Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

topnik1
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la topnik1 » 30 mar 2015, 17:12

Naravno da smo top 10. Mi možda ne možemo proći osminu finala zadnjih godina, ali poenta je što mi svake godine i dođemo u tu osminu, dok drugi timovi drastično osciliraju.
Uglavnom mi smo među onom elitom svake godine, samo što je nama mrsko ići dalje 1/8 :P :lol:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 30 mar 2015, 18:45

Pa kako ces se nazvati top 10 klubom a najveci domet ti je plasman u top16? Cuj mi smo top10 ali nema veze sto ne mozemo osminu proci mi smo sebe nazvali top10 iako nemas nikakvo rezultatsko pokrice...Samo se na ovoj temi pamte i smatraju uspjehom casna ispadanja...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 30 mar 2015, 18:47

e **** ga ti hos to reci da su porto, monako itd. sad ispred arsenala samo zato sto su rezultatski bolji? vala ga znas pretjerati i ti da valja, samo tjeras po svom, u inat cojk pa hajd.. :mrgreen:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 30 mar 2015, 19:08

Pa sta je bitno osim rezultata? Sta to Arsenalu znaci sto je popularniji od Monaca, sto ima bolje igrace ako je Monaco napravio bolji rezultat. Fino je iznad napisano mozda jesmo top10 po finansijama, popularnosti, igracima ali rezultatski ocigledno nismo a rezultatski je ono sto se najvise broji na kraju krajeva...

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 30 mar 2015, 19:40

BigBigBang je napisao/la:Pa sta je bitno osim rezultata? Sta to Arsenalu znaci sto je popularniji od Monaca, sto ima bolje igrace ako je Monaco napravio bolji rezultat. Fino je iznad napisano mozda jesmo top10 po finansijama, popularnosti, igracima ali rezultatski ocigledno nismo a rezultatski je ono sto se najvise broji na kraju krajeva...
slika

Ovo nije rezultatski ?

Fino sam ti rekao možda je tu domet nama, ali mi smo konstatno u vrhu evropskog fudbala, to ostali klubovi nisu. Neki dođu do 1/4 pa onda ne vide liga prvaka i td i td. Ne znam šta tu nije teško shvatit.

Uvijek si branio Engleze po osnovu koeficijenta. Eto ti koeficijent koji te demantuje.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 30 mar 2015, 19:49

A i ovo je smijesno, evo vidis Benfica i Šalke ispred Arsenala, u kojem svijetu ba?

Ja bih to poredao ovako.. Real Madrid, Barcelona, Bayern, Chelsea, Atletico Madrid top5 klubova na svijetu realno, u sljedecoj skupini od 5 timova smo mi i ne moze niko reci da nismo, ko god kaze laze i dusman je.. :mrgreen:

tu u našu skupinu bih jos dodao Manchester United, Juventus, PSG i Dortmund koji ce se vratiti gdje je bio proteklih sezona kao i United..

ti Pajo gledaš na to sve samo rezultatski, ako nema rezultata ne valja nista, svi bolji od nas, a ja gledam ukupno ako imamo popularnost, finansijsku stabilnost i odlicne igrace, samo je pitanje vremena kad ce rezultati doci.. mozda kad dodje neko umjesto Wengera Paja ce reci.. :mrgreen:

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 30 mar 2015, 19:57

Ljudi su zasluženo tu. Neki princip se mora poštovat. kako je tako je.

VOLIM TE ČELIK!!!!!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 30 mar 2015, 20:00

ma brate uredu to redanje po koeficijentu, al realno svi mi u nasim glavama kad mislimo o top10 klubova na svijetu stavljamo Arsenal tu.. pa izgleda da ce prije ovi neutralni reci nesto dobro o nasem klubu nego mi :lol: :lol:

a kako bi i rekli, kažu Paja i Seamen da nam ništa ne valja.. :mrgreen: :mrgreen:

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 30 mar 2015, 20:08

Al Arsenal mora napraviti iskorak ka većem nivou. Imamo mi dobar tim, mi imamo tim koji može do polufinala/finala lige prvaka, samo nama fali ozbiljan pristup u ovim utakmicama, a ne da igramo reda radi.

Pogledaj ove sezone koliko smo sjebali početak sezone, pa sad bi hladno bili prvi. Ali problem je što nas uvijek nešto syebe, ponajviše povrede, a ove posebno godine i Wenger.
Već sljedeće godine ne bi smjelo biti ijedno opravdanje za neuspjeh. Mora se krenuti i na LP i EPL maksimalno ozbiljno, i da do zadnjeg daha ostanemo konkurenti. Ustvari je to trebalo i ove sezone, ali istog momenta kad smo ušli sa 2 štopera u sezonu znali smo da od toga nema ništa. U januaru je to popravljeno Gabrielom, ali već nije bilo bitno

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 30 mar 2015, 20:38

Kaze lik nije bitan rezultat vec konstantnost i onda nabroji 2 engleska kluba ispred nas, a svi znamo da smo konstantno 4. Logika :D

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 30 mar 2015, 22:35

Sterling?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 30 mar 2015, 23:08

topnik1 je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Pa sta je bitno osim rezultata? Sta to Arsenalu znaci sto je popularniji od Monaca, sto ima bolje igrace ako je Monaco napravio bolji rezultat. Fino je iznad napisano mozda jesmo top10 po finansijama, popularnosti, igracima ali rezultatski ocigledno nismo a rezultatski je ono sto se najvise broji na kraju krajeva...
slika

Ovo nije rezultatski ?

Fino sam ti rekao možda je tu domet nama, ali mi smo konstatno u vrhu evropskog fudbala, to ostali klubovi nisu. Neki dođu do 1/4 pa onda ne vide liga prvaka i td i td. Ne znam šta tu nije teško shvatit.

Uvijek si branio Engleze po osnovu koeficijenta. Eto ti koeficijent koji te demantuje.
Jeste, to je kad gledas koeficijent koji sabere pet sezona unazad ipak rezultati se gledaju sezonu po sezonu, Arsenal ima tu konstantu istih rezultata u LP ali rezultatski na kraju svake te sezone pojedinacno to je premalo...

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 30 mar 2015, 23:10

Paja jel se slazes da bi titulu za managera godine trebao da dobije Wenger? Mislim, jos jedna sezona bez trofeja a nije otkaza dobio. :mrgreen: :lol:

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 30 mar 2015, 23:11

Jenkinson! :D :D :D :D :D :D :D :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 30 mar 2015, 23:12

Meni je jos uvijek fascinantno da lik 11 godina ne osvoji titulu a niko ni ne spekulira o njegovom odlasku a kamoli nesto vise...Ambicije Arsenala su prerasle Wengera, Wenger je bio dobar za tranzicijski period kad je cilj bio samo nastupati u LP sad kad treba isporuciti vece rezultate, on jednostavno ne moze...Ali nazalost mislim da ce ova olupina jos minimalno dvije sezone voditi Arsenal...

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 30 mar 2015, 23:31

A šta je radio prije tranzicije ? :roll: Čovjek je sa jednom generacijom postao besmrtan kao što je sam rekao za svoje igrače.

Reče kao da nikad ništa nije osvojio, bukvalno :? . Ne možeš i ni ti niti jedan svetac sudit za ovih 10 godina što je šta osvojio ili ne. Kako plitko posmatraš ne mogu da vjerujem

VOLIM TE ČELIK!!!!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 30 mar 2015, 23:40

Pa on jedanaest godina kupi kajmak na osnovu toga sta je uradio prije, sta osvojio je titulu 2004 godine bez poraza i sad treba jahati 100 godina da nista ne osvoji i da pricamo o starim zaslugama. Gospodin je debelo naplatio te svoje uspjehe pa uzmi njegovu godisnju platu i skontaj koliko je zaradio samo ovih 11. godina u kojima nista nije osvojio? Skupo je on naplatio sve te svoje uspjehe, pa to mu se negdje ne bi tolerisalo ni da je osvojio jos 2 titule prvaka evrope i jos 2 dodatne lige...Mislim dokad spodobu trpiti? On kakav je sam nikad nece odstupiti on bi bez obraza jos 11. godina vodio Arsenal a da ne osvoji ligu...
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 30 mar 2015, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 30 mar 2015, 23:41

Wenger heroj, a ne zlocinac. :mrgreen:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 31 mar 2015, 00:05

topnik1 je napisao/la:
slika

Ovo nije rezultatski ?

Na koju foru su Benfika i Šalke ispred Arsenala i Uniteda :shock: ako znamo da se vrši obracun koeficijenta za zadnjih 5 godina....hajd dobro, prvih 5 klubova i nekako (mada je raspored trebao biti drugacijI), možemo uzeti cak i United u obzir pošto je " preskocio" evropu ove godine - ali šta su to znacajno napravili švabe i portualci u evropi :?:
Nisu cak ni EL osvajali. Porto je bar uzeo EL, a gledaj opet iza Benfike. Ne znam cime su zaslužili da budu 6 i 7 u evropi :shock:

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 31 mar 2015, 00:17

let3 ako se ne varam EL ima isti koeficijent kao i LP, u prevodu iste su težine za ovaj obračun :guz:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.