Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

reformer
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la reformer » 23 jan 2014, 22:42

Brasilia - Macae H1 (-12.5)
Uberlandia - Cearense z2 (160.5)
Goiania - Flamengo 2 1.15

kvota: 3.93

Hajde i ovo da probam haha. :D
"U cast velikog simbola. U cast raje i grada, kakvog nisam upoznao..."

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 23 jan 2014, 22:43

Stavio kontrahendikep na Nuggetse +7 1,98

ako ce na vecerasnjim susretima (ah samo su dva :D ali...) biti igdje neizvjesno ili iznenadjenja, pikiram Denver.
Znaju odigrat, odmorni su, ofanzivni, pa donekle i iz razloga sto im se veceras malo vjeruje.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 23 jan 2014, 22:49

interesantno, St.Louis u NY nije izgubio u regularnom vremenu iha ha sezona i sezona :)

slika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 23 jan 2014, 22:56

dr.van nostrand je napisao/la:Stavio kontrahendikep na Nuggetse +7 1,98

ako ce na vecerasnjim susretima (ah samo su dva :D ali...) biti igdje neizvjesno ili iznenadjenja, pikiram Denver.
Znaju odigrat, odmorni su, ofanzivni, pa donekle i iz razloga sto im se veceras malo vjeruje.
Kod mene 1.80 kvota.
Je li isplativ Aldridge 26.5+ ??? Nešto mi to visoko.
Gasol 19.5 ?
James 27.5 ?
You'll never walk alone.

edo1X2
Kontakt:

Post Postao/la edo1X2 » 23 jan 2014, 23:07

Pau Gasol Toe injury Questionable for Jan. 23 at Miami
Dwyane Wade Knee injury Out for Jan. 23 vs. L.A. Lakers

EmirSioux89
Kontakt:

Post Postao/la EmirSioux89 » 23 jan 2014, 23:40

Ako nema Gasola, ko bi mogao preko Young ili Meeks ?
Manchester United!

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 23 jan 2014, 23:44

@doktore, hoce li se igrati sta ozbiljno za vece novce ili da se preskoci NBA noc. Miami nece sigurno igrati ozbiljnu odbranu veceras, njima se odbrana jos ne igra, a poznavajuci kako lose zatvaraju reket, ima li sanse za Gasola u over ili Younga u over, obojica su u dobroj formi ?
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

Arhitekt
Kontakt:

Post Postao/la Arhitekt » 23 jan 2014, 23:45

fixator je napisao/la:
fixator je napisao/la:danas idem oprezno i citav dan cu probat pravit ove slavne "korake"

1. korak

12:05 Gojowczyk P.-Bašić M. 1 @ 1,27
14:00 Foretz S.-Knoll X. 1 @ 1,27

Dva velika favorita,u svakom segmentu.Gojowczyk izmislio tenis za Basica,na domacem terenu igra,odlicna forma,ne bi smio imati prevelikih problema..Mozda nece razbiti,ali dobiti bi morao.Ista stvar i kod zena,Foretz puno iskusnija,vise joj odgovara podloga,Konll jos uvije prezelena i previse loseg servisa da bi napravila nesto ozbiljno..Ali,zene,nikad ne reci nikad..srednji ulog...moj je 5 km...dobitak 8, koji ulazem dalje :)
2. korak
18:30 Auxerre-Dijon 1x @ 1.29
22:00 Dancevic F. - Garanganga T. 1 @ 1.14

Auxerre je tvrd na svome Abbe Deschampsu i ekipa Dijona ne sjeća se kada je posljednji puta sa toga travnjak otišla uzdignute glave , ne vjerujem niti danas da će to uspijeti.
29.03.13 Auxerre - Dijon 0:0 (0:0)
28.08.12 Auxerre - Dijon 2:1 (1:0)
21.12.11 Auxerre - Dijon 2:2 (0:2)
29.07.09 Auxerre - Dijon 2:1 (0:0)

Znači, igraju 30-godišnji kanađanin Frank Dancevic koji je 7.nositelj i 122. igrač po ATP ljestvici, te mladi 24-godišnji igrač iz Zimbabvea, Takanyi Garanganga koji je trenutno 371. igrač svijeta.
Dancevic nije ništa posebno napravio u karijeri (najbolji ranking 65.mjesto), ali solidno zna odigrati – ono što se od njega očekuje uglavnom ispoštuje. Najbolje rezultate postiže na hardu gdje u karijeri ima skor 216-135, a ove godine je na skoru na hardu 4-2. Sezonu je započeo u Sydney-u, gdje u 2.kolu gubi od Stakhovskog. Potom igra kvalifikacije AO i prolazi sva tri kola gdje pobjeđuje redom Gerasimov-a, Reynolds-a i Starace-a, međutim dalje od 1.kola nije mogao jer ga je dočekao Paire i ispratio doma. Ovdje je očekivano u 1.kolu pobjedio japanca Yasutaka Uchiyamu s 2:0 u setovima. U prvom setu je japanac i nešto igrao (7:6), ali je zato u 2. setu nokautiran s 6:0.
Ovog iz Zimbabvea necu ni da analiziram.

slika

ako prodje imam spreman 3. korak :)
Kakav crni Dancevic, pa on i tenis nemogu u istu recenicu.Ne znam otkud njemu ikako ideja da se bavi tenisom.

Evo fakat lik gubi od ovog Zimbabvejca :lol:

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 23 jan 2014, 23:52

Arhitekt je napisao/la:
fixator je napisao/la:
fixator je napisao/la:danas idem oprezno i citav dan cu probat pravit ove slavne "korake"

1. korak

12:05 Gojowczyk P.-Bašić M. 1 @ 1,27
14:00 Foretz S.-Knoll X. 1 @ 1,27

Dva velika favorita,u svakom segmentu.Gojowczyk izmislio tenis za Basica,na domacem terenu igra,odlicna forma,ne bi smio imati prevelikih problema..Mozda nece razbiti,ali dobiti bi morao.Ista stvar i kod zena,Foretz puno iskusnija,vise joj odgovara podloga,Konll jos uvije prezelena i previse loseg servisa da bi napravila nesto ozbiljno..Ali,zene,nikad ne reci nikad..srednji ulog...moj je 5 km...dobitak 8, koji ulazem dalje :)
2. korak
18:30 Auxerre-Dijon 1x @ 1.29
22:00 Dancevic F. - Garanganga T. 1 @ 1.14

Auxerre je tvrd na svome Abbe Deschampsu i ekipa Dijona ne sjeća se kada je posljednji puta sa toga travnjak otišla uzdignute glave , ne vjerujem niti danas da će to uspijeti.
29.03.13 Auxerre - Dijon 0:0 (0:0)
28.08.12 Auxerre - Dijon 2:1 (1:0)
21.12.11 Auxerre - Dijon 2:2 (0:2)
29.07.09 Auxerre - Dijon 2:1 (0:0)

Znači, igraju 30-godišnji kanađanin Frank Dancevic koji je 7.nositelj i 122. igrač po ATP ljestvici, te mladi 24-godišnji igrač iz Zimbabvea, Takanyi Garanganga koji je trenutno 371. igrač svijeta.
Dancevic nije ništa posebno napravio u karijeri (najbolji ranking 65.mjesto), ali solidno zna odigrati – ono što se od njega očekuje uglavnom ispoštuje. Najbolje rezultate postiže na hardu gdje u karijeri ima skor 216-135, a ove godine je na skoru na hardu 4-2. Sezonu je započeo u Sydney-u, gdje u 2.kolu gubi od Stakhovskog. Potom igra kvalifikacije AO i prolazi sva tri kola gdje pobjeđuje redom Gerasimov-a, Reynolds-a i Starace-a, međutim dalje od 1.kola nije mogao jer ga je dočekao Paire i ispratio doma. Ovdje je očekivano u 1.kolu pobjedio japanca Yasutaka Uchiyamu s 2:0 u setovima. U prvom setu je japanac i nešto igrao (7:6), ali je zato u 2. setu nokautiran s 6:0.
Ovog iz Zimbabvea necu ni da analiziram.

slika

ako prodje imam spreman 3. korak :)
Kakav crni Dancevic, pa on i tenis nemogu u istu recenicu.Ne znam otkud njemu ikako ideja da se bavi tenisom.

Evo fakat lik gubi od ovog Zimbabvejca :lol:
kakav konj ovaj dancevic ovo jer prodato jedva se vuce po terenu mrcina gledao sam mec ka ta stro fa
sad moram sve ponovo :evil: :evil: :evil:
Semper Fidelis

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 24 jan 2014, 00:06

Korak 1 (Ulog 1 euro):
Errani/Vinci - Makarova/Vesnina @1,70 - Prosli godine ih u Australiji dobile, istina zadnja 2 meca dobile su makarova i vesnina ali mislim ipak da ce doci 1
P.Gasol (under 19.5) @1,85 - Cuva ga C.Bosh a i procitah ovde da je upitan za mec i ako bude igrao nece puno pa mislim da ide ispod.
Portland-Denver @1,35 - Portland na omjeru 31:11 dok je Denver na 20:20, ove godine ubjedljiva pobjeda Portlanda u gostima
Nadal - Federer @2.20 - Federer u odlicnoj formi, dok se Nadal muci sa zuljevima i sa "laksim" protivnicima

Kvota: 9,34.. Srecno!
TREĆI PUT ČASTIMO

tribalhardcore
Kontakt:

Post Postao/la tribalhardcore » 24 jan 2014, 00:06

slika

da probamo malo na srecu
Zadnja izmjena: tribalhardcore, dana/u 24 jan 2014, 12:01, ukupno mijenjano 1 put.
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 24 jan 2014, 00:11

idem ponovo ali mala promjena sad igram samo jedan par i krecem sa 5 eura
cilj je doci do 50 eura
kladionica bet365

1. korak
23:55 Nadal - Federer (+2,5) 2 @ 1,90

Federer dosao opusten na turnir,sam je izjavio da valjda jedini nema nikakvog pritiska,da ce igrati sasvim opusteno pa dokle stigne.To je pokazao u dosadasnjem toku turnira.Nije imao veci problem,a stigao je do 1/2 finala.Prije AO odigrao je jedan pripremni turnir na kome je izgubio finale od Hewitta.Dobro je igrao i tamo,ali nije isao svom snagom,cuvao se za ovaj,vazniji turnir.Ovde je bez ikakvih problema rijesio prva tri kola,dobivsi uvjerljivo Duckwortha,Kavcica i Gabashvilia.Onda je udario na Tsongu,mnogi su mislili,ili je Fedexu tu kraj ili ce jako tesko dobiti.Medjutim,igra mu je i dalje bila na vrhunskom nivou,dobio je u 3 seta,izborivsi se sa paklenim servisom Tsonge.Potom mu je preko mreze dosao Murray.Ali ono sto smo vidjeli je sve samo ne los tenis,niti jednog od protivnika.Naravno,uvjerljiviji i bolji,ponovo Federer.Dobio je u 4 seta,izgubivsi jedan tb,svojom greskom.Imao je servis za mec i prokockao ga,pa se morao truditi jos u jednom setu.Nije Murray ni tad imao sanse.Federer mu je ponudio samo 2 break prilike u citavom mecu,jednu je Murray iskoristio.Malo me brine sto je Federer u tom mecu napravio cak 42 neforsirane greske,ali opet,takav protivnik preko mreze,nije ni cudo,tesko se izboriti s Murrayevim jakim udarcima te opasnim servisima.No,Federer je ispalio i 54 winnera,sto je odlicno.Tokom citavog turnira je dosta siguran na svom servisu,malo break prilika pruza protivnicima,cak mu je i drugi servis odlican,i iza njega osvaja veliki broj poena.Na returnu odlican i protiv Tsonge i protiv Murraya,koji imaju mnogo bolji servis od Nadala,plus taj famozni žulj...tako da tu vidim ogromnu sansu Federera danas,imace prilika za break,jer Nadalov prvi servis nije neuhvatljiv,o drugom da i ne pricam...
Nadal,otvorio sezonu osvajanjem Dohe,pokazao neke slabosti,gubio set od tri protivnika,no i on tamo nije isao punom snagom.Ovde u prva tri kola mnogo uvjerljiviji,lagano dobio Kokkinakisa i Monfilsa,dok mu je mec 1.kola Tomic predao u 2.setu.Odskace Monfilsovo ime ovde,lagano ga Nadal preslisao,medjutim,Monfils nije postojao u tom mecu,nije mogao do daha.Onda krecu problemi za Nadala.Dobri Nishikori mu je priustio mnogo muke i straha.Imao sanse u sva tri seta da ih osvoji,no ipak,nedovoljno je kvalitetan da bi u tome uspio.U odlucujucim momentima,ogromne greske.Nadal,stari lisac,iskoristio je sve ponudjeno.Dimitrov je sledeci bio na redu,ja licno sam vjerovao da moze i dobiti Nadala.Pobjeda Nadala u 4 seta,od toga dva dobijena u tb i treci,kada je Dimitrov odustao i predao se.Imao je Dimitrov tu svoje sanse,ali ipak,neiskustvo ga je kostalo nekog boljeg rezultata.U svim mecevima se moze primjetiti jedna stvar,Nadal pruza dosta break prilika.Ne sluzi ga ni 1.servis perfektno,drugi cesto zna da zasteka,te je i nekoliko duplih servis gresaka u svakom mecu,ocekivano.Uz sve,ima i onaj gadan zulj na ruci,umotava ruku,sam kaze da nije osjecaj na reketu isti.No,bez obzira na to,ne igra svoj najbolji tenis,definitivno,a da bi dobio raspolozenog Federera,treba mu svo znanje i umijece. Imao je mnogo laksi raspored,a nije bio ubjedljiv,za razliku od Federera koji je dvojicu vrhunskih igraca rijesio bez mnogo muke.Forma definitivno na Federerovoj strani i to je jedan od razloga zasto mislim da bi mogao i ovo dobiti,ali eto pokrivam se hendikepom i volio bih Svicarsko finale. Naravno da ce ovo biti veoma tezak mec za Federera,tu je onih 24:10 u medjusobnim duelima za Nadala,koji ima recept kako protiv najveceg svih vremena,ali ovo danasnje za Federera mozda i zadnja sansa u karijeri da vidi finale i osvoji AO.
Ako ovo fulim uzimam pauzu
joj dancevicu kretenuuuuuuuuuuuu

slika

http://sportske.jutarnji.hr/nadalov-krv ... 05/?foto=1
Semper Fidelis

Amarkony
Kontakt:

Post Postao/la Amarkony » 24 jan 2014, 00:17

Amarkony je napisao/la:2 kosarke + 2 fudbala (srednja uplata):

Changwon Sakers - KCC Egis 11:00h tip 1 @ 1.25
Mobis Phoebus - Anyang Kites 11:00h tip 1 @ 1.18
Fiorentina - Siena 21:00h tip 1 @ 1.22
Fjolnir - IR Reykjavik 22:00h tip 1 @ 1.20

Ukupna kvota je 2.16

Amarkony
Kontakt:

Post Postao/la Amarkony » 24 jan 2014, 01:10

Ne znam zasto nema kvota na evropske lige u kosarci na bet365 za sutra, al nejse. Ide jedan fudbalski za sutra:

Brentford - Gillingham 20:45h tip 1 @ 1.40
Al Shabab Riyadh - Al Ittifaq 13:35h tip 1 @ 1.57
Linfield - Ards 20:45h tip 1 @ 1.16
Airbus - Connah 20:30h tip 1 @ 1.20

Ukupna kvota je 3.08

Amarkony
Kontakt:

Post Postao/la Amarkony » 24 jan 2014, 01:36

Tenis:

Nadal - Federer 09:30h tip 1 @ 1.57
Authom - Doumbia 11:30h tip 1 @ 1.36
Weintraub - Delic 09:00h tip 1 @ 1.44

Ukupna kvota je 3.09

HaHu1x2
Kontakt:

Post Postao/la HaHu1x2 » 24 jan 2014, 02:22

Amarkony je napisao/la:Tenis:

Nadal - Federer 09:30h tip 1 @ 1.57
Authom - Doumbia 11:30h tip 1 @ 1.36
Weintraub - Delic 09:00h tip 1 @ 1.44

Ukupna kvota je 3.09
haj napisi sto nadal 1, ne kontam , zar ti nije lakse da fedex uzima bar 2 seta, trenutno bar po meni ima vece sanse za pobjedu .
B-I-R !

SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 24 jan 2014, 03:19

borac_sampion je napisao/la: P.Gasol (under 19.5) @1,85 - Cuva ga C.Bosh
Bosh I odbrana su 2 razlicita svijeta druze.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 24 jan 2014, 09:41

slika

Jel vam se ovo ikada desilo, da meč još uvijek nije ''registrovan'' i stoji tri dana ovo žuto. Šta da radim? :roll:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

BakaSliskovic
Kontakt:

Post Postao/la BakaSliskovic » 24 jan 2014, 10:58

danas rukomet Španjolska (2.90) i Hrvatska (4.20) idu u finale, treba to odigrati dok nisu pali tečajevi.
Ko igra za raju, a zanemaruje taktiku, završiće karijeru u nižerazrednom Vratniku.

vjesnicar
Kontakt:

Post Postao/la vjesnicar » 24 jan 2014, 11:00

BakaSliskovic je napisao/la:danas rukomet Španjolska (2.90) i Hrvatska (4.20) idu u finale, treba to odigrati dok nisu pali tečajevi.
Jedan "mali" podatak na tvoje, skromno cu reci, gluposti: "Slavko Goluža nikad nije dobio polufinalnu utakmicu, gubio je Europsko u Srbiji, Svjetsko u Švedskoj, Olimpijske u Londonu i prošlo ljeto juniorsko SP u Sarajevu. Sve te utakmice igrane su u petak..." ;) ;)

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.