FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Umor,teren itd... sve je doprinijelo losoj igri danas a i odlicna igra Mladosti, svaka im cast odlicno su igrali i imaju finu ekipicu i ovakvom igrom mogli bi se ustaliti u premier ligi.
Ti si opet šampion !
nije Jaja Ture ali ga turi Jajalo,moze li ovakoArmala je napisao/la:Dzadzalo, djece mi
Rutinski
Cestitke na pobjedi RajvoSa,pazite se se sada ,stizu Rodjeni malo bolji nego prijasnjih godina,moglo bi biti svasta
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Jes nas ubila Mladost od 30 do 70 minute , al tako je to moralo se nama to negdje vratiti 
[youtube][/youtube]
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Igore Lambuliću...u **** te ljubimo !!!!
HAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHA
GangEvil je napisao/la:Igore Lambuliću...u **** te ljubimo !!!!
HAHAHAHAHAHAHA
SRETAN BROJ - 1725
Svaka cast vama na borbenosti i zalaganju, popravite malo realizaciju da i iduce godine igramo medjusobne duele u okviru PL. Pozdrav.Cickoo je napisao/la:Čestitke na pobjedi. Naše greške su nas koštale.
Biće veoma zanimljiva borba za titulu i opstanak. Srećno u daljem nastavku prvenstva i borbi za titulu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ljubili ste ga vi i Zebi proslo kolo, i Delacu prije toga... Sad se smirite, ne morate ga svako kolo pusiti...GangEvil je napisao/la:Igore Lambuliću...u **** te ljubimo !!!!
HAHAHAHAHAHAHA
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Vidim da je Kakanj boy počeo svoje frustracije i komplekse da javno ispoljava nakon gubitka 2 boda plavkastih. Haj ti fino u grad i sa svojim pajdašima ganjaj Čomu što vam je udarao danas igrače i usput uhvati Jakupovića što je nije pustio da se čitava sudijska nadoknada odigra jer bi ga vi zabili u sudijskoj nadoknadi samo da je pustio da se do kraja odigra.Baja_Zvjerka je napisao/la:Ljubili ste ga vi i Zebi proslo kolo, i Delacu prije toga... Sad se smirite, ne morate ga svako kolo pusiti...GangEvil je napisao/la:Igore Lambuliću...u **** te ljubimo !!!!
HAHAHAHAHAHAHA
SRETAN BROJ - 1725
Otis'o Aldin,ali njegov duh je nastavio da zivi u Baji.Covjek je citavog zivota frustriran i nervozan,nikako ga ne razumijem.pitic je napisao/la:Vidim da je Kakanj boy počeo svoje frustracije i komplekse da javno ispoljava nakon gubitka 2 boda plavkastih. Haj ti fino u grad i sa svojim pajdašima ganjaj Čomu što vam je udarao danas igrače i usput uhvati Jakupovića što je nije pustio da se čitava sudijska nadoknada odigra jer bi ga vi zabili u sudijskoj nadoknadi samo da je pustio da se do kraja odigra.Baja_Zvjerka je napisao/la:Ljubili ste ga vi i Zebi proslo kolo, i Delacu prije toga... Sad se smirite, ne morate ga svako kolo pusiti...GangEvil je napisao/la:Igore Lambuliću...u **** te ljubimo !!!!
HAHAHAHAHAHAHA
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
30 s nije 3 min, ja sam to rekao... 
Smiri se, oguli jabuku, udarila ti prva pobjeda u glavu...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
pitiću,pozdravio te Knezovićpitic je napisao/la:Vidim da je Kakanj boy počeo svoje frustracije i komplekse da javno ispoljava nakon gubitka 2 boda plavkastih. Haj ti fino u grad i sa svojim pajdašima ganjaj Čomu što vam je udarao danas igrače i usput uhvati Jakupovića što je nije pustio da se čitava sudijska nadoknada odigra jer bi ga vi zabili u sudijskoj nadoknadi samo da je pustio da se do kraja odigra.Baja_Zvjerka je napisao/la:Ljubili ste ga vi i Zebi proslo kolo, i Delacu prije toga... Sad se smirite, ne morate ga svako kolo pusiti...GangEvil je napisao/la:Igore Lambuliću...u **** te ljubimo !!!!
HAHAHAHAHAHAHA
Einigkeit und Recht und Freiheit
Brate ti si obicna kita od covjeka.Nemoj se ljutiti,ali to je tako...Baja_Zvjerka je napisao/la:30 s nije 3 min, ja sam to rekao...
Debosu....koliko se sjecam Vi ste ga ljubili Zebi prosli put, a ne mi...ali izgleda da imas sjecanje ko vjeverica...vjerovatno se ne sjecas ni drugog poluvremena na grbavici kad aktuelni sampion nije mogao 3 puta preci centar od takozvanih prvaka svemira....panika...samo izbij i nabij u aut kako znas..u prevodu aktuelni sampion satjeran u misiju rupu....a ti se i dalje tjesi da imate bolju i mladju ekipu od nas...sve ce se vidjeti u Evropi...prosuti cete se ko riza...Baja_Zvjerka je napisao/la:Ljubili ste ga vi i Zebi proslo kolo, i Delacu prije toga... Sad se smirite, ne morate ga svako kolo pusiti...GangEvil je napisao/la:Igore Lambuliću...u **** te ljubimo !!!!
HAHAHAHAHAHAHA
Ooooooooo....Lambulic Igor !!! 
Nije njegov intelekt na tom nivou da shvati tvoj komentar.Ne znam sto mu je za nama i sto se pali na sve sto se desava u i oko Sarajeva.GangEvil je napisao/la:Debosu....koliko se sjecam Vi ste ga ljubili Zebi prosli put, a ne mi...ali izgleda da imas sjecanje ko vjeverica...vjerovatno se ne sjecas ni drugog poluvremena na grbavici kad aktuelni sampion nije mogao 3 puta preci centar od takozvanih prvaka svemira....panika...samo izbij i nabij u aut kako znas..u prevodu aktuelni sampion satjeran u misiju rupu....a ti se i dalje tjesi da imate bolju i mladju ekipu od nas...sve ce se vidjeti u Evropi...prosuti cete se ko riza...Baja_Zvjerka je napisao/la:Ljubili ste ga vi i Zebi proslo kolo, i Delacu prije toga... Sad se smirite, ne morate ga svako kolo pusiti...GangEvil je napisao/la:Igore Lambuliću...u **** te ljubimo !!!!
HAHAHAHAHAHAHA
HzSM je napisao/la:Brate ti si obicna kita od covjeka.Nemoj se ljutiti,ali to je tako...Baja_Zvjerka je napisao/la:30 s nije 3 min, ja sam to rekao...
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Draze vam sto je Zeljo kiksao, nego sto ste vi uzeli... To dovoljno govori o vasem uzrastu i ljubavi prema klubu...
Ajd zzz...
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
meme pitar
- Kontakt:
Ko kaže da će zeljo u evropu. Iz kupa sad ispadaju, protiv nas, korektno i tačno zar ne? A u prvenstvu sad igraju protiv Širokog, ako izgube oni su na diobi četvrtog mjesta, jer će iamti najgori skor između ekipa(Sarajevo, široki, zrinjski)
Od širokog izgubili obje, sa zrinjskim identično i odlučuje gol razlika i ostajemo mi koji će ih puknuti na grbavici .
Od širokog izgubili obje, sa zrinjskim identično i odlučuje gol razlika i ostajemo mi koji će ih puknuti na grbavici .