Uberlandia - Cearense z2 (160.5)
Goiania - Flamengo 2 1.15
kvota: 3.93
Hajde i ovo da probam haha.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Kod mene 1.80 kvota.dr.van nostrand je napisao/la:Stavio kontrahendikep na Nuggetse +7 1,98
ako ce na vecerasnjim susretima (ah samo su dvaali...) biti igdje neizvjesno ili iznenadjenja, pikiram Denver.
Znaju odigrat, odmorni su, ofanzivni, pa donekle i iz razloga sto im se veceras malo vjeruje.
Kakav crni Dancevic, pa on i tenis nemogu u istu recenicu.Ne znam otkud njemu ikako ideja da se bavi tenisom.fixator je napisao/la:2. korakfixator je napisao/la:danas idem oprezno i citav dan cu probat pravit ove slavne "korake"
1. korak
12:05 Gojowczyk P.-Bašić M. 1 @ 1,27
14:00 Foretz S.-Knoll X. 1 @ 1,27
Dva velika favorita,u svakom segmentu.Gojowczyk izmislio tenis za Basica,na domacem terenu igra,odlicna forma,ne bi smio imati prevelikih problema..Mozda nece razbiti,ali dobiti bi morao.Ista stvar i kod zena,Foretz puno iskusnija,vise joj odgovara podloga,Konll jos uvije prezelena i previse loseg servisa da bi napravila nesto ozbiljno..Ali,zene,nikad ne reci nikad..srednji ulog...moj je 5 km...dobitak 8, koji ulazem dalje
18:30 Auxerre-Dijon 1x @ 1.29
22:00 Dancevic F. - Garanganga T. 1 @ 1.14
Auxerre je tvrd na svome Abbe Deschampsu i ekipa Dijona ne sjeća se kada je posljednji puta sa toga travnjak otišla uzdignute glave , ne vjerujem niti danas da će to uspijeti.
29.03.13 Auxerre - Dijon 0:0 (0:0)
28.08.12 Auxerre - Dijon 2:1 (1:0)
21.12.11 Auxerre - Dijon 2:2 (0:2)
29.07.09 Auxerre - Dijon 2:1 (0:0)
Znači, igraju 30-godišnji kanađanin Frank Dancevic koji je 7.nositelj i 122. igrač po ATP ljestvici, te mladi 24-godišnji igrač iz Zimbabvea, Takanyi Garanganga koji je trenutno 371. igrač svijeta.
Dancevic nije ništa posebno napravio u karijeri (najbolji ranking 65.mjesto), ali solidno zna odigrati – ono što se od njega očekuje uglavnom ispoštuje. Najbolje rezultate postiže na hardu gdje u karijeri ima skor 216-135, a ove godine je na skoru na hardu 4-2. Sezonu je započeo u Sydney-u, gdje u 2.kolu gubi od Stakhovskog. Potom igra kvalifikacije AO i prolazi sva tri kola gdje pobjeđuje redom Gerasimov-a, Reynolds-a i Starace-a, međutim dalje od 1.kola nije mogao jer ga je dočekao Paire i ispratio doma. Ovdje je očekivano u 1.kolu pobjedio japanca Yasutaka Uchiyamu s 2:0 u setovima. U prvom setu je japanac i nešto igrao (7:6), ali je zato u 2. setu nokautiran s 6:0.
Ovog iz Zimbabvea necu ni da analiziram.
ako prodje imam spreman 3. korak
kakav konj ovaj dancevic ovo jer prodato jedva se vuce po terenu mrcina gledao sam mec ka ta stro faArhitekt je napisao/la:Kakav crni Dancevic, pa on i tenis nemogu u istu recenicu.Ne znam otkud njemu ikako ideja da se bavi tenisom.fixator je napisao/la:2. korakfixator je napisao/la:danas idem oprezno i citav dan cu probat pravit ove slavne "korake"
1. korak
12:05 Gojowczyk P.-Bašić M. 1 @ 1,27
14:00 Foretz S.-Knoll X. 1 @ 1,27
Dva velika favorita,u svakom segmentu.Gojowczyk izmislio tenis za Basica,na domacem terenu igra,odlicna forma,ne bi smio imati prevelikih problema..Mozda nece razbiti,ali dobiti bi morao.Ista stvar i kod zena,Foretz puno iskusnija,vise joj odgovara podloga,Konll jos uvije prezelena i previse loseg servisa da bi napravila nesto ozbiljno..Ali,zene,nikad ne reci nikad..srednji ulog...moj je 5 km...dobitak 8, koji ulazem dalje
18:30 Auxerre-Dijon 1x @ 1.29
22:00 Dancevic F. - Garanganga T. 1 @ 1.14
Auxerre je tvrd na svome Abbe Deschampsu i ekipa Dijona ne sjeća se kada je posljednji puta sa toga travnjak otišla uzdignute glave , ne vjerujem niti danas da će to uspijeti.
29.03.13 Auxerre - Dijon 0:0 (0:0)
28.08.12 Auxerre - Dijon 2:1 (1:0)
21.12.11 Auxerre - Dijon 2:2 (0:2)
29.07.09 Auxerre - Dijon 2:1 (0:0)
Znači, igraju 30-godišnji kanađanin Frank Dancevic koji je 7.nositelj i 122. igrač po ATP ljestvici, te mladi 24-godišnji igrač iz Zimbabvea, Takanyi Garanganga koji je trenutno 371. igrač svijeta.
Dancevic nije ništa posebno napravio u karijeri (najbolji ranking 65.mjesto), ali solidno zna odigrati – ono što se od njega očekuje uglavnom ispoštuje. Najbolje rezultate postiže na hardu gdje u karijeri ima skor 216-135, a ove godine je na skoru na hardu 4-2. Sezonu je započeo u Sydney-u, gdje u 2.kolu gubi od Stakhovskog. Potom igra kvalifikacije AO i prolazi sva tri kola gdje pobjeđuje redom Gerasimov-a, Reynolds-a i Starace-a, međutim dalje od 1.kola nije mogao jer ga je dočekao Paire i ispratio doma. Ovdje je očekivano u 1.kolu pobjedio japanca Yasutaka Uchiyamu s 2:0 u setovima. U prvom setu je japanac i nešto igrao (7:6), ali je zato u 2. setu nokautiran s 6:0.
Ovog iz Zimbabvea necu ni da analiziram.
ako prodje imam spreman 3. korak
Evo fakat lik gubi od ovog Zimbabvejca
Amarkony je napisao/la:2 kosarke + 2 fudbala (srednja uplata):
Changwon Sakers - KCC Egis 11:00h tip 1 @ 1.25
Mobis Phoebus - Anyang Kites 11:00h tip 1 @ 1.18
Fiorentina - Siena 21:00h tip 1 @ 1.22
Fjolnir - IR Reykjavik 22:00h tip 1 @ 1.20
Ukupna kvota je 2.16
haj napisi sto nadal 1, ne kontam , zar ti nije lakse da fedex uzima bar 2 seta, trenutno bar po meni ima vece sanse za pobjedu .Amarkony je napisao/la:Tenis:
Nadal - Federer 09:30h tip 1 @ 1.57
Authom - Doumbia 11:30h tip 1 @ 1.36
Weintraub - Delic 09:00h tip 1 @ 1.44
Ukupna kvota je 3.09
Bosh I odbrana su 2 razlicita svijeta druze.borac_sampion je napisao/la: P.Gasol (under 19.5) @1,85 - Cuva ga C.Bosh
Jedan "mali" podatak na tvoje, skromno cu reci, gluposti: "Slavko Goluža nikad nije dobio polufinalnu utakmicu, gubio je Europsko u Srbiji, Svjetsko u Švedskoj, Olimpijske u Londonu i prošlo ljeto juniorsko SP u Sarajevu. Sve te utakmice igrane su u petak..."BakaSliskovic je napisao/la:danas rukomet Španjolska (2.90) i Hrvatska (4.20) idu u finale, treba to odigrati dok nisu pali tečajevi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.