vrijedi probati
Nott.Forest-Preston / gost daje gol 1.50, oba daju i 3+ 2.20[
igra se 4.kolo FA kupa i za očekivati je golove, uvjeren sam da će gosti zabiti gol jer su u solidnoj formi, a domaćin igra otvoreno i idu na gol više tako da očekujem golove na obje strane.
Zanimljivo je kod njihovih dvoboja da su od zadnje tri utakmice dva puta išli u prelaz 1/2 (jedna je bila FA kup baš) a treća utakmica je bila 2/x s tim da je gol za X pao u 90+3, sumnjivo pa probati i ovdje
Nott.Forest-Preston 2/1 26 ; 1/2 34
kako ih samo potrefim u zadnje vrijeme, strava hebo ih 0-0 i nogomet takav
igra se 4.kolo FA kupa i za očekivati je golove, uvjeren sam da će gosti zabiti gol jer su u solidnoj formi, a domaćin igra otvoreno i idu na gol više tako da očekujem golove na obje strane.
Zanimljivo je kod njihovih dvoboja da su od zadnje tri utakmice dva puta išli u prelaz 1/2 (jedna je bila FA kup baš) a treća utakmica je bila 2/x s tim da je gol za X pao u 90+3, sumnjivo pa probati i ovdje
kako ih samo potrefim u zadnje vrijeme, strava hebo ih 0-0 i nogomet takav
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 24 jan 2014, 22:43, ukupno mijenjano 2 puta.
Sjeba me Makeda over za prolaz listica ali idemo vecernji :
Mehengladbah ne gubi 2 i vise razlike, Štrlek over 3.5, Cibulkova set
4,82
Bajernu nema u prvoj postavi Robbena, a Riberi i Svajni nisu u konkurenciji za utakmicu, Štrlek prepisan od mikya i Cibulkova melje cijeli turnir i to gotovo svaki mec je bila autsajder, dok Li nije imala ozbiljnu provjeru, trebala bi bar set uzeti .
Sutra posto necu biti kuci odmah sam odigrao nesto na jaci ulog, ja mislim da sigurnije ne moze :
Dortmund 1, Napoli 1, Real 1
1,77
Dortmund nema pravo na kiks, napokon imaju dobru odbranu nakon sto su bili svi povrijedjeni, sutra su bez Gundogana i Hummelsa ali za obojicu imaju kvalitetne zamjene (Sahin i Sokratis).
Napoli ne bi trebao kiksati, imaju dobru ekipu, Hamsik se vratio, ide ovo lagano.
Real ne treba ni komentarisati, punjenje .
Mehengladbah ne gubi 2 i vise razlike, Štrlek over 3.5, Cibulkova set
4,82
Bajernu nema u prvoj postavi Robbena, a Riberi i Svajni nisu u konkurenciji za utakmicu, Štrlek prepisan od mikya i Cibulkova melje cijeli turnir i to gotovo svaki mec je bila autsajder, dok Li nije imala ozbiljnu provjeru, trebala bi bar set uzeti .
Sutra posto necu biti kuci odmah sam odigrao nesto na jaci ulog, ja mislim da sigurnije ne moze :
Dortmund 1, Napoli 1, Real 1
1,77
Dortmund nema pravo na kiks, napokon imaju dobru odbranu nakon sto su bili svi povrijedjeni, sutra su bez Gundogana i Hummelsa ali za obojicu imaju kvalitetne zamjene (Sahin i Sokratis).
Napoli ne bi trebao kiksati, imaju dobru ekipu, Hamsik se vratio, ide ovo lagano.
Real ne treba ni komentarisati, punjenje .
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
Ovde sam igrao 2/1 a Warrenpoint-Glenavon sam mislio igrati 1/2 al odlozen ili blokiranzgmiky je napisao/la:Nott.Forest-Preston / gost daje gol 1.50, oba daju i 3+ 2.20

Hoceli se neko smilovati i poslati 0,10 na wwinu bio bi mu jako zahvalan.
Howard 18,5 manje
Klahn - Polansky (traži 5 parova)*
Kubot/Lind - Butorac/Klasen
Chikago- Clipersi
Sacramento - Indiana *
16.30
J.Green 16.5 više
N.Young 20.5 više
T.Gibson 13.5 više
6.33
Klahn - Polansky (traži 5 parova)*
Kubot/Lind - Butorac/Klasen
Chikago- Clipersi
Sacramento - Indiana *
16.30
J.Green 16.5 više
N.Young 20.5 više
T.Gibson 13.5 više
6.33
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Igro sam da nece primiti gol znaci vec sam pao na njima, nabijem ih na q.acab je napisao/la:Ceka l' iko ovog mrtvog Lila ? :/

Na drugom kuponu cekam jos Arsenal da pobjedi sa hcp 0:2 (vode 2:0 na poluvremenu) i Brooklyn da pobjedi Mavse.
Bice tesko ali ne gubim nadu.

jozinho je napisao/la:Caja Laboral - Olympiakos 2 Osnovna ponuda 1,90
Nakon što su u prvom krugu EL nanizali 10 pobijeda sad su skupili 3 poraza za redom dvije u EL i jednu u prvenstvu,pa ne mogu zamilisliti da ovako kvalitetna ekipa može nanizati 4 poraza za redom što bi im dovelo u pitanje i daljnji plasman u playoff,jer su osjetno kvalitetniji od domaćina.
11,5 - Hackett D. (Mil) MANJE Broj poena igrača 1,85
Večeras Milan gostuje u Turskoj kod Efesa koji moraju pobijediti u ovoj utakmici jer bi u protivnom gotovo sigurno ispali,a za ovo sam se odlučio jer nakon što je iz Siene gdje je imao sve ovlasti prešao u Milano Hackett se morao podrediti ekipi i ne vjerujem da treću utakmicu može ići preko jer u tal. prvenstvu je u zadnjih 5 utakmica samo jednom prešao ovu granicu.
SRETNO.
Čestitke!
Ali moram ja nešto dodati vazda

Mnogo volim kad godina izda, sve poskupi, a pojeftini p... ;)
PlanB je napisao/la:Linfield - Ards over 3,5@2,10 Paddy Power/HL
...
Eindhoven - Helmond odg3+@1,80 PSK
...
Guigou over 3,5@1,85 PSK
...
Ovi Nizozemci su me stvarno iznenadili danasPlanB je napisao/la:Jedan double bez analize:
Aguinagalde over 3,5 1,85
Kopljar over 2,5 1,70
@3,15 Germania

Dobro je imati PlanB !
FT: Goluža LOSE!vjesnicar je napisao/la:Jedan "mali" podatak na tvoje, skromno cu reci, gluposti: "Slavko Goluža nikad nije dobio polufinalnu utakmicu, gubio je Europsko u Srbiji, Svjetsko u Švedskoj, Olimpijske u Londonu i prošlo ljeto juniorsko SP u Sarajevu. Sve te utakmice igrane su u petak..."BakaSliskovic je napisao/la:danas rukomet Španjolska (2.90) i Hrvatska (4.20) idu u finale, treba to odigrati dok nisu pali tečajevi.![]()

- EmirSioux89
- Kontakt:
Sacremento - Indiana - 2
Nowitzki D.(20,5) - OVER
Jhonson J. (19,5) - OVER
Durant K. (33,5) - OVER
Hibbert R. (12,5) - OVER
Jefferson A. (21,5) - OVER
Kvota : 22,96
Li N. - Cibulkova D. - Svi ostali rezultati osim 2-0
Carter Will.M. (17,5) - OVER
Thomas I. (21,5) - OVER
Green J. (16,5) - OVER
Florida - Colorado - x2
Curry S. (25,5) - OVER
Kvota : 30,20
Znaci sinoc me James zeznu za 1 poen manje, Gasol za 2 poena vise ukupno 85KM.Sad me obori Berrer za 56KM ukupno 141 KM nije me dugo uhvatilo ovako da se zareda sve po jedna.Ovo sam odigro u SportPlusu trkno autom jer ne radi Premier a ovo sam ispunio za nekih 10ak minuta
pa da vidimo ocel sta bit'.
Nowitzki D.(20,5) - OVER
Jhonson J. (19,5) - OVER
Durant K. (33,5) - OVER
Hibbert R. (12,5) - OVER
Jefferson A. (21,5) - OVER
Kvota : 22,96
Li N. - Cibulkova D. - Svi ostali rezultati osim 2-0
Carter Will.M. (17,5) - OVER
Thomas I. (21,5) - OVER
Green J. (16,5) - OVER
Florida - Colorado - x2
Curry S. (25,5) - OVER
Kvota : 30,20
Znaci sinoc me James zeznu za 1 poen manje, Gasol za 2 poena vise ukupno 85KM.Sad me obori Berrer za 56KM ukupno 141 KM nije me dugo uhvatilo ovako da se zareda sve po jedna.Ovo sam odigro u SportPlusu trkno autom jer ne radi Premier a ovo sam ispunio za nekih 10ak minuta

Manchester United!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
dodani jos i
J.Green over 16,5 1,85
Celticsi su bez Bradleyja, bez Baylessa, a u zadnjem susretu protiv Wizardsa, Green je opalio 26 suteva, cak 16 puta gadjao za 3 poena (igrani prosuzetci).
U Oklahomi 05.01. je igrao 34 minute kada su Celticsi bili kompletniji, ubacio im 19 poena.
Veceras sam siguran da ce se posteno ispucat i prebacit ovih 16,5.
Ibaka 14,5 over 1,90
U gostima efikasniji, Celticsi ranjivi u reketu, KD cak upitan za nastup (vjerovatno igra) ali nista jos nije potvrdjeno.
Sa njim ili bez, Ibaka ima fine sanse da prebaci 14 poena.
J.Green over 16,5 1,85
Celticsi su bez Bradleyja, bez Baylessa, a u zadnjem susretu protiv Wizardsa, Green je opalio 26 suteva, cak 16 puta gadjao za 3 poena (igrani prosuzetci).
U Oklahomi 05.01. je igrao 34 minute kada su Celticsi bili kompletniji, ubacio im 19 poena.
Veceras sam siguran da ce se posteno ispucat i prebacit ovih 16,5.
Ibaka 14,5 over 1,90
U gostima efikasniji, Celticsi ranjivi u reketu, KD cak upitan za nastup (vjerovatno igra) ali nista jos nije potvrdjeno.
Sa njim ili bez, Ibaka ima fine sanse da prebaci 14 poena.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
Pomoc
Ne pratim bas LAL ,ali sjecam se Young-a iz PHI....Jel moguce da ovakav igrac ulazi s klupe cijelu sezonu za LAL ? Po statistici kontam da je prvih 5. Treba mi 5 par,a mislio njega staviti vise od 20 ? Sta kazete ?

Ma nema veze što ulazi s klupe.. On opet dobije svojih 30+ minuta, jer igra posljednju četvrtinu čitavu ako je egal tekma. Predviđen je kao 6. igrač i za sada odrađuje odličan posao. Uzima dosta šuteva, ne libi se šutat' iz skoro svake pozicije, kvalitetno zna izboriti dva, nekad i tri, bacanja te lako poentirati.
Moj ti je savjet ili njega over, ili Gasola over (njega pogotovo nema ko čuvati), samo bih se brinuo radi umora od sinoć i tekme sa Heatom..
Moj ti je savjet ili njega over, ili Gasola over (njega pogotovo nema ko čuvati), samo bih se brinuo radi umora od sinoć i tekme sa Heatom..
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!
Caja Laboral - Olympiakos 2 Osnovna ponuda 1,90
Nakon što su u prvom krugu EL nanizali 10 pobijeda sad su skupili 3 poraza za redom dvije u EL i jednu u prvenstvu,pa ne mogu zamilisliti da ovako kvalitetna ekipa može nanizati 4 poraza za redom što bi im dovelo u pitanje i daljnji plasman u playoff,jer su osjetno kvalitetniji od domaćina.
Večeras Milan gostuje u Turskoj kod Efesa koji moraju pobijediti u ovoj utakmici jer bi u protivnom gotovo sigurno ispali,a za ovo sam se odlučio jer nakon što je iz Siene gdje je imao sve ovlasti prešao u Milano Hackett se morao podrediti ekipi i ne vjerujem da treću utakmicu može ići preko jer u tal. prvenstvu je u zadnjih 5 utakmica samo jednom prešao ovu granicu.
SRETNO.
nadam se da je netko ispratio
SRETNO.
nadam se da je netko ispratio
@Prisoner
Hvala ti. Ja cu pokusati s Young-om...iako vidim da ce Gasol do 30-te minute ubaciti svoje,a ovaj moj ni blizu. HAha h:) Ali to je kladionica:) Pozz.
Hvala ti. Ja cu pokusati s Young-om...iako vidim da ce Gasol do 30-te minute ubaciti svoje,a ovaj moj ni blizu. HAha h:) Ali to je kladionica:) Pozz.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
This will be the first game in Thunder history that both Russell Westbrook and Kevin Durant will not play.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.