WINDede17 je napisao/la:Sandgren - Krajicek 2 kv.2,10
A.Zverev - Mousley 1 kv.1,45
![]()
Juče je ponuda tenisa bila odlična. Danas se ide dalje!
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
WINDede17 je napisao/la:Sandgren - Krajicek 2 kv.2,10
A.Zverev - Mousley 1 kv.1,45
![]()
Imaš na početnoj strani broj telefona Wwina, zovi ih i pitaj u čemu je problem.Sarajevo1946 je napisao/la:
Jel vam se ovo ikada desilo, da meč još uvijek nije ''registrovan'' i stoji tri dana ovo žuto. Šta da radim?
tribalhardcore je napisao/la:
da probamo malo na srecu
HaHu1x2 je napisao/la:haj napisi sto nadal 1, ne kontam , zar ti nije lakse da fedex uzima bar 2 seta, trenutno bar po meni ima vece sanse za pobjedu .Amarkony je napisao/la:Tenis:
Nadal - Federer 09:30h tip 1 @ 1.57
Authom - Doumbia 11:30h tip 1 @ 1.36
Weintraub - Delic 09:00h tip 1 @ 1.44
Ukupna kvota je 3.09
Fordinjo je napisao/la:Evo ga drugi krug malo rizicnije ali vrijedi probati svidza mi sejel , ovako po dva pokusaja igram dok jedan ne padne a onda cu po jedan krug igrati ,nadam se dugom nizu
![]()
![]()
![]()
uglavnom ako dodzem do treceg kruga povlacim pocetni ulog ili otprilike zaokruzim i onda nastavljam dalje ako bude srece jel ...SRETNO
Palmeiras - Itabom Bauru 1 @1.70 x 23.16 = 39.37
Nadal - Federer Over 41.5 Gem @1.77 x 19.64 = 34.76
Gojowczyk jučer naizgled lak meč protiv Bašića. Ko je gledo prvi set vidjet će da je Mirza itekako imao svojih šansi, ali valjda nestabilna Mirzina psiha odvela prvi set na drugu stranu.Svaki tenisač ima svoj najdraži turnir gdje uvijek igra s posebno visokim samopouzdanjem. U slučaju Berrera, ovih par tjedana je već niz godina njegov najvažniji dio sezone. Uskoro dolazi ATP turnir u Zagrebu gdje je ostvario najveće uspjehe karijere, a dvorana Heilbronna je njegova dnevna soba. Zadnjih pet godina nije ispadao prije četvrtfinala, pa ne čudi njegova izjava prije turnira.
- Volim ovaj turnir i jedini sam ga tri puta osvojio u karijeri. Uvijek se s veseljem vraćam ovdje.
fixator je napisao/la:idem ponovo ali mala promjena sad igram samo jedan par i krecem sa 5 eura
cilj je doci do 50 eura
kladionica bet365
1. korak
23:55 Nadal - Federer (+2,5) 2 @ 1,90
Federer dosao opusten na turnir,sam je izjavio da va...da vidi finale i osvoji AO.
Ako ovo fulim uzimam pauzu
joj dancevicu kretenuuuuuuuuuuuu
http://sportske.jutarnji.hr/nadalov-krv ... 05/?foto=1
HAHAHAH ne bi bila tolika kvota na Hrvate da su sila. Sigurno će tebi neko poklone davati.j00k3r je napisao/la:nevjerovatna kvota na Hrvate, covice, ogroman value bet, pa morao bih biti budala i ne singlirati ovakvu kvotu, Hrvatska vs Danska vs Francuska, to je rukometni klasik/poslastica i ovakve kvote, iole ozbiljan kladionicar mora da vidi value tu.
Zašto da ne. Ovakva Cibulkova može uzet' set kineskinji definitivno. Sad je pitanje da li će biti u moodu kao na prethodnim mečevima, al' zašto ne bi bila. Igra odlično čitav turnir, razbila je Radwansku, koja je razbila Viku, stoga se logično nameće 3 seta u finalu. Sve ukazuje na to. Lično mislim da će osvojiti Na Li, al' će Cibulkova skupo prodati svoju kožu.HaHu1x2 je napisao/la:sta je sa cibulkovom veceras, ne pratim zene, moze li do seta ?
Na Li nije imala ozbiljnu provjeru ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.